Skocz do zawartości

Zdjęcie

Najmniej lubiana postać.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
192 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Najmniej lubiana postać. (413 użytkowników oddało głos)

Najmniej lubiana postać

1. Ana-Lucia (76 głosów [22.09%])

Procent z głosów: 22.09%

2. Boone (9 głosów [2.62%])

Procent z głosów: 2.62%

3. Charlie (23 głosów [6.69%])

Procent z głosów: 6.69%

4. Claire (19 głosów [5.52%])

Procent z głosów: 5.52%

5. Hurley (3 głosów [0.87%])

Procent z głosów: 0.87%

6. Jack (25 głosów [7.27%])

Procent z głosów: 7.27%

7. Sawyer (13 głosów [3.78%])

Procent z głosów: 3.78%

8. Jin (9 głosów [2.62%])

Procent z głosów: 2.62%

9. Lock (13 głosów [3.78%])

Procent z głosów: 3.78%

10. Kate (16 głosów [4.65%])

Procent z głosów: 4.65%

11. Libby (4 głosów [1.16%])

Procent z głosów: 1.16%

12. Michael (53 głosów [15.41%])

Procent z głosów: 15.41%

13. Mr. Eko (4 głosów [1.16%])

Procent z głosów: 1.16%

14. Sayid (2 głosów [0.58%])

Procent z głosów: 0.58%

15. Shannon (33 głosów [9.59%])

Procent z głosów: 9.59%

16. Walt (17 głosów [4.94%])

Procent z głosów: 4.94%

17. Sun (3 głosów [0.87%])

Procent z głosów: 0.87%

18. Danielle (14 głosów [4.07%])

Procent z głosów: 4.07%

19. Rose (8 głosów [2.33%])

Procent z głosów: 2.33%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#121 Dawid18

Dawid18

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 102 postów

Napisano 30.07.2006 - |15:50|

A co do Walta, kiedy Michael okładał Jin'a za to, że to niby on podpalił tratwe Walt nawet się nie odezwał. A to była chyba najlepsza okazja żeby się przyznać.

Przecierz i tak się do wszystkiego przyznał
  • 0

#122 MarkoV2

MarkoV2

Szeregowy

• Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 30.07.2006 - |16:34|

No ale kiedy ?? Gdyby Sun mu nie pomogła to inaczej by się to skończyło.
  • 0

#123 Adrian

Adrian

Kapral

• Email
  • 195 postów

Napisano 31.07.2006 - |08:48|

Dokładnie Walt patrzył na to i nie zareagował , i bardzo dobrze mu ,że porwali go othersi - mogli go torturowac tam ?
  • 0

#124 Mumin

Mumin

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 106 postów
  • MiastoGórny Ślonsk

Napisano 06.08.2006 - |16:04|

Zagłosowałem na Shannon, ale teraz żałuje. Powinienem zagłosować na Michaela. ZA TO CO ZROBIŁ
NA KOŃCU II SEZONU!!! Wcześniej nawet lubiałem tę postać. Był chętny do pomocy
(pogoń za Ethanem), nie zostawiał towarzyszy w potrzebie (Sayida, gdy ten był związany przez A-L,
no i mało uprzejmego równierz względem jego Sawyera, gdy ten dostał infekcji i wysokiej gorączki).
Ale to co zrobił na końcu II sezonu kładziejego osobe u mnie na całego. Nic nie usprawiedliwia zabicia
Any-Lucii i Libby oraz wydania trójki przyjaciół w ręce The Others. Jeszcze te miny co strzelał nimi w
finale II sezonu. Brrr. Z innych postaci, które nie lubie to z pewnością Shannon- głupia, blond laleczka,
Claire- za to co zrobiła wtedy Charliemu. Mam mieszane uczcia względem Charliego. Z jednej strony
jak już pisaliście- chce dobrze a wychodzi źle, nie będe tego powtarzał, z drugiej natomiast potrafii być
rzeczywiście wredny i chamski- np. scena z bronią jak szedł z Sayidem i A-L odnaleźdź grób Fenrego, zachowanie względem Eko, gdy ten poprosił o przyniesienie mu rzeczy, scena gdy informuje Locka o
przybyciu Desmonda (nie wiem czy miało to być chamskie, pewnie nie było, ale na mnie wywarło nega-
tywne wrażenie). Nie przepadam też za Sawyerem chciaż potrafii być śmieszny. Rozbity samolot
z rzeczami innych pasażerów potraktował jak prywatny folwark i w ogóle jego częste zachowanie wzglę-
dem innych (nie musze chyba pisać jakie). Ma to też pozytywny oddźwięk (facet ma jaja), ale ogólnie
to za nim nie przepadam. Jeszcze poraża mnie fakt, że może być z moją ulubioną postacią czyli z Kate.
Od zawsze uważałem i uważam nadal, że powinna być z Jackiem. Na koniec dodam jescze Boona- nie
żebym go jakoś specjalnie nie lubił, ale zawsze miałem go za takiego powiedzmy pedałkowatego.
Na koniec- ponieważ nie przywiatałem się z moim pierwszym postem to teraz WITAM WZYSTKICH. Będe
teraz stałym, czynnym bywalcem tego forum. Wszystkich serdecznie pozdrawiam.
  • 0

#125 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 20.08.2006 - |21:45|

Zagłosowałem na Shannon, ale teraz żałuje. Powinienem zagłosować na Michaela. ZA TO CO ZROBIŁ
NA KOŃCU II SEZONU!!! Wcześniej nawet lubiałem tę postać. Był chętny do pomocy
(pogoń za Ethanem), nie zostawiał towarzyszy w potrzebie (Sayida, gdy ten był związany przez A-L,
no i mało uprzejmego równierz względem jego Sawyera, gdy ten dostał infekcji i wysokiej gorączki).
Ale to co zrobił na końcu II sezonu kładziejego osobe u mnie na całego. Nic nie usprawiedliwia zabicia
Any-Lucii i Libby oraz wydania trójki przyjaciół w ręce The Others. Jeszcze te miny co strzelał nimi w
finale II sezonu. Brrr. Z innych postaci, które nie lubie to z pewnością Shannon- głupia, blond laleczka,
Claire- za to co zrobiła wtedy Charliemu. Mam mieszane uczcia względem Charliego. Z jednej strony
jak już pisaliście- chce dobrze a wychodzi źle, nie będe tego powtarzał, z drugiej natomiast potrafii być
rzeczywiście wredny i chamski- np. scena z bronią jak szedł z Sayidem i A-L odnaleźdź grób Fenrego, zachowanie względem Eko, gdy ten poprosił o przyniesienie mu rzeczy, scena gdy informuje Locka o
przybyciu Desmonda (nie wiem czy miało to być chamskie, pewnie nie było, ale na mnie wywarło nega-
tywne wrażenie). Nie przepadam też za Sawyerem chciaż potrafii być śmieszny. Rozbity samolot
z rzeczami innych pasażerów potraktował jak prywatny folwark i w ogóle jego częste zachowanie wzglę-
dem innych (nie musze chyba pisać jakie). Ma to też pozytywny oddźwięk (facet ma jaja), ale ogólnie
to za nim nie przepadam. Jeszcze poraża mnie fakt, że może być z moją ulubioną postacią czyli z Kate.
Od zawsze uważałem i uważam nadal, że powinna być z Jackiem. Na koniec dodam jescze Boona- nie
żebym go jakoś specjalnie nie lubił, ale zawsze miałem go za takiego powiedzmy pedałkowatego.
Na koniec- ponieważ nie przywiatałem się z moim pierwszym postem to teraz WITAM WZYSTKICH. Będe
teraz stałym, czynnym bywalcem tego forum. Wszystkich serdecznie pozdrawiam.

Co do Charliego i Eko to co byś zrobił ? Kumpel gada że zbuduje z tobą kościuł, nagle cie olewa i jeszcze prosi żebyś mu rzeczy przyniósł mu jego rzeczy. co do sawyer'a, to gdyby nie on te wszystkie przydatne rzeczy zostały by spalone we wraku samolotu. Boone był jednym z pierwszych osób które chciały pomóc i przypłacił przez to życie, został bohaterem.
  • 0
Whatever happens, happens !!!

#126 Pycior

Pycior

Szeregowy

• Użytkownik
  • 15 postów
  • MiastoMyślenice

Napisano 07.09.2006 - |15:44|

Wybrałem Shannon, ponieważ wydaje się trochę za bardzo rozkapryszona. Szczególnie przed śmiercią Boone'a.

Użytkownik Pycior edytował ten post 07.09.2006 - |15:45|

• 0

#127 Serina

Serina

Szeregowy

• Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 08.09.2006 - |13:50|

Zdecydowanie Anaq :sam8: Wkurza mnie od samego początku zadziorna baba jedna :sam5:
No ale to moja opinia :sma1:
  • 0

#128 F13

F13

Szeregowy

• Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 08.09.2006 - |17:05|

Zaszczytne 1 miejsce zajmuje Ana Lucia, a przecież to jedna z najlepszych postaci.............Chyba pomyliło wam się z Claire - nie dośc, że kobieta nie potrafi grać, to w dodaktu jest bezbarwna......
  • 0

#129 normanos

normanos

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 08.09.2006 - |17:20|

Zgadza się. Claire jest beznadziejna i mam nadzieję, że ją szybko usmiercą :)
  • 0
serialopedia.pl - dołącz do ekipy pierwszej polskiej darmowej encyklopedii serialowej tworzonej za darmo dla wszystkich przez fanów seriali dla fanów seriali. W tym tygodniu edytujemy Heroes

#130 Freddie

Freddie

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów
  • MiastoRzeszów

Napisano 15.09.2006 - |21:25|

Nic tylko pogratulowac waszej inteligencji. Nie lubie Michaela bo zabil Libby czy AL LOL To moze niech ekipa zabije wsyztskich i zostawi Stevena czy Steve'a? To kogo byscie chcieli ogladac? Nie wiem jestescie jak male dzieci. W koncu was ten serial wciagnal a pierwszymi bohaterami byli ci ktorych nie lubicie. Ale bez nich by was ten serial nie zainteresowal. Ogladajcie to co macie i cieszcie sie tym ze ktos wymyslil taka fabule na takiserial a nienarzekacie tylko TYLKO NA TYM FORUM NARZEKACIE NA TEN SERIAL ZE TO JEST ZLE ZE TAMTO MIALO BYC BO BYLO W SPOILERZE CZY NIE WIEM SZKODA GADAC Nie mam takiego bohatera ktorego bym nie lubil bo kazdy odgrywa swoja role. PZDR :D I dajcie mi bana. Narazie :D
  • 0

#131 Skate

Skate

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 02.11.2006 - |10:02|

Najmniej lubiana, to nie znaczy, że powinna być "odstrzelona". To bardzo ważna postać dramatu. Jest przeciwagą dla sympatycznej Kate. Rozbija jednocześnie psychologicznie banalny trójkąt Jack-Kate-Sawyer, tworząc dużo bardziej interesujacy czworokat. Poza tym jest zdecydowana i skoro akcja zmierza w kierunku rozwiazywania sporów "międzyplemiennych" przemoca, jest ona nieocenionym sprzymierzeńcem Jacka. Nie zapominajmy o ciekawie sie zapowiadających relacjach pomiedzy nią a Sayidem.

Jeśli zostanie wyeliminowana to ze względy na podły charakter aktorki, jak mówia plotki, a nie postaci, przez nia kreowanej. Jeśli zostanie wyeliminowana to z wielką szkodą dla filmu.

Szkoda ,ze ją uśmiercili, ale to przez aktorkę^^ w każdym razie zgadzam się z tym co cytuję,a zwłąszcza z tym trójkątem, kiedy ona się pojawiła zaczeło sie robić ciekawiej, ja ją lubię, ale nielubię Michael'a nie wiem czy to prawda bo nie iwdziałąm całęgo 2 sesonu, la e słyszałam ,że zdradził przyjaciół:/ :clap:
  • 0

#132 Zetnktel

Zetnktel

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 589 postów
  • MiastoLublin

Napisano 03.11.2006 - |12:10|

Ja najbardziej nielubię Michaela. Ale i tak już niegra chyba. Tak pozatym to wszystkich lubie. No oprócz tego "nowego"
  • 0

#133 tiam

tiam

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 141 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 03.11.2006 - |12:13|

Charlie.
  • 0

#134 kitket

kitket

Szeregowy

• Użytkownik
  • 37 postów
  • MiastoPiotrków Trybunalski

Napisano 05.11.2006 - |17:03|

Ja naj bardziej nie lubiłem Any-Luci całe szczęście, że już nie żyje ^_^
  • 0
4 8 15 16 23 42

#135 agusia

agusia

Szeregowy

• Email
  • 19 postów

Napisano 09.11.2006 - |18:02|

a ja tam nie lubię Jina, nie wiem czemu jakos mnie tak od niego odrzuca, nie lubie i już :P

a Ana Lucia to równa babka no kobitka z chrakterkiem co tu duzo mówić, ale bynajmniej coś się dzieje :P

No i ja siem z tobą zgadzam!!! Najmniej lubie Jina, Kate i przemądrzałego, wiecznie wszystko wiedzącego Jacka.... A nie wiem, czemu siem czepacie Any-Lu costam( nie umiem tego napisac:D:D).
  • 0

#136 Corax

Corax

Szeregowy

• Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 10.11.2006 - |18:16|

Ana - Lucia właśnie jest fajna, bo jest taka chamska i Sowyer też :D Z tym, że za Sowyerem nie przepadam od czasu gdy zabił żabę. Wszystcy mnie zniechęcali do Kate, ale ją też lubie. Nie ma chyba postaci, której jednak był nie lubiła. Mogę tylko powiedzieć, kogo najmniej lubie. Najmniej lubie koreańczyka...

PS. AAA! No tak! desmont jest gupi!

Użytkownik Corax edytował ten post 10.11.2006 - |18:18|

• 0

#137 ullikummi

ullikummi

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 14.11.2006 - |00:24|

Moim zdaniem wszyscy bohaterowie dadzą się lubić :aniolek: Ankieta dotyczy zaś jak mniemam najbardziej nieprawidłowo skonstruowanej postaci. Tu palmę pierwszeństwa ma panienka (nie)ratowana przez Boona i Jacke'a w pierwszym sezonie za niezwykłe walory pływackie oraz Scott za porywające odegranie ofiary Onych :afro:
  • 0

#138 znawca

znawca

Kapral

• Użytkownik
  • 190 postów

Napisano 03.05.2007 - |19:27|

Jestem na etapie 19 odcinka 3 serii i muszę stwierdzić, że najmniej lubię Kate. Ona jest po prostu głupia. :P
  • 0

#139 dominika1984r

dominika1984r

Plutonowy

• Użytkownik
  • 426 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 03.05.2007 - |19:35|

Ana Lucia i to zdecydowanie. Nie lubie jej od momentu, gdy jej twarz wypelnila ekran mojego telewizora. Na poczatku lubilam Jacka i bronilam go pred moja nienawidzaca go kolezanka. Ale mnie tez juz zaczyna na maxa wkurzac. Oczywiscie on wyszystko wie najlepiej, zawsze wscibia nos w nie swoje sprawy i najchetniej to rzadzilby wszystkimi i wszystkim.
  • 0
Living is easy with eyes closed

#140 Teoria spiskowa

Teoria spiskowa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 130 postów

Napisano 03.05.2007 - |20:02|

Sawyer, jest w nim coś wkurzającego. Typowy amerykański redneck. Do tego podobny do Kid Rocka :P
  • 0

Destiny is a fickle bitch.
Only fools are enslaved by time and space.
Ostrożna obserwacja jest jedynym kluczem do prawdy i pełnego zrozumienia.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych