Veronica Mars
Napisano 18.05.2007 - |02:30|
2. 24h/Black Donnellys/Rescue Me/SoA/True Blood/Supernatural/Veronica Mars/Entourage/HIMYM/Chuck/White Collar/House
3. Lost/Rome/Moonlight/Californication/Breaking Bad/Tudors/Castle
4. Weeds/The 4400/Damages/V/SG/SG:A/Desperate Houswives/Greys anatomy
Napisano 20.05.2007 - |04:38|
Zachwyca się widze wiele osób tym serialem, a moim zdaniem wieje od niego z daleka nudą.
Napisano 20.05.2007 - |09:55|
Tylko jak sam piszesz to jest Twoje zdanie a moje/nasze jest inne.To już byłyby szczyty żeby taki serial dostał kolejny sezon, a Jericho nie.
Zachwyca się widze wiele osób tym serialem, a moim zdaniem wieje od niego z daleka nudą.
I każde z nas ma do niego prawo.
I mi szkoda jest,że VM dołączyła do innych kasacji tego roku.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 20.05.2007 - |11:02|
Napisano 20.05.2007 - |12:12|
Napisano 20.05.2007 - |12:28|
Tyle teraz fajnych aktorów, aktorek wolnych... poprzez kasację niektórych seriali, mam nadzieję, że szybko wrócą do jakiegoś fajnego projektu.
Napisano 20.05.2007 - |12:44|
Ale to złudna nadzieja...
Napisano 18.08.2007 - |13:35|
Napisano 18.08.2007 - |13:52|
Oczywiście, że warto obejrzeć do końca.
Nie ma żadnego "to be continued..." i kończy się w sposób, który nie razi w oczy (jak na przykład Traveler - to ma być koniec serialu?)
Niektórym zakończenie się nie podoba, mi tak.
Napisano 21.08.2007 - |10:25|
Z jednej strony nie rozumie czemu uwarzają 3 sezon za słąbszy mnie się podobał i obejrzenie całego zajeło mi 2 wieczory, a to dużo odcinków i jakoś się nie znudziłem.
Z jednej strony sezon kończy się takim nie śmiałym "to be...." ale można powiedzieć, że jak nie będą chcieli to nie zrobią więcej i też będzie dobrze, a jak zrobią (miejmy nadzieje) film albo chociaż jakiś miniserial to zawsze mają go na czym oprzeć.
Z drugiej strony chyba wszystkie wątki główne są zamknięte a te kilka pobocznych nie stanowi zbyt dużego problemu.
Ogólnie bardzo dobre wrażenie po obejrzeniu miejmy nadzieje, że będzie coś więcej.
Napisano 15.09.2007 - |17:21|
Patrzajcie co znalazłem przypadkiem http://suprnova.org/tv/10030/S04
Ładny fake
PEACE
Napisano 15.09.2007 - |19:07|
Napisano 24.10.2007 - |20:35|
W boxie dvd z sezonem 3 VM będzie można zobaczyć 12 minutowy "pilot-zarys" 4 sezonu "Veronica Mars: The FBI Years" który Rob Thomas nakręcił zanim zapadła decyzja o cancelu VM.
Co prawda z oryginalnej obsady została tylko Kristen Bell, zmieniono otoczenie, muzykę, są nowe postacie i nowe problemy ale tak miałby wyglądać kolejny sezon.
Można powiedzieć ,że świat Veronici dorósł.
Stare postacie miałby się również pojawiać o ile uzasadniałaby to fabuła.
W każdym razie możemy zobaczyć "co by było gdyby" - szkoda tylko ,że raczej już dalej się ta historia nie potoczy.
ps. właśnie oglądałem Herosów w którym pierwszy raz pojawia się Kirsten Bell - fajna postać i znowu "kogoś" szuka aż przypomniała się VM.
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
Napisano 25.10.2007 - |23:42|
PEACE
Napisano 26.10.2007 - |15:03|
Więc zapewne niebawem coś gdzieś wyjdzie
Do tego przez pewien czas ten dodatek dostępny był w 2 częściach na youtube ale z tego co wiem to go chyba usunęli.
[i to była jakaś "słabsza kopia" nie z dvd, pewnie z jakiegoś pokazu w wytwórni]
Właściwie widzę,że tutaj działają oba filmiki --> Veronica Mars: The FBI Years
Albo bezpośrednie do:
część 1.
część 2.
Muszę przyznać ,że fajnie sobie Veronica poradziła z dyrektorem.
Ale jeszcze BARDZIEJ jestem ciekaw jak by było gdyby wybrała tę drugą sprawę z striptizem
Użytkownik biku1 edytował ten post 26.10.2007 - |15:22|
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
Napisano 31.01.2008 - |23:00|
Czasami przez taki brak reklamy [przynajmniej ja nie trafiłem] można się wkurzyć na nasze stacje tv ale do rzeczy.
Jutro czyli piątek 1 lutego o godzinie 14:25 TVN rozpocznie emisję 3 sezonu Veronica Mars.
Potwierdzenie --> http://www.telemagaz...3450394795.html
Powiem tyle bardzo lubię takie niespodzianki byle tylko ich nie przeoczyć
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
Napisano 01.02.2008 - |08:59|
Napisano 01.02.2008 - |22:34|
Hm... i obawiam się trochę o następne odcinki a dokładnie o ich tłumaczenie.
Owszem często tu się dużo i szybko mówi więc siłą rzeczy lektor wszystkiego nie czyta bo i by nie zdążył a tłumacze opuszczają cześć tekstów.
Niestety przez to część dowcipów słownych jakże istotnych/charakterystycznych dla charakteru Veroniki umyka.
Oczywiście nigdy VM nie była dokładnie tłumaczona ale kto tłumaczył ten odcinek to nie mam pojęcia a napewno ktoś kto nie słyszał/nie oglądał BSG.
Wracając do tego odcinka i BSG jak można było scenkę z "frak" i BSG przetłumaczyć na jakieś debilne "trag" i powiązanie tego z "trag-edią".
Tragedią to jest dyletanctwo osoby tłumaczącej ten sezon.
No nic dobrze znowu przypomnieć sobie i zobaczyć Veroniczkę & co w akcji.
Mam tylko nadzieję, że potem nie będzie jakiś rażących wpadek w przekładzie i szkoda, że to ostatni sezon.
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
Napisano 28.02.2008 - |15:14|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »