Edit:
mam coś co może też was zainteresowac... byc może okaże sie to Spoilerem ale
http://www.scrutz.co...-park-movie.gif zobaczcie, dlaczego nad głową Eko i Rose jest aureola jak u shannon i boone ?? :|
Tutaj szczegółowy wywiad o którym wspomniał Kwiatek :
Co możesz powiedzieć mi o pierwszych 6 odcinkach?
Carlton Cuse: Damon i ja zaprojektowaliśmy je jako mini sezon. Widzimy te odcinki jako mini serial. Odpowiemy na pytania, które zadaliśmy w finale sezonu. Oczywiście odpowiemy co stało się z Locke, Desmondem i Eko, i pogodziliśmy się z tym, że Sawyer, Kate i Jack są w niewoli. Naprawdę podoba nam się pomysł 6-odcinkowego mini sezonu. Mamy całą zamknięta fabułę i "cliff-hanger", który zatrzyma widzów w niepewności i podekscytowaniu do stycznia, kiedy serial powróci na dłuższą emisję.
Czy Cynthia Watros (Libby) powróci we flaszbaku?
Cuse: Bardzo chcielibyśmy opowiedzieć więcej historii z życia Libby, w ten sam sposób jak było to z ojcem Jacka. Postać umarła, ale nie oznacza to, że nie mogliśmy oglądać jego historii. Z przyjemnością dokończymy historię z Cynthią, ale nie będę nic mówił, bo popsuję przyjemność z oglądania.
Jak przebiega casting do nowych postaci?
Cuse: Jesteśmy właśnie w środku castingu. Mamy nadzieję, że ogłosimy to w przyszłym tygodniu. Obsadzamy dwie kobiece role i jedną męską. Nie mogę powiedzieć Ci skąd wywodzą się te postacie, ale oczywiście jedną z rzeczy, które robimy w tym sezonie to dowiedzenie się więcej o Innych - ich społeczeństwie i historii. Więc mogę powiedzieć, że dowiemy się więcej o postaciach, które są wśród "Innych".
Słyszałem, że w tym sezonie zobaczymy więcej romansu. Czy to sezon seksu?
Cuse: W końcu. Nie nazwałbym tego sezonem seksu, ale romans będzie stanowił większą część serialu w tym roku. W zeszłym roku nie udało nam się to, więc w tym będzie to oczywiście nasz cel.
Mówimy o Jacku i Kate?
Cuse: Właściwie to jedna z nowych kobiecych postaci będzie zainteresowania Jackiem.
Czy John Locke się zmieni?
Cuse: John Locke bardzo się zmieni w 3 sezonie. Wszystkie jego pytania, jego wątpliwości zostały wyjaśnione. W rzeczywistości przycisk coś znaczył. To przyniesie zmianę w jego postaci.
Jak dużą rolę będzie miała Penny?
Cuse: Penny to ważna postać w mitologii serialu. Za dużo nie powiem jaką role będzie miała w 3 sezonie.
Czy świat zewnętrzny będzie miał szczególne znaczenie w tym sezonie?
Cuse: Tak. Związek pomiędzy światem zewnętrznym a wyspą będzie częścią 3 sezonu.
A potwór?
Cuse: Tak, potwór też będzie częścią 3 sezonu, tak samo jak niedźwiedź polarny. Ludzie pytają co stało się z niedźwiedziem polarnym, więc opowiemy kilka historii o nim.
Ludzie chcą też wiedzieć co stało się z tym czymś co zjadło pilota.
Cuse: To był potwór. On nie został zjedzony. Widzieliśmy Grega Grunberga (aktora) leżącego na gałęziach drzewa 70 stóp nad ziemią. Był martwy. Potwór "dym" i potwór to to samo.
Czy Walt i Michael znikną na zawsze?
Cuse: Niekoniecznie. Nadal będą częścią fabuły serialu. Ale nie wrócimy od razu do historii Michaela.
A co z Cindy - zaginioną stewardesą?
Cuse: To Twoja ulubienica, prawda? Mam nadzieję, że Cindy pojawi się w pewnym momencie. Powiem tak, że mamy w serialu wielu aktorów i ona nie jest na szczycie listy, tych, których chcemy wykorzystać w tej chwili.
Jakieś plany dla J.J. Abramsa?
Cuse: J.J. napisze premierę 3 sezonu z Damonem i mamy nadzieję, że wyreżyseruje 7 odcinek.
Wkurzyliście się na nominacje do Emmy?
Cuse: Oczywiście byliśmy zawiedzeni. Czuliśmy się, że robimy naprawdę dobry sezon. Z większej perspektywy Damon i ja byliśmy przygniecieni przez sukces serialu. Po prostu to nie był nasz rok.
Użytkownik martha edytował ten post 29.05.2007 - |09:55|