To może ja jako twórca tej okładki się wypowiem.
Jak napisałem juz parę razy i na forum i na mejlach pytających o okładki. Nie mam obecnie czasu i przewiduje w najbliższej przyszłości czasu na non-profitową społeczną działalność. Za 2 tygodnie przeprowadzam się na drugi koniec polski i zakładam rodzinę. Czy kiedyś wrócę do tego hobby... pewnie tak, ale pewnie będzie to za parę lat gdy stanę mocno na nogi. Teraz, przykro mi mam czas tylko na tworzenie grafiki użytkowej z której żyje.
Pozdrawiam
No cóż, przynajmniej męskie postawienie sprawy, chociaż przyznaję, że czuję się wpuszczony w maliny.
Uczciwie było by jednak dopisać przy okładkach - "Projekt zamknięty i nie będzie kontynuowany w najbliższych latach" albo w ogóle zdjąć te okładki ze strony.
Wielu zostaje z zainwestowanymi pieniędzmi, zadrukowanymi płytami, okładkami z pierwszym sezonem i w ręką w nocniku.
Oczywiście rozumiem w pełni Twoją (Waszą z Grzesiu'em) stronę i punkt widzenia.
Są sprawy ważniejsze, nie neguję tego.
Jednakże , czy nie szkoda Wam już wykonanej pracy. Może jest ktoś, kto z Waszym błogosławieństwem (i materiałami
) mógłby kontynuować tą linię. Zachowując Wasze loga.
Może efekt nie będzie już taki super, może motywy będą się częściej powtarzać, ale będzie i wielu będzie Wam wdzięcznych.
Również pozdrawiam i życzę powodzenia w nowym życiu.
Szwajcar
PS. W trzeciej okładce, w tytule Volume 10 jest literówka przeniesiona żywcem ze spisu releasu.
WITHIN THE
SEPRPENT'S GRASP zamiast WITHIN THE
SERPENT'S GRASP
Użytkownik szwajcar edytował ten post 03.01.2007 - |20:05|