Chociaż mam takiego jednego co byłby w sumie chętny na taką eskapadę, ale kurna,
To sobie darujmy, teraz widzę, że może się uda własnymi siłami
W każdym razie każda opcja jest dobra, choć sierpień chyba jednak bardziej atrakcyjny i korzystniejszy terminowo dla większej liczby osób.
Z kolei mam jeszcze inny pomysł (mniej męczący) i nie wiem czy nie zrealizować by go właśnie w sierpniu
Ale to taki pomysł też na dwa dni raczej. I ciągle nie wiem
Być może jakąś małą ekipę mogę zorganizować, ale oni raczej niewtajemniczeni w świat SG
Jakby nas zabrakło to każde chętne do postrzelania wsparcie się przyda
btw. jak masz kontakt z Haakiem to zapytaj się ich jak tam z ich zaproszeniem do siebie
Nadal aktualne to czy jak?
To nie chce mówić ale mniej lub bardziej widze że w tamtą sobotę SG się integrowało niepozornie w całej Polsce.
Ingerencja sił wyższych...
Pewnie Merlin
Ja myśle że na 2 sierpnia z kierunku północnego wypełnimy pociąg :]
Wcześniej myślałem plus minus 2.08, ale data się już raczej zadomowiła u pewnej ilości osób, więc już nie będę kombinował.
Sprawa z paintball'em jest prosta i cały czas naciągam chętnych by coś zorganizować na wrzesień.... nie będziemy tym razem pić i pójdziemty na paintball :> Przynajmniej jak będa ludzie od wsparcia taktycznego, ja zawsze pomimo złego stanu ulegam wszystkim propozycją :>
Też chętnie
Niewątpliwie spamujemy, eee w takim tempie wawe poknamy, znaczy pokonacie
Spam, spamem, ale dawno w tym dziale nie było takiego ruchu
No fajnie. Kilka tygodni nie ma mnie na forum i spotkanko ominięte. Tym bardziej jestem zły na siebie, ponieważ w Chorzowskim Parku byliśmy z Kasz 22 i 25 maja.
W każdym bądź razie jutro widzimy się w Katowicach ze znajomym, który prowadzi rozgrywki paintballowe w Chorzowie więc spodziewajcie się informacji z pierwszej ręki oraz szczegółowego raportu "co, jak i kiedy"
Eh... nie pomyślałem o Was... ale o następnym nie zapomnę
Poprosiłem kwiatka, żeby uaktualnił listę użytkowników na Forum, więc teraz będzie łatwiej.
Z góry dzięki za informacje.
Użytkownik _Neoo_ edytował ten post 27.05.2008 - |09:57|