Widać jesteś z nim bardzo związany...ciągle tylko mu przytakujesz...Postawiłem bronić honorou LOST, co robi po ost. epizodzie chyba tylko Jonasz.
Zresztą nie moja sprawa!
Dla mnie mogli by nie żyć...choć teraz będzie ciekawiej, już jest ciekawiej! Bardzo się cieszę,że Jack po nich pojechał!Nikt z Was nie zastanawia się nad tym, co Inni zrobili Cindy i dzieciakom.
Oni nie mieli obserwować Jacka, tylko szli na egzekucję Juliet! Przy Jacku tylko na chwilę się zatrzymali...Czemu mają obserwować Jacka.
Co do reszty Twoich pytań to mi się nie chce odpowiadać! Uważasz, że tylko Jonasz i Ty bronicie tego serialu, a tak nie jest! Ja uważam, że ostatni odcinek był dobry...pokazał wiele nowego! Na Othersów już patrzymy z całkowicie innej strony, nie są już tacy tajemniczy i źli jak zawsze myśleliśmy! Poprzez ten odcinek wiele teorii zostało obalonych!
Niektórzy za dużo oczekują od pojedyńczych odcinków i stąd ich rozczarowanie i niskie oceny... Oczywiście nie jestem ślepo w Lost zapatrzony i również widzę złą stronę tego serialu, ale mimo wszystko to tylko serial, który musi miec lepsze i gorsze momenty...
Użytkownik robercik edytował ten post 24.02.2007 - |20:26|