Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jack Shephard

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
134 odpowiedzi w tym temacie

#121 nadika

nadika

Szeregowy

• Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 28.03.2006 - |16:00|

myślę ze po ostatnim odcinku Jack z Lockiem staną się bardziej otwarci i będą sobie nawzajem ufac. no bo ile można rywalizowac ze sobą? i to już nie chodzi o nich dwuch czy o władzę tylko o zycie innych ludzi. ich współtowarzyszy. a oni należą do tych co wolą ratowac niż zabijac.
  • 0

#122 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 30.03.2006 - |20:40|

nie wiedziałem, że Jack jest tak swietnym hazardzistą - nie ma co oskubał Saywera do gołej skóry i winszuję mu za to :clap: :clap: :clap:

JACK - RESPECT
  • 0

Dołączona grafika

#123 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 30.03.2006 - |20:45|

nie wiedziałem, że Jack jest tak swietnym hazardzistą - nie ma co oskubał Saywera do gołej skóry i winszuję mu za to :clap: :clap: :clap:
JACK - RESPECT

To byla wspaniala gra, przy tym ich rozmowa byla dosyc ciekawa. Widac oboje dobrze orientuja sie w swiecie. I tekst Jacka 'ze jak bedzie potrzebowal broni to i tak ja zdobedzie' byl wspanialy :hyhy:

popieram :clap: :clap: :clap: JACK - RESPECT :clap: :clap: :clap:
  • 0

#124 freckles

freckles

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 05.04.2006 - |13:11|

hehe niezle mu dowalil :P ...i kate jak sie ucieszyla hoho... teraz znowu bedzie miziac sie z jackiem no i dobrze(chyba w 19 odcinku beda jakies momenty :] ) no i chlopak sie ucieszyl jak mu powiedziala ze jepiej jak wygral, bo biedak caly czas myslal ze po wypadku sawyera kate ma go gdzies wiec teraz moze byc pewny ze jest inaczej...
PS. a to ze zesztywnial jak sie calowali stalo sie tylko dlatego ze kate go zaskoczyla, sawyer mowil ze ja kocha wiec jack pomyslal ze ona jego tez...no i zamurowalo go a nie tak jak wczesniej ktos napisal ze zesztywnial bo pedal :hyhy:
  • 0

#125 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 21.06.2006 - |13:21|

fajny artykulik na temat Jack'a ale już troszke stary
  • 0

Dołączona grafika

#126 jacekfreeman

jacekfreeman

Plutonowy

• Użytkownik
  • 431 postów
  • MiastoLublin

Napisano 21.06.2006 - |18:42|

fajny artykulik na temat Jack'a ale już troszke stary

To eliminuje wiele głupich teorii jakoby wszystko kreciło się wokół JAcka lub takie, że to on jest innym czy tp. Skoro miał zginąć na poczatu to nie jest kimś bardzo ważnym....ale z drugiej strony te pogłoski moga być kłamstwami aby jeszcze bardziej zakręcić fanów serialu.
  • 0
Rok 2007 był to dziwny rok, w którym rozmaite znaki na niebie i ziemi zwiastowały jakoweś klęski i nadzywczajne zdarzenia.

Zapraszam do Lublina :)

#127 Mivan

Mivan

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 120 postów
  • MiastoWałbrzych

Napisano 22.06.2006 - |16:14|

Hehehe właśnie oglądam film "Częstotliwość". O pewnym zabójcy.
I zgadnijcie kto nim jest? JACK SHEPARD! XD

Zobaczcie czas 1:21:09 filmu, wyraźnie jest pokazany :P
  • 0
Drugs are bad. Mkay...?

#128 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 22.06.2006 - |16:31|

Hehehe właśnie oglądam film "Częstotliwość". O pewnym zabójcy.
I zgadnijcie kto nim jest? JACK SHEPARD! XD

Zobaczcie czas 1:21:09 filmu, wyraźnie jest pokazany :P

słyszałeś o temacie "Lostralijczycy gwiazdami" ? -_-
  • 0

Dołączona grafika

#129 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 30.07.2006 - |15:43|

NIe wyobrażam sobie żadnego innego aktora w roli Jack'a. Mathew Fox gra go perfekcyjnie !!! niektórzy go nie lubią, ale umnie jest jednym z ulubionych postaci
  • 0
Whatever happens, happens !!!

#130 Pycior

Pycior

Szeregowy

• Użytkownik
  • 15 postów
  • MiastoMyślenice

Napisano 07.09.2006 - |15:50|

Zgadzam się z Sawyerem. Jack to jedna z moich ulubionych postaci, Mathew Fox rzeczywiście gra go świetnie i świetnie do tej roli pasuje. Słyszałem, że sam aktor ma bardzo podobny charakter w życiu jak charakter serialowego Jacka ;)
  • 0

#131 acwo

acwo

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 87 postów

Napisano 27.10.2006 - |20:22|

Zamieszczam teorie mojego kumpla na temat Jack'a (coś nie mógl sie zarejstrować na forum :huh: )

Zastanawia was czemu Jack wyszedł z dżungli a nie był na plaży?
Dlatego, że w samolocie nie było doktorka z wyspy tylko jego brat bliźniak! Z dżungli wybiegł Jack 2, nie ten z samolotu, doktorek z samolotu umarł i Jack 2 właśnie go pochował w dżungli i po tym wychodzi wmieszać się w tłum. Tylko nie wiem kim jest Jack 2 czy jest Innym czy może należy do innej tajnej organizacji, może jest tajnym agentem służb wywiadowczych USA?

• 0

#132 Badas

Badas

Kapral

• Użytkownik
  • 168 postów
  • MiastoKraków

Napisano 27.10.2006 - |20:52|

dział Humor jest w Offtopicu
  • 0

#133 rychu16

rychu16

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 28.10.2006 - |10:34|

dział Humor jest w Offtopicu

hmm.. nie- ta wypowiedz nie miała nic wspolnego z humorem :P .... <żal>
  • 0

#134 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 28.10.2006 - |13:05|

Zamieszczam teorie mojego kumpla na temat Jack'a (coś nie mógl sie zarejstrować na forum :huh: )

Zastanawia was czemu Jack wyszedł z dżungli a nie był na plaży?
Dlatego, że w samolocie nie było doktorka z wyspy tylko jego brat bliźniak! Z dżungli wybiegł Jack 2, nie ten z samolotu, doktorek z samolotu umarł i Jack 2 właśnie go pochował w dżungli i po tym wychodzi wmieszać się w tłum. Tylko nie wiem kim jest Jack 2 czy jest Innym czy może należy do innej tajnej organizacji, może jest tajnym agentem służb wywiadowczych USA?

To ja już wcale się nie dziwie dlaczego nie mógł się zarejestrowac na forum ... :clap: :blink: Koleś nieźle ma nawalone w głowie, Nie ma szans żeby w Lost'ach (do tej pory) były jakieś bliźniaki itp. to bzdura ...
  • 0
Whatever happens, happens !!!

#135 ullikummi

ullikummi

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 14.11.2006 - |10:41|

Wydaje mi się, że twórcom serialu zamarzyło się "sięgnąć po artyzm" i dlatego w pewnym momencie starali się główną osią akcji uczynić konflikt między Jackem a Lockem na podobieństwo opozycji występującej między Settembrinim a Naphtą. Hmmm - obawiam się, że średnio im to wyszło niestety. :buu: Może w 4. sezonie hehe
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych