Skocz do zawartości

Zdjęcie

[Opole] 05.02.2005

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
146 odpowiedzi w tym temacie

#121 Krzys22

Krzys22

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów
  • MiastoOpole

Napisano 07.02.2005 - |11:44|

Zaczynam dzisiaj robic film ze zlotu, robie go na dvd, film bedzie dostepny dla forumowiczow obecnych na zlocie :P, Zdobie jakies menu dodam muze wkleje zdjecia i mysle ze to fajna pamiatka. a i do plytki bedzie dodane wydanie gazety z grupowym zdjeciem.
Jesli ktos jest chetny to prosze o kontakt.

Użytkownik Krzys22 edytował ten post 07.02.2005 - |11:45|

• 0

#122 Tenchi

Tenchi

Fotoreporter

• VIP
  • 110 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 07.02.2005 - |11:47|

A mnie nie ma na żadnym zdjęciu grupowym :/ Hmm... Może to i dobrze. ;]

Zoi is back.
Koniec leczenia.
Na następnym zlocie na 100%

Super!!! Do zobacznia na kolejnym zlocie.
  • 0
[www.hatak.pl]
Support & Programmer

#123 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 07.02.2005 - |11:57|

Ja zdecydowanie i nieodwolalnie kcem tą płytę :] .

Zoi mam nadzieję, że w takim razie zabierzesz żone i przyjedziecie do Poznania :] . Brakowało was w Opolu.

:clap: :clap: :clap:

Ps. Widziałam zdjęcia :blink: kurcze Zibi ocenzurował nie te co trzeba :P .
  • 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#124 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 271 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 07.02.2005 - |12:08|

Ojojoj

Na start wielkie dzięki wszystkim. Organizatorowi kwiatkowi, a szczególnie wrocławianom Nexusowi (także żonie) i Tamerlin że jakimś cudem mnie odstawili do domu. Jestem wdzięczny wszystkim którzy strzegli mojej ascendacji po okolicach ośrodka (m.in. Zibiem) i jednocześnie muszę wyrazić mój smutek z powodu tego że tyle niepotrzebnie czasu na nią straciłem zamiast rozmawiać się i bawić...
Mimo moich dwóch nieszczesnych przygód których następnym razem się będę wystrzegał (ta druga to jeszcze atak Goa'uld'a konduktora w przedziale) zlot był odjazdowy. Klimat Ha'taka podczas obiadu się udzielał, na dodatek wspólnie oglądaliśmy chyba najlepszy odcinek SG1! (po obejrzeniu finału Atlantis (dzieki wielkie Klorel!), który podobno też był na zlocie, tylko jakos tak mi umknął to Reckoning jest lepsze od The Siege).
Bylo wystrzałowo ;)

PS: Kwiatek oglądalem The Fifth Race specjalnie, dokłądnie teraz nie pamietam ale w minucie 15:30 około w laboratorium Daniela wraz z siedzącymi przy stole Jackiem i Sam (jeee ship :>) Daniel mówi że "non ani ankriejtas" to "my jesteśmy pradawni". hmmm... ten tekst jest po tym jak rozmawiaja o tej czesci nogi w pomieszczeniu odpraw z hammondem.
Log65: Happy camper

#125 BSL

BSL

Fotoreporter

• VIP
  • 135 postów
  • MiastoRuda Slaska

Napisano 07.02.2005 - |13:36|

Kto pisal ten txt do gazety ?? Przecierz serial mozna bylo zobaczyc w polsce ... btw zapomniano napisac o slasku tym wlasciwym :)
  • 0

#126 Krzys22

Krzys22

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów
  • MiastoOpole

Napisano 07.02.2005 - |13:44|

Chodzi o to ze nie mozna go zobaczyc normalnie. Albo trzeba miec platna telewizje, albo trzeba sciagac z P2P a tego raczej nie napisza ;], dlatego napisali ze nie mozna go zobaczyc. Tak mi sie wydaje. hmmmm
  • 0

#127 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów
  • MiastoWarszawa / Częstochowa

Napisano 07.02.2005 - |15:16|

Witam
Co tu dużo mówic, zabawa jak zawsze była świetna. Niektórzy juz prawie ecentowali :), nie którym przydałny by sie sarkofagi :D :D. Wszyscy wszystko juz dali, powiem ze w domku byłem o 10.35, chyba jaj później :(. Jednego napewno nie zapomne, tej cholernej temperatury, dała mi w kość i chyba nie tylko mi ;)
O to Link do zdiec. Miłej zabawy :)

View Post

To chyba nie wszystkie fotki.... gdzie reszta? Kiedy będzie??? Brakuje paru ujęć - np mojego z kwiatkiem :D albo Testu Nexusa :D

Nie mogę się doczekać pozostałych :D

Te które już są - prezentują się wspaniale, a filmik jest niezrównany :D

Na film DVD piszę się jak najbardziej :D
Gdybym mial niebios haftowane szaty,
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...

#128 hvolt

hvolt

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPruszków

Napisano 07.02.2005 - |18:01|

Zdjęcia są poprostu SUPER :clap: :clap: :clap: mimo, że zostałem złapany na kilku fazach "zmęczenia", ale ja bym to potraktował jako stan przejściowy :D w oczekiwaniu na kolejne etapy zlotu :P . Czy to aby napewno wszystkie zdjęcia?
Filmik jest niesamowity i jak będzie na DVD to się na niego piszę. :)

Pozdrawiam :look:
-------------------
  • 0

#129 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 07.02.2005 - |18:22|

mimo, że zostałem złapany na kilku fazach "zmęczenia",

Niewiem kto bardziej był zmęczony , Ty czy Fugiel :D .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#130 Zibi

Zibi

Fotoreporter

• VIP
  • 415 postów
  • MiastoŚwiebodzin

Napisano 07.02.2005 - |21:09|

To chyba nie wszystkie fotki.... gdzie reszta? Kiedy będzie??? Brakuje paru ujęć - np mojego z kwiatkiem :D albo Testu Nexusa :D

View Post

Witam
To były wszystkie, niektóre były nie ostre, rozmazane wiec postanowiłem je wykasowac :(. Na upartego to jeszcze sa na aparacie tak wiec moge ci podesłac zdiecie z Kwatkiem i testy Nexusa :)
  • 0

#131 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 07.02.2005 - |21:22|

testy Nexusa

Poprosimy :D
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#132 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 08.02.2005 - |17:34|

I jakoś to wyszło :)
Cieszę się niezmiernie, że się Wam podobało, mam nadzieję, że kiedyś będę mógł znowu zrobić zlot w Opolu, a jak nie ja to może Krzys22 z małżonką na przykład :)
W sumie to mimo, że nie pojawiłem sięna dworcu dość wcześnie, małe opóźnienie wynikające z niezbyt przemyślanego chyba, późnego powrotu w nocy z piątku na sobotę, daliście sobie radę we wsi Opole ;)
W sumie zlot został już bardzo dobrze opisany, więc tu nie będę się rozwodził, powiem za to kilka rzeczy ogólnych:
- było mocno, może nie tak jak w Poznaniu ostatnio, ale znowu mocno
- nie wiem czemu opowiadacie, że quiz to była masakra nie było tak źle :]
- nagrody jak już zostało ustalone na zlocie prześlemy pocztą, myślę, że przy okzji tego DVD zlotowego będize najbardziej ekonomicznie ;)

A teraz chyba najważniejsza sprawa...
Wydaje mi się, że trzeba wprowadzić zlotowy limit spożywania etanolu w postaci 40%, tak na poziomie 200-250ml na głowę lub też równowartość 4-5 piw itp
Bo potem jest jak jest i sporo się traci, przede wszystkim wspaniałej zabawy i rozmów, nie mówiąc o pamięci, która powinna była zająć się rejestrowaniem zlotu.

Myślę, że poparcie będzie w tej sprawie, ale podyskutować zawsze można :]

PS
Co Wy macie z tą TAMERLIN, przecież na forum jest dark.raven :D

PS2
Nexus test: Strona 1 i Strona 2
  • 0
Master of possimpible ;)

#133 Aces

Aces

Organizator

• Użytkownik
  • 58 postów

Napisano 08.02.2005 - |19:16|

Tak ja też jestem zdecydowanie za wprowadzeniem limitu na poziomie 200-250ml na jedną godzine pobytu na zlocie :D lub limitu nie mniej w ciągu godziny niż 200-250ml :clap:
  • 0

#134 Zibi

Zibi

Fotoreporter

• VIP
  • 415 postów
  • MiastoŚwiebodzin

Napisano 08.02.2005 - |19:23|

Wydaje mi się, że trzeba wprowadzić zlotowy limit spożywania etanolu w postaci 40%, tak na poziomie 200-250ml na głowę lub też równowartość 4-5 piw itp

i wy jeszcze w to wierzycie :D :D :D :D, dobry dowcip :) :) :)
  • 0

#135 Krzys22

Krzys22

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów
  • MiastoOpole

Napisano 08.02.2005 - |19:27|

Ja tam jestem w sumie za limitem ale kazdy ma inny limit, jeden wypije 2 piwa i spi a jeden wypije 0,7 i nic mu nie jest :) :]

Użytkownik Krzys22 edytował ten post 08.02.2005 - |19:29|

• 0

#136 Aces

Aces

Organizator

• Użytkownik
  • 58 postów

Napisano 09.02.2005 - |08:14|

No to jak będzie z tymi limitami ???
  • 0

#137 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 09.02.2005 - |08:40|

Ja uważam, że limit powinien być zachowany. Dobrze jak wszyscy mogą do końca bawić się i rozmawiać (co nie zawsze jest możliwe po przekroczeniu granic). Wiadomo, że nikt nikogo nie zmusza do niczego ale dużo przyjemniej jest do końca wiedzieć co się dzieje na ziemi :P
  • 0
Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję. Jacques Tati.

#138 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 09.02.2005 - |11:04|

Jeśli o mnie chodzi zloty mogą być całkowicie bezalkoholowe :] . Mi nie potrzebne procenty żeby się dobrze bawić :) .

A wogóle każdy powinien wiedzieć ile może wypić i nie przesadzać bo potem sam cierpi, a co to za przyjemność nie pamiętać zlotu :> , w końcu poto się na niego między innymi jedzie, żeby mieć miłe wspomnienia :D .
:clap: :clap: :clap:

Użytkownik saggi edytował ten post 09.02.2005 - |11:05|

• 0

"Cząstka Przeznaczenia"

#139 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 271 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.02.2005 - |12:12|

Na co limity, każdy musi sam zrozumieć o co w tym chodzi i wprowadzić te zasady w swoje zachowanie. Ja żaluję i teraz takie wyosokoprmilowe imprezki zostawiam na dom, a na zlocie trzeba się trzymać. (co to robi z człowiekiem radość zdania analizy).

Pozdrowienia, SGTokar postujący w Wielki Post :>
Log65: Happy camper

#140 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 16.02.2005 - |16:25|

A ja mam pytanko odnośnie filmu :] , kiedy będzie gotowy :] . I co i jak i wogóle :> . :clap:
  • 0

"Cząstka Przeznaczenia"

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych