Skocz do zawartości

Zdjęcie

Entourage

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
131 odpowiedzi w tym temacie

#121 spawacz

spawacz

Szeregowy

• Użytkownik
  • 7 postów
  • MiastoTychy

Napisano 30.06.2010 - |12:59|

Poprzednie sezony były tak świetnie wykonane że każda postać miała swój wkład w odcinek, całość była świetnie skomponowana i wszystkie wątki świetnie się uzupełniały. Od 6 sezonu widać że brakuje już pomysłu na wątki dla poszczególnych bohaterów. Widzę potencjał w tym co widzieliśmy z Vincem i Dramą, rozmowa Erica - Ariego - zapachniało starym klimatem, ale mimo wszystko jest wrażenie że czegoś brakuje. Turtle dostał swoje 5 minut tak żeby nie został pominięty, ale ten czas mógł zostać lepiej wygospodarowany. Jedno pytanie, skoro Vince miał kręcić Ferrari we Włoszech, to co kręcił w Stanach? Jakiś nowy film o którym znowu żadnych informacji nie mamy, jakby od 6 sezonu kariera Vince została pominięta i mniej istotna.
  • 0

#122 Siera

Siera

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 145 postów
  • MiastoRybnik

Napisano 10.08.2010 - |16:22|

8 sezon będzie niestety ostatnim :( Wielka szkoda, serial po prostu fenomenalny.

http://film.onet.pl/...,wiadomosc.html
  • 0

#123 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 10.08.2010 - |17:00|

Chyba był. Jak dla mnie prawdziwe Entourage to 1-5. Sezon 7 ogląda się lepiej niż 6, ale gdzie tu fabuła?
A na wątek Turtle'a, który wystraszył się pochwy można odpowiedzieć tylko: WTF?!

Tak jak ktoś napisał kiedyś na imdb.
Entourage s6 & s7 - How to Emasculate and Pussify a Show.

S6 i S7, to jest po prostu może 10 fajnych momentów, to już nie to samo.
  • 0

#124 Siera

Siera

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 145 postów
  • MiastoRybnik

Napisano 16.08.2010 - |18:02|

Ktoś wie co to za piosenka przy napisach końcowych 6 odcinka?

Użytkownik Siera edytował ten post 16.08.2010 - |18:02|

• 0

#125 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 16.08.2010 - |20:53|

La Roux - In For The Kill (Skream's Let's Get Ravey)

Szukaj w śmietniku potem.
  • 0

#126 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 13.09.2010 - |11:58|

Już po 7. sezonie. Jeden wielki product placement i fabuła nie mająca sensu. A do tego przeobrażenie serialu z komedii w coś, co powinno przypominać dramat, ale nie jest to dramat.
  • 0

#127 Dżakas

Dżakas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 451 postów
  • MiastoSprzed monitora.

Napisano 13.09.2010 - |16:48|

No właśnie. Ciekawe czy w ósmym sezonie zobaczymy podnoszenie się z dna Vince'a (Ariego w sumie też), czy może postępującą degrengoladę bohaterów. W tym drugim wypadku zupełnie inaczej odbierałoby się pojedyncze sezony, a inaczej cały serial. Trzeba czekać do następych wakacji, tak myślę.
  • 0

#128 Dellirium

Dellirium

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 288 postów

Napisano 12.09.2011 - |08:39|

Tragiczny final tak dobrego serialu :/

3/10

Mysle ze to najgorsze zakonczenie serialu jaki dotej pory ujrzaly moje oczy , nic nie wyjasna.Nie pokazali nawet slubu vince'a , szybko walneli napisy a na koncu pokazali ariego z hang overem jakby mial sie pojawic nastepny odcinek.
  • 0

#129 Dżakas

Dżakas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 451 postów
  • MiastoSprzed monitora.

Napisano 12.09.2011 - |15:25|

A jakiego zakończenia się spodziewałeś?

Ja nie oczekiwałem nic innego, happy end (rzecz jasna w domyśle). Poza tym scenarzyści pozostawili sobie furtkę do filmu fabularnego, o którym plotki można było przeczytać ze dwa lata temu.

PS.
Turtle: Wow, I'm getting a little emotional.
Drama: Yeah, me too. We better find someone to f*ck in Paris.

:D:D:D
  • 0

#130 Cr@sH

Cr@sH

Starszy kapral

• VIP
  • 258 postów
  • MiastoBournemouth

Napisano 12.09.2011 - |20:29|

Mysle ze to najgorsze zakonczenie serialu jaki dotej pory ujrzaly moje oczy , nic nie wyjasna.Nie pokazali nawet slubu vince'a , szybko walneli napisy a na koncu pokazali ariego z hang overem jakby mial sie pojawic nastepny odcinek.

nie pokazali slubu poniewz nie maili czasu na taki szczegol i pewnie pieniedzy a co do sceny po napisach to pewnie wprowdzenie do filmy (jesli takowy powstanie )

jak dla mnie final dobry duzo sie wyjasnia i koczy sie happy endem (inaczej bym nie chial)
  • 0
15.05.2012 Diablo 3

#131 cebit

cebit

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 80 postów

Napisano 13.09.2011 - |20:39|

Mi się finał podobał, banan z warzy nie schodził, może trochę za słodko i do przewidzenia ale jak dla mnie ok. Szkoda, że to już koniec.
  • 0

#132 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 30.09.2011 - |19:40|

...

Można tak podsumować, fabularnie dno, wszystkie wątki nie kleją się, na siłę pisane no i plusik za Led Zeppelin na końcu. Powiem wam, że sezon 5 mógłby być ostatnim, gdyby zmienili kilka rzeczy to byłoby to moim zdaniem najlepsze zakończenie.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych