http://www.sg1.pl/zlot
[Sieraków] 25-27.06.2004
Napisano 31.05.2004 - |20:54|
Napisano 31.05.2004 - |21:25|
No chyba, żeby uziemili Zoia w szpitalu. Ale może nie będzie tak źle:)
Pozstaramy się zwerbować jeszcze 3 lub 4 osoby, które kochają serial, ale jeszcze nie miały kontaktu z forum:)
121277 pozdrawia
Zoisyte też
Użytkownik 121277 edytował ten post 31.05.2004 - |21:33|
do serca człowieka
zimnego jak głaz
Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas

Mój świat
Napisano 01.06.2004 - |10:17|
Napisano 01.06.2004 - |15:25|
To wygląda fantastycznie...
Zdjęcie 1 - teren idealny na kolejny odcinek SG1... będziemy walczyć z Jaffa :>
Zdjęcie 2 - po drobnych przeróbkach będzie z tego sala odpraw
Zdjęcie 3 - będziemy w siatke grali????
Zdjecie 4 - Oooo, siłownia z poziomu 22 w SGC.... excelent!
Zdjecie 5 - Co to za kwadratowe Gwiezdne Wrota? i jeszcze ludzie w nich :>
Będzie T-shirt
Quiz.... ja odpadam, co najwyżej mogę do komisji się zapisać :]
A kto wie... czy kamery VHS nie wezme
Napisano 01.06.2004 - |15:34|
- www.gwrota.com
Napisano 01.06.2004 - |15:35|
cut PKP
Znalazlem TA STRONE sa tu wymienione osrodki wypoczynkowe w Sierakowie w ktorym mamy zamias sie zatrzymac ??
Z tego co zrozumialem sa tam tez w okolicy jeziora ... ( licze ze takie jak w Antoninie
Byc moze do tego wszys tkiego bedzie trzeba doliczyc oplat aklimatyzacyjna czy jak sie to tam nazywa ale raczej nie
§ 2
Wysokość opłaty miejscowej od osób fizycznych przebywających okresowo w celach wypoczynkowych lub turystycznych na terenie miasta Sierakowa za każdy dzień pobytu ustala się według następujących stawek:
1/ osoby dorosłe - 1,30 zł
2/ emeryci i renciści - 0,50 zł
3/ ucząca się młodzież i dzieci - 0,50 zł
§ 3
Zobowiązuje się do poboru opłaty miejscowej:
- kierowników i ajentów ośrodków i domów wypoczynkowych , pól campingowych,
poprzez wyznaczonych inkasentów – od osób tam wypoczywających i przebywających,
- referat meldunkowy Urzędu Gminy - od osób przebywających na tzw. ”wczasach pod gruszą
Użytkownik BSL edytował ten post 01.06.2004 - |18:09|
Napisano 01.06.2004 - |21:56|
W szkole na dni zlotu wepchneli mi egzaminy semestralne (zaoczne LO)
Co za poj.. :censored: szkoła
Come to me play with me can't You see i'm just the sex mashine !!
Napisano 01.06.2004 - |23:09|
Na stronie pisze, że to ośrodek TKKF...sa tu wymienione osrodki wypoczynkowe w Sierakowie w ktorym mamy zamias sie zatrzymac ??
Z tego co zrozumialem sa tam tez w okolicy jeziora ...
Byc moze do tego wszys tkiego bedzie trzeba doliczyc oplat aklimatyzacyjna czy jak sie to tam nazywa ale raczej nie
Ośrodek jest olbrzymi, lasy, dostęp do jeziara w kilku miejscach itd
W końcu to ośrodek sportowy (TKKF - Towarzystwo Krzewienia Kultury Fizycznej)
Opłata klimatyczna jest chyba wliczona w cenę, a nawet jeśli nie to tylko 2 dni praktycznie więc, groszowa sprawa
PS
Wyedytowałem pierwszy post w tym temacie, żeby nie wprowadzać zamieszania
Napisano 02.06.2004 - |15:35|
Napisano 02.06.2004 - |17:22|
Odleglosc w lini prostej z Poznania do Sierakowa to 63 km ...
CENNIK PKS
Obliczajac to Samochodowym Atlasem 2003 z Chipa wyszlo mi ok. 76 km moze troche wiecej ...
Użytkownik BSL edytował ten post 03.06.2004 - |05:19|
Napisano 03.06.2004 - |14:06|
Z dworaca PKP do Sierakowa do osrodka jest 78 km.
Napisano 04.06.2004 - |10:47|
Jako ze na McGyvera ludzie z warszawy bardzo liczyli i przez ponad miesiac deklarowal sie ze bedzie u niego na dzialce zlot a On przez 6 spotkan sie nie pojawil aby uzgodnic szczegoly i poinformowac nas wczesniej o niewypale to troche mnie to dziwi ze zadeklarowal sie ze bedzie na zlocie ponad 300 Km od warszawy. Troche mnie to dziwi ze nie dotarl na zadne ze 6 spotkan w warszawie ale moze go ta odleglosc mobilizuje.
PS ja osobiscie nie bede na tym zlocie bo ten termin wypada mi w trakcie sesji. Druga sprawa to fundusze, moze te 200 zł to dla kogos duzo a moze malo ale do tego trzeba jeszcze doliczyc dodatkowe koszy. Jako ze nie mam zadnych srodkow transportu a co pewnie kazdemu brak funduszy to pozostaje mi czekac na zwrot z podatku, ktory mam nadzieje dostac przed lipcem a wtedy sie zobaczy.
Ci, co żyją miłością, widzą głębiej.
Ci, co żyją wiarą, widzą wszystko w innym świetle.
Napisano 05.06.2004 - |09:06|
nie komentuje tego posta! Rece mi opadaja jak cos takiego czytam. Najpierw wbijasz komus kto sie zglosil na zlot, a pozniej pisze jakies idiotyzmy o tym, ze to duzo i ze sa dodatkowe koszty!!!!! NO LUDZIE TRĄBIMY O TYM ZLOCIE OD POCZATKU KWIETANIA!!! Mozna bylo sobie spokojnie poodkladac przez 3 miesiace!!! Takie usprawiedliwienia sa strasznie infantylne, a co do sesji to predziej mi kaktus na glowie wyrosnie niz uwierze, ze masz sesje w dniach 25-27 czerwiecJa to mam takie male spostrzezenie.
Jako ze na McGyvera ludzie z warszawy bardzo liczyli i przez ponad miesiac deklarowal sie ze bedzie u niego na dzialce zlot a On przez 6 spotkan sie nie pojawil aby uzgodnic szczegoly i poinformowac nas wczesniej o niewypale to troche mnie to dziwi ze zadeklarowal sie ze bedzie na zlocie ponad 300 Km od warszawy. Troche mnie to dziwi ze nie dotarl na zadne ze 6 spotkan w warszawie ale moze go ta odleglosc mobilizuje.
PS ja osobiscie nie bede na tym zlocie bo ten termin wypada mi w trakcie sesji. Druga sprawa to fundusze, moze te 200 zł to dla kogos duzo a moze malo ale do tego trzeba jeszcze doliczyc dodatkowe koszy. Jako ze nie mam zadnych srodkow transportu a co pewnie kazdemu brak funduszy to pozostaje mi czekac na zwrot z podatku, ktory mam nadzieje dostac przed lipcem a wtedy sie zobaczy.
Na przyszlosc nie interesuje nas twoja opinia na temat innych forumowiczow.
Napisano 05.06.2004 - |09:11|
Wybacz że się wtrące , ale tu Przemasowi chodzi tylko o jednego konkretnego furumowicza , który przez ponad 2 miesiące zwodził nas w sprawie zlotu . I jak sie okazało na 4 dni przed zlotem (wtedy się dopiero rodziców dopytał czy można ) , że mamy szukać alternatywy to wiekszość z nas szlag trafił.Na przyszlosc nie interesuje nas twoja opinia na temat innych forumowiczow.
Napisano 05.06.2004 - |11:08|
Użytkownik Nexus edytował ten post 05.06.2004 - |11:14|
Napisano 05.06.2004 - |11:48|
Po akcji związanej z działką McGyver'a możecie oczywiście być mocno rozgorycznieni, przykro mi, że tak wyszło. Mam jednek nadzieję, że nie bedzie to miało, żadnego wpływu na możliwość pojawienia się forumowiczów ze stolicy w Sierakowie
Napisano 06.06.2004 - |19:00|
Ja pracuję do 16.00 i zastanawiam się czy wziąć na ten piątek urlop, czy może jednak jeszcze zdąże po pracy.
Napisano 06.06.2004 - |22:40|
Come to me play with me can't You see i'm just the sex mashine !!
Napisano 07.06.2004 - |08:11|
MrSatan widze ze NIE SKOMENTOWALES mojego posta w jak najmniejszym stopniu ale mniejsza z tym.nie komentuje tego posta! Rece mi opadaja jak cos takiego czytam. Najpierw wbijasz komus kto sie zglosil na zlot, a pozniej pisze jakies idiotyzmy o tym, ze to duzo i ze sa dodatkowe koszty!!!!! NO LUDZIE TRĄBIMY O TYM ZLOCIE OD POCZATKU KWIETANIA!!! Mozna bylo sobie spokojnie poodkladac przez 3 miesiace!!! Takie usprawiedliwienia sa strasznie infantylne, a co do sesji to predziej mi kaktus na glowie wyrosnie niz uwierze, ze masz sesje w dniach 25-27 czerwiec
nie robawiaj mnie. No chyba ze studiujesz zaocznie, ale wtedy nie pisalbys, ze nie masz kasy.
Na przyszlosc nie interesuje nas twoja opinia na temat innych forumowiczow.
Czy kiedy kolwiek zastanawiales sie do czego sluzy forum, bo wedlug mnie to jest po to zeby ludzie wyrazali swoje opinie na rozne tematy lub cos w tym stylu (raz moze w dziwny sposob a drugi raz w mnije dziwny ) ale jesli nie mozesz przyjac do wiadomosci czyjejs wypowiedzi albo spostrzezenia to masz wielki problem.
Nie chcailem nigogo obrazic a szczegolnie do McGyvera nic nie mam ale napisalem tylko to co ja sadze na ten temat, Obi zreszta wie dokladnie o co chodzi.
A co do szkoly to miesiac temu tez bym sie zadeklarowal na zlot ale dzisiaj juz nie bo w piatek do 16 mam zaliczenia wiec dopiero wieczorem mogl bym jechac i w niedziele ok poludnia wracac. Wiem ze nic mnie nie tlumaczy ale akurat w mojej uczelni ten semestr zaczol sie bardzo puzno i sie skonczy 16 lipca. Wiec tak czy siak chce pozaliczac wszystko jak najpredzej zeby miec chociaz te 2 miesiace wakacja ( w ktorych i tak bede charowal)
Naprawde nie moja wina ze sesja zaczyna mi sie 21 czerwca!!!!!!!!
Co do ostatniego zdania to w czyim imieniu jeszcze mowisz?
Użytkownik Przemas21 edytował ten post 07.06.2004 - |08:12|
Ci, co żyją miłością, widzą głębiej.
Ci, co żyją wiarą, widzą wszystko w innym świetle.
Napisano 07.06.2004 - |08:57|
Zycze wszstkim dobrej zabawy !!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »