Skocz do zawartości

Zdjęcie

Kto jeszcze umrze w drugim sezonie?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
160 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: W 2 sezonie umrze jeszcze: (176 użytkowników oddało głos)

Kto umrze w 2 sezonie?

1. Jack (7 głosów [5.22%])

Procent z głosów: 5.22%

2. Kate (4 głosów [2.99%])

Procent z głosów: 2.99%

3. Charlie (28 głosów [20.90%])

Procent z głosów: 20.90%

4. Sayid (14 głosów [10.45%])

Procent z głosów: 10.45%

5. Sawyer (3 głosów [2.24%])

Procent z głosów: 2.24%

6. Locke (4 głosów [2.99%])

Procent z głosów: 2.99%

7. Sun (2 głosów [1.49%])

Procent z głosów: 1.49%

8. Jin (8 głosów [5.97%])

Procent z głosów: 5.97%

9. Ana Lucia (23 głosów [17.16%])

Procent z głosów: 17.16%

10. Eko (2 głosów [1.49%])

Procent z głosów: 1.49%

11. Libby (11 głosów [8.21%])

Procent z głosów: 8.21%

12. Hurley (6 głosów [4.48%])

Procent z głosów: 4.48%

13. Claire (5 głosów [3.73%])

Procent z głosów: 3.73%

14. Michael (17 głosów [12.69%])

Procent z głosów: 12.69%

Głosuj

#121 nadika

nadika

Szeregowy

• Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 01.04.2006 - |15:10|

no zapowiada się ciekawie. ale Libby nie moze umrzec jak ma miec swój odcinek w niedalekiej przyszłości. chociaz teraz to kto to wie? okarze sie wszystko za pare dni
  • 0

#122 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 01.04.2006 - |15:23|

no zapowiada się ciekawie. ale Libby nie moze umrzec jak ma miec swój odcinek w niedalekiej przyszłości. chociaz teraz to kto to wie? okarze sie wszystko za pare dni

Libby ma swój odcinek przypuszczalnie. Jak wiadomo odcienek 18 może być Hurley/Libby czyli częścią wspomnień Libby, lub (co nie zostało jeszcze ngdzie oficjalnie potwierdzone) Libby będzie miała swój odcinek w czasie May Sweeps, czyli podczas epizodów 20-22
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#123 Solitaire

Solitaire

Szeregowy

• Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 01.04.2006 - |21:24|

Ja zagłosowałam na Charliego, w sumie to za nim w serialu najmniej bym tęskniła.
  • 0

#124 Leito

Leito

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 02.04.2006 - |12:21|

Obstawiam ze zginą Jin i Sayid, ale zagłosowałem na Jin'a, jakoś z angielskim mu nie idzie no i Michael (jesli wróci) ma chrabke na Sun :D pozatym wydaje sie ze dobrze by razem wygladali :]

cos mi sie zdaje ze po rozmowie Sun i Jin'a w 16 odc. Sun zacznie uczyc go angielskiego.

lepiej zeby nikt nie gina w tym sezonie (oprocz henr'ego no i others'ow) <lol>
  • 0

#125 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 02.04.2006 - |17:29|

cos mi sie zdaje ze po rozmowie Sun i Jin'a w 16 odc. Sun zacznie uczyc go angielskiego.
lepiej zeby nikt nie gina w tym sezonie (oprocz henr'ego no i others'ow) <lol>

» Click to show Spoiler - click again to hide... «
Po co piszę to w spoilerze skoro ten temat to jest taki mały spoiler sam w sobie :D
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#126 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 02.04.2006 - |22:51|

znajac zycie to i tak zginie ktos , kogo sie nie bedziemy spodziewac ani podejrzewac o odejscie :)
scenarzysci lubia niespodzianki :)
  • 0

#127 karolinkaa

karolinkaa

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 03.04.2006 - |13:00|

ej ale libby nie mnoze umżec bo nic jeszcze o niej nie wiemy nawet jak ie na wyspie znalazła i wogóle ... pewnei bedzie odcinek z jej zycia ....
a michael tez nie zgnie bo ona jest z waltem albo go szyuka a jak wróci to wszystko im opowie

ja stawiam na charliego albo na clare ( ona umrze a dzeko zostanie i zabiora go lekarze pewnie :))
a jak ona umrze t z rozpaczy umrze ez charlie :D:D
  • 0

#128 paula19

paula19

Szeregowy

• Email
  • 57 postów
  • MiastoTeBeGie ;)

Napisano 03.04.2006 - |13:14|

A czy MUSI ktoś umierać ? Chyba że któryś z Othersów ( w tym Henry ) :huh:
  • 0

#129 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 03.04.2006 - |14:54|

znajac zycie to i tak zginie ktos , kogo sie nie bedziemy spodziewac ani podejrzewac o odejscie :)
scenarzysci lubia niespodzianki :)

Też tak myślę, i zaskoczy nas to, że to nie nasze główne typy (Charlie, Michael, Ana Lucia)... ja bym się najbardziej zdziwił śmiercią Vincenta (w sumie też jest taka możliwość :D ) Ale umrzeć może też np. Eko, a to będzie większym zdziwieniem.

ej ale libby nie mnoze umżec bo nic jeszcze o niej nie wiemy nawet jak ie na wyspie znalazła i wogóle ... pewnei bedzie odcinek z jej zycia ....
a michael tez nie zgnie bo ona jest z waltem albo go szyuka a jak wróci to wszystko im opowie
ja stawiam na charliego albo na clare ( ona umrze a dzeko zostanie i zabiora go lekarze pewnie :))
a jak ona umrze t z rozpaczy umrze ez charlie :D:D

1) Jasne że Libby może zginąc, ba wcześniej niż myślisz, nawet w 18 odcinku.
2) Czy musimy coś o niej wiedzieć? A co jeśli jest jedną z innych ? A co jeśli w ogóle nie będzie jej wspomnień?
3) Jak Michael wróci to wszystko im opowie (albo i nie) ale na pewno potem będzie mógł umrzeć :P
4) Coraz bardziej obstawiam, że Claire nie umrze. Wierze w to co mówił jasnowidz w 1x10. Jeśli miałaby umrzeć, niepozowliłby jej lecieć lotem 815 linii Oceanic.Prędzej zostanie porwana przez innych i już nie wróci.

A czy MUSI ktoś umierać ? Chyba że któryś z Othersów ( w tym Henry ) :huh:

Musi.
  • 0

#130 Tosiek

Tosiek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 05.04.2006 - |19:37|

Oj Henry chyba powinien kopnąć (niestety) bo by dostarczył naszym rozbitkom za dużo informacji...
Osobiście obstawiam kogoś z głównych bohaterów...
Kate albo Sawyer... :hyhy:
  • 0

#131 Foxygirl

Foxygirl

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów
  • MiastoWrześnia

Napisano 21.04.2006 - |18:54|

Myślicie, że odejdzie Libby? Podobno Cynthia Watros (aktorka która gra Libby) bedzie grała w jakimś serialu komediowym "My Ex-Life"... I chyba nawet odejdzie z LOSTa, choć wcale nie jest tak powiedziane... Ona jest w sumie krótko w serialu i teraz kilka zagadek się kręci wokół niej więc myślę że jednak jeszcze długo zanim umrze :)

Użytkownik Foxygirl edytował ten post 21.04.2006 - |18:55|

• 0

#132 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 21.04.2006 - |19:37|

Myślicie, że odejdzie Libby? Podobno Cynthia Watros (aktorka która gra Libby) bedzie grała w jakimś serialu komediowym "My Ex-Life"... I chyba nawet odejdzie z LOSTa, choć wcale nie jest tak powiedziane... Ona jest w sumie krótko w serialu i teraz kilka zagadek się kręci wokół niej więc myślę że jednak jeszcze długo zanim umrze :)

Zupełnie niezrozumiałe są rzekome informacje, jakoby Libby, czyli Cynthia Watros miała opuścić nasz ukochany serial. Cynthia Watros podpisała umowę w serialu komediowym - to prawda. Ale czy to oznacza, że opuści Lost na zawsze? Nie.

Nie zapominajmy, że - jak podkreślają twórcy - osoba, która umarła w Lost, umiera na zawsze, a jeśli się nie mylę, Cynthia Watros nie będzie grała w tym sitcomie wiecznie. Z tych artyukułów, które ja rozumiem, wychodzi mi, że Libby będzie tam grała tylko jako gwiazda specjalna (jeśli się mylę, to mnie poprawcie). Nie zapominajmy też, że nawet jeśli Libby jest postacią bardzo ciekawą na wyspie, to pojawia się stosunkowo rzadko na naszych ekranach. Do tej pory nie było jej w The Whole Truth, One Of Them i The Hunting Party, a nie miała żadnej kwestii (czyli pojawiła się, ale bez mówienia) w odcinkach What Kate Did, The 23rd Psalm i The Long Con.

To oznacza, że Libby pojawia się w tv Lost dość rzadko i spokojnie może pogodzić obydwa zajęcia, zarówno Lost jak i nowy sitcom. Jeśli się nie mylę, Cynthia Watros kupiła też dom na Hawajach, który automatycznie jest przywiązaniem do tego miejsca.

Nawet jeśli jej rola w nowym sitcomie będzie większa niż guest star, nie jest to powód do paniki. Nie zapominajmy, że Libby skrywa w sobie wiele sekretów, które wszyscy chcielibyśmy rozwiązać, a w 2 sezonie nie dostaniemy nawet pełnego odcinka, tylko jej poświęconej.
Uważam więc, że zbędną paniką jest przedwczesne mówienie o odejściu Libby z Lost. Wg mnie to nawet nie jest ani spoiler, ani foiler, a jedynie plotka rozpuszczona przez wymyślających różne dziwne rzeczy fanów.

Nie bójcie się o Libby.

Użytkownik boone edytował ten post 21.04.2006 - |19:39|

• 0

#133 Foxygirl

Foxygirl

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów
  • MiastoWrześnia

Napisano 21.04.2006 - |21:16|

Masz rację, Boone chyba mnie przekonałeś, Libby zostanie, a poza tym narazie nic nie wskazuje na to, żeby miała zginąć :)
  • 0

#134 Juki

Juki

Plutonowy

• Użytkownik
  • 457 postów
  • MiastoKraków

Napisano 23.04.2006 - |11:26|

Przydalaby sie odpowiedz w ankiecie "Nikt" bo ja bym wlasnie tak odpowiedzial. Wydaje mi sie, ze w kazdym sezonie zginie 1 z glownych postaci wiec nastepna smierc zobaczymy dopiero w 3 sezonie.

Mozliwe, ze ktos zginie ale to nie bedzie zadna z glownych postaci, moim zdaniem moze to byc - Henry albo Desmond (pewnie od kogos tam dostanie toporem w plecy).
  • 0

Dołączona grafika

#135 Juki

Juki

Plutonowy

• Użytkownik
  • 457 postów
  • MiastoKraków

Napisano 23.04.2006 - |14:59|

Tak sobie rozkminiam i wpadlem na to, ze umze Desmond i to w takiej sytuacji, ze (jak bedzie umieral) bedzie jego retrospekcja o tym jak jego kumpel Kevin z wlazu umiera i mu mowi co sie stanie jak sie nie wpisze liczb (to jest urywego z mojego przewidzenia season finale). Henry tez zginie, mam nadzieje, ze zobacze jak tym toporem dostaje w plery.
  • 0

Dołączona grafika

#136 Konwalia

Konwalia

Szeregowy

• Email
  • 5 postów

Napisano 25.04.2006 - |20:34|

Moim zdaniem umrze Jin. Byłoby ciekawe, gdyby utworzyła się para Sun & Michael. Jin nic nie wnosi do serialu, a taka nowa para... :hyhy: Wydaje mi się, że napewno nie umrze Charlie. Zniknął by wtedy jego "związek" z Claire, a mam wrażenie że oni muszą skończyć razem :D
  • 0

#137 Arwen

Arwen

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 325 postów

Napisano 27.04.2006 - |08:09|

To nie jest miejsce na spoilery.
Tu podajemy jedynie nasze domysły.
Spoilery w http://forum.gwrota....topic=3075&st=0
Mam nadzieję, że teraz wszystko jasne.
  • 0

#138 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 03.05.2006 - |20:35|

Czy Ty czytać nie umiesz???? Jest napisane 1 post wyżej, że spoilery umieszczamy gdzie indziej !!!! :angry: :angry: :angry:

Piszę to dla dobra użytkowników forum nie czytających spoilerów...
  • 0

Dołączona grafika

#139 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 05.05.2006 - |10:31|

Charlie [23.48%]
Ana Lucia [16.52%]
Sayid [10.43%]
Michael [10.43%]
Jin [6.96%]
Libby [6.09%]
Hurley [5.22%]
Jack [5.22%]
Claire [4.35%]
Kate [3.48%]
Locke [3.48%]
Sun [1.74%]
Eko [1.74%]
Sawyer [0.87%]

a więc... 1 odsłona ankiety nie wyłoniła prawdziwego zwycięzcy... 23,48% obstawiło Charliego, a tu proszę... Ana Lucia, która w naszej ankiecie zajęła 2 miejsce. Więc generalnie można mówić o zmyleniu nas przez twórców... ale jeśli ktoś myśli, że to koniec zabijania... to szczerze wątpie. Szkoda, że nie można zmienić już głosu... Powinniśmy wyczyścić głosy w tej ankiecie, wyrzucić Anę i głosować dalej. W tej chwili zagłosowałbym oczywiście na Libby, chociaż cały czas mam nadzieję, że to nie ona umrze. Ktoś słusznie zauważył. Libby trzyma ten koc taki dziwnie, jakby za kocem było coś jeszcze, butelka wina?? ale brakuje odgłosu tłuczonego szkła. , coś co chociaż odrobinę stamowało kulę. W dodatku nie widzimy nawet kropli krwi. Co nie zmienia faktu, że Michael musi dożyć swoich retrospekcji w 2x22, a gdyby Libby przeżyła.... to Lostowicze jego właśnie by zamordowali.

Edit do postu niżej: chyba nie czytasz uważnie :P cytuję "1 odsłona ankiety" , "Powinniśmy wyczyścić głosy w tej ankiecie, wyrzucić Anę i głosować dalej"... mówię o tym, że 2 sezon się nie skończył i wciąż czekamy na kolejną osobę, która umrze. :P

Użytkownik boone edytował ten post 06.05.2006 - |17:36|

• 0

#140 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 05.05.2006 - |16:15|

a więc... 1 odsłona ankiety nie wyłoniła prawdziwego zwycięzcy... 23,48% obstawiło Charliego, a tu proszę... Ana Lucia, która w naszej ankiecie zajęła 2 miejsce. Więc generalnie można mówić o zmyleniu nas przez twórców... ale jeśli ktoś myśli, że to koniec zabijania... to szczerze wątpie. Szkoda, że nie można zmienić już głosu... Powinniśmy wyczyścić głosy w tej ankiecie, wyrzucić Anę i głosować dalej. W tej chwili zagłosowałbym oczywiście na Libby, chociaż cały czas mam nadzieję, że to nie ona umrze. Ktoś słusznie zauważył. Libby trzyma ten koc taki dziwnie, jakby za kocem było coś jeszcze, butelka wina?? ale brakuje odgłosu tłuczonego szkła. , coś co chociaż odrobinę stamowało kulę. W dodatku nie widzimy nawet kropli krwi. Co nie zmienia faktu, że Michael musi dożyć swoich retrospekcji w 2x22, a gdyby Libby przeżyła.... to Lostowicze jego właśnie by zamordowali.

Pamiętaj kolego, że sezon się jeszcze nie skończył :hyhy: Do końca sezonu jeszcze pare odcinków i po tym co widzieliśmy w 2x20 to jeszcze się może wiele wydarzyć...
No, ale co do AL to ankieta się wiele nie pomyliła :)

Użytkownik Silver edytował ten post 05.05.2006 - |16:16|

• 0
Milcz - albo powiedz coś, co lepsze jest niż milczenie.
E. J. Walten

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych