Uwagi & Skargi
Napisano 08.08.2006 - |11:40|
Height/Weight:Unknown
Last seen:Wojnówko 2007, Poland
Whereabouts: Duty on Deadalus, Mission to England
Member of SG-NORTH TEAM?
Napisano 08.08.2006 - |12:27|
Napisano 08.08.2006 - |12:41|
Napisano 08.08.2006 - |13:39|
a dodatkowo, jak dla mnie, to mi przeszkadza, że nie widać wszystkich naraz, tylko trzeba przesuwać suwaczkami
Napisano 08.08.2006 - |14:23|
ty nie badz taki madrymi sie nie podobaja te nowe, dlatego zaspamujcie skrzynke grinchowie zeby przemyslal srawe i zrobil sonde w tej sprawie
krytyke przyjmuje lecz gust garstki osob nie moze decydowac za prawie 6500 uzytkownikow forum
Ja osobiscie mam dosyc glupkowatych zoltych emotow A, ze dysponuje dostepem do Panelu Administracyjnego to zmienilem i musicie sie z tym pogodzic :=]
- www.gwrota.com
Napisano 08.08.2006 - |14:34|
no i wszystko jasne,Pan i Władca tak orzekł a ty plebsie na kolanaJa osobiscie mam dosyc glupkowatych zoltych emotow A, ze dysponuje dostepem do Panelu Administracyjnego to zmienilem i musicie sie z tym pogodzic :=]
Napisano 08.08.2006 - |14:38|
Napisano 08.08.2006 - |14:39|
:ori:
Użytkownik biku1 edytował ten post 08.08.2006 - |14:58|
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 08.08.2006 - |14:42|
Napisano 08.08.2006 - |14:47|
Ja tam sie ciesze z krytyki, przynajmniej wiem, ze zauwazyliscie jakies zmiaany
PS. Administracja sztamy nie trzyma
Jestem tylko ja i mirc ;]
Jemu sie nie podobaja, a mi tak...
- www.gwrota.com
Napisano 08.08.2006 - |14:51|
Co z tego że stare emotki były nie tematyczne? Coś z tym jest złego? Czy to wielki problem dodać je na powrót obok nowych?
Taka akcja nikomu nie zaszkodzi, a uspokoi nastrój (mój też) i all będzie ok.
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...
Napisano 08.08.2006 - |14:53|
Swoją drogą nie trzeba się wysilać przy emotach,wystarczy skopiować je z gg albo z innego komunikatora.Pozdrawiam serdecznie
Użytkownik Tsunami edytował ten post 08.08.2006 - |14:55|
Napisano 08.08.2006 - |14:54|
Wszystkei fora maja te nudne ikony zolte, a my bedziemy mieli oryginalne - tematyczne z Jackiem na czele i basta! :staff:
@Tsunami: dlatego, ze jest to forum Stargate, a nie LOST. Widze tez, ze poszlas na latwizne. Skopiowac z komunikatora... tak to najlepsze rozwiazanie i nieciekawy plagiat hehe.
Dobra koncze ta dyskusje Wam sie nie podoba przykro mi, mialem dobre intencje. Najlepsze jest to, ze najbardziej krytykuja Ci co nic nie robia, zenujace dosyc too...
:zat:
- www.gwrota.com
Napisano 08.08.2006 - |14:54|
No właśnie ta emotka też fajnie gdyby była w wersji żeńskiej ^. :sma1:
Grinch, a nie możesz włączyć jednych i drugich (starych i nowych), aby można było sobie samemu wybierać?
Napisano 08.08.2006 - |15:02|
A co do kopiowania to tak sobie nie można chyba ,że do celów prywatnych bo na inne to trzeba mieć pozwolenie autorów.
Użytkownik biku1 edytował ten post 08.08.2006 - |15:08|
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 08.08.2006 - |15:02|
Jezeli podczas pisania posta wpisze to:
: ) : D : P
To wyskocza mi takie emoty:
I nie da sie zrobic tak aby dla jednych wyskakiwaly takei a dal drugich takie. Jedyna opcja to reczne wybieranie.
Druga sprawa to taka, ze to forum nie bedzie choinka. Moge dodac emoty, zenskie nie ma problemu. Tamta wersja byla tylko tymczasowa, wiadomo zmiany sa zawsze wprowadzane. Natomiast krytyka w wykonaniu Tsunami powoduje u mnie zlosc i chec uprzykrzenia Wam zycia... :evil: :afro:
To moj ostatni post, nie bede odpisywal wiecej. Te emoty zostana, bedzie kilka dodatkowych jeszcze. Na tym koniec dyskusji. Kazdy kolejny post odnoszacy sie do "brzydoty" emotow bedzie kasowany.
- www.gwrota.com
Napisano 08.08.2006 - |15:46|
No proszę...Natomiast krytyka w wykonaniu Tsunami powoduje u mnie zlosc i chec uprzykrzenia Wam zycia... :evil: :afro:
U mnie z kolei wywołuje złość to, że masz za złe konstruktywną krytykę i prawo do wyrażania opinii.
Tyle razy nawoływaliśmy wspólnie do pisania tylko krytyki konstruktywnej... I co - ja nadal nawołuję... A Ty jakby przestałeś.
Co do robienia z forum "choinki" nie byłoby choinki - jak już chciałeś dodać emotki SG - trzeba było dodać wszystkie. Rozwiązałoby to roszczenia np. fanów nie lubiących Jacka.
Co do mnie osobiście - przyzwyczaiłem się do tych starych i nowe jakoś mi nie leżą, choć jest kilka fajnych.
Najlepszym rozwiązaniem jest złoty środek, polegający na dodaniu starych emotek na koniec listy.
Napisano 08.08.2006 - |15:52|
"no i wszystko jasne,Pan i Władca tak orzekł a ty plebsie na kolana"
Jak jzu napisalem, jezeli to uwazasz za konstruktywna krytyke to nie mam wiecej pytan.
Posty o tematyce: grupa wzajemnej adroacji czy tez niedobry Pan i wladca sa dla mnie czyms na poziomie dziecka neostrady.
- www.gwrota.com
Napisano 08.08.2006 - |15:57|
Tak się składa, że tego typu teksty co jakiś czas wypływają na forum.. Dzieje się tak zawsze gdy zapada jakaś poważna decyzja, podejmowana bez konsultacji. Ja zdaję sobie sprawę, że macie władzę, ale to niesie jak pisałem Ci na PW ze sobą brzemię odpowiedzialności. Skoro robisz coś, i piszesz że zrobiłeś to tylko dlatego że tak Ci się podobało, każdy ma prawo do krytyki i wypowiadania się co myśli o takim działaniu." ,że Administracja trzyma ze sobą sztamę"
"no i wszystko jasne,Pan i Władca tak orzekł a ty plebsie na kolana"
Jak jzu napisalem, jezeli to uwazasz za konstruktywna krytyke to nie mam wiecej pytan.
Posty o tematyce: grupa wzajemnej adroacji czy tez niedobry Pan i wladca sa dla mnie czyms na poziomie dziecka neostrady.
Cytowane przez Ciebie uwagi padły w charakterze odpowiedzi na Twoje odburknięcia i kasowanie postów.
Podejmujesz decyzję - notabene moim zdaniem istotną - o zmianie emotek - zmieniaj proszę bardzo, ale taka decyzja powinna być poparta uzasadnieniem o wiele bardziej sensownym niż tylko "bo mi się tak podoba".
Napisano 08.08.2006 - |16:07|
Gdzies napisalem, ze mi sie tamte emoty nie podobaly. Jestem Administratorem wiec podejmuje decyzje, teraz postanowilem, ze stare zostana zastapione nowymi. Jednym sie podba innym nie. Wszystkim nie dogodze. Wg mojej oponi, mojego gustu i mojego skromnego doswiadczenia usmieszczenie emotow jednego typu jest najlepsze na ten czas.
Dodatkowo tak jak napisal Sokar, tatme emoty nie byly dopasowane do tego skina. Nadszel czas na ich zmiane.
Wracajac do moich postow i odburkniec.
Za kazdym razem gdy jest jakas zmiana na forum musza zaistniec tzw "krzykacze". To takei osoby ktorym nic nie pasuje, a krytykowanie polega tylko na pokazywaniu bledow.
Ja jestem otwarty na wszelkie rodzaju propozycje, lecz czy zostana one wprowadzone to zalezy tylko odemnie.
Na forum nie ma demokracji, tu nei glosujemy w sprawie kazdej zmiany. Nie ma tak na innych forach nie bedzie i tu.
- www.gwrota.com
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych