Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odtwarzacze DivX/XviD

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
122 odpowiedzi w tym temacie

#121 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 26.05.2011 - |22:22|

No właśnie wymiana kompa raczej nie wchodzi w grę, bo nawet rozważamy czy by go się nie pozbyć :) Nie gramy na nim, a jak cokolwiek trzeba zrobić, to laptop (który 720 łyka, więcej nie ;) ). Poza tym chcemy kupić plazmę, a jak już plazmę, to na czymś to HD trzeba oglądać, no bo po co wtedy taki TV ;) Wymiana kompa nie, więc odtwarzacz multimedialny.
  • 0

->1019<-

#122 sephia

sephia

Plutonowy

• Użytkownik
  • 353 postów
  • MiastoBielsko-Biała

Napisano 27.05.2011 - |07:08|

Też poszukuję jakiegoś fajnego odtwarzacza. Ostatnio wpadło mi w oko coś takiego: http://sklep.pkab.co...ny-p-12033.html Jednak do ceny trzeba doliczyć jeszcze kwotę za dysk twardy, który kosztuje 150zł... Dlatego też się waham. Poza tym powiedzcie mi jak to jest z oglądaniem filmów przez USB. Tzn jeśli mam film nagrany na USB i chce go oglądać z USB. Bo słyszałem, że liczba klatek w filmach akcji znacznie wtedy spada i są problemy (temu też szukam takiego odtwarzacza z dyskiem, gdzie mogę zgrać sobie plik).

Użytkownik sephia edytował ten post 27.05.2011 - |07:09|

• 0

#123 dzidzia

dzidzia

Kapral

• VIP
  • 189 postów
  • Miastowielkopolska

Napisano 27.05.2011 - |10:24|

Kazdy przyzwoity odtwarzacz tego typu jest w stanie pociągnąć materiał z bluraya po USB bez problemu. A pliki z sieci mają bitrate 3-4 razy mniejszy - nawet te w rozdzielczości 1080p.
I Icybox i Xtreamer poradzą sobie z tym bez problemu.
  • 0
Maruda
1. Praca uszlachetnia, lenistwo czyni szczesliwym. Wybor nalezy do ciebie - Minister Zdrowia
2. Sikanie z wiatrem jest pójściem na łatwiznę

Moje napisy znjadziesz na: hatak.pl [Dead Like Me], [Smith] i i mogłeś znaleźć na Ś.P. napisy.org [Two and a Half Men], [Gilmore Girls 7]

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych