Skocz do zawartości

Zdjęcie

Autorun

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
141 odpowiedzi w tym temacie

#121 niepco

niepco

Szeregowy

• Użytkownik
  • 53 postów
  • MiastoWyspy Południowe

Napisano 15.02.2007 - |15:38|

SGA chodzi OK, dzięki za poprawiony RZYM ( dopiero wieczorem będę mógł sprawdzić, niestety)

EDIT

Autorun do ROME chodzi jak złoto.Dzięki i mam nadzieję że zrobisz równie dobry do 2 sezonu.

Użytkownik niepco edytował ten post 16.02.2007 - |15:52|

• 0

#122 DjMarco

DjMarco

Starszy szeregowy

• W tr. aktywacji
  • 109 postów
  • MiastoPiastów

Napisano 16.02.2007 - |16:51|

Widze że prace poszły w ruch. Bardzo się z tego powodu cieszę.
Nowe autoruny w mistrzowskim wykonaniu :clap: :clap: !!!! Z niecierpliwością czekam na następne.

I teraz ponowiam moje pytanie. Czy są w planach etykietki do sg-1 w stylu autoruna ????
  • 0
HALLOWED ARE THE ORI

Dołączona grafika

#123 UfograF

UfograF

Szeregowy

• Email
  • 46 postów
  • MiastoZielona Góra/Wrocław

Napisano 17.02.2007 - |01:57|

Autorun do ROME chodzi jak złoto.Dzięki i mam nadzieję że zrobisz równie dobry do 2 sezonu.

Poki co przestalem sledzic seriale, ale podejrzewam, ze jeszcze chwilka minie zanim skonczy sie 2gi sezon, a dopiero wtedy zabiore sie do robienia autorunu, no ale najprawdopodobniej mozesz liczyc na to, ze cosik wykombinuje :)

Co do etykiet... hmmm... mozliwe, mozliwe :) Poki co konczy sie karnawal, wiec trzeba chyba odsapnac od kompa :) Polecam to wszystkim :piwo: :piwo:
  • 0
"To resist the influence of others... Knowledge of Oneself is most important" [Teal'c]

http://emka.no-ip.org/bart/

#124 UfograF

UfograF

Szeregowy

• Email
  • 46 postów

Napisano 17.02.2007 - |21:19|

No dobra... przed ostatecznymi ostatkami... pierwsza próbka etykiet do sg1 i etykieta do sga sezon 3 dvd 2, wszystko mozna sciagnac STAD

A tutaj screeny:
Dołączona grafika
  • 0
"To resist the influence of others... Knowledge of Oneself is most important" [Teal'c]

#125 Grzesiu

Grzesiu

Sierżant sztabowy

• Tauri Graphics
  • 1 079 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 17.02.2007 - |22:18|

Uwaga. Prosze nie robic tu balaganu.
1. Etykiety i okladki maja na tym podforum swoje miejsce.
2. Kolejny nowy serial jaki dostanie autoruna prosze omawiac w osobnym watku. Ten watek i seriale tu omawiane postaram sie niedlugo rozdzielic na stosowne tematy. Format nazwy tematu: 'Autorun - tytul_serialu'.
Dziekuje za uwage.
  • 0
Okładki DVD - Szukasz okladek do seriali i filmow? Znajdziesz je tam!

Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty

Dołączona grafika

#126 UfograF

UfograF

Szeregowy

• Email
  • 46 postów

Napisano 18.02.2007 - |12:47|

Uwaga. Prosze nie robic tu balaganu.
1. Etykiety i okladki maja na tym podforum swoje miejsce.
2. Kolejny nowy serial jaki dostanie autoruna prosze omawiac w osobnym watku. Ten watek i seriale tu omawiane postaram sie niedlugo rozdzielic na stosowne tematy. Format nazwy tematu: 'Autorun - tytul_serialu'.
Dziekuje za uwage.

Pozwolę sobie odpisać, ponieważ wydaje mi się, że bałaganu jako takiego tutaj zauważyć nie można. Wcześniej nie było żadnych ustaleń odnośnie osobnego tworzenie tematów dla poszczególnych seriali, choć nie ukrywam, że takie zorganizowanie przyniosłoby jedynie korzyści, a co do etykiet, to pojawiały się one tutaj, ponieważ były graficznie i tematycznie związane z autorunami, które tutaj wystawiono. I dlatego wydaje mi się że nadal tak powinno być z ewentualnym wspomnieniem w innych tematach tego podforum, o tym, że takowe etykiety się znajdują w tym i w tym temacie.

To jest tylko moje zdanie pewnie i tak nie będące brane pod uwagę w jakichkolwiek ustaleniach, ale takie mam sugestie.
Jak to będzie zorganizowane, to zobaczymy.. ja się do tego dostosuje.

Pozdrawiam!
  • 0

#127 Grzesiu

Grzesiu

Sierżant sztabowy

• Tauri Graphics
  • 1 079 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 18.02.2007 - |14:02|

...a co do etykiet, to pojawiały się one tutaj, ponieważ były graficznie i tematycznie związane z autorunami, które tutaj wystawiono...

Etykiety sa zwiazane z okladkami, nie autorunami. Jak zauwazyles pewnie etykiety sa zawsze omawiane razem z okladkami i insertami. Z prostej przyczyny - jest to element "papierniczy", nie elektroniczny.
A o wiazaniu cos tematycznie- z grubsza tu jest wszystko powiazane tematycznie - 'chodzi o upiekszenie kolekcji seriali'.

wydaje mi się że nadal tak powinno być z ewentualnym wspomnieniem w innych tematach tego podforum, o tym, że takowe etykiety się znajdują w tym i w tym temacie.

Dublowanie informacji na forum nie jest korzystne. Takze nie wszyscy, ktorzy drukuja sobie etykiety, korzystaja z autorunow, tak wiec prosze o dostosowanie sie do zalecen i metodologii dzialania tego podforum.
Dziekuje.
  • 0

Dołączona grafika

#128 UfograF

UfograF

Szeregowy

• Email
  • 46 postów

Napisano 18.02.2007 - |15:08|

aye aye sir! You're the boss! :police:

W takim razie wspomne o moich etykietkach tam gdzie trzeba :)
Pozdrawiam!
  • 0

#129 DjMarco

DjMarco

Starszy szeregowy

• W tr. aktywacji
  • 109 postów
  • MiastoPiastów

Napisano 23.02.2007 - |20:31|

Prześwietliłem cały autorun do SGA (S3_D2) i znalazłem dwa błędy. Odciek 11 i 19 nie startują tak jak powinny. Z resztą odcinków jest wszystko w porządku.
Autoruny do SG-1 postaram się sprawdzić jutro.

Użytkownik DjMarco edytował ten post 23.02.2007 - |20:32|

• 0
HALLOWED ARE THE ORI

Dołączona grafika

#130 UfograF

UfograF

Szeregowy

• Email
  • 46 postów

Napisano 24.02.2007 - |14:20|

Prześwietliłem cały autorun do SGA (S3_D2) i znalazłem dwa błędy. Odciek 11 i 19 nie startują tak jak powinny. Z resztą odcinków jest wszystko w porządku.
Autoruny do SG-1 postaram się sprawdzić jutro.

Hmmmm... dziwne bo u mnie wszystko chodzi jak ulal, także nie wiem. Sprawdz czy te nazwy sa takie same jak plikow tekstowych. W razie czego podaje prawidłowe nazwy:

Stargate Atlantis [03x11] Return - Part2.avi
Stargate Atlantis [03x19] Vengeance.avi

ale dzieki za czujnosc :)
  • 0

#131 DjMarco

DjMarco

Starszy szeregowy

• W tr. aktywacji
  • 109 postów
  • MiastoPiastów

Napisano 24.02.2007 - |17:09|

Rzeczywiście wina była po stronie złego nazwania napisów. Już wszystko chodzi jak ulał.

Ufograf mam do ciebie taką małą prośbę. Czy mógł byś przerobić (w wolnej chwili) autoruny do Atlantis (s2 d1 i d2 ). chodzi mi o zmianę koloru z tego brązowego na niebieski. Samemu udało mi się zmienić kolor tła na niebieski ale problem jest z przyciskami bo one pozostają brązowe. Czy mógł bym liczyć na taka przysługę.
  • 0
HALLOWED ARE THE ORI

Dołączona grafika

#132 Picket

Picket

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 133 postów
  • MiastoMazowsze

Napisano 05.03.2007 - |17:26|

Nie wie ktoś z kąd ściągnąć autoruny do dwóch pierwszych sezonów Prison Break i 4400.
  • 0

#133 corny84

corny84

Szeregowy

• Użytkownik
  • 26 postów
  • MiastoBydgoszcz

Napisano 31.03.2007 - |22:44|

Mam problem z autorunem do Stargate'a sezon 2 dysk 1 autorstwa UfograFa: odcinki nie chcą się odpalać. Przekopiowałem nazwy z napisów jak zawsze, ale błąd musi być gdzieś indziej. Wszystkie pozostałe autoruny działają, w tym sezon 2 dysk 2. Ktoś miał podobny kłopot? Co trzeba zmienić? Może coś w nazwie katalogu Videos?
  • 0

#134 Grzesiu

Grzesiu

Sierżant sztabowy

• Tauri Graphics
  • 1 079 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 31.03.2007 - |23:05|

Sprawdz czy w nazwach masz 2x__ czy 02x__ (chodzi o nr sezonu). To pierwsze co mi do glowy przychodzi a ze nie uzywam autorunkow to wiecej nie pomoge.
  • 0

Dołączona grafika

#135 corny84

corny84

Szeregowy

• Użytkownik
  • 26 postów
  • MiastoBydgoszcz

Napisano 01.04.2007 - |00:01|

Nie, nie... to musi być coś innego. Sprawdzałem już różne formaty liczby sezonu i odcinka, próbowałem zmieniac nazwę katalogu... ale prawdopodobieństwo, że trafię - mniejsze niż w Totka...
  • 0

#136 DjMarco

DjMarco

Starszy szeregowy

• W tr. aktywacji
  • 109 postów
  • MiastoPiastów

Napisano 01.04.2007 - |09:37|

Ufograf raczej szybko tego nie naprawi bo jak z nim gadałem to mi powiedział że dorwał jakąś robotę i wyszło robota+ studia = brak czasu
  • 0
HALLOWED ARE THE ORI

Dołączona grafika

#137 matek2305

matek2305

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 10.05.2007 - |16:13|

Witam wszystkich! Jest na forum od kilku dni więc jeśli pisze to w złym dziale to przepraszam. Ostatnio chciałem sobie zrobić autoruna do 2 sezonów Prison Break i wszystko było ok do momentu robienia buttonu... W AutoPlay Media Studio odpaliłem button makera wstawiłem potrzebne obrazki zapisałem prace i potem jak chciałem wstawić buttonik do autoruna to wyskakiwały jakieś błędy. Więc odpaliłem swojego buttonika i okazało się że obrazki znikneły..... Nie wiem co się dzieje ale tak jest za każdym razem:( Do momentu zapisania i zamkniecia button makera wszystko oki a potem znikają obrazki. Może ktoś wie jaka jest przyczyna?
  • 0

#138 Picket

Picket

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 133 postów
  • MiastoMazowsze

Napisano 13.07.2007 - |13:18|

Ja posiadam autorun do pierwszego sezonu PB. Nie jest on mojej roboty, ale myślę, że osoba która go zrobiła nie będzie na mnie zła. Problem jest taki, że nie umiem go umieścic na internecie żeby go ściągnąć. Jeśli ktoś tu napiszę jak to zrobić to go umieszczę i dam link.
  • 0

#139 DjMarco

DjMarco

Starszy szeregowy

• W tr. aktywacji
  • 109 postów
  • MiastoPiastów

Napisano 13.07.2007 - |16:51|

To odsyć proste!
1. Wchodzisz na stronek na która mozna wysłać jakiś plik np. rapidshare, megsupload, filefactory lub wyslijto.pl
2. Tam uploadujesz plik i kopijusz link który poda ci system aby ściągnąć plik z serwera.
3. Wklejsz link na forum do posta. Możesz też użyć bcode aby link ładnie wyglądał (komendy z łatwością znajdziesz choć by wyszukując w google).

Powodzenia.
  • 0
HALLOWED ARE THE ORI

Dołączona grafika

#140 Picket

Picket

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 133 postów
  • MiastoMazowsze

Napisano 15.07.2007 - |19:31|

Chyba się nie zrozumieliśmy, bo ja to źle napisałem. Posiadam plik na dysku, a linku już dawno nie mam i nie wiem jak go umieścić na jednej z takich stron.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych