Skocz do zawartości

Zdjęcie

SPORT

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1289 odpowiedzi w tym temacie

#101 Seth

Seth

Plutonowy

• VIP
  • 495 postów
  • MiastoWarszawa, Bielany

Napisano 28.09.2003 - |18:46|

TAK!!!! POLKI GÓRĄ!!!!
3:0. Mecz bez większych emocji, obawiałem się Turczynek, ale dzisiaj to nie był ich dzień. Polki były lepsze w każdym aspekcie gry i zasłużenie wygrały. :D :D :D :D
  • 0
6.0 Babylon5, BSG, Friends, Heroes, That 70's Show
5.5 Prison Break, Veronica Mars, House, Day Break, Lost, Smallville
5.0 Dexter, Firefly, How I Met Your Mother, Supernatural
4.5 SG-1, Atlantis, Farscape, KyleXY1, Sleeper Cell, O.C., Office
4.0 Rome, 4400, Joey, What I Like About You
3.5 SAAB, Eureka1, Dark Angel

#102 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów
  • MiastoWarszawa / Częstochowa

Napisano 28.09.2003 - |18:55|

Az zaluje ze nie ogladalem :( ale mialem exam - ktory zreszta ZDALEM :D
Widze ze jutro bede oblewal nie tylko exam ale wzniose pare toastow za nasze siatkarki.
Swoja droga ciekawe czy beda meczyk gdzies powtarzac??? Mam nadzieje ze tak :D
Gdybym mial niebios haftowane szaty,
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...

#103 Seth

Seth

Plutonowy

• VIP
  • 495 postów
  • MiastoWarszawa, Bielany

Napisano 28.09.2003 - |19:12|

Transmisja była na Eurosporcie, a tam są zawsze powtórki. Musisz szukac jurto w godzinach rannych i popołudniowych, ale pewności nie mam

Dzisiaj Polki wygrały, ale także i przegrały. Nasze koszykarki przegrały z Hiszpanią w meczu o 3 miejsce. Prowadziły nawet 20 punktami, ale zawaliły sprawę. :(
  • 0
6.0 Babylon5, BSG, Friends, Heroes, That 70's Show
5.5 Prison Break, Veronica Mars, House, Day Break, Lost, Smallville
5.0 Dexter, Firefly, How I Met Your Mother, Supernatural
4.5 SG-1, Atlantis, Farscape, KyleXY1, Sleeper Cell, O.C., Office
4.0 Rome, 4400, Joey, What I Like About You
3.5 SAAB, Eureka1, Dark Angel

#104 SZOPEN

SZOPEN

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 111 postów
  • MiastoPolice koło Szczecina

Napisano 28.09.2003 - |19:27|

Właśnie zaczyna się powtórka na Polsat Sport. Ja będę oglądał ten mecz po raz drugi :P
  • 0
SETI@HOME POLICETEAM
www.policeteam.com

#105 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów

Napisano 28.09.2003 - |19:38|

Właśnie zaczyna się powtórka na Polsat Sport. Ja będę oglądał ten mecz po raz drugi :P

dzieki za info :D wlasnie wlaczylem :D - swoja droga Polzad jest oszukanczy - zamiast napisu "na zywo" powinien byc "powtorka" :D

#106 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów
  • Miastoz Wormhole (Kraków)

Napisano 28.09.2003 - |19:40|

Wreszcie sukces polskiego sportu!!!!!!
  • 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler]	Text  [/spoiler]

#107 Delta

Delta

Kapral

• Użytkownik
  • 152 postów

Napisano 28.09.2003 - |19:53|

No gratulacje!!! Ale miałem problem tutej na c+ jeden z najlepszych meczy ligowych Wisła grockin 3:2 a tu równolegle na polsacie siatkówka, a że innego sofru używam do deokodowania a innego do normalnych programów to sie nieźle nagimnastykowałem, ale było warto. Nawet ludzie z c+ podawali na bieżąco wyniki z siatkówki!!
  • 0

#108 JoVisH

JoVisH

Starszy kapral

• VIP
  • 336 postów

Napisano 28.09.2003 - |20:55|

O ludzie... normalnie mamy złoto! Brawo polskie dziewczyny! Spisały się fantastycznie. Od początku śledziłem te mistrzostwa. To było coś pięknego :). Specjalnie nic tu nie pisałem żeby nie zapeszyć. Raz coś wspomniałem i była porażka z Włoszkami. Ja tam przesądny raczej nie jestem ale tak na wszelki wypadek... ;). Piekne mistrzostwa, piękny sukces. Mecz finałowy wygrany dość gładko ale nie oszukujmy się, na pewno nie był łatwy. Szczególnie musiała dać się Polkom we znaki szowinistyczna publiczność. Na szczęście udźwignęły ten ciężar :).
Chciałbym jeszcze zwrócić uwagę na sędziego. Spisał się znakomicie. Wiadomo, że gospodarzom pomagają ściany, ale w tym przypadku Słowak pokazał klasę. Był bezstronny i nie bał się trudnych decyzji.
  • 0
"...something takes a part of me..."

#109 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 29.09.2003 - |12:07|

to był piękny macz POLKI WYGRAŁY 3 - 0 . Jeżeli ktoś nie oglądał niech teraz żałuje wiakrzosc setów wygraliśmy z dużą przewagą. na prawde
WIELKIE GRATULACJE DLA ZAPOŁU

Proponuje tez aby wypowiedziec sie ktora z siatkarek byla najlepsza i ktora uwazacie za najladniejsza. Moim zdaniem najladniejsza jest Kasia Skowronska i ponoc jest wolna. Jest ona takze najlepsza wraz z Glinka. :rolleyes:

Użytkownik Kirkor edytował ten post 29.09.2003 - |13:30|

• 0

#110 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów

Napisano 29.09.2003 - |13:20|

mnie sie podoba ta z kolczykiem w nosie i w czerwonych?włosach
  • 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

#111 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 29.09.2003 - |13:28|

To wlasnie mowisz o Kasi Skowronskiej:). Miala ona jeszcze numer 1 na koszulce

Użytkownik Kirkor edytował ten post 29.09.2003 - |13:29|

• 0

#112 JoVisH

JoVisH

Starszy kapral

• VIP
  • 336 postów

Napisano 29.09.2003 - |13:29|

To właśnie Kasia Skowrońska :). Mnie też się najbardziej podobała. I chyba nie tylko mnie bo realizatorzy transmisji też ją bardzo często pokazywali :D .
Jeśli zaś chodzi o najlepszą zawodniczkę w polskiej ekipie to w półfinale i finale najlepsza była Glinka. Dosłownie miażdżyła przeciwniczki. No ja się nie dziwię... z takimi warunkami... W meczach grupowych zaś najbardziej podobała mi się gra Skowrońskiej i Świeniewicz. Nie zapominajmy jednak o pozostałych dziewczynach, których może nie było tak widać gdyż ich zadanie było nieco inne. Nie wszyscy w drużynie są od zdobywania punktów. Niektórzy (niektóre) na te punkty ciężko harują. Podsumowując CAŁA drużyna spisała się na medal. Na złoty medal B) .
  • 0

#113 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów

Napisano 29.09.2003 - |15:39|

Mnie niestety umkneły mecze naszej reprezentacji,a teraz bardzo żałuje prócz dobrej gry straciłem też walory estetyczne :)
  • 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

#114 SZOPEN

SZOPEN

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 111 postów
  • MiastoPolice koło Szczecina

Napisano 29.09.2003 - |16:28|

Zwróćcie uwagę jak nasza rozgrywająca Magdalena Śliwa pięknie piłki dzieliła.Jak wchodziła jej zmienniczka Bełcik to nie był jużź ten skład. A te minięcia Śliwy to normalnie miodzio. Pamiętam ją jeszcze jak parę lat temu grała u nas w Chemiku Police. Podobnie Niemczyk. A z Bielska na mecze przyjeżdżała Świniewicz. Ach co to były za mecze. Dziewczyny były młodzsze i było na co popatrzeć :) I stroje były ciekawsze, bo kiedyś nie grało się w spodenkach jak obecnie :P
  • 0
SETI@HOME POLICETEAM
www.policeteam.com

#115 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów

Napisano 29.09.2003 - |16:33|

marzenia siatkarki bez spodenek najlepiej w samych stringach,z koszulką u góry oczywiście :P
  • 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

#116 Mirax

Mirax

Szeregowy

• Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 29.09.2003 - |16:46|

To było fantastyczne!
Też trochę sie bałam tej tureckiej publiczności, ale Polki pokazały, że nie ma to dla nich żadnego znaczenia. Nie było oczywiscie takich emocji jak w półfinale, ale to chyba dobrze.
Najlepsza zawodniczka: oczywiście Glinka. Za to na zagrywce zdecydowanie Kasia Skowrońska.

Tak przy okazji: czy mi się tylko wydaje, czy zazwyczaj jak jest mecz, to powinny być wywieszone flagi obu zespołów, a nie tylko jednego (wiem, że się czepiam :D )
  • 0

#117 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów

Napisano 29.09.2003 - |16:58|

Tak przy okazji: czy mi się tylko wydaje, czy zazwyczaj jak jest mecz, to powinny być wywieszone flagi obu zespołów, a nie tylko jednego (wiem, że się czepiam  :D  )

Wcale sie nie czepiasz :D tylko zwrocilas uwage na bardzo wazny fakt. Wczoraj gdy ogladalem na Polzadzie Sport powtorke meczu sam sie zastanawialem co ma z naszym krajem wspolnego to cos o wygladzie plachty co wisialo obok tureckiej flagi.
Na cale szczescie nasz Hymn Narodowy wyszedl bez adnego obciachu - bo przyznam szczerze o ile zawsze jestem pewny ze sportowcy dadza z siebie wszystko to jesli nasi wygraja z niepokojem w sercu czekam - czy bedzie normalny Hymn czy tez replay z Korei z kims o podobnym glosie do Edytki G. :D

#118 JoVisH

JoVisH

Starszy kapral

• VIP
  • 336 postów

Napisano 29.09.2003 - |17:34|

Z tą flagą to licho wie jak powinno być. Ostatecznie mistrzostwa odbywały się w Turcji i może to była flaga gospodarza. Może na wszystkich meczach wisiała tylko ta jedna ? Nie zwróciłem na to uwagi. Hymn na szczęscie był w porządku. Wersja bojowa a nie jakieś smęty ;). Natchnął dziewczyny do walki tak jak trzeba.
Masz rację Mirax: dobrze że nie było takiego horroru jak w półfinale. Chyba bym padł na serce albo udał się do psychiatry z powodu zszarpanych nerwów :lol: . A tak... dziewczyny kontrolowały mecz i oglądało się na luzie. No... może nie tak całkiem na luzie ale nie było takiej nerwówki jak w półfinale.
  • 0

#119 hathor

hathor

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 89 postów
  • MiastoTarnobrzeg

Napisano 29.09.2003 - |19:55|

Mecz oglądałam i było super. Akcja piękna i wogóle. Czy ktoś słyszał to jak sie trener wypowiadał?Mówił że to był łatwy mecz. Według mnie to żaden mecz nie jest łatwy. Zawsze trzeba pomyśleć i nerwy czasami robią swoje. A tu koncentracja niesamowita. Brawa dla naszych siatkarek dobra robota. B)
  • 0
Grzechem jest nie grzeszyć...

#120 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 29.09.2003 - |20:03|

A mogło być zupełnie inaczej..porażka z włoszkami mogła wszystko przekreślić,na szczęście poszło lepiej niż myślałem.Szkoda mi tylko koszykarek...nie pojadą nawet na olimpiadę :(
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych