Napisano 08.11.2010 - |19:55|
@aster9990
Myślę że takie eksploracje się odbywają tylko nie wrzuca się tego do odcinków, na Atlantydzie według mnie było podobnie mieliśmy główny watek i sama eksploracja była raczej pomijana, kiedyś spotkałem się z sentencja ( nie mogę teraz sobie przypomnieć autora) "Film to życie z którego wycięto nudę" chodzenie po statku i odkrywanie kolejnych pustych pudełek albo migających światełek to raczej nuda, ja na pewno bym wtedy grzmiał i krzyczał że odcinek to zapychacz
@warnold
Alterianie wysłali stawiacze i destiny jeszcze przed ascendencją, nie spodziewali się że coś takiego bezie miało w ogóle miejsce, albo było tak jak u nas religia swoje a nauka swoje, choć raczej nie stawiali oni świątyń...
Tak jak do pana wcześniej eksploracja statku i nieznajdywanie niczego ciekawego jest nudna, a jak znajdą kilkadziesiąt karabinów, czy jakieś cześć zapasowe to podadzą to w normalnych odcinkach, choć masz racje Rush dużo blokuje, gość chce mieć prawo do statku,
Oglądam:
Zamierzam obejrzeć: Firefly, Farescape,Lexx, Supernatural,4400, heroes
Obejrzane: SG1 SGA SGU BS:Caprica BSG StarTrek:OS TNG Voyager DS9 Enterprise Earth2 Babylon2 Crusade Andromeda