Tak, u mnie to samo.
Niby logiczne, że powtarzają pilot po takim czasie ale mogli go zanumerować 00
Odcinek 001 - S01E01 - Pilot (wersja 2009 i 2010)
Rozpoczęty przez
biku1
, 06.02.2009 - |00:20|
124 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 25.01.2010 - |11:23|
Napisano 25.01.2010 - |16:02|
Logiczne to byłoby upewnić się co się ssa z sieci, a nie w ciemno.
Tym bardziej, że to ważyło 700MB a nie 350.
Zresztą w temacie z plotkami już dawno o tym pisałem, że sezon zacznie się od pilota. Wystarczyło przeczytać.
Zresztą w temacie z plotkami już dawno o tym pisałem, że sezon zacznie się od pilota. Wystarczyło przeczytać.
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 25.01.2010 - |21:31|
Logiczne to byłoby upewnić się co się ssa z sieci, a nie w ciemno.
![]()
![]()
![]()
Jakie ciemno, było napisane wyraźnie, że odcinek 01 z datą premiery 22 stycznia. Więc wszystko było jasne. Co do wagi, myślałem, że będą serwować lepszą jakość, albo jakiś dłuższy będzie
Napisano 26.01.2010 - |11:00|
Bardzo mi się podobało. Ciekawe i złożone. Dobra oprawa muzyczna i aktorzy dają radę. Z początku Esai Morales wydawał mi się, że kiepsko się w czuł w rolę, ale w drugiej połowie odcinka poprawił się.
Napisano 17.06.2010 - |16:49|
8/10 Moja ocena jest zmodyfikowane przez serial BSG i pod jej kontem oceniam ten serial, początek nie jest jakiś fenomenalny ale daję radę.
Początek z tym klubem i wirtualną rzeczywistością był dla mnie co nie powiem zaskoczeniem, po BSG nie sądziłem że ludzie mją taką technologię, ale jak przypomnieć sobie potem cylonów i ich wizualizacje nie istniejących obiektów ( do dziś pamiętam caprica-six na plaży
) cóż echa tego programu widać potem u ludzkich cylonów
Sekta jednego Boga, świetny pomysł i już wiadomo skąd cyloni ją wytrzasnęli skoro protyp, o ile program Zoe będzie prototypem cylona. Scena wybuchu pociągu szok dla mnie, spodziewałem się jakiś dziwnych laboratoriów rurek , ekranów klawiatur a tu wszystko sprowadza się od czegoś, mniej rzeczywistego. no i fajnie było zobaczyć pierwszego cylona, chodź bardziej spodobały mi się tę jeżdżące śmietniki, takie śmieszne i zabawne
Myślę że warto ten serial oglądać, tak więc teraz będę w tym temacie spamował o kolejnych odcinkach
Początek z tym klubem i wirtualną rzeczywistością był dla mnie co nie powiem zaskoczeniem, po BSG nie sądziłem że ludzie mją taką technologię, ale jak przypomnieć sobie potem cylonów i ich wizualizacje nie istniejących obiektów ( do dziś pamiętam caprica-six na plaży
Sekta jednego Boga, świetny pomysł i już wiadomo skąd cyloni ją wytrzasnęli skoro protyp, o ile program Zoe będzie prototypem cylona. Scena wybuchu pociągu szok dla mnie, spodziewałem się jakiś dziwnych laboratoriów rurek , ekranów klawiatur a tu wszystko sprowadza się od czegoś, mniej rzeczywistego. no i fajnie było zobaczyć pierwszego cylona, chodź bardziej spodobały mi się tę jeżdżące śmietniki, takie śmieszne i zabawne
Myślę że warto ten serial oglądać, tak więc teraz będę w tym temacie spamował o kolejnych odcinkach
Użytkownik Dreddenoth edytował ten post 17.06.2010 - |16:50|
Oglądam:
Zamierzam obejrzeć: Firefly, Farescape,Lexx, Supernatural,4400, heroes
Obejrzane: SG1 SGA SGU BS:Caprica BSG StarTrek:OS TNG Voyager DS9 Enterprise Earth2 Babylon2 Crusade Andromeda
Zamierzam obejrzeć: Firefly, Farescape,Lexx, Supernatural,4400, heroes
Obejrzane: SG1 SGA SGU BS:Caprica BSG StarTrek:OS TNG Voyager DS9 Enterprise Earth2 Babylon2 Crusade Andromeda
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »