Dawno się nie wypowiadałem w ty temacie. A tu normalnie jakieś zacięte spory się pojawiły. No to może ja coś dodam od siebie i trochę stytułację załagodze. Po pierwsze co do pierwszej wersji serialu:
Jak na tamte lata to efekty były w porządku. Sam jak byłem mały to tylko to chciałem oglądac. Ale musicie przyznac ze jak by dziś zrobic dokładnie taki sam odcinek t dokładnie takim samym stylu to nie był by fajny.
Przyciągało to ludzi ale musicie tez przyznac że jeszcze kilka lat temu nie było do wyboru tylu programów telewizyjnych no i wybór seriali też był o wiele mniejszy.
A teraz najnowsza wersja:
Częśc z was twierdzi że najpierw było fajnie potem gorzej inni odwrotnie. Ja uważam że serial wychodził coraz lepiej dlatego uważam że powinien byc kontynułowany, przynajmniej do końca tego sezonu.
Nie da się ukryc ze efekty specjalnie furory tu nie robią ale bez nich tez najlepiej by nie było.
A co do rozwoju postaci to żeczywiscie wielkiego szału nie ma, a odcinki można oglądac prawie w dowolnej kolejności (z drobnymi tylko wyjątkami).
No to by było tyle co do poprzedniej dyskusji.