Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#1361 Bojden

Bojden

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 16.09.2006 - |19:09|

Wątpie. Jak twórcy uśmiercą S., to fani by się chyba oburzyli trochę ;] .
  • 0

#1362 Yona

Yona

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 16.09.2006 - |20:55|

Ostatnio gdzieś w necie i gazecie czytałam o konflikcie między Holloway'em a Foxem. Twórcy powiedzieli wtedy, że jeżeli aktorzy sami nie rozwiążą sporu między nimi, to zrobią to twórcy. Poszło oczywiście o pieniądze. Ale jak już mają uśmiercić kogoś z tej dwójki to niech zginie Jack.
  • 0

#1363 ZdL

ZdL

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów
  • MiastoOpole

Napisano 16.09.2006 - |20:59|

Fox nawet powiedział gdzieś, kiedyś żeby się nie przywiązywac do żadenej z postaci...
Jeżeli spojler o tym, że Kate i James Ford zostaną uratowani i ten spoiler o śmierci Jack'a też może okazać się prawdą...
  • 0
LOST
Prison Break
24
Jericho
CSI: Miami
House
Knight Rider

#1364 wojtek

wojtek

Zagubiony

• VIP
  • 359 postów
  • MiastoZielona Góra, Ośno Lub.

Napisano 17.09.2006 - |11:12|

• 0

#1365 ZdL

ZdL

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów
  • MiastoOpole

Napisano 17.09.2006 - |11:27|

z tego wynika, że spoiler o powrocie paraliżu Locke'a są prawdziwe. Bo nie mogą to być zdjęcia z lotniska, bo bez koszulki nikt by go na terminal nie wpuścił. Ciekawe... to trzeba przyznać...

P.S. Już myślalem, że jakiś nowy trailer wypuścili :D
  • 0
LOST
Prison Break
24
Jericho
House
Knight Rider

#1366 Bojden

Bojden

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 17.09.2006 - |13:46|

A scene was filming at the Hawaii Convention Center today, a Locke flashback (?) at the Sydney International Airport. I saw Locke in his chair, but he was shirtless. He seemed to be pointing or gesturing as he's pushed through the crowd of travelers. It almost seemed like it was a "dream sequence."

ź: http://spoilerfix.com/lost.php

A więc mogli go wpuścić na lotnisko ;']
  • 0

#1367 wojtek

wojtek

Zagubiony

• VIP
  • 359 postów
  • MiastoZielona Góra, Ośno Lub.

Napisano 17.09.2006 - |16:51|

jak dla mnie to nie beda retro, lecz wizje Locka :)

w tym filmiku widac ze Boone (?) pcha jego wozek, ubrany jest w zielona koszulke bez rekawów...

a pierwszym odcinku Losta Boone ma ubraną ciemno niebieską koszule z dlugim rekawem , wiec cos tu sie nie zgadza :D jak by mialo to byc retro - jedynie ze sie przebral w co watpie on chyba nie mial takich samych upodoban co jego przylepiana siostra

Użytkownik wojtek edytował ten post 17.09.2006 - |16:57|

• 0

#1368 rachtek

rachtek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 17.09.2006 - |18:21|

Tak, to wedlug mnie beda wizje Lock'a poniewaz:
-Jest tam Bonne,
-Locke jest bez koszulki (czlowiek o zdrowym umysle nie latal by po lotnisku na golasa) ;)
  • 0

#1369 Yona

Yona

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 17.09.2006 - |18:23|

Przede wszystkim Boone i Locke się wcześniej nie spotkali (przynajmniej tak mi się wydaje). Moim zdaniem na 100% będą to wizje Locke'a.
  • 0

#1370 baku

baku

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 552 postów

Napisano 17.09.2006 - |18:27|

Też tak myslę. Tylko teraz pytanie który odcinek bedzie o Locke'u?

Ja stawiam na epizod nr 2.
  • 0

#1371 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 18.09.2006 - |10:36|

"Cholera nie chcę Was martwić, ale ostatnio buszując na zagranicznych forach przeczytałem informację, że osobą która ma zginąć będzie Sawyer ... =/ i podobno ma oddać życie w czyjejś obronie, oczywiście informacja może być nieprawdziwa, ale jeśli jest ... wiadomo, że zginie ktoś z głównych bohaterów z tego co mówiła Kristy ..."

Według mnie jedyną osobą za którą życie mógłby oddać Sawyer jest Jack... To byłoby rozwiązanie z sensem, aczkolwiek wolałbym żeby to Jack zginął... Jak będzie przekonamy się już niedługo...!
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

#1372 Adrian

Adrian

Kapral

• Email
  • 195 postów

Napisano 18.09.2006 - |15:23|

Ale Kirstin potwierdziła ,że odcinek drugi będzie Claire-centryczny a pierwszego nikt nie potwierdzał !
  • 0

#1373 ZimoN

ZimoN

Kapral

• Email
  • 165 postów

Napisano 18.09.2006 - |17:02|

Kristin z eOnline zdradza kilka szczegółów. Jak zwykle jest ona bardzo szczegółowa.

Chcecie wiedzieć gdzie mieszkają "Inni"? Powiem wam. To ostatnie miejsce, którego się spodziewacie. To jest coś kompletnie zaskakującego, co zostanie odkryte w pierwszych odcinkach. Fani sfrustrowani brakiem odpowiedzi na serialowe zagadki będą szczęśliwi, bo kilka z nich również zostanie wyjaśnionych w pierwszych odcinkach: o co chodzi "Innym", jakie szokujące powiązanie ma Jin z sekretnym kochankiem Sun (nie wiadomo czy Kristin chodzi o nauczyciela ang. z "The Whole Truth" czy o kogoś zupełnie nowego) i który z mężczyzn z wyspy znowu będzie całował się z Kate? Pojawią się również znajome twarze: William Mapother (Ethan), Ian Somerhalder (Boone) i Kristin ma nadzieję (oraz informacje), że również Cynthia Watros (Libby).

http://www.eonline.c...eek/index4.html

Za to Ausiello z TV Guide ustala taką kolejność pierwszych flashbacków w 3 sezonie:

Jack, Locke, Sun-Jin i Sawyer.

jeszcze tylko dwa tygodnie i wraca lost
  • 0
Nastepne odcinki Losta
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

#1374 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 18.09.2006 - |19:20|

Locke i Boone - jasne ze to jest wizja... nie wiem nad czym sie tutaj rozwodzic? 3x02 - Further Instructions (dalsze instrukcje). Locke-centryczny. BNędzie on mial wizje od Boone'a ktory wyprowadzi Eko i Locke'a z zawalonego włazu.

Cos mi przyszlo do glowy... Skoro 3x01 jest o Jacku to historia z ksiazki Dickensa niezbyt pasuje do sytuacji na wyspie i jego flashackow. No bo chyba JAck nie byl w przeszlosci rozdarty miedzy dwoma mezczyznami a na wyspie nie będzie sie zastanawial: Sawyer czy Henry xD

WIec MAM NADZIEJE ze "Opowiesc o Dwoch Miastach" odnosi sie do sytuacji na wyspie a nie flashbackow czy ksiazki :)
  • 0

#1375 Yona

Yona

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 18.09.2006 - |19:44|

Cos mi przyszlo do glowy... Skoro 3x01 jest o Jacku to historia z ksiazki Dickensa niezbyt pasuje do sytuacji na wyspie i jego flashackow. No bo chyba JAck nie byl w przeszlosci rozdarty miedzy dwoma mezczyznami a na wyspie nie będzie sie zastanawial: Sawyer czy Henry xD

No chyba nie będzie rozdarty między dwoma mężczyznami, ale jak przeczytałam tego posta to coś mi zaświtało... Kiedyś było coś, że Jack ma przejść na stronę Innych. Nawet była dyskusja na temat jego oczu na plakacie :P.
Może chodzi tu o wybór - albo grupa z samolotu albo Inni...
  • 0

#1376 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 18.09.2006 - |23:08|

"No chyba nie będzie rozdarty między dwoma mężczyznami, ale jak przeczytałam tego posta to coś mi zaświtało... Kiedyś było coś, że Jack ma przejść na stronę Innych. Nawet była dyskusja na temat jego oczu na plakacie .
Może chodzi tu o wybór - albo grupa z samolotu albo Inni..."

Być może tak właśnie się stanie... jednak nie wiem o który plakat Ci chodzi! o ten promujący trzecią serię? Jeśli tak to faktycznie-ma inne spojrzenie niż wszyscy...!
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

#1377 Kwaśny

Kwaśny

Szeregowy

• Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 19.09.2006 - |18:48|

http://www.youtube.c...g...ted&search=

Pewnie już to wychwiciliście...
Żona Jacka jest na wyspie:D

Obejrzyjcie reszte trailerów

Użytkownik Kwaśny edytował ten post 19.09.2006 - |18:51|

• 0

#1378 Mr.UnFriendly

Mr.UnFriendly

Starszy szeregowy

• Email
  • 122 postów

Napisano 19.09.2006 - |19:30|

e... a to nie jest przypadkiem Penelopa??

Ostatnie trailery sprawiają, że sezon zapowiada się interesująco.

Inni mówią, chyba Jackowi, że dokładnie wiedzą kim jest. Ale Kim??

p.s. fajny avatar
  • 0

#1379 marcin

marcin

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 201 postów
  • MiastoGrudziądz

Napisano 19.09.2006 - |20:18|

(...)
Pewnie już to wychwiciliście...
Żona Jacka jest na wyspie:D

To nie żona Jacka, ale Juliet, bohaterka grana przez Elizabeth Mitchell, nowy nabytek serialu. :)
  • 0
Everything happens for a reason!

#1380 ZdL

ZdL

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów
  • MiastoOpole

Napisano 20.09.2006 - |16:11|

mnie osobiście najbardziej interesuje to, po co Inni ich porwali ? i po co ich, co widzimy na tym trailerze przesluchują ?
  • 0
LOST
Prison Break
24
Jericho
House
Knight Rider

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych