Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ben (Henry Gale)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
416 odpowiedzi w tym temacie

#121 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 12.03.2006 - |17:24|

bez obrazy ale :
nie "gądoli" tylko gondoli :P
nie "Hanry" tylko Henry :)

Mnie nie ejst tak łatwo obrazić.

ja to widze tak : zalamany po smierci zony bogaty czlowiek(sprzedal firme) zyje se w dzungli bez zadnych problemow? i to w takiej z potworami i Innymi? i Oni go nie widzieli ani razu? przeciez po katastrofie tylnej czesci juz po 10 min Oni umiescili swojego agenta wiec musieli wiedziec o tym Henrymi to ze jakos przezyl to wg mnie zawdziecza wlasnie im :)

Henry rozbił cicho s pokojnie. Katastrofa balonowa nie czyni wiele chalasu. Byc moze wylądował w cześci wyspy nieobjetej kontrolą systemu alarmowego. Cztery miesiące to przeciez nie aż tak długo.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 12.03.2006 - |17:24|

• 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#122 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 12.03.2006 - |17:25|

Henry rozbił cicho s pokojnie. Katastrofa balonowa nie czyni wiele chalasu. Byc moze wylądował w cześci wyspy nieobjetej kontrolą systemu alarmowego. Czrey miesiące to pzreciez nie aż tak długo.

Przecież nasi inni wiedzą prawie wszystko :D To też powinni :P
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#123 nilhir

nilhir

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 105 postów

Napisano 12.03.2006 - |17:42|

ja to widze tak : zalamany po smierci zony bogaty czlowiek(sprzedal firme) zyje se w dzungli bez zadnych problemow? i to w takiej z potworami i Innymi? i Oni go nie widzieli ani razu? przeciez po katastrofie tylnej czesci juz po 10 min Oni umiescili swojego agenta wiec musieli wiedziec o tym Henrymi to ze jakos przezyl to wg mnie zawdziecza wlasnie im

Mogli wiedzieć o rozbitkach bo:
1) spadający z nieba samolot na takiej wyspie nie jest trudno nie zauważyć
2) wiedzieli, że coś takiego ma nastąpić.

A balon już jednak nie byłby tak widoczny jak samolot i pozatym Henry mógł znaleźć się tam przypadkowo (jeśli założymy, że pasażerowie lotu 815 są tam nie przypadkowo).
Pozatym Danielle jakoś jest sama koło 15 lat na tej wyspie i jakoś żyje.
  • 0

#124 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 12.03.2006 - |17:46|

Mogli wiedzieć o rozbitkach bo:
1) spadający z nieba samolot na takiej wyspie nie jest trudno nie zauważyć
2) wiedzieli, że coś takiego ma nastąpić.

A balon już jednak nie byłby tak widoczny jak samolot i pozatym Henry mógł znaleźć się tam przypadkowo (jeśli założymy, że pasażerowie lotu 815 są tam nie przypadkowo).
Pozatym Danielle jakoś jest sama koło 15 lat na tej wyspie i jakoś żyje.

moze Henry nie jest dobrym czlowiekiem i nie chcieli go zabrac, bo zlych nie biorą... a moze jest innym no, musimy czekac na rozwoj wydarzen
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#125 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 12.03.2006 - |17:54|

Przecież nasi inni wiedzą prawie wszystko :D To też powinni :P

To, że Inni wiedzą prawie wszytsko, jest wyłacznei naszym pomysłem.
  • 0
Genesis

#126 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 12.03.2006 - |17:58|

To, że Inni wiedzą prawie wszytsko, jest wyłacznei naszym pomysłem.

Jezeli baloniarz nie jest jednym z nich to moim zdaniem inni wiedzieli o jego obecnosci tak jak wiedzieli o pojawieniu sie francuzki... dlatego zabrali jej dziecko. Ale jak juz wiemy zabieraja dobrych, a henry na dobrego tez nie do konca nie wyglada i pewnie nawert nie jest... oczywiscie to tylko hipoteza
  • 0

#127 fate

fate

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 12.03.2006 - |18:01|

Ma wysokość 168 metrów i szerokość 18 metrów

Naprawde myślicie, ze taki wielki balon może zostać niezauważony ?
  • 0

#128 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 12.03.2006 - |18:03|

Dlatego ja myślę, że albo jest innym , albo inni go nie chcą i tyle, ale na pewno wiedzą o tym że balon się rozbił
  • 0

#129 nilhir

nilhir

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 105 postów

Napisano 12.03.2006 - |18:05|

Tak, zakładając, że rozbił się akurat w takiej części wyspy po której oni nie łażą.
  • 0

#130 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 12.03.2006 - |18:08|

Pomyliły ci się jednostki. Wymiary sa w stopach. Podziel pzrez trzy. A czy mógłby być niezauważony? Oczywiście. Jeśłi lądowanie odbyło się w nocy. Poza tym, czy Inni stale obserwuja niebo? nawet nie ejst jasne, czy stale przebywają na wyspie.
  • 0
Genesis

#131 nilhir

nilhir

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 105 postów

Napisano 12.03.2006 - |18:09|

Wiem, ale wyspa jest duża - kto powiedział, że inni robią jakieś partole dookoła wyspy czy coś.
  • 0

#132 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 12.03.2006 - |18:11|

Pomyliły ci się jednostki. Wymiary sa w stopach. Podziel pzrez trzy. A czy mógłby być niezauważony? Oczywiście. Jeśłi lądowanie odbyło się w nocy. Poza tym, czy Inni stale obserwuja niebo? nawet nie ejst jasne, czy stale przebywają na wyspie.

Szukasz za dużo "ale", ja wole teorie kiedy na pewno stale przebywaja na wyspie (nie dopuszczam innej mozliwosci) i ze musza wiedziec wszystko :D
  • 0

#133 rychu16

rychu16

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 12.03.2006 - |18:45|

ja to widze tak : zalamany po smierci zony bogaty czlowiek(sprzedal firme) zyje se w dzungli bez zadnych problemow? i to w takiej z potworami i Innymi? i Oni go nie widzieli ani razu? przeciez po katastrofie tylnej czesci juz po 10 min Oni umiescili swojego agenta wiec musieli wiedziec o tym Henrymi to ze jakos przezyl to wg mnie zawdziecza wlasnie im :)

zauważ, że Inni nie umieścili Goodwina w drugiej grupie zagubionych celowo- został on zauważony przez Bernarda i nie miał już wyjścia- musiał się do nich dołączyć... :P
  • 0

#134 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 12.03.2006 - |18:48|

zauważ, że Inni nie umieścili Goodwina w drugiej grupie zagubionych celowo- został on zauważony przez Bernarda i nie miał już wyjścia- musiał się do nich dołączyć... :P

nie umieścili go celowo? jak mozesz tak mowic,... jasne ze zostal tam umieszczony celowo, przeciez zeke mowi w 15 odcinku, ze ethan mial przyniesc liste (po to byl do nich wyslany), a goodwin mial identyczne zadanie z tylu wyspy
  • 0

#135 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 12.03.2006 - |18:51|

nie umieścili go celowo? jak mozesz tak mowic,... jasne ze zostal tam umieszczony celowo, przeciez zeke mowi w 15 odcinku, ze ethan mial przyniesc liste (po to byl do nich wyslany), a goodwin mial identyczne zadanie z tylu wyspy

czy ktoś wie gdzie może się znajdować taka lista pasażerów? Nigdy samolotem nie leciałem i nie wiem - jednak myślę, że niepotrzebne były np. dwie kopie z tyłu i z przodu samolotu - inni chyba o tym wiedzieli...
  • 0

Dołączona grafika

#136 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 12.03.2006 - |18:55|

czy ktoś wie gdzie może się znajdować taka lista pasażerów? Nigdy samolotem nie leciałem i nie wiem - jednak myślę, że niepotrzebne były np. dwie kopie z tyłu i z przodu samolotu - inni chyba o tym wiedzieli...

wiedzieli, ale oni nie chcieli listy pasazerow ktora z reszta byla z przodu samolotu tylko chcieli sporządzenia listy ludzi ktorych trzeba zabrac
  • 0

#137 nashira

nashira

Szeregowy

• VIP
  • 50 postów
  • MiastoWałbrzych

Napisano 12.03.2006 - |19:04|

Moim zdaniem Henry jest Innym. Jesli nie jest innym to przezyl tylko dlatego ze nie zagrazal w zaden sposob Innym. Przeciez Oni sami powiedzieli ze to jest ich wyspa i jesli ktos poza nimi na niej zyje to tylko dlatego ze Oni mmu na to pozwalaja. Poza tym za duzo niejasnosci jest z nim zwiazanych i do tego ten dziwny usmieszek na twarzy Henrego gdy Jack wyprowadzil Sayida od niego- tak jakby sie cieszyl ze Sayidowi sie nie udalo. No a jeszcze to namawianie Locka do zbuntowania sie- czy to nie dziwne? Moze on nie ma zdobyc listy pasazerow tylko np. poroznic ich ze soba...
  • 0

#138 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 12.03.2006 - |21:14|

zgadzam sie z nashira. ma racje kobieta - henry zyje bo mu na to pozwolono . czasami mam wrazenie ze Oni zachowuja sie jakby byli policja na tej wyspie - zabieraja kogo chca, mowia dokad ludzie moga isc, wysylaja swoich agentow, prowadza swoje tajne projekty. szkoda ze nie oebjrzymy odcinka o tym jak to sie wszystko zaczelo - tzn skad sie wzieli ci Oni. jesli henry jest jednym z nich, to niech go zmusza aby zaprowadzil lostowiczow do Innych
  • 0

#139 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 12.03.2006 - |21:17|

wkońcu jak Zeke powiedział jackowi ta wyspa należy do nas i zyjecie na niej bo my wam na to pozwalamy
  • 0
Dołączona grafika
see you in another life brother...

#140 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 12.03.2006 - |21:21|

no wlasnie... mogą nam go nie pokazac, ale powinni jak chcą byc faiir w stosunku do nas, wiernych fanow :D
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych