Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 041 - S02E17 - Lockdown

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
606 odpowiedzi w tym temacie

#121 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 30.03.2006 - |21:51|

Teoria Jonasza na temat "blokowania" wyspy jest zupełnie fantastyczna, nic co zdarzyło się w serialu jej nie potwierdza. Niewpisanie Liczb by dokonać zrzutu trywializuje samą czynność, a przecież ma ona zapewnić ciągłość istnienia świata.

popieram - moze i nie ma faktow jej przeczacych ale daj Jonasz spokoj - wpisuja ten kod tylko po to zeby ktos tam wiedzial, ze mają pod dostatkiem jedzenia? Geez...

Zeczywiscie pasuja jedynie te okreslenia o ludziach, moze to byl bunkier w ktorym spedzala czas wiekszosc zalogi projektu. Stad wlasnie wzialy sie tam te wszystkie szafki z ubraniami.

Spojrz na logo bunkra - Cadeceus - to jakby laska ze skrzydelkami ktora oplataja dwa węże. Nazwa nie pochodzi od tego co jest w bunkrze - weźmy na przykład takie The Swan. Zajmują się w niej prawdopodobnie magnetyzmem a nie badaniami nad szczepionką przeciwko ptasiej grypie.

Użytkownik Seher edytował ten post 30.03.2006 - |21:53|

• 0

#122 Sawyer88

Sawyer88

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów

Napisano 30.03.2006 - |21:58|

[size=4]Po tym odcinku musiałem się zalogować !! :hyhy:
Poprostu masakra dla mnie, robi niezłą sieczkę z mózgu :wacko: Kilka odpowiedzi i mnóstwo pytań !!
Kim jest Henry ? Jakie są jego powiązania z Prawdziwym Henrym ? Co zrobią Lostowicze ? Matko jestem świerzo po obejrzeniu i jestem chyba w szoku ... wybaczcie podniecenie, ale to chyba najlepszy odcinek z obu serii. Npiszę coś sensowniejszego jak dojdę do siebie. Pozdrawiam.
  • 0

#123 Bartroz

Bartroz

Szeregowy

• Email
  • 2 postów

Napisano 30.03.2006 - |22:05|

Niezly odcinek!

A propos... co sie stalo z Desmondem? Przeciez nie mogl przeciez uciec z tej wyspy - nadal jest na wyspie...
  • 0

#124 maslot

maslot

Starszy kapral

• VIP
  • 343 postów

Napisano 30.03.2006 - |22:08|

Teoria o zapewnieniu ciągłości świata jest dużo bardziej fantastyczna niz moja teoria.
Maja wyjasnia wszytsko, a czego nie wyjasnia moze wyjasnić po dobpowiednich modyfikacjach lub interpretacjach. Nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa.

Sam tego chciałeś: ciach brzytwą:
Niewpisanie Liczb powoduje odblokowanie wyspy.
Ale:
1. Są co najmniej 2 komputery - co robi drugi?
2. Jeśli Inni wiedzą, że bunkier zawiera klucz do wyspy i do papu, dlaczego go nie odbiją?
3. Po co są przegrody, które zamknęły Locke'a w momencie zrzutu?
4. Niewidzialność niestała jest żadną niewidzialnością (satelity szpiegowskie)
5. Desmond zawsze wpisywał liczby, więc jak samolot znalazł się na wyspie?

Powiedziałeś już ostatnie słowo: Amen :)
  • 0

#125 sahrk

sahrk

Szeregowy

• Email
  • 32 postów

Napisano 30.03.2006 - |22:14|

popieram - moze i nie ma faktow jej przeczacych ale daj Jonasz spokoj - wpisuja ten kod tylko po to zeby ktos tam wiedzial, ze mają pod dostatkiem jedzenia?

Dokladnie juz bardziej prawdopodobne bylo by zeby wpisywali kod jak im sie zarcie skonczy a nie na odwrot.
C co jakby wpisywacz umarł? Zrzucali by zarcie co 108 min?

Ps juz wiem co sie dzieje z hurleyem w 2x18 poprostu zobaczyl tyle zarcia i mu odbilo :P
  • 0

#126 amst

amst

Szeregowy

• Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 30.03.2006 - |22:18|

Kurcze miałam teorie,że jak sie nie wpise numerów, to drzwi opadaja i ukazuje sie mapa - ocywiście temu kto będzie w pokoju od strony mapy - ale dotarło do mnie, że przecież drzwi opadły zanim fake-Henry wpisał (bądź nie wpisał cyfry. A szkoda...ale sądzę że trzeba bedzie "sprowokować opadnięcie drzwi aby znowu dotrzeć do tej mapy - tylko ciekawe jak.

Kurcze czemu oni sobie NIC NIE MÓWIĄ:
- egipska wersja zegara, którą zobaczył Locke - nadal tajemnica
- nowy bunkier- ten od Claire
- teraz ta mapa...
możeby ruszyli wreszcie z "zaufaniem" i poopowiadali sobie...

Acha i jeszcze tak - myslę, że Henry Gale (ten murzyn) faktycznie był Hnerym Gale'm a fake przyjął jego tożsamość, bo np. tak jak Sawyer i Kate ma coś na karku...
  • 0

#127 regm

regm

Szeregowy

• VIP
  • 43 postów
  • MiastoSosnowiec

Napisano 30.03.2006 - |22:25|

Co do Henry'ego to mam jeszcze inną teorię. Może on faktycznie jest Innym, ale coś poszło nie tak i od nich uciekł. Może nie zgadzał się w niektórych kwestiach i postanowili się go pozbyć. Wiedział jaka jest sytuacja na wyspie i dał się złapać Russou. Nie uciekł gdy miał okazję bo może chce się ukryć przed Innymi, albo sprawdzić, czy może ufać Rozbitkom i potem im wszystko wyjasnić. To mogło by po cześci wyjasnić dlaczego tak szybko "zapamiętał" liczby. Może tak naprawdę ich nie wpisał tylko zrobił zupełnie coś innego co spowodowało włączenie się ultrafioletu. Może Henry, to (rzekomo nieżywy) poprzednik Desmonda i zrobił tak, żeby Locke zobaczył tą mapę? W sumie bardzo to naciagane, ale co mi tam :P

Z drugiej strony może ma jakieś wazniejsze zadanie do wykonania. Nawet za cenę życia.

Użytkownik Mario_1984 edytował ten post 30.03.2006 - |22:29|

• 0

#128 Snow

Snow

Szeregowy

• Użytkownik
  • 70 postów
  • MiastoKraków

Napisano 30.03.2006 - |22:26|

Moim zdaniem wpisywanie kodu daje sygnał ludziom od zaopatrzenia, że eksperyment nadal trwa i, że nadal w bunkrze przebywają ludzie potrzebujący jedzenia. Natomiast termin tych zrzutów prowiantów jest według mnie stały (np. co 2-3 miesiące).

Co do zamknięcia bunkru, wydaje mi się, że najprawdopodobniejsza jest teoria mówiąca, że z głośników ogłaszany jest komunikat o nadchodzącym zrzucie prowiantu i ekipa z bunkra proszona jest o nieopuszczanie bunkra i pozostanie w części zamkniętej. Może być to podyktowane poprostu dbaniem o bezpieczeństwo (mniejsza szansa, że komuś na łeb spadnie skrzynia z żarciem ;D )
  • 0

#129 Sawyer88

Sawyer88

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów

Napisano 30.03.2006 - |22:27|

Ps juz wiem co sie dzieje z hurleyem w 2x18 poprostu zobaczyl tyle zarcia i mu odbilo :P

Jak Hurley zwariuje to zawsze Libby jest :D może się rozwinie romansik Jabby i pani psycholog ... byłby ciekawy wątek poboczny :P Swoją drogą ciekawe co zrobi "baloniarzowi" Sayid skoro już zna jego tożsamość, w końcu Lock dał mu słowo, że będzie go chronić, więc szykuje się nowy konflikt.

Jak dla mnie odcinek świetny, trzymający w napięciu od początku do końca. Oby tak dalej, a LOST może trwać nawet 10 sezonów. :)
  • 0

#130 Snow

Snow

Szeregowy

• Użytkownik
  • 70 postów
  • MiastoKraków

Napisano 30.03.2006 - |22:33|

Co do Henry'ego to mam jeszcze inną teorię. Może on faktycznie jest Innym, ale coś poszło nie tak i od nich uciekł. Może nie zgadzał się w niektórych kwestiach i postanowili się go pozbyć

Nie wiem czemu mam podobne przeczucie. Ewentualnie Niby-Henry sam odszedł/uciekł od ekipy innych.
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

• 0

#131 EDiSON

EDiSON

Kapral

• Email
  • 230 postów

Napisano 30.03.2006 - |22:45|

Co do zamknięcia bunkru, wydaje mi się, że najprawdopodobniejsza jest teoria mówiąca, że z głośników ogłaszany jest komunikat o nadchodzącym zrzucie prowiantu i ekipa z bunkra proszona jest o nieopuszczanie bunkra i pozostanie w części zamkniętej. Może być to podyktowane poprostu dbaniem o bezpieczeństwo (mniejsza szansa, że komuś na łeb spadnie skrzynia z żarciem ;D )

problem w tym ze Dez jest w bunkrze chyba okolo roku, napis Kwarantanna mialo bo odpychac przed wyjsciem na zewnatrz z reszta na poczatku S2 mowil jak spotkal Locke - Jednak swiat istnieje [cytuje z wersji z lektorem z AXN] czyli niemogl sie ruszyc z bunkru na poprzedniej stronie pisalem troche o tym :) ale jeszcze raz to wkleje :P

moje spostrzezenia do spraw bunkier vs schron [moze i glupie:P wink.gif]

-jesli na wlazie przez ktory dostal sie do srodka bunrka Locke pisze KWARANTANA to oczywiste bylo by ze Des nie wyszedlby tymi dzwiami co uciekl [ale cos mi sie kojarzy ze pisalo tam tez Kwarantanna chyba ze myli mi sie bunkier] po jedzienie bynie wszyedl na zewnatrz obawiajac sie zarazy czy czegos moze jest tak ze ekipa jest zmienaina co rok i wiecej i wtedy dokonuja zrzut by usupelnic zapasy dla drugiej grupy [z tego co pamietam to Dez mowil ze jest juz gdzies okolo roku w bunkrze]
-nie wpisanie kodu spowoduje przerwanie ekseprymentu jak to bylo w filmiku instruktarzowym - ale jesli niewpisanie kodu powodowalo by rzut jedzenia to sa tylko 2 wyjscia
-w gloskinach byl komunikat jak ktos wczesniej zauwazyl by udac sie do sali z komputerem by niewpisac na ten moment kodu
-ew. skad byloby wiadomo ze Des i kumpel niewpisza kodu skoro mowione bylo ze jego brak spowoduje przerwanie eksperymentu [sprawdzali ich]

-gdzie jest pochowany kolezka Deza??

dziwne ze nitk nie zobaczyl takich szczelin przez ktore opadly te drzwi smile.gif oraz najglupsze jest ze czlowiek jesli mialby przejsc pod tymi drzwiami to by wybral miejsce gdzie nei ma jakis wystajacych elementow Locke to zrobil <lol2>

zastrzegam sobie prawo do pomylek wink.gif bo tyle jest tego materialu i przedchwila czytelm te 5 stron i moglo mi sie cos pomieszac

• 0

#132 veN

veN

Szeregowy

• Użytkownik
  • 49 postów

Napisano 30.03.2006 - |22:50|

przeczytalem wszystko... o_O odcinek ciezko ocenic majac na uwadze ostatnie dawkowanie napiecia przez tworcow, w takiej sytuacji ocena moze byc tylko jedna.

Desmond byl tam 3 lata, dostawy nie bylo 5 razy 5*8miesiecy=40/12=ponad 3 lata, wiec mogla go ominac i nie wiedzial o niej, poza tym zapomnial nawet podac kodu, Jack za nim pobiegl i wtedy go podal. Mozliwe ze Kevin robil te zapiski, kumepl desmonda, lub bylo to wiecej osob, poprzednik kevina?

Na jednej z fotek pisze xx.xx.06 a na kolejnej xx.xx.03 :/

Co do Henrego to moim zdaniem zlitowal sie nad baloniarzem, moze to byla jego ostatnia wola, albo poprostu go pochowal, tak samo nie zostawil locke'a a mogl przeciez z latwoscia uciec.

Wydaje mi sie ze gdy rozmowa toczy sie nt. wlazow ktore sie zamknely Gale probuje zejsc z tematu, choc moge sie mylic gdyz wszystko wskazuje na to ze zostaly one zamkniete profilaktycznie i guzik nie mial byc wcisniety. Ale w tej teori tez jest pewna nieprawidlowosc. Zakladajac ze to ja siedze w bunkrze i wciskam jakis guzik, slysze komunikat ide gdzie kaza a tu nagle odcieta zostaje mi droga do guzika.... po pewnym czasie slychac sygnaly itd. otwieraja sie wlazy i nic sie nie stalo.... prawdopodbnie olalbym ten guzik. Jedyne wytlumaczenie to komunikat, musialo byc w nim cos waznego, wyjawiajacego zbyt wiele zebysmy mogli go uslyszec. W lost henry nacisl guzik i wpisal kod, po to praktycznie zeby podtrzymac w slepej wierze locke'a

Użytkownik veN edytował ten post 30.03.2006 - |22:57|

• 0

#133 Snow

Snow

Szeregowy

• Użytkownik
  • 70 postów
  • MiastoKraków

Napisano 30.03.2006 - |22:53|

problem w tym ze Dez jest w bunkrze chyba okolo roku, napis Kwarantanna mialo bo odpychac przed wyjsciem na zewnatrz z reszta na poczatku S2 mowil jak spotkal Locke - Jednak swiat istnieje [cytuje z wersji z lektorem z AXN] czyli niemogl sie ruszyc z bunkru na poprzedniej stronie pisalem troche o tym :) ale jeszcze raz to wkleje :P

W takim wypadku zrzut mógłby być co więcej niż 1 - 1,5 roku. Być może Desmond nie był tego świadkiem. Co do ciała poprzednika Desmonda - też mnie zastanawia gdzie ono sie podziewa skoro Desmond nie wychodził z bunkru?

Użytkownik Snow edytował ten post 30.03.2006 - |22:54|

• 0

#134 Wodzu

Wodzu

Sierżant

• VIP
  • 722 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 30.03.2006 - |22:55|

Kto był tym dobrym chrześcijaninem i pochował prawdziwego Gale'a? Innych bym raczej o to nie podejrzewał.

Ciekawe spostrzezenie. Pamietacie jak Godwine ( nie wiem czy dobrze napisalem to imie) w odcinku 48 h leżał martwy w krzakach przynajmniej kilka dni?? Inni mogli jednak pochowac prawdziwego Henrego by miec dobre alibii ale wtedy po co ta historyjka o zonie?? Mogl przeciez leciec z kumplem balonem i wtedy wszytko by sie zgadzalo.
  • 0

...:::Son of Anarchy:::...

#135 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 30.03.2006 - |22:55|

Przeczytałem całe forum, i zanim odpowiem to cała moja opinia. Odcinek 10/10. Naprawdę mnie powalił. Wszystko. Nawet czytając spoilery i oglądając trailer do 2x17 żadna z moich teorii nie pasowała do tego co wydarzyło się na wyspie. Henry jest jednym z nich, nie widzę innej możliwości. Emocje, totalne podniecenie wciąż :D

Czy ktoś zauważył w retrospekcji, gdy Locke wychodzi z swojego pickupa pod motelem, nad jego głowa przelatuje samolot Oceanic.

Tak, ja też to zauważyłem. (za pierwszym razem, jestem z siebie dumny :D )

Zrzut jest moim zdaniem kluczowym faktem do zrozumeinia co się stało w bunkrze i wogóle co sie dzieje na wyspie. "Serce wyspy" (czymkolwiek ono jest) utrzymuje jej niedostepność. jest ona nieprzenikalna dla fal radiowych, oraz fizycznie niedostępna. By utrzymac tą ceche nalezy co 108 minut wpisac kod. Jeśli sie tego nie zrobi wyspa sie odsłania (może wyspa sie odsłania na kolejne 108 minut, do wpisania nastepnego kodu) . Prawdopodobnei w przeszłości nastąpiły wielokrotne celowe i przypadkowe takie odsłony. 16 lat temu gdy wydostal się z wyspy sygnał radiowy słyszany przez ekspedycje Danielle i Lenniego w stacji nasłuchowej. Prawdopodobnie kazda z katasreof, łacznie z lotem 815 spowodowane były chwilową odsłoną Przypuszcam, że Henry to wie i kody wcale nie wpisał co umożliwiło zrzut. Zgadywać tylko możemy co nastąpiło w czasie poprzedniego zaniechania wpisania kody przez Locke.

Też mi się tak wydaje. Samolot spadł na wyspę w czasie urzędowania Desmonda w bunkrze. Jednak Desmond nie musiał mówić naszym rozbitkom wszystkiego, mógł tak jak Locke niechący się spóźnić z wpisaniem i wtedy samolot spadł. (Czy biorąc pod uwagę to, że Desmond pracował w pewnym sensie dla Dharmy to jest innym?)

Jeśli zrzut prowiantu był spowodowany błędnym lub spóźnonym wpisaniem kodu to raczej będzie się to odnosić do tego kiedy Locke zbyt późno wpisał liczby (kiedy pojawiły się te hieroglify). Mineło od tego czasu może dwa albo trzy "lostowe" dni czyli tak akurat żeby przygotować zapas i go wysłać.
Przynajmniej ja tak myślę.

Tak, ale Henry nie wpisał liczb (albo wpisał już odrobinę po czasie jak Locke). Prowiant mógł więc spaść właśnie kiedy Henry nie wpisał kodu.

Aha Noi Ukochane Liczby Powracaja 1516 i 815 :D

Czyli nie tylko ja zauważyłem numer skrytki Locke'a w banku. (1516) Przypominam, że skrytka Kate w 1x12 miałła numer 815, więc jakaś skrytkowa teoria spisku? A gdzie liczba 815 była w tym odcinku?

ups... to w takim razie sorry :] . ale mam pytanie skad wiadomo, że to akurat rok 2004? bo już nie pamiętam tych szczególików z filmu na podstawie których mógłbym tak sądzić ;]

Nie wiemy czy to rok 2004, 2009 itd. W gruncie rzeczy autorzy unikają tematu czasu w serialu.

Jak dla mnie odcinek na standardowym poziomie - fajnie się oglądało, ale 10/10 nie dam - bo liczę nadal na więcej ze strony twórców ....

Moim zdaniem prawdziwy Henry Gale to Henry Gale zamkniety we włazie ... Uważam, że cała jego historia jest prawdą - rozbił sie balonem, pochował żonę i został schwytany przez Danielle ... Czarnoskóry facet z prawa jazdy nie jest Henrym Gale ...

A historia Locke'a jakich wiele już się przewinęło w różnego rodzaju filmach - bez rewelacji ...

O czym Ty mówisz. Henry Gale to HEnry Gale... no dobrze, są różni ludzie. Nie skomentuję. Na więcej ze strony twórców nie licz. To było najwięcej, ja tam jestem zadowolony/

Gdzie się podziała sprawa bunkra szpitalnego? A wystarczyłby jeden dialog... Trochę to żałosne.

Nie. Henry mówił pod koniec 2x16 o tym, że mieszkańcy nic sobie nie mówią i że to dziwne. Więc jest to jednak celowy zabieg twórców spowodowany tym, żeby pokazać nam min. nieufność rozbitków.

dokladnie. Tak jak juz napisalem w spoiler-zone: producenci sztucznie rozciagaja akcje. Najwyrazniej w tym bunkrze jest cos waznego i wola sobie to zostawic na zas. Tyle, ze takie akcje sa kompletnie nierealistyczne, niezyciowe:/

EE tam, muszą troszkę to rozciągnąć, ale nie narzekaj po tym odcinku. Powiedzcie mi czego wy oczekujecie jeśli 2x17 się nie podobał.

Ale juz raz kod nie zostal wpisany. Wtedy sie nic takiego nie stalo, nie wylaczyl sie prad, nie wlaczyly sie ultrafioletowe lampy. Slychac bylo tylko dzialajaca maszynerie.
Mam takie pytanko skad sie wzial ten balon ktory Jack z Kate znalezli a przy nim byl juz Sayid ?? Co to byly za ksiazki ?

To był balon z zaopatrzeniem dla Dharmy (spadochron raczej) Jakie książki? Jeżeli Henry jest innym może znać jakieś sztuczki żeby zrobić taki ultrafiolet, albo nie wpisał liczb całkowicie, Locke jednak zdążył je wpisać.

Użytkownik boone edytował ten post 31.03.2006 - |07:01|

• 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#136 veN

veN

Szeregowy

• Użytkownik
  • 49 postów

Napisano 30.03.2006 - |23:00|

W takim wypadku zrzut mógłby być co więcej niż 1 - 1,5 roku. Być może Desmond nie był tego świadkiem. Co do ciała poprzednika Desmonda - też mnie zastanawia gdzie ono sie podziewa skoro Desmond nie wychodził z bunkru?

nie robmy zamieszania i kolejnych problemow... desmond byl w bunkrze 3 lata.
  • 0

#137 Warson

Warson

Kapral

• Użytkownik
  • 172 postów
  • MiastoSosnowiec

Napisano 30.03.2006 - |23:02|

~to co wyzej a zes sie rospisaŁ :)

Hmm Jesli Mialby Byc Nowy Konflikt Locka i Sayida to Chya Locke Aby Uchronic Henrego musi opowiedziec wszystko co sie stalo,a w to pewnie Sayid i inni nie uwierza...

Apropo PRawa JAzdy Tego Goscia... (Hah ja Dzis mam Egzamin na Prawko) wiec trzymajcie Kciuki ahha :D
  • 0

#138 dzajant

dzajant

Szeregowy

• Użytkownik
  • 41 postów
  • MiastoKwidzyn

Napisano 30.03.2006 - |23:03|

-gdzie jest pochowany kolezka Deza??

dziwne ze nitk nie zobaczyl takich szczelin przez ktore opadly te drzwi :) oraz najglupsze jest ze czlowiek jesli mialby przejsc pod tymi drzwiami to by wybral miejsce gdzie nei ma jakis wystajacych elementow Locke to zrobil

może koleżka Deza to henry gale(ten pochowany)? a może to jest jakis znajomy nigeryjczyk mr.eko który był w samolocie (bo jak kojarze wyleciało ich 3 a eko znalazł brata i niby ksiedza, ale moze sie myle) albo znajomy który przyleciał balonem po swój "zagubiony towar" :) pewnie kiedyś się wyjaśni :)

co do drzwi to Lock wsnunął się nie patrząć gdzie, jego błąd, ale to przecież tylko draśnięcie :P
a co do wyświetlanej mapy... to ultrafiolet mogą naprawić czy poprostu włączyć bo pewnie jakoś mozna ale jak opuścić te drzwi? :)

co do jedzonka to spoczątku myślałam że niekoniecznie musiał spaść :) bo przecież jak zamykał się bunkier to były te dziwne odgłosy jakby coś się otwierało (czy coś w tym stylu) więc może gdzieś jest big spiżarnia (np.jeden z bunkrów obok swana) gdzie te jedzenie jest i co jakiś czas się jakoś wydostaję poprzez otwarcie czegoś... :) ale teraz niewiem co mam mysleć, może faktycznie niesłyszeli czegoś latającego...

narazie tyle... bo że odcinek jeden z najlepszych to niemusze wspominac :)
  • 0

#139 Snow

Snow

Szeregowy

• Użytkownik
  • 70 postów
  • MiastoKraków

Napisano 30.03.2006 - |23:11|

nie robmy zamieszania i kolejnych problemow... desmond byl w bunkrze 3 lata.

Tak, czy siak zrzuty mogły być jeszcze rzadziej i ominać czas w którym Desmond przebywał w bunkrze.
Ciekawe czy wsród paczek znajdą też te prochy którymi szprycował się Des ?

a może to jest jakis znajomy nigeryjczyk mr.eko który był w samolocie (bo jak kojarze wyleciało ich 3 a eko znalazł brata i niby ksiedza, ale moze sie myle)

W samolocie były 2 osoby (bandzior + ranny/martwy brat Eko), jeden murzyn który miał lecieć z nimi zginał z rąk żołnierzy podczas startu samolotu.
  • 0

#140 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 30.03.2006 - |23:18|

popieram - moze i nie ma faktow jej przeczacych ale daj Jonasz spokoj - wpisuja ten kod tylko po to zeby ktos tam wiedzial, ze mają pod dostatkiem jedzenia? Geez...
Spojrz na logo bunkra - Cadeceus - to jakby laska ze skrzydelkami ktora oplataja dwa węże. Nazwa nie pochodzi od tego co jest w bunkrze - weźmy na przykład takie The Swan. Zajmują się w niej prawdopodobnie magnetyzmem a nie badaniami nad szczepionką przeciwko ptasiej grypie.

Wraźnie niezrozomiałes tego co napisałem. Niewpisanie kodu, raz na jakiś czas umożwliwia dostęp do wyspy. Jednym z powodów konieczności dostępu do wyspy jest np. uzupełnienei zapasów, dostarczenie zmieniika itp. Mogą być jeszcze inne powody, których trudno jest się domyśleć.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych