ale 3 sezon jeszcze się nie skończył. nie ma jeszcze nawet połowy. w kółko te PB ktoś wymienia. nie będę prorokował że PB będzie nudny w 4 sezonie jak jeszcze 3 nie ma. ale uważam że o ile Zagubionych można jakoś rozciągnąć na 4 sezony to PB jest serialem na jeden góra dwa... kasa nic więcej
OMG. Tak samo było niecałe 2 lata temu, jak ABC zamawiała 2-gi sezon Lostów. Wszyscy mówili "o rany, nie wiem co można robić na tej wyspie przez drugi sezon. to będzie pewnie nudne" itp itd. Oglądałem sezon pierwszy w maju 2005 i drugi w maju 2006 w całości, i drugi sezon faktycznie nie był tak dobry jak pierwszy, ale to dlatego, że pierwszy był fenomenalny :afro: Od kumpli, którzy oglądali na bieżąco słyszałem, że nudy, że zamulacz, że telenowela. A ja oglądałem sezony po całości i naprawdę nic takiego nie zauważyłęm

Ciekawe. Też sobie nie wyobrażam, co może być w sezonie 5-tym, ale wiemy wszyscy, że da się rozpisać fabułę na nawet 7 sezonów.
Spójrzcie na konstrukcję serialu. Ona jest zawsze taka sama! Odcinki nic nie wnoszące do fabuły przeplatają się z tymi, co posuwają główny motyw do przodu. Tak było już od początku. W pierwszym sezonie odnajdują właz w odcinku 11, a powracają do niego w 19! Nawiasem mówiąc, to mi trochę przypomina "Z Archiwum X".
Zresztą, jak leciał drugi sezon to słyszało się "beznadzieja - pierwszy był o wiele lepszy", jak leci trzeci sezon, to słyszy się dno "beznadzieja - pierwszy był świetny, a drugi też mi się podobał".