Trailery
Napisano 07.05.2006 - |13:15|
Napisano 07.05.2006 - |22:18|
Po co byla wizja Locke'a o samolocie? Było to kiedy chciał otworzyć właz tak? Być może tam znajdował się jakiś bunkier? Locke i Eko na trailerze są w jakimś bunkrze - wątpię by szli do "?" i po drodze wstąpili poprzesuwac sobie spaloną awionetkę. Przesuwają ją bo byc moze pod nią jest właz? Co o tym sądzicie?
Napisano 08.05.2006 - |14:52|
trailer kanadyjski?
Napisano 08.05.2006 - |15:26|
...Locke i Eko na trailerze są w jakimś bunkrze - wątpię by szli do "?" i po drodze wstąpili poprzesuwac sobie spaloną awionetkę...
nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałem ale chyba wątpisz w to że oni idą do miejsca oznaczonego "?".
Jeżeli tak jest to wiedz że odcinek się nazywa "?", i gdyby dotyczył wycieczki do jakiegoś innego miejsca to było by to nietaktem.
Napisano 08.05.2006 - |17:19|
No niezbyt dobrze mnie zrozumiałeś Wiem że będą chcieli odnaleźć ? ale nie wiem po co mieliby isc do awionetki - awionetka jest chyba gdzies kolo The Swan, a nie w centrum wyspy. na trailerze widac jak przesuwaja samolot a pod nim cos jest - wiem ze to ziemia ale jak to ogladalem wydalo mi sie miec ksztalt kwadratu - skojarzylo mi sie z wlazem. Pozniej mi sie przypomniala wizja Locke'a i tak wyszla mi ta teoria. Ale im dluzej o tym pisze tym mniej prawdopodobne mi sie to wydaje - sam na to zwrociles boone uwagę - skoro odcinek jest o ? to po co mieli by szukac jakiegos bunkra pod awionetką? Moze to ta wizja eko?nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałem ale chyba wątpisz w to że oni idą do miejsca oznaczonego "?".
Napisano 08.05.2006 - |18:51|
Napisano 08.05.2006 - |18:57|
Napisano 09.05.2006 - |21:42|
Napisano 09.05.2006 - |21:45|
Napisano 09.05.2006 - |21:51|
Widzieliscie klawiature? Tą ze znakami zapytania?
Widzieliśmy. Na moje oko to sen Mr. Eko, ten sam z którego prawdopodobnie pochodzi pierwsza scena tego trailera z bratem mówiącym Eko że musi zmusić go [Locke'a] aby zabrał go do ?
Napisano 10.05.2006 - |01:49|
Nie rozumiem co mówi Eko do Locka (czego chce od niego). Kim jest też przesłuchiwana kobieta (Ana retro Eko?). Bynkier taki sam jak poprzedni, widac grodzie. Będzie i film i komputer. Coraz ciekawiej się robi.
i
Napisano 10.05.2006 - |06:15|
Jednak amerykański trailer bardziej mi się podobał. Może to przez muzykę. W każdym razie bardziej obiecujący. Ciekawe jaki będzie odcinek...
Napisano 10.05.2006 - |07:39|
mnie się osobiscie podoba ten trailer .. jest długi i ciekawy .. interesujące jest to ze michael nie chce wziąśc ze sobą sayida na wyprawe..
Użytkownik ir0n edytował ten post 10.05.2006 - |07:40|
Napisano 10.05.2006 - |09:18|
2.I wogole jeszcze w 11 sekundzie widac jakiegos zwierza przez ułamek sekundy , ciekawe co to
3.I pod koniec 12 sekundy Locke i Jack maja takie miny jakby dowiedzieli sie o Michel'u :]
JUZ JUTRO SIE DOWIEMY :>
Użytkownik crstone edytował ten post 10.05.2006 - |09:27|
Napisano 10.05.2006 - |09:47|
Zapowiada się ciekawy odcinek, wiadomo już praktycznie napewno że lostowicze łyknęli historyjke Michaela,
AL nie żyje, a Locke i Eko szukają kolejnego bunkra "?" na tym Kanadyjskim trailerze na samym początku Yemi (brat Eko) mówi mu coś takiego: "musisz zmusić go aby doprowadził cie do "?" pod koniec trailera Eko pyta Locka gdzie jest "?" ten odpowiada coś w stylu "nie musze ci niczego pokazywać" po czym dostaje z Baśki w łeb;)
1.Hej czy przypadkiem w 12 sekundzie ( przy odtwarzaniu poklatkowym ) nie widac AL z opaską na twarzy ?!
Nie wiem ale mam wrażenie że jest to Jin, i nie jest to opaska tylko coś w stylu czapeczki rybackiej;) wcześniej jest nawet pokazane jak ktoś(Jin?) leży w wodzie i ma na twarzy właśnie tą czapeczke...
Napisano 10.05.2006 - |09:56|
1.Hej czy przypadkiem w 12 sekundzie ( przy odtwarzaniu poklatkowym ) nie widac AL z opaską na twarzy ?!
Nie, to na pewno nie jest AL. Gdy sobie to wczoraj oglądałem to od razu przyszła mi do głowy Cindy, choć nawet nie pamiętam jak ona wyglądała Tak czy owak stawiam na Cindy.
A już na pewno nie jest to Jin. Czego to ludzie nie wymyślą Nie jest to nikt do kogo twarzy zdążylibyśmy się przyzwyczaić przez x odcinków.
2.I wogole jeszcze w 11 sekundzie widac jakiegos zwierza przez ułamek sekundy , ciekawe co to
Gdy to oglądałem wczoraj to byłem pewny, że to jedna z pułapek Danielle, taka siatka znaczy się. Teraz rzuciłem okiem i wygląda to raczej na nagłe wzbicie się się ziemi jakby kretowisko wybuchło Jedno drugiemu nie zaprzecza, pułapka mogła być schowana pod warstwą piachu. Na zwierza to nie wygląda (chyba, że na kreta który eksplodował razem z kretowiskiem )
Napisano 10.05.2006 - |09:59|
Ciekawi mnie dlaczego Eko uderza Locka. Zdaje się, że pyta where is she/he? Nie otrzymując odpowiedzi, powala biednego Johna.
Trailer amerykański jest zdecydowanie lepszy od kanadyjskiego. Zastanawiam się czy Eko przeżyje upadek i dlaczego mówi coś w rodzaju - byliśmy/jesteśmy testowani?
Widać również rozpacz rozbitków po zabiciu Any. Ładna muzyka, nastrojowa, ciekawe sceny.
Ze wszystkiego najbardziej ciekawi mnie klawiatura ze znakami zapytania.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych