Coś los mi stawia kłody pod ten zlot ale wygramy tę batalię :>
W piątek rano mam ćwiczenie z pólprzewodów i się na nich muszę pojawić. Kończą się na szczęście o 11:00, a pociąg dopiero o 11:20.
Natomiast nie wiem jak to będzie z tym poniedziałkiem i czy będa godziny dziekańskie (wątpliwe). Mam wtedy seminarium, ale to humany więc można odpuścić (...chyba), gorsze to ćwiczenia o 17:0 z infy z kartkóweczką... zobaczymy jak to będzie, w każdym razie piszę się na pewno (a to czy odwrotu dokonamy w poniedziałek rano, czy we wtorek to jeszcze nie jasne)
PS (OT) : Tak kopiuje tematy istotne i patrze w SG1 cicho w Atlantis cicho tu cicho... a wszycy do tajemniczego "krytyka forum"... ech

... pytanie na ktore nie chce odpowiedzi to: coz znowu takiego sie stalo??!! :>
PS2: PLAKIETKI (BRAWO! BRAWO!) ekstra... ekstrasy na zlocie bajeranckie... trzeba będzie jeszcze pograć w siatkę... kamerę jak trzeba to wezmę... idea testu brzmi interesująco! mam nadzieje że w tym tygodniu Pradawni mnie podłącza do sieci to moge pomóc... zastanwiałem się też nad pomysłem by przed quizem może zrobić jakiś wykład o informacjach które też będą w quizie to podniesie poziom odpowiedzi.... jednak kto tam będzie słuchał :>
Na dodatek! Wezmę mój pewien polityczny musicvid z roku 2004 :> (niestety zła jakość, ale trudno) :]
aaaa... zapomniałem że jestem w kawiarence i się rozpisałem.... :>
Pozdrowienia i trzymajcie się mocno