Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#1261 baku

baku

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 552 postów

Napisano 07.08.2006 - |23:40|

Jak dla mie brzmią całkiem sensownie (szczególnie ten o zaniku leczniczego działania wyspy), ale jednak to może być fake. Nie raz przecież już tak było.
  • 0

#1262 Mikiks

Mikiks

Szeregowy

• Email
  • 26 postów

Napisano 08.08.2006 - |07:21|

Nie bardzo wyobrazam sobie role dla Locka sparalizowanego...
a przeciez scenarzysci mowili, ze nie sa tacy glupi, zeby zabijac Locka.
W sumie jak bedzie sparalizowany przez wieksza czesc sezonu, to tak jakby byl zabity - przynajmniej dla mnie.
Wedlug mnie - fake.
  • 0

#1263 marcin

marcin

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 201 postów
  • MiastoGrudziądz

Napisano 08.08.2006 - |11:26|

Fake na 100%. Oficjalna zapowiedź trzeciego sezonu pochodząca od ABC mówi o tym, że w odbiciu J/K/S pomoże Sayidowi Locke. :)
  • 0
Everything happens for a reason!

#1264 baku

baku

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 552 postów

Napisano 08.08.2006 - |12:44|

No tak, ale to ma być w pierwszych 6 odcinkach chyba a paraliż Locke'a ma wrócić właśnie po nich.
  • 0

#1265 acwo

acwo

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 87 postów

Napisano 08.08.2006 - |15:03|

Było coś, ze Locke ma dostac nóz do ręki (aktor grajacy Locke'a zaproponował i producenci sie zgodzili), :blow: więc co, bedzie jeździł na wózku inwalidzkim i dzgal othersow? :P
  • 0

#1266 sis_detoola

sis_detoola

Szeregowy

• Email
  • 37 postów
  • MiastoBunkier

Napisano 09.08.2006 - |11:34|

W każdym spoilerze jest trochę bajeru :P Ale teoria z tym, że Locke myśli, że wyspa go ukarała jest możliwa.
Ale czyżby Locke tak szybko się ''nawrócił''? Myślę, że Locke może równie dobrze za nawrót kalectwa zaklinać wyspę. Tu popieram poprzednika postu, bo jak Locke mógłby atakować Othersów? Na wózku inwalidzkim? Eeee, już wymyśliłam odpowiednią do tego teorię: Locke jest na wózku a Sayid go pcha jego "środek komunikacji" przez dziczę prosto do Innych, Locke ma w ręku nóż, a gdy są już w miejscu ich zamieszkania, podczas starcia Lostów z Othersami nagle podziemna moc ich "domku" uzdrawia Locke i ten ratując Sayida wstaje z nożem w ręku ( :blow: ) i daje w ryj z karate Gale'owi. :looser:
W 99% fake.
A co do odcinka The Tale of Two Cities (tego spisu z thelost.fora.pl), to raczej za mało akcji jak na odcinek wyreżyserowany przez Abramsa.

Użytkownik sis_detoola edytował ten post 09.08.2006 - |13:47|

• 0

#1267 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 09.08.2006 - |11:53|

Nawiązując do najnowszych spoilerów (od tej samej osoby, która podała info o pierwszym odcinku - news z 28 lipca) drugi odcinek 3 sezonu będzie się nazywał "Further Instructions" ("Dalsze instrukcje") i będzie to odcinek Claire-centryczny.

3x02 "Further Instructions"

Flashbacki: Claire

Mini opis: We flashbackach Claire poznamy Mike'a i Jan - hipisowską parę po 50-tce. Według opisu są to ciepli i mili ludzie, ale także twardzi i potrafiający ochronić kiedy przyjdzie na to potrzeba.

Użytkownik wojtek edytował ten post 09.08.2006 - |13:19|

• 0
The memory remains.

#1268 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 09.08.2006 - |13:50|

Fajnie fajnie, odcinki z Claire zawsze były dobre. Jej flashbacki oznaczaja ze w tym odcinku dowiemy sie pewnie co sie stało z Hurleyem i EWENTUALNIE z bunkrem The Swan.
  • 0

#1269 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 09.08.2006 - |15:32|

(niech moderatorowie, nie usuwają tego posta bo jest to swoisty Spoiler na temat LOST, bo tego nikt nie wiedział :)

Kanadyjska piękność i gwiazda serialu LOST - Evangeline Lilly (Kate)- szokuje swojego serialowego kolegę Matthewa Fox'a.

Problem według Fox'a (Jack) polega na tym, że Evangeline rzadko widywana jest w pobliżu toalety, kiedy kręcone są sceny w dżungli. Lilly ma w zwyczaju załatwianie swoich potrzeb fizjologicznych gdzie popadnie. I to dosłownie.

"Matthew uważa, że jestem dziwna. Trzy, czy cztery razy kręciliśmy w dżungli, a ja ulżyłam sobie 3-4 metry od niego."- mówi zdziwiona Evangeline Lilly.
  • 0
Whatever happens, happens !!!

#1270 sis_detoola

sis_detoola

Szeregowy

• Email
  • 37 postów
  • MiastoBunkier

Napisano 09.08.2006 - |16:19|

To dobrze, Logic:].
Seher, co do odcinków z Claire przyznaję Ci rację - odcinki z Claire są poprostu boskie. Maternity Leave (2x15).... Mmm.... Ten odcinek mnie poprostu uwiódł.
W odcinkach z młodą mamą nieważny jest tytuł. Bo myślę, że każdy odcinek z flashback'ami Claire będzie się zapowiadał obiecująco :)
Pozdro ;)
P.S:A co do Lilly - mnie tam ta sytuacja trochę śmieszy, ale byłoby gorzej, jakby w miejscu, w którym Lilka się załatwiła kręcono scenę i jeden z grających aktorów przewracając się padł twarzą na to miejsce, które zostało "oznaczone" przez Evie.
---
Dopisek:

- Fake HENRY real name is Thomas Radzinsky
- In Kates flashback we meet 2 new Characters. Amelia and Karl.
- Chris Shephard is both Jacks and Claires Father
- Kate chooses Sawyer
- In Claires flashback we see 2 characters Mike and Jan
- Rose dies this season of Cancer
- Sayid manages to rescue Kate & Sawyer but not Jack
- There is no Walt/Michael in the mini-series start to the Season
- There will be a Danielle flashback this season
- Locke leg injury was never a physical injury
- Libby's last name is Winchester
- Libbys husband was killed in the decking accident that Hurley thought he caused
- Libby was after Hurleys money as revenge
- Locke was responsible for Shannons Fathers death
- Karen DeGroot and DR Marvin will be found in the Flame Station
- The Flame station is Partly underwater

Wiem, że było kto ma jakie flashbacki (i to się sprawdza!). Ale tego nie widziałam, także nie wrzeszczeć na mnie ;)
http://themisfitishere.blogspot.com/ <- źródło
Skoro flashbacki się sprawdziły, to znaczy, że odc. 3 będzie "Admission"z flashbackami L I B B Y. Może być ciekawie.
A to co wkleiłam proszę o przetłumaczenie na PL :)
Coś się doczytałam, ale nie ma to jak ktoś przetłumaczy :)
A to, że Locke wwiedział o śmierci ojca Shannon to się domyślałam, że niby on, żona doktorka i ojciec blondyneczki brali udział w tym samym wypadku. Tak mi się zdaje, że to tam pisze :P.
A podszywany Gale to Thomas RADZINSKY?! Nie, tego to nie zniosę. Polskie nazwisko tak oszpecić..

Użytkownik sis_detoola edytował ten post 10.08.2006 - |08:39|

• 0

#1271 Kira Nerys

Kira Nerys

Plutonowy

• VIP
  • 353 postów
  • MiastoKraków

Napisano 10.08.2006 - |08:32|

- Fake HENRY real name is Thomas Radzinsky
- In Kates flashback we meet 2 new Characters. Amelia and Karl.
- Chris Shephard is both Jacks and Claires Father
- Kate chooses Sawyer
- In Claires flashback we see 2 characters Mike and Jan
- Rose dies this season of Cancer
- Sayid manages to rescue Kate & Sawyer but not Jack
- There is no Walt/Michael in the mini-series start to the Season
- There will be a Danielle flashback this season
- Locke leg injury was never a physical injury
- Libby's last name is Winchester
- Libbys husband was killed in the decking accident that Hurley thought he caused
- Libby was after Hurleys money as revenge
- Locke was responsible for Shannons Fathers death
- Karen DeGroot and DR Marvin will be found in the Flame Station
- The Flame station is Partly underwater

Tłumaczenie:
- Fałszywy Henry naprawde nazywa się Thomas Radzinsky
- We flashbackach Kate poznajemy Amelię i Karla
- Chris Shephard jest ojcem Jacka i Claire
- Kate wybierze Sawyera
- We flashbackach Claire zobaczymy postacie: Mike i Jan
- Rose umrze w tym sezonie na raka
- Sayidowi uda się odbić Kate i Sawyera ale nie Jacka
- Nie będzie Walta/Michaela na poczatku 3 sezonu
- Będzie flashback Danielle w tym sezonie
- Uraz nóg Locke nigdy nie był fizycznym urazem
- Libby ma na nazwisko Winchester
- Mąż Libby zginął w wypadku na pomoście spowodowanym przez Hurleya
- Libby chciała się zemścić na Hurleyu i zdobyć jego pieniądze
- Locke był odpowiedzialny za wypadek ojca Shannon
- Karen DeGroot i Dr Marvin zostaną znalezieni w Stacji "Flame"
- Stacja "Flame" jest częściowo pod wodą.

Część z tych informacji jest naprawdę ciekawa aczkolwiek po wskazówkach obu sezonów, była do przewidzenia.

PS. sis_detoola - Dostojewski to nazwisko rosyjskie, nie polskie :sma1:
  • 0

#1272 sis_detoola

sis_detoola

Szeregowy

• Email
  • 37 postów
  • MiastoBunkier

Napisano 10.08.2006 - |09:02|

Pfuuuuu! :hyhy: To świadczy o tym, że się dzisiaj nie wyspałam
za bardzo. :]
E01 "A Tale of Two Cities" - KATE
E02 "Further Instructions" CLAIRE
E03 "Admission" LIBBY
E04 "11-80" LOCKE
E05 "Désolé" Danielle
E06 "Last Man Standing" DESMOND
E07 "Missing" Penny/Realtime off island
E08 "An Englisgh Rose" EKO
E09 "Remission" Rose/Bernard
E10 "He can never know" Sun

Daję flashbacki.
Jedne są nawet o Penny i całej lodowej wyspie z Portugalczykami na czele!
Robi się ciekawo. ;P
  • 0

#1273 sis_detoola

sis_detoola

Szeregowy

• Email
  • 37 postów
  • MiastoBunkier

Napisano 10.08.2006 - |13:35|

Ale na przykład ten jest całkiem wiarygodny.
Dodam, że wszystko jest możliwe w tym serialu.
Co do spoilera.
"- Stacja "Flame" jest częściowo pod wodą."
Abrams coś wspominał(chyba) o tym że zwozili kupę sprzętu, by można było kamerować pod wodą...
"Karen DeGroot i Dr Marvin zostaną znalezieni w Stacji "Flame""
Kolejne romansidło O,o :>?
"- Mąż Libby zginął w wypadku na pomoście spowodowanym przez Hurleya"
Tak myślałam..
"- Uraz nóg Locke nigdy nie był fizycznym urazem"
Taaa, wyobraził to sobie... -___-? Dziwne. W to akurat wierzyć mi się nie chce.

Użytkownik sis_detoola edytował ten post 10.08.2006 - |13:50|

• 0

#1274 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 10.08.2006 - |14:17|

"- Stacja "Flame" jest częściowo pod wodą."
Abrams coś wspominał(chyba) o tym że zwozili kupę sprzętu, by można było kamerować pod wodą...

Tutaj akurat nie musi znaczyc że chodzi o tą stacje ... były różne sceny kręcone w wodzie i pod wodą. np. kiedy Jack rzucił się do wody by uratowac tą laske co utoneła, i przypadkowo natrałił na Boone'a. w 1x23 kiedy Vincent wskoczył do wody za Waltem również były ujęcia w wodzie i pod wodą. 2x02 (Adrift) tutaj chyba nie musze przypominac scen ;]. Jack, Sawyer, Sayid wskoczyli do wody i płyneli do łódki Desmonda....... także wcale nie jest powiedziane że chodziło o tą stacje, ale nie wykluczam tego.
  • 0

#1275 sis_detoola

sis_detoola

Szeregowy

• Email
  • 37 postów
  • MiastoBunkier

Napisano 10.08.2006 - |14:19|

Tutaj akurat nie musi znaczyc że chodzi o tą stacje ... były różne sceny kręcone w wodzie i pod wodą. np. kiedy Jack rzucił się do wody by uratowac tą laske co utoneła, i przypadkowo natrałił na Boone'a. w 1x23 kiedy Vincent wskoczył do wody za Waltem również były ujęcia w wodzie i pod wodą. 2x02 (Adrift) tutaj chyba nie musze przypominac scen ;]. Jack, Sawyer, Sayid wskoczyli do wody i płyneli do łódki Desmonda....... także wcale nie jest powiedziane że chodziło o tą stacje, ale nie wykluczam tego.

Podzielam też Twoją kwestię, w sumie wcale nie musiało chodzić o to ;)
Pozdrawiam
---
Juliet - pojawi się w obozie Innych, ale nie jest jasno określone czy jest jedną z nich. Będzie próbowała tam zdobyć zaufanie Jacka. Dodatkowo mówi się, że Juliet namiesza w trójkącie Jack-Kate-Sawyer. Według pogłosek Jack zacznie interesować się Juliet. Czyli podobieństwo aktorki do żony Jacka nie jest przypadkowe?
Tzn. że co? Że ona to niby żonka doktorka pod innym imieniem ;P ?

Użytkownik sis_detoola edytował ten post 10.08.2006 - |15:07|

• 0

#1276 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 10.08.2006 - |14:20|

Co się dzieje związanego z "Zagubionymi" na AXN:

Nagrody Emmy:

28 sierpnia o 3 nad ranem bezpośrednia transmisja wręczenia nagród Emmy. Kibicujemy "Zagubionym", gdyż serial nominowany jest w 9 kategoriach. Dodatkowo Evangeline Lilly będzie wręczać jedną z nagród.

Maraton z "Zagubionymi":

AXN przygotował swoim fanom specjalny maraton. Można przypomnieć sobie obydwa sezony serialu.

Sezon 1:
od 19 sierpnia, godz. 17:00 - 03:00 - 12 odcinków.
od 20 sierpnia, godz. 17:00 - 03:00 - 12 odcinków.

Sezon 2:

od 26 sierpnia, godz. 17:00 - 03:00 - 12 odcinków.
od 27 sierpnia, godz. 17:00 - 03:00 - 11 odcinków.

PS: Pamiętacie baton Apollo, który pojawił się na początku 2 sezonu? Otóż baton doczekał się oficjalnej strony internetowej. Apollo ma duży związek z Hanso, coś tutaj pachnie Lost: Experience. Kolorowa strona do zobaczenia tutaj:
http://apollocandy.com/

- Znaleziono już 30 kawałków z 32 udostępnionych filmu z projektu "Lost: Experience", który składany jest na stronie http://hansoexposed.com (notka z 4 sierpnia). To, co na razie udało się zebrać możecie zobaczyć tutaj:

• 0

#1277 Hubi

Hubi

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 10.08.2006 - |15:16|

już jest 31

ps. MOże zrobiłby ktoś transkrypcje z tego filmiku?

pzdr.
  • 0
www.mytorrent.pl - zapraszam ;)

Nie regulaminowa grafika.

#1278 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 10.08.2006 - |21:08|

Ja czytałem, że 2 odcinek to "Further Instructions" i to byl spoiler z tego źródła, gdzie był podany tytuł 1 odcinka..
  • 0
The memory remains.

#1279 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 10.08.2006 - |21:38|

Ja czytałem, że 2 odcinek to "Further Instructions" i to byl spoiler z tego źródła, gdzie był podany tytuł 1 odcinka..

No i? Ja tez. Ale ja mowie o spoilerach podanych przez sis_detoola gdzie napisala ze informacje z tego źródła sie sprawdziły. A jest to bzdurą bo w tym poscie http://forum.gwrota....s...st&p=193054 mamy ten sam spis tyle ze podany przed podaniem oficjalnego tytuly 3x02. Wiec nie piszcie mi ze sie tytuły sprawdziły z tego źródła... <_<

Użytkownik Seher edytował ten post 10.08.2006 - |21:39|

• 0

#1280 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 10.08.2006 - |22:04|

No i? Ja tez. Ale ja mowie o spoilerach podanych przez sis_detoola gdzie napisala ze informacje z tego źródła sie sprawdziły. A jest to bzdurą bo w tym poscie http://forum.gwrota....s...st&p=193054 mamy ten sam spis tyle ze podany przed podaniem oficjalnego tytuly 3x02. Wiec nie piszcie mi ze sie tytuły sprawdziły z tego źródła... <_<

No i co kogo to obchodzi .... te tytuły nie są dobrym źródłem, i koniec na ten temat .. :angry2:

Mam coś o nowych postaciach w LOST

Juliet - pojawi się w obozie Innych, ale nie jest jasno określone czy jest jedną z nich. Będzie próbowała tam zdobyć zaufanie Jacka. Dodatkowo mówi się, że Juliet namiesza w trójkącie Jack-Kate-Sawyer. Według pogłosek Jack zacznie interesować się Juliet. Czyli podobieństwo aktorki do żony Jacka nie jest przypadkowe?

Nikki i Latynos - nowe postacie, które prawdopodobnie poznamy w obozie rozbitków. Mają to być rozbitkowie, którzy podobno wyjdą z dalszego planu - podobnie jak to było z Artzem :). I im wróży się romantyczne przygody. Z założenia ma to być para.

Źródło: www.chaotic.blox.pl
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych