Najlepiej jakby spotkali się przy wódce w stołówce, w SGC, albo w Białym Domu?
Nie czuję się obiektem żartów, mi się podobało, czyli ja (i parę innych osób ) jestem debilem?
A to już tylko twoja opinia.
Sun Tzu, fanie Stargate.
No właśnie, innym się podoba, nie czują się manipulowani, czy gorsi, więc uszanuj zdanie odmienne od twojego.
Być może i jest, nie neguję waszego prawa do innej opinii, ale przeczytaj co ci odpisałem i zastanów się że jest ktoś kto z tobą się nie zgadza i nie najeżdża na ciebie, nie masz monopolu na prawdę . A tak na marginesie: jedziesz odcinek od góry do dołu bez choćby wspomnienia, dlaczego wszystko jest złe...
Kfasek
Zbyt mocno się cudzymi opiniami przejmujesz. Wyluzuj to tylko serial.
Napisałem bo tak to odebrałem, jeśli się coś nie podoba to trudno ale nie przesadzaj bo to zabrzmiało jakby człowiek nie mógł mieć innego zdania niż Twoje.
Ale dla Ciebie sądząc po Twoich wypowiedziach to oczywista oczywistość że ktoś inny nie może mieć innego zdania.
Aha i jak czytasz post to nie analizuj go jak analiza wiersza (linijka po linijce) tylko spójrz na całość co jest napisane, bo czytając zdania wyrwane z kontekstu dochodzisz do totalnie mylnych wniosków.
Naprawdę lubię ten serial ale musisz mi przyznać rację że nie jest pozbawiony wad, pomimo tego że niektóre pomysły, odcinki były super.
Życzę szczęścia w nowym roku.
Jurek