Skocz do zawartości

Zdjęcie

Smallville

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
580 odpowiedzi w tym temacie

#101 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 21.05.2007 - |10:00|

A tak to w odcinku 7x1 znajda jej szczeke albo naszyjnik... i nie bedzie watpliwosci.

A w 7x22 sie okaze ze ten naszyjnik byl podlozony albo dane dentystyczne zmienione a calosc byla przygotowana przez Lane ;).
Ja nie pisalem ze ona napewno nie zginela, ja pisalem ze scenarzysci dodajac ta ciezarowke w momencie wsiadania Lany do samochodu zrobili sobie furtke na przywrocenie postaci Lany, niekoniecznie w 7x1 moze w 7x20 albo moze wcale.
I nie ma zadnych dowodow ktore mogliby podac ktore uniemozliwily by przywrocenie Lany (nawet tych ktore Clark znajdzie a policja przeoczy - Lana wiedziala o zdolnosciach Clarka i odpowiednio podlozyla dowody).
Ale zgadzam sie z inna czescia wypowiedzi twojej, moim zdaniem takze nie zobaczymy juz Lany w serialu.
  • 0

#102 DanielP

DanielP

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 669 postów

Napisano 21.05.2007 - |10:50|

A w 7x22 sie okaze ze ten naszyjnik byl podlozony albo dane dentystyczne zmienione a calosc byla przygotowana przez Lane ;).

Moze byc i tak. Podobnie bylo przeciez z Chloe, nawet ja usuneli z czolowki serialu... az to po 3 odcinkach zmartwychwstala :) Tylko ze Lana wlasciwie nie bardzo ma juz co w serialu do roboty.

Kolejna mozliwosc jest taka, ze Lana co prawda ginie, ale Kristin nadal pozostaje w Smallville.
Lex klonuje sobie swoja zone, ulepszajac ja odpowiednio aby byla bardziej posluszna :)
To oczywiscie duza fantazja, ale czego to w tym serialu nie wymysla...! :)
  • 0

#103 raist

raist

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 22.05.2007 - |11:01|

z tym klonem to moze byc racja, bo zauwazcie ze w jednej ze scen w 6x22 lex przyglada sie klonom i jeden ma dlugie wlosy :)
  • 0

#104 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 11.06.2007 - |22:49|

Wygląda na to, że braki w obsadzie zrekompensuje nam SuperGirl (Kara), będzie w mniej więcej połowie odcinków :)
Córka Zor-El'a (brata Jor-El'a), a tym samym kuzynka Clarka, 19 lat, wszystkie zdolności naszego małego Supermena w tym momencie oraz latanie jako bonus :)
Mam nadzieję, że to ożywi serial, bo ostatnio oglądałem go tylko, po kilka odcinków na raz, bo inaczej wydawał się za słaby, końcówka za to mocna ;)
  • 0
Master of possimpible ;)

#105 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 11.06.2007 - |23:12|

kwaitek: a namiary (imie i nazwisko) na aktorke ja grajaca mozna prosic?
  • 0

#106 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 11.06.2007 - |23:34|

kwaitek: a namiary (imie i nazwisko) na aktorke ja grajaca mozna prosic?

Produkcja sezonu 7 zaczynaja się w połowie lipca, na razie nie wiadomo, kto będzie Karę grał.
  • 0
Master of possimpible ;)

#107 Halavar

Halavar

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 637 postów
  • MiastoŚląsk

Napisano 12.06.2007 - |17:51|

Wygląda na to, że braki w obsadzie zrekompensuje nam SuperGirl (Kara), będzie w mniej więcej połowie odcinków :)
Córka Zor-El'a (brata Jor-El'a), a tym samym kuzynka Clarka, 19 lat, wszystkie zdolności naszego małego Supermena w tym momencie oraz latanie jako bonus :)
Mam nadzieję, że to ożywi serial,

Bardzo ciekawa wiadomość, nowa postać, i to z tymi samymi mocami co Clark, i to w dodatku panna to jak dla mnie bomba! Jeśłi dobrze to rozegrają, to Smallville w 7 sezonie może być świetny :D Ewidentnie serial musi wkroczyć na nowe drogi, tak jak w 5 sezonie koniec ze szkołą, tak teraz koniec z Chloe i całkiem możliwa śmierć Lany plus nowa postać SuperGirl dodadzą sporo nowych możliwości.

Pytanie Modesa jak najbardziej zasadne, gdyż nie ma to jak śliczna młoda aktorka w serialu ;)

Użytkownik Halavar edytował ten post 12.06.2007 - |18:21|

• 0
All Lies Lead To The Truth

W oczekiwaniu na BSG "Caprica"

#108 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 12.06.2007 - |22:33|

Na jakimś konwencie w USA, aktorka grająca Lois powiedziała, pytana o poświęcenie Chloe, że może się okazać, żę jednak nie było całkowite i w tej czy innej formie powróci. Nie było to konkretne stwierdzenie i nikt go nie potwierdza, ale też nie zaprzecza... sam nie wiem, co o tym myśleć...
  • 0
Master of possimpible ;)

#109 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 13.06.2007 - |04:39|

Super lasencja = 3 x TAK :D
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#110 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 13.06.2007 - |11:21|

tylko zeby byla naprawde super, ktos o urodzie pokroju Sarah Carter ... :slina:
  • 0

#111 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 13.06.2007 - |11:48|

Ruszył casting na SuperGirl, w opisie postaci mamy:
- 19 lat
- biała
- blondynka lub gotowa się nią stać
- piękna
- inteligentna
- zabawna

Mi już się podoba, trzeba pomyśleć i może kiedyś w Warszawie się spotkać, żeby zrobić jakiś lewy casting z podobnymi charakterystykami postaci. Panowie co Wy na to :D :D :D
  • 0
Master of possimpible ;)

#112 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 13.06.2007 - |13:53|

Mnie się pomysł bardzo podoba :D , tylko czemu miałoby się to odbyć w Warszawie, a nie np: w Katowicach :D. Bo najlepsze laseczki są u nas na śląsku. :P

Użytkownik waski edytował ten post 13.06.2007 - |13:54|

• 0

#113 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 13.06.2007 - |15:54|

u was tam na slasku to same smoczyce chodza, przeciez tam nawet nie mozna spokojnie oddychac :P na pomorzu sa najlepsze dziewczyny :D
  • 0

#114 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 14.06.2007 - |05:07|

u was tam na slasku to same smoczyce chodza, przeciez tam nawet nie mozna spokojnie oddychac :P na pomorzu sa najlepsze dziewczyny :D

Bo chyba na śląsku nie byłeś nigdy, a to co piszesz to chyba efekt tego że się jodu znad morza nawdychałeś za dużo i teraz ci się w głowie kręci( wiem wiem zaraz odpiszesz że ja się smogu nawdychałem :D ), a jakbyś chciał wiedzieć to u nas już od wielu lat, stężenia tlenków i innych są w normie......., bo fabryki już dawno zbankrutowały i przemysłu już u nas nie ma hłehłe :lol:.
Co powiesz na to żeby zrobić małe głosowanie w odpowiednim temacie, i każdy będzie głosował w którym województwie są najlepsze laseczki, co ty na to.
A jeszcze jedno może u ciebie są najlepsze laseczki, ale tylko w wakacje jak tam przyjeżdżają ze śląska panienki, żeby odpocząć hłehłe.

Użytkownik waski edytował ten post 14.06.2007 - |05:09|

• 0

#115 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 16.06.2007 - |11:02|

Nie wiem czy już ktoś to tu pisał ale od 1 Lipca (NIedziela) na TVN o 23.00 ruszy 4 seria Smallville!!! następne odcinki mają być po 22.00 zamiast Kuby Wojewódzkiego! Więc można się spodziewać ze po wakacjach ten serial wyleci z ramówki stacji po około 10 odcinkach!!! W tym samym czasie na Polsacie Znaczy od 22.00 Wrócą do Polsatu Gotowe Na wszystko 2 sezon!!!
  • 0

#116 Wodzu

Wodzu

Sierżant

• VIP
  • 722 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 16.06.2007 - |11:16|

Nie wiem czy już ktoś to tu pisał ale od 1 Lipca (NIedziela) na TVN o 23.00 ruszy 4 seria Smallville!!!

Możesz podac źródło tej informacji? Jedyna data jaka sie pojawiała na różnych stronach branżowych to 8 lipca. Chyba nie wyssałes tego z palca?

następne odcinki mają być po 22.00 zamiast Kuby Wojewódzkiego! Więc można się spodziewać ze po wakacjach ten serial wyleci z ramówki stacji po około 10 odcinkach!!!

Jasnowidz.
  • 0

...:::Son of Anarchy:::...

#117 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 16.06.2007 - |12:20|

Jasnowidz.

W tym drugim przypadku to nie jasnowidz tylko po prostu gość podobnie jak inni poznał się już na tej śmiesznej stacji zwanej tvn. Nawet jeśli nie zdejmą serialu z emisji po 10 odcinkach to pewnie dadzą go na ciekawą godzinę (np. popularne 00:15) i tyle.
Dlatego ja już przestałem informować czy to tu na forum czy znajomych w realu o nowych serialach w tvn bo po co psuć komuś humor ;).
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#118 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 16.06.2007 - |16:37|

Tutaj masz strone ze od 1 Lipca !!!
http://www.telemagaz...2...p;x=34&y=14

A Na stronie TVN nie pamiętam gdzie dokładnie było coś takiego napisane i na innym forum!!!

I nie jasnowidz( Co za człowiek......;/;/;/)
  • 0

#119 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 12.07.2007 - |10:43|

Kara = Laura Vandervoort :)

Dołączona grafika
  • 0
Master of possimpible ;)

#120 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 13.07.2007 - |05:10|

no no no, słodziutka, będzie nowy cukiereczek, w serialu, ale ja tam wolę Lois, bo w jej przypadku naprwdę trafili w dziesiątkę z doborem aktorki.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych