Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 095 - S05E13 Some Like It Hoth

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
127 odpowiedzi w tym temacie

#121 Mumin

Mumin

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 106 postów
  • MiastoGórny Ślonsk

Napisano 27.04.2009 - |21:53|

A mi nie do końca. Mimo wszystko zbyt banalne.
  • 0

#122 Zagubiony

Zagubiony

Szeregowy

• Email
  • 12 postów

Napisano 28.04.2009 - |03:59|

czesc i hello wszystkim,taka mysl naszła mnie wlasnie co do tego egipskiego drapacza chmur - piszecie ,ze to Anubis - pasuje,bog zmarłych - jest Charlie,Anna Lucia ,Libby i Mr Ekko ,mamy sąd nad Benem,ok zgadza sie moze to byc Anubis
pojawia sie tez teoria ,ze to Tawaret - bogini chroniąca kobiety w ciązy - a jak wiemy po jakims czasie narodziny nowego czlowieczka na wyspie mozliwe nie byly - zburzony posąg czteropalczastego czegos (Tawaret przedstaiwaniano jako czteropalczaste cos ) = this place is death - tez pasuje
do czego zmierzam - dlaczego myslimy ,ze na wyspie jest tylko jeden posag - moze mamy dwa obok siebie - Anubis na ktorego patrza nasi rozbitkowie nie wiadomo w jakim przedziale czasowym - a takze czteropalczasta pozostalosc po Tawaret zauwazną przez Saida ,Sun i Jina
  • 0

#123 0tik

0tik

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 29.04.2009 - |16:03|

http://www.imdb.com/...eries#tt0411008
tu pisze chociażby że będą dwie częście ostatniego odcinka losta.
a pisze o wiele więcej. tylko że może nie odkrylem ameryki <_< a ci bardziej wtajemniczeni jużwszystko wiedzą
  • 0

#124 gopher

gopher

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 101 postów
  • MiastoWlkp.

Napisano 29.04.2009 - |20:42|

http://www.imdb.com/...eries#tt0411008
tu pisze chociażby że będą dwie częście ostatniego odcinka losta.
a pisze o wiele więcej. tylko że może nie odkrylem ameryki <_< a ci bardziej wtajemniczeni jużwszystko wiedzą

Koleś - JEST NAPISANE jak już.

Co do samej teorii - najsensowaniejsza jest o 2 posągach, choć nie wiem jak to było u Egipcjan. U Greków jedno polis miało 1 patrona, a tu mogło być np. kilka "polis". Wszystko jest prawdopodobne.
  • 0

#125 TimOOv

TimOOv

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 30.04.2009 - |01:38|

Huh długo mnie tu nie było

przechodząc do rzeczy A może posąg Tawaret został zburzony by zrobić "miejsce" na posąg Anubisa

co do przegięcia mapy z lostmap jest ona napewno dokładniejsza niż ta twórców :) nie wydaje mi się żeby mieli zaplanowane co gdzie jak jest na długo nim to powstało położenie strzały wyjaśnia droga "grupy rozbitków ogon"
  • 0

#126 hans353

hans353

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 07.05.2009 - |21:34|

Jak dla mnie budowa Łabędzia dobiega końca .
Wszystko jest pod ziemią,a właz ma być właśnie zakryty pózniej prace wokoło placu budowy czyli nawiezienie
piachu .
  • 0

#127 calik

calik

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 18.05.2009 - |15:39|

W tym odcinku jest scena jak Hurley, Miles i doktor Chang wjezdzaja na budowe "Jabedzia" przy wjezdzie stoi straznik intensywnie kiwajac glowa :)
Moze sie nie znam ale czy tak koparka nie jest za nowoczesna jak na rok 1977? Ogolnie w tej serii bardzo duzo, jest tego typu rzeczy. Produkty marek ktore nie istnaily w 1977 roku :)
  • 0

#128 Macmax

Macmax

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 696 postów
  • MiastoWrześnia

Napisano 02.08.2010 - |13:45|

Epizod z serii słabych zapychaczy. Sporo chaosu, akcja bez napięcia, sztuczna, reżyseria na niskim poziomie, na szczęście dla odcinka duża dawka humoru ze strony Hurleya i Mr Changa, po dobrym epie 12 kolejna zadyszka twórców - 4,5/10 i to tylko za nawiązanie do Star Wars.
  • 0

6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair,  Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych