Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#1181 Tahu-tahu

Tahu-tahu

Szeregowy

• Użytkownik
  • 27 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 01.06.2006 - |11:28|

Jak potwierdzili twórcy, chałką jest wszystko co nastąpiło po pocałunku Charliego i Claire. Zamarznięty krajobraz, dwóch facetów w tej stacji i Penny odbierająca telefon.

Uważam, że ten fragment faktycznie był przełomowy - oznacza:
- że świat zewnętrzny istnieje - a tyle było różnych teorii... :hyhy: buahaha
- że ktoś z zewnątrz jest 'po naszej stronie' i w pewnym sensie możemy na niego liczyć
- że prawdopodobnie część następnego sezonu będzie dotyczyć poszukiwań wyspy/Desa

jak dla mnie super rewelacja i rozwinięcie serialu (uniknięcie ewentualnej monotonii)
  • 0

#1182 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 01.06.2006 - |11:38|

jak dla mnie super rewelacja i rozwinięcie serialu (uniknięcie ewentualnej monotonii)

masz rację, jednak przez to serial może stać się bardziej fabularny. Chodzi mi o to, że jak będę te całe poszukiwania, to będzie buzi, buzi na końcu, bo wszystko się dobrze skończy....
  • 0

Dołączona grafika

#1183 Surin

Surin

Starszy kapral

• Zbanowany
  • 346 postów
  • Miastoz pokładu Slave - I

Napisano 01.06.2006 - |11:45|

Uważam, że ten fragment faktycznie był przełomowy - oznacza:
- że świat zewnętrzny istnieje - a tyle było różnych teorii... :hyhy: buahaha
- że ktoś z zewnątrz jest 'po naszej stronie' i w pewnym sensie możemy na niego liczyć
- że prawdopodobnie część następnego sezonu będzie dotyczyć poszukiwań wyspy/Desa

A jak dla mnie to była właśnie największa porażka , gdyby uniknęli tego wątku to byłoby lepiej , a tak rozwiali tylko wątpliwości co do " unicestwienie reszty świata " .... I jeszcze ta cała Penelope ............... postać żenująca nieinteresująca , pokazana na końcu jakby była ważniejsza od naszych lostowiczów....... klęska !!!!! Jesli historia Desmonda będzie dla scenarzystów najważniejsza w III sezonie i poroniony pomysł poszukiwnia Desmonda przez tę babkę - to będzie to niewdzięczne w stosunku do reszty postaci , zdecydowanie ciekawszych niż ta nędzna parka ( z całym szacunkiem dla samego Desmonda )
  • 0
" 4400 " --> poziom serii wprost proporcjonalny do ilości postów osób nią zainteresowanych

= Teoria Prawdy Telewizyjnej =

#1184 Northim

Northim

Kapral

• Użytkownik
  • 212 postów

Napisano 01.06.2006 - |20:31|

Dla mnie ciekawy jest ten wątek lecz mogli nieco wcześniej go pokazać. Chociażby przed spadnięciem drzwi od kwarantanny. Ciekawiej by moim zdaniem było że coś spada a to napis kwarantanna i napis lost w dobrym momencie. Choć brakuje mi tego słuchania muzyki przez Hurleya na koniec :P.
  • 0

#1185 Tahu-tahu

Tahu-tahu

Szeregowy

• Użytkownik
  • 27 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 02.06.2006 - |07:09|

A jak dla mnie to była właśnie największa porażka , gdyby uniknęli tego wątku to byłoby lepiej , a tak rozwiali tylko wątpliwości co do " unicestwienie reszty świata " .... I jeszcze ta cała Penelope ............... postać żenująca nieinteresująca , pokazana na końcu jakby była ważniejsza od naszych lostowiczów....... klęska !!!!! Jesli historia Desmonda będzie dla scenarzystów najważniejsza w III sezonie i poroniony pomysł poszukiwnia Desmonda przez tę babkę - to będzie to niewdzięczne w stosunku do reszty postaci , zdecydowanie ciekawszych niż ta nędzna parka ( z całym szacunkiem dla samego Desmonda )

Nie zgadzam się z Tobą ;]
Mimo, że jestem kobietą :hyhy: nie uważam wątków romansowych za najciekawsze i najważniejsze (a jeśli już, to raczej Kate niż Pen). Wątek, o którym piszemy podoba mi się bardzo dlatego, że poznamy (oby) sprawy od drugiej strony - dowiemy się więcej o eksperymencie, Dharmie, Widmore Labs (czy jak tam..).
Uważam, że stwarza to znacznie ciekawszą perspektywę, niż wewnętrzne rozgrywki rozbitków, poznawanie Innych (którzy tracą powoli na tajemniczości...), że już nie wspomnę o spadnięciu kolejnego samolotu.
Poza tym wszystkie tajemnice wyspy są już na wszystkie strony przedyskutowane, do znudzenia czasem. Dobrze, że są nowe.
  • 0

#1186 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 03.06.2006 - |11:16|

W ostatnim podcascie ze strony ABC twórcy serialu zdradzają kilka tajemnic z 3 sezonu. Oto zapis najważniejszych rzeczy.

"W sezonie trzecim zrozumiemy prawdziwe skutki tego co zrobił Desmond. Te skutki będą centralnym punktem sezonu. Desmond wróci i dowiemy się dlaczego był w więzieniu i co się stało po przekręceniu klucza, a co miało wpływ na całą wyspę. Okaże się to bardzo ważne. Wyspa stała się widzialna tylko na chwilę, podobnie jak stała się na chwilę widoczna 22 września 2004 roku, kiedy rozbił się samolot.

Statua stopy reprezentuje historię i archeologię wyspy. Sezon trzeci wyjaśni co się działo na wyspie zanim pojawiła się na niej Dharma w późnych latach 70-tych i kto tam wtedy mieszkał.

Sezon trzeci rozpocznie 6 odcinków pod rząd od końca września do listopada. Potem będzie 12 tygodniowa przerwa i w lutym zacznie się kolejne 17 odcinków bez przerw.

Powróci również dym (potwór). Jest duża szansa, że widzieliśmy potwora w serii drugiej, ale nie zdaliśmy sobie z tego sprawy.

Podczas pierwszych sześciu odcinków dowiemy się gdzie zabrano Kate, Sawyera i Jacka i gdzie będą przebywać. Generalnie w przyszłym sezonie twórcy chcą bardziej rozwijać związki między głównymi bohaterami niż mitologię. Jak Locke stał się niepełnosprawny, co się stało z małżeństwem Kate i skąd Jack ma tatuaże.

W podcaście było też, że wyspę zamieszkiwali kiedyś wyznawcy Homera Simpsona, który ten też ma cztery palce u nóg." :)

Użytkownik wojtek edytował ten post 13.06.2006 - |15:05|

• 0
The memory remains.

#1187 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 03.06.2006 - |22:45|

Generalnie w przyszłym sezonie twórcy chcą bardziej rozwijać związki między głównymi bohaterami niż mitologię.

po co?
jakbym chcial brazylijska telenowele to wlaczylbym tvn albo polsat. dla mnie dziwne jest ze lostowicze zaakceptowali to ze sa na wyspie i juz nie maja zamiaru jej opuscic ?
az tak im sie tam podoba?
mam nadzieje ze w 3 sezonie chociaz wyjasnia te watki, ktore mowia dlaczego zapomnieli o opuszczeniu wyspy :)
  • 0

#1188 Bojden

Bojden

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 04.06.2006 - |00:50|

Pojawienie się postaci Penelope to poprostu deus ex machina. Czyli, jakby ktoś nie wiedział, wprowadzenie postaci, o której wcześniej nie było mowy, pod koniec utworu, która w trywialny sposób rozwikłuje skomplikowaną zagadkę. Czyli np. takim deus ex machina byłoby to, że wszystkim lostowiczom się to śniło i budzą się w samolocie ;] . Ale myślę, że postać Pen jest równie trywialnym rozwiązaniem, na dzień dzisiejszy oczywiście, bo może twórcy czymś zaskoczą...
  • 0

#1189 Vasco

Vasco

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 04.06.2006 - |16:28|

po co?
jakbym chcial brazylijska telenowele to wlaczylbym tvn albo polsat. dla mnie dziwne jest ze lostowicze zaakceptowali to ze sa na wyspie i juz nie maja zamiaru jej opuscic ?
az tak im sie tam podoba?
mam nadzieje ze w 3 sezonie chociaz wyjasnia te watki, ktore mowia dlaczego zapomnieli o opuszczeniu wyspy

Wątek chęci opuszczenia wyspy przez rozbitków był poruszany w 19 odcinku 2 sezonu kiedy to Bernard
Uświadomił sobie że nikt z rozbitków nie podejmuje prób opuszczenia wyspy. Jedyna taka próba była związana
z tratwą. A więc jednak niektórzy lostowicze myśla o opuszczeniu wyspy. :]
  • 0

#1190 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 05.06.2006 - |20:43|

Tydzień temu Kristin (ta od spoilerow) miała wywiad z Jorge Garcia (Hugo) i jakimś producentem
K = Kristin
J = Jorge Garcia
(Tłumaczenie własne, czyli czasem mocno naciągane :D

K: Um, holy crap, that was a good finale.
K: To był bardzo dobry finał
J: Oh, good!
J: O Tak.
(...)
K: The others didn’t want you. How did you feel about that?
K: Inni cię nie chcieli. Jak się z tym czujesz?
J: Everyone was like ‘What do they want with Hurley?!’ and well, they kind of wanted him to let him go I guess.
J: Każdy myślał: "Czego oni chcą od Hurleya??" I /chcieli żeby go wypuścili??/ - coś w tym stylu tylko nie wiem kto chciał go wypuścić
K: Right. Apparently you’re a good messenger.
K: Dobrze. Najwyraźniej jesteś dobrym gońcem.
J: Yeah. I guess I’m not one of the good ones.
J: Raczej nie jestem z tych dobrych.
K: Right. Or you are a good one. We don’t know yet.
K: Racja. Albo i jesteś tym dobrym. Nie wiemy jeszcze.
(...)
K: The very last scene. Did you know about that beforehand?
K: Ostatnia scena. Wiedziałeś o niej wcześniej?
J: I did. Well it was great, because a buddy of mine actually booked one of the Portuguese guys.
J: Wiedziałem. To było świetne, bo mój kumpel był jednym z Portugalskich kolesi.
K: Oh, cool.
K: Fajnie.
J: So I was like ‘What’s goin’ on in your scene?!,’ you know? ‘Cause he was out here, and when he went out to Hawaii to shoot it, I picked him up and we went to dinner and we were chatting, and so he kind of gave me the gist of what was going on there. Then I heard about this other scene that ended up not happening. But it kind of compressed it all in that snow scene. It’s kind of cool ‘cause now, the outside world seems to know about us, and so that can open up a lot of stuff. Who knows?
J: Więc zastanawiałem się o co chodzi w jego scenie. Ponieważ był na miejscu, kiedy przyjechał kręcić na Hawaje żeby to kręcić, zabrałem go i poszliśmy na obiad, gadaliśmy i on mówił mi o co chodzi. Potem usłyszałem o tej scenie na końcu. (...) To jest fajne, bo teraz wiemy, że świat rzeczywisty wie o nas i to może otworzyć nowe horyzonty dla nas.
K: Now you might now this then, because there was lots of fan speculation that Matthew Fox may have been one of those Portuguese guys, or that one of those guys looks exactly like Matthew Fox. Have you heard this?
K: Może teraz już wiesz, że było wiele spekulacji, że jeden z portugalskich kolesi to Matthew Fox, albo przynajmniej wyglądał tak samo. Słyszałeś o tym?
J: No! Uhh, really?!
J: Nie. Naprawdę?
K: Yes! One of them, the one with the hat and the glasses on.
K: Tak! JEden z nich, ten z czapką i okularami.
J: I think that was my friend.
J: Myślę, że to był mój przyjaciel.
K: Really?
K: Naprawdę?
J: The one who talks on the phone and speaks in English?
J: Ten który gadał na końcu przez telefon i mówił po angielsku?
K: Yeah, what’s his name?
K: Tak, jak się nazywa?
J: Len Cordova.
J: Len Cordova.
K: Yes! So he actually exists and it’s not--
K: Tak! Czyli on istnieje i nie jest Matthew Foxem.
J: Len Cordova is a real person. I know him from my acting class, and uh, he is not Matthew Fox. I’ll go on record and say that. But I’m going to call him like right now and tell him that’s what people are sayin’! Ahaha. Fantastic.
J: Len Cordova to prawdziwa osoba. Znam go z mojej klasy aktorskiej i to nie jest Matthew Fox. Zadzwonię do niego zaraz i powiem mu co ludzie mówią. Fantastyczne.
K: I actually emailed Damon about it today and Damon emailed back ‘It’s not Jack, I swear.’ But the fan boards were going crazy with people thinking it was Matthew Fox, it was the bad twin, that whole theory.
K: Zapytałam o to Damona i dzisiaj odpowiedział mi: "To nie Jack, przysięgam" Ale fani wciąż będą drażyć temat, myśląc, że to był jeden ze złych bliźniaków i cała ta teoria z bliżniakami.
J: Really?! Wow.
J: Naprawdę? Wow.
K: Have you ever thought that they looked alike?
K: Pomyślałeś kiedyś, że wyglądają podobnie?
J: No. Never. I mean, I’m used to seeing him outside, not wearing parkas, but yeah, I don’t think he looks anything like him! That’s so funny.
J: Nie. Nigdy. To znaczy przywykłem widzieć go na zewnątrz, nie tak dziwnie ubranym, ale nie sądzę, by wyglądali podobnie. To takie zabawne.

-----

J = JACK BENDER of LOST
K = Kristin

K: It’s like a sick obsession with Lost. Especially after last night.
K: To chora obsesja związana z Lost. Zwłaszcza po wczorajszym finale.
J: You liked it?
J: Podobało ci się?
K: You, I think, kept a lot of us up all night--
K: Myślę, że trzymało wielu z nas w napięciu całą noc.
J: Yeah?
J: Tak?
K: --discussing theories, trying to figure out--
K: Teorie, próby dowiedzenia sie o co chodzi.
J: Did you watch it alone or with friends?
J: Oglądałaś sama czy z przyjaciółmi?
K: With friends. We had a viewing party.
K: Z przyjaciółmi. Mieliśmy takie "oglądające przyjęcie"
J: Right.
J: Jasne.
K: And I don’t know if you’ve heard of this, but the big thing that came out of it was that a lot of fans thought that the two guys at the end speaking Portuguese in the hatchcicle –is what I’m calling it-- the frozen hatch
K: Nie wiem czy to czytałeś, ale najciekawsza jest cała sprawa z ludźmi na końcu, gadającymi po portugalsku. - Nazywam to mroźnym bunkrem.
(...)
K: One of them, we thought, was Matthew Fox.
K: Jeden z nich, myśleliśmy, że to był Matthew Fox.
J: Interesting. Wasn’t. It wasn’t.
J: Interesujące. Nie był.
K: Hmm. But he looked a lot like him.
K: Ale był podobny.
J: I can see a visual similarity, but that was just, we cast the two best actors who could speak Portuguese. And there are probably a lot of them, but actually, we read guys who spoke Russian, guys who spoke Portuguese, guys who spoke a myriad of languages, and thought these two guys were the coolest, so we hired them, and thought ‘Portuguese, how odd.’ It wasn’t written that way. Like many things on our show.
J: Widzę wizualne podobieństo, ale to tylko dlatego, że musieliśmy znaleźć dwóch najlepszych aktorów mówiących po portugalsku. I prawdopodobnie jest ich wielu, ale próbowaliśmy to zrobić dla dwóch Rosjan, dwóch Portugalczyków i innych, ale stwierdziliśmy, że Portugalczycy byli najlepsi, więc zatrudniliśmy ich.
(...)
K: Exactly! So, if you could possibly just give us if you have an sort of broad stroke that you can talk about about season three. What we could possibly look forward to.
K: Co mógłbyś nam powiedzieć o 3 sezonie? Czego możemy się spodziewać?
J: What I would say about season three is that if season two was about the hatch, as Damon said, season three is going to be about the Others. I would say it’s going to be about the Others, who they are, what they want, how they interact with our people, what they want from us, and that’s going to be a lot of the focus of season three.
J: Co mogę powiedzieć, to że 2 sezon był o bunkrze, tak jak Damon powiedział, 3 sezon będzie o innych. Kim są, czego chcą, czego chcą od rozbitków, będzie wiele czasu na to w 3 sezonie.
K: And we now have a connection to the outside world.
K: I teraz mamy powiązanie do świata rzeczywistego.
J: We do.
J: Mamy.
K: Is that going to continue?
K: Czy to będzie kontynuowane?
J: We have a boat that’s somewhere out in the-- You think, you think Michael’s going to make it?
J: Mamy łódkę która wypływa. Myślisz, że Michael gdzieś dopłynie?
(...)
J: Do you think that when the head of the Others said ‘Bon Voyage, Michael,’ he meant it?
J: Czy myślisz, że kiedy głowa innych powiedziała: Bon Voyage Michael, miał to na myśli?
K: Absolutely not. I don’t believe a word that Henry Gale says!
K: Oczywiście, że nie. Nie wierzę w nic co mówi Henry Gale.
J: You don’t. Interesting.
J: Nie wierzysz. Interesujące.
K: He’s a fantastic liar though. He really is.
K: Myślę, że jest fantastycznym kłamcą.
J: He’s very good, a very good actor, and like all good actors, a good liar.
J: Jest, to bardzo dobry aktor, a jak wszyscy dobrzy aktorzy - dobrzy kłamcy.

Na co bym zwrócił uwagę? Na to, że Henry nazwany jest głową othersów, oraz na to, że Henry kłamał mówiąc "Bon Voyage" do Michaela.

Użytkownik boone edytował ten post 05.06.2006 - |20:44|

• 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#1191 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 07.06.2006 - |22:00|

new 06/05 - I'm hearing [that Desmond will be back next season.] - Kristin od spoilerów, źródlo spoilerfix.com
tłumaczenie: Desmond ma rzekomo wrócić w 3 sezonie
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#1192 Kira Nerys

Kira Nerys

Plutonowy

• VIP
  • 353 postów
  • MiastoKraków

Napisano 13.06.2006 - |10:09|

06/12 - I *believe* Locke, Eko and Desmon will be back. Terry O'Quinn and SexAAA (Adewale Akinnuoye Agbaje) are both under contract, and I've heard Desmond will be back. Now, that could be in a flashback, but it was my understanding his next appearance would be more of the still-breathing-on-the-island variety. Source: Kristin on E!Online

Locke, Eko i Desmond powrócą. Terry O'Quinn i Adewale Akinnuoye Agbaje przedłużyli kontrakty. Desmond także wróci, może być we flashbackach lub co bardziej prawdopodobne, wśród żyjacych na wyspie.
  • 0

#1193 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 13.06.2006 - |14:32|

Spoilery dotyczące nowych postaci, z zeszłotygodniowego czatu Kristin od spoilerów:

From acerp: I almost had a heart attack when I read that a Swedish girl named Malin will be on Lost--for a second I thought it was Malin, the blond singer of Ace of Base! Anyway do you know who she will play?

(...) Malin Akerman(...) She could be the new girl. Anyway, after I told you last week (you saw E! News, right?) that she is in talks to play a new "attractive woman in her 20's" on Lost next season for at least eight episodes, I ran into her at the Entourage premiere! Such luck. (...) She wouldn't confirm it, but at the premiere she did say "I'm not allowed to give out too much information, but I can say that I definitely will come on and cause a little bit of s--t for two episodes, six and seven.
Od acerpa: Miałem prawie atak serca, kiedy przeczytałem, że Szwedzka dziewczyna imieniem Malin będzie w Lost - przez chwilę pomyślałem, że chodzi o Malin - blond wokalistkę zespołu Ace Of Base. Masz cokolwiek o tym kogo będzie grać?

(...)Malin Akerman(...) powinna być nową dziewczyną Lost. Jednakże, jak powiedziałam wam tydzień temu, ona jest w trakcie rozmów o rolę dwudziesto kilku latki w przyszłym sezonie Lost na przynajmniej 8 epizodów. Podbiegłam do niej na premierze Entourage! Co za szczęście. Ona nie potwierdziła tego, ale powiedziała: "Nie wolno mi mówić zbyt wiele, ale na pewno będę w epizodach 6 i 7.

Trochę chaotyczne tłumaczenie, ale tłumacz ze mnie kiepski :P

Użytkownik boone edytował ten post 13.06.2006 - |14:33|

• 0

#1194 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 20.06.2006 - |16:07|

kilka ciekawych zdjec do 3 sezonu mozecie znalezc pod tymi adresami:
http://photos1.blogg...lresearch.0.jpg
http://photos1.blogg...son3bedroom.jpg
http://photos1.blogg...ictransport.jpg
http://photos1.blogg...estation2.0.jpg
http://photos1.blogg...icestation1.jpg
http://photos1.blogg...on3dharmahq.jpg
Wszystkie zdjęcia są ze strony http://themisfitishere.blogspot.com/
jest tam też zdjęcie dotyczące 4 sezonu?
http://photos1.blogg...ost4artwork.jpg

Oczywiśceie, nie wszystko musi być prawdą, to tylko zdjęcia i nie są one oficjalne :P
  • 0

#1195 wojtek

wojtek

Zagubiony

• VIP
  • 359 postów
  • MiastoZielona Góra, Ośno Lub.

Napisano 20.06.2006 - |16:12|

wiekszosc tych fot to sa wymysly autora tego blogu ;/
  • 0

#1196 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 20.06.2006 - |23:09|

na www.chaotic.blox.pl pojawiła się informacja, że twórcy chcą zrobić 4 sezony i na tyle mają rozplanowaną akcje.... jeśli ABC będzie chciało kontynuować serial, to J.J. Abrams i Damon Lindelof odejdą z projektu....
  • 0

Dołączona grafika

#1197 matlas

matlas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 402 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 21.06.2006 - |01:10|

na www.chaotic.blox.pl pojawiła się informacja, że twórcy chcą zrobić 4 sezony i na tyle mają rozplanowaną akcje.... jeśli ABC będzie chciało kontynuować serial, to J.J. Abrams i Damon Lindelof odejdą z projektu....

no to fajnie by bylo jakby sie na 4 zakonczyl akurat:D

oby ABC samo nie zachialo ciagnac tego dalej niz 4 sezony

co do zdjecia do 4 sezonu to chyba fake bo przeciez 4 sezon jeszcze nienakręcony ani nawet nienapoczęty

Użytkownik matlas edytował ten post 21.06.2006 - |01:11|

• 0
O serialach i nie tylko: matlas blog
--- > Mój ranking seriali < ---

#1198 paula19

paula19

Szeregowy

• Email
  • 57 postów
  • MiastoTeBeGie ;)

Napisano 21.06.2006 - |20:32|

no to fajnie by bylo jakby sie na 4 zakonczyl akurat:D

oby ABC samo nie zachialo ciagnac tego dalej niz 4 sezony
co do zdjecia do 4 sezonu to chyba fake bo przeciez 4 sezon jeszcze nienakręcony ani nawet nienapoczęty

Ja myśle że cała ta stronka z tymi zdjęciami to fake ... ale przyjemna :) Nie chcialabym żeby telewizja abc nienaturalnie przedłużała serial. Zgadzam sie z Matlasem - cztery sezony to tak akurat.
  • 0

#1199 Surin

Surin

Starszy kapral

• Zbanowany
  • 346 postów
  • Miastoz pokładu Slave - I

Napisano 29.06.2006 - |10:32|

Dobrze że tłumaczycie z angielskiego te wywiady - bo są bardzo trudne :D A spoilery pewnie się zaczną od września albo dopiero października - chyba że twórcy będą znowu w podpuszczanie się bawić ........
  • 0
" 4400 " --> poziom serii wprost proporcjonalny do ilości postów osób nią zainteresowanych

= Teoria Prawdy Telewizyjnej =

#1200 Valorum

Valorum

Szeregowy

• Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 05.07.2006 - |12:47|

Ciekawy artykuł: http://film.onet.pl/...wiadomosci.html
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych