Skocz do zawartości

Zdjęcie

Fifa World Cup 2006

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
138 odpowiedzi w tym temacie

#121 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 07.07.2006 - |21:26|

Niestety ale Francuzi z tym co zaprezentowali w półfinale nie mają szans z Włochami. Dlatego coś mi się zdaje że w tym roku to Włosi będą mistrzem. Ale wszystko wyjaśni się w Niedziele.

no wlosi sa lepiej przygotowani, zgadzam sie, ale ja mimo wszystko 3mam kciuki za francuzow :)
nie lubie wlochow i szkoda mi niemcow, ze z nimi przegrali, ale to futbol :)
wygra nie najlepszy tylko ten ktory ma najwiecej szczescia :)
  • 0

#122 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 07.07.2006 - |23:40|

Szczerze mówiąc sądzę, że jednak to będzie wyrównany mecz. Ostatnie mecze tych drużyn pokazały, ze ich poziom się wyrównał. Zaskoczyła mnie Francja. Od słabych meczy w grupie przeszli do meczu dobrze granego i całkiem miłego dla oka. Jednak najlepszy mecz, jaki przyszło mi oglądać - to Włochy - Niemcy. Goście naprawdę pokazali na co ich stać.
  • 0
"Nie mamy wpływu na czas, w którym się znaleźliśmy,
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"

Gandalf - Drużyna Pierścienia

#123 mmisiek

mmisiek

B5 SuperFan

• Email
  • 1 219 postów
  • MiastoKnurów ---> Śląsk

Napisano 08.07.2006 - |14:15|

Nie ma dwóch zdań - kibicuje Portugali - Niemcy i tak daleko zaszli... za daleko....

A finał..... nie lubie Francuzów ale uwielbiam Henrego.... nie wiem komu kibicowa... moze jednak Francji ? :o
  • 0
Chcesz wiedziec o jakich serialach można ze mną porozmawiac ?? Kliknij TUTAJ

Dołączona grafika

#124 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 09.07.2006 - |19:22|

WŁOSI MISTRZEM ŚWIATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Użytkownik Vol 7 edytował ten post 09.07.2006 - |21:42|

• 0

Dołączona grafika

#125 Vala

Vala

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów
  • Miastohellworld

Napisano 09.07.2006 - |23:36|

super meczyk finałowy..

tylko czemu ten Zidan tak postapił, gościa z byka potraktował w klatę, czerwona kartka -przykre. ale i bez niego francuzi nie stali bezczynnie, napierali na bramkę aż miło było patrzeć..:)

no cóż piekny koniec mundialu 5:3, tylko szkoda że z rzutów karnych a nie w ciągu tych 90min...

PS dobrze że to nie niemcy wygrali, jakoś nie przepadam za nimi...
  • 0
"ZASADY MOZNA ŁAMNAĆ TAK JAK .. . LUDZI" | PIŁA III

#126 Surin

Surin

Starszy kapral

• Zbanowany
  • 346 postów
  • Miastoz pokładu Slave - I

Napisano 10.07.2006 - |07:34|

Zidane jest sztandarowym przykładem jak nie należy kończyć kariery .... Stres stresem ale właśnie oprócz sędziego który nie podyktował drugiego rzutu karnego dla Francuzów , po faulu który było widać czarno na białym to jego zejście złamało ducha walki . Z drugiej strony , co to za drużyna która opiera swoje morale na jednym zawodniku ???
  • 0
" 4400 " --> poziom serii wprost proporcjonalny do ilości postów osób nią zainteresowanych

= Teoria Prawdy Telewizyjnej =

#127 Wraith

Wraith

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 523 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 10.07.2006 - |07:43|

Każdy finałowy meczyk tak powinien wyglądać!! ponad dwie godziny nieświadomosci i napięcia. To lubię i dziękuję Żabojadom i Makroniarzom za niesamowity spektakl!!
  • 0

#128 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 10.07.2006 - |08:28|

Ano mecz był super. Ale mimo wszystko jednak niezbyt mi siępodobało, ze to Włosi dostali ten puchar. Szczerze mówiąc to jakoś niebyt przepadam za obiema drużynami. Poza tym Zidane stracił wiele w moich oczach, choć tak naprawdę powinno siętez ukarać prowokatora. Jak dla mnie jest to typowe wymuszanie faulu na przeciwniku, chioć tylko słowne. A za to jest kara. Ale to już całkiem inna sprawa.
  • 0

#129 mmisiek

mmisiek

B5 SuperFan

• Email
  • 1 219 postów
  • MiastoKnurów ---> Śląsk

Napisano 10.07.2006 - |09:09|

Nie lubie Francuzów za to, ze zdobyli 8 lat temu puchar dzieki sędzom.... podobnie za to nie lubie azjatyckich drużyn (za Koree). Lubie za to Zidana, Henrego i powiem szczerze im kibicowałem. Byli stroną przeważającą. Świetne widowisko, dziwne posunięcie trenera francuzów kiedy pod koniec dogrywki sciąga Henriego, Ribery (nie wiem jak to się pisze nawet to nazwisko) - przydają sie tacy zawodnicy przy karnych.... no cóz było mineło, Włosi grali rózwno przez całe mistrzostwa, defensywa najlepsza - na pewno za piękne oczy i dzięki sędziom (w sensie nie tak oczywistym jak Korea 4 lata temu)nie mają mistrzostwa świata, tylko za postawę i umiejętności druzyny.

Najpozytywniejszą chyba częscia mundialu była porażka Niemców i widok ich zapłakanych twarzyczek....
  • 0
Chcesz wiedziec o jakich serialach można ze mną porozmawiac ?? Kliknij TUTAJ

Dołączona grafika

#130 Arwen

Arwen

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 325 postów

Napisano 10.07.2006 - |09:12|

Jak dla mnie to Francja jest Mistrzem Świata. Pokazali ogromną klasę podczas wszystkich rozgrywek, renesans, odrodzenie w sumie wiekowej jak na piłkę nożną kadry. Tak trzymać. :)
Strasznie żałuję niechlubnego zachowania Zizou, szkoda że poniosło go tak bardzo, że w takiej akurat chwili. Z drugiej strony prowokacja musiała być na tyle silna, że chłopak nie wytrzymał. Nadal jednak jest to mnie mnie najlepszy piłkarz, którego zachowam w pamięci z podziwem i szacunkiem. Szkoda jednak, że jego kariera zakończyła się tak nieszczęśliwie i na jego nieskalanej legendzie pozostał tak przykry ślad. Myślę jednak, że mu to wybaczymy i nadal będzie to dla nas piłkarz wielkiej, światowej klasy.
  • 0

#131 M.M

M.M

Starszy sierżant

• VIP
  • 808 postów
  • MiastoKraków

Napisano 10.07.2006 - |11:29|

Mecz Włochy- Francja był chyba najciekawszym w tych mistrzostwach świata. Szkoda że nie wygrali Francuzi. Ich gra bardziej mi się podobała.
Żałuję też Zidana- głupio się zachował. Powinien lepiej panować nad emocjami. Teraz media mają na kim się wyżywać. Szkoda, bo nie powinno się go oceniać po tym jednym incydencie.
  • 0

#132 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 10.07.2006 - |11:57|

ale bedą go po nim oceniać, bo to był jego ostatni incydent i to w najważnejszym meczu i być może dzięki temu Francuzi przegrali ( :clap: ) więc mają prawo się na nim wyżywać...
  • 0

Dołączona grafika

#133 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 12.07.2006 - |08:50|

No nie wiem, czy akurat zejście Zidana było gwoździem do trumny Francuzów. Z pewnością morale przez to trochę upadło, no może i karne. Ale to już jest gdybanie.
  • 0

#134 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 12.07.2006 - |22:48|

http://totallyhilari..._the_world_cup/
  • 0

->1019<-

#135 Muoteck

Muoteck

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 130 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 16.07.2006 - |19:31|

Tak a propos zidane'a. Wiem, że trochę nie na czasie juz ale może Was też to rozśmieszy (ukradzione z innego forum) :D

Tak widzieli to Niemcy:
http://img104.images...4/8571/1ui4.gif

Tak widzieli to Fancuzi:
http://img230.images...0/5603/2lt1.gif

Tak widzieli to Włosi:
http://img206.images...06/573/3gp3.gif

Tak widzieli to Amerykanie:
http://img126.images...6/3628/4wv6.gif

A tak opisała to prasa:
http://img369.images...9/4057/5ib9.gif

Użytkownik Muoteck edytował ten post 16.07.2006 - |19:31|

• 0
Iloraz inteligencji tłumu jest równy IQ najgłupszego jego przedstawiciela podzielonemu przez liczbę uczestników.

#136 Cholek

Cholek

Sokole Oko

• VIP
  • 494 postów
  • MiastoGrudziądz / Doncaster

Napisano 24.07.2006 - |18:44|

Czy możecie sprawdzić to MENU ? Jak wam sie podoba? Może być?

Oczywiście menu służy do łatwiejszej orientacji we wszystkich meczach. Czyli wszystkie gole mundialu na 1 cd.:) No oprócz 4 goli, miałem pewne problemy.;)

PS. Która piosenka lepsza? Ta z menu, a może... TA? :)

Użytkownik Cholek edytował ten post 24.07.2006 - |19:35|

• 0
Name:Cholek
Height/Weight:Unknown
Last seen:Wojnówko 2007, Poland
Whereabouts: Duty on Deadalus, Mission to England

Member of SG-NORTH TEAM?

#137 Cholek

Cholek

Sokole Oko

• VIP
  • 494 postów
  • MiastoGrudziądz / Doncaster

Napisano 05.09.2006 - |13:40|

Witam,

Zamiesciłem to co pisalem powyżej na 1 cd. Dla chętnych. Pamiętajcie że nie będzie to tam leżeć wiecznie, więc w miarę szybko zasysajcie. Pamiętajcie, że są też limity. Więc jak od razu nie idzie to spróbować później. Później może by to rozprzestrzenić dalej? Np. na torrencie?:)

LINK 1
LINK 2
LINK 3
LINK 4
LINK 5
LINK 6
LINK 7
LINK 8

Pozdrawiam.
  • 0
Name:Cholek
Height/Weight:Unknown
Last seen:Wojnówko 2007, Poland
Whereabouts: Duty on Deadalus, Mission to England

Member of SG-NORTH TEAM?

#138 Scofi

Scofi

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 326 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 05.09.2006 - |20:16|

a ja nie lubie Francuzow :P szczegolnie Zidane'a, ktory jak Beckham, jest z duzej mierze przereklamowany...podczas mistrzostw podobala mi sie gra Australii, a kibicowalem Hiszpanom :D
jesli jest ktos chetny, zapraszam do otwartej dyskusji ;) na pilce troszke sie znam, troszke sam gralem ;)
  • 0
Dołączona grafika

O'Neill: Life's a bitch!
Teal'c: Indeed

- You seem pretty cheery.
- Strippers, Sammy, strippers. We're on an actual case involving strippers. Finally!

nie bedzie znakow diakrytycznych

ON - LINE again :)

#139 Vasco

Vasco

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 05.09.2006 - |20:35|

Też nie lubię Francuzów. Za Zidane'em również nie przepadam ale na mundialu grał naprawdę dobrze. Australijczycy grali nieźle (ten karny :angry: ). Podobała mi się gra Wybrzeża Kości Słoniowej. Kibicowałem
Angoli i Togo( u wszystkich moich kumpli wywoływało to śmiech :P )
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych