Skocz do zawartości

Zdjęcie

Offtopic

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
242 odpowiedzi w tym temacie

#121 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 29.03.2006 - |18:46|

no to pojedziem z małym OT:

Od dzisiaj jestem Syriusz - bierzmowanie za mną, teraz już z tylko egzaminy i matura, a potem.... ;]
  • 0

Dołączona grafika

#122 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 29.03.2006 - |18:55|

Ja bierzmowanie mialem miesiac temu, a imienia wcale nie bralem nowege zostalo pierwsze :) A egzaminy juz za nie caly miech a ja zamiast sie uczyc to na forum siedzie :>
  • 0

#123 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 29.03.2006 - |19:08|

no to pojedziem z małym OT:

Od dzisiaj jestem Syriusz - bierzmowanie za mną, teraz już z tylko egzaminy i matura, a potem.... ;]

Ojej... moje bierzmowanie. Musze coś z tym zrobić... w ogóle.. estem w drugiej klasie, a mam podpisany tylko 5 różanców (bylem ja jednym ale ministrant mi wkleil 5 pieczatek :D ) i 5 nabozenstw majowych (niechcacy mi wpisal przy tym jednym rozancu :D )
Mam p[ytanie, bo w temacie do 2x16 się rozwija offtopic o balwanku.
Jak to jest z tym bałwankiem? Czy Hurley opowiadał kiedyś dowcip o bałwanku? (to co desmond mowil w 2x02)?? 02?? :D
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#124 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 29.03.2006 - |19:12|

Ojej... moje bierzmowanie. Musze coś z tym zrobić... w ogóle.. estem w drugiej klasie, a mam podpisany tylko 5 różanców (bylem ja jednym ale ministrant mi wkleil 5 pieczatek :D ) i 5 nabozenstw majowych (niechcacy mi wpisal przy tym jednym rozancu :D )
Mam p[ytanie, bo w temacie do 2x16 się rozwija offtopic o balwanku.
Jak to jest z tym bałwankiem? Czy Hurley opowiadał kiedyś dowcip o bałwanku? (to co desmond mowil w 2x02)?? 02?? :D

tam jest OT to tu o tym gadamy :hyhy: :P Ja faktycznie kojarze skads tego 'balwanka' tylko nie moge sobie przypomniec gdzie to dokladnie slyszalem, napewno gdzies w LOST :P Jutro zobacze wczesniejsze odcinki to moze znajde jak to bylo
Ja mam kumpla ministranta i on mi podbil wlasciwie wszystko za jednym razem i nie mialem z tym problemu :>
  • 0

#125 nadika

nadika

Szeregowy

• Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 29.03.2006 - |19:20|

a u nas ksiądz podbijał i nic się nie dało sfałszowac dlatego zawsze za filarem pasjansa układałam :)
i jeszcze na dodatek wszystkie pytania na pamięc pytał, no ale na szczęście to już za mną. szkoła tez. teraz gorzej bo muszę pracę znaleźc
  • 0

#126 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 29.03.2006 - |20:31|

ja rzadko chodzilem na rekolekcje a i tak w szkole nic mi na religii nie robili bo zawsze sie czyms wykrecalem i zawsze mialem nowego ksiedza/katechete/katechetke wiec moje sciemy uchodzily plazem :)
  • 0

#127 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 29.03.2006 - |20:53|

a u nas ksiądz podbijał i nic się nie dało sfałszowac

a u nas nie :]

ja rzadko chodzilem na rekolekcje

ja miałem od niedzieli a dzisiaj bierzmowanie - więc nie było jak "nie chodzić" :/

Ja bierzmowanie mialem miesiac temu

coś mi się nie chcę wierzyć :)

A egzaminy juz za nie caly miech a ja zamiast sie uczyc to na forum siedzie

skąd ja to znam ??? :D :D :D

jestem Syriusz

się nacieszyć nie mogę swoim nowym imeiniem :hyhy:
  • 0

Dołączona grafika

#128 nadika

nadika

Szeregowy

• Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 30.03.2006 - |07:33|

ściągam odcinek 17. dopuki nie obejrzę przerwa w czytaniu forum. lubię miec niespodziankę jak oglądam :)
  • 0

#129 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 30.03.2006 - |11:25|

ma ktoś napisy do "Lockdown" ???? Proszę o pomoc!!!!!!!!!!!!

dobra już mam - napisałem post - minutę później pojawiły się napisy :]

Użytkownik Vol 7 edytował ten post 30.03.2006 - |11:26|

• 0

Dołączona grafika

#130 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 30.03.2006 - |19:15|

ja losta bede mial za jakies dwie godziny bo najpierw sciagam heist :)
ja tez zaraz znikam z forum bo raz ze sa napisy do zrobienia a dwa ze nie chce aby mnie korcilo czytac o czym jest odcinek i co sie w nim stalo :)
  • 0

#131 nadika

nadika

Szeregowy

• Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 31.03.2006 - |09:17|

a ja się czuję jak alkoholik na odwyku. wczoraj zaczęłam sciagac, ale głupia wyłaczyłam komputer a teraz ściaga i ściaga i jest dopiero 70%. a mnie już nosi i nie wiem co ze sobą zrobic. już 7 godzin mi ściąga.... majaczę. wiem.
  • 0

#132 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 31.03.2006 - |09:19|

a ja się czuję jak alkoholik na odwyku. wczoraj zaczęłam sciagac, ale głupia wyłaczyłam komputer a teraz ściaga i ściaga i jest dopiero 70%. a mnie już nosi i nie wiem co ze sobą zrobic. już 7 godzin mi ściąga.... majaczę. wiem.

Ja tak majaczyłem wczoraj... Pomyśl, że naprawdę warto bo czekają Cię niezapomniane 42 minuty :D Więc czekaj cierpliwie :D
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#133 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 31.03.2006 - |13:38|

kazdy z nas przezywa/przezywal cos takiego wiec nie jestes w tym sama :)
jak chcesz to moge ci jakos pomoc :)
mam tytul Psycholog Doradca :)
  • 0

#134 nadika

nadika

Szeregowy

• Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 31.03.2006 - |14:45|

kazdy z nas przezywa/przezywal cos takiego wiec nie jestes w tym sama :)
jak chcesz to moge ci jakos pomoc :)
mam tytul Psycholog Doradca :)

no więc co pan psycholog doradca radzi? :)
ciekawa jestem :)

a odcinek faktycznie świetny. opłacało się czekac. a teraz czekam na następny :)
  • 0

#135 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 01.04.2006 - |13:47|

Dzisiaj sobie ide przez moje osiedle i nagle widze 15 jadacych na sygnale (bez dzwieku) furgonow policyjnych i na dodatek jeszcze 2 z armatkami wodnymi przejezdzajacych glowna droga :hyhy: :D Wtedy tak sobie mysle o co chodzi... :> nagle sobie przypomnialem ze Gdanski klub przeciez gra dzisiaj meczyk na stadionie ;] i po to ta cala obstawa :P
  • 0

#136 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 01.04.2006 - |13:51|

Dzisiaj sobie ide przez moje osiedle i nagle widze 15 jadacych na sygnale (bez dzwieku) furgonow policyjnych i na dodatek jeszcze 2 z armatkami wodnymi przejezdzajacych glowna droga :hyhy: :D Wtedy tak sobie mysle o co chodzi... :> nagle sobie przypomnialem ze Gdanski klub przeciez gra dzisiaj meczyk na stadionie ;] i po to ta cala obstawa :P

15 na sygnale?? 15.... 15.... Lost wkrada się do Twojego zycia, daje Ci sygnały i wysyła jedną z liczb :D Przygotuj się, że za kilka lat wylądujesz na wyspie z naszymi Lostowiczami :D
  • 0

#137 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 01.04.2006 - |13:54|

15 na sygnale?? 15.... 15.... Lost wkrada się do Twojego zycia, daje Ci sygnały i wysyła jedną z liczb :D Przygotuj się, że za kilka lat wylądujesz na wyspie z naszymi Lostowiczami :D

Hehe... nawet tego nie skojarzylem :D :D Zaczynam sie powoli bac, a moze to znak zebym nie szedl na ten mecz (i tak nie mialem tego w planach :P)

Użytkownik PaWs edytował ten post 01.04.2006 - |14:01|

• 0

#138 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 01.04.2006 - |13:58|

Hehe... nawet tego nie skojarzylem :D:D Zaczynam sie powoli bac, a moze to znak zebym nie szedl na ten mecz (i tak nie mialem tego w planach :P)

idz jak chcesz, te liczby przynosza szczescie. naprawde. sprobuj, warto.
  • 0

#139 Ghost2

Ghost2

Szeregowy

• Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 01.04.2006 - |15:02|

Na lechie ? : P
  • 0

#140 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 01.04.2006 - |18:55|

Na lechie ? : P

No a niby gdzie indziej w Gdansku :> :hyhy: Ale naszczescie Lechia wygrala :clap:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych