Skocz do zawartości

Zdjęcie

Vanished

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
217 odpowiedzi w tym temacie

#101 baku

baku

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 552 postów

Napisano 08.11.2006 - |23:27|

Ehh szkoda mi Keltona. Większość osób go nie lubiła, ale mi akurat ta postać się podobała. Odcinek fajny, ale według mnie za szybko wprowadzili tego nowego agenta. Mógł pojawić się pod koniec odcinka. Dziwi trochę fakt, że dostaje tak ważną sprawę a wcześniej nie uczestniczył nawet w śledztwie.

Za to akcja z senatorem i Sarą była bardzo dobra. Końcówka też niczego sobie. Liczę że serial dostanie pełny sezon bo bardzo fajnie się go ogląda.
  • 0

#102 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 09.11.2006 - |03:01|

Serial naprawdę fajnie się ogląda, a córkę senatora to już bardzo fajnie ;P
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#103 normanos

normanos

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 10.11.2006 - |12:15|

grunt, ze agent rzeczywiście został uśmiercony a nie faszerowano nas historyjkami w stylu "ze miał 4 papierośnice pod marynarką" :D
  • 0
serialopedia.pl - dołącz do ekipy pierwszej polskiej darmowej encyklopedii serialowej tworzonej za darmo dla wszystkich przez fanów seriali dla fanów seriali. W tym tygodniu edytujemy Heroes

#104 romeque

romeque

Szeregowy

• Email
  • 17 postów

Napisano 10.11.2006 - |14:58|

nie mów "hop" ; )
może sie jeszcze okazać, że wcale nie został zabity... wszystko zależy od scenarzystów.
  • 0

#105 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 10.11.2006 - |16:07|

nie mów "hop" ; )
może sie jeszcze okazać, że wcale nie został zabity... wszystko zależy od scenarzystów.

Co ty gadasz? Widzieliśmy jego ciało w kostnicy (no nie do końca w kostnicy). Chyba nie myślisz, że jego śmierć jest kliniczna po kilku strzałach w klatę? :buu:

Użytkownik garus edytował ten post 10.11.2006 - |17:00|

• 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#106 romeque

romeque

Szeregowy

• Email
  • 17 postów

Napisano 11.11.2006 - |15:09|

mówię tylko, że 'wszystko się może zdarzyć' :D
  • 0

#107 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 11.11.2006 - |15:25|

Jak on ożyje to ja przestaje oglądać ten serial, bo nie lubię jak się ze mnie robi głupa.

Jednak to nie taki serial i według mnie gościu jest martwy na 100%.
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox

#108 Skinwalker

Skinwalker

Szeregowy

• Użytkownik
  • 62 postów

Napisano 11.11.2006 - |21:50|

Od niedawna zaczełem oglądać Vanished, super serial. W jaki dzień emitują go?
  • 0
"Jeżeli nie możesz sprawić by działało dobrze - spraw chociaż by dobrze wyglądało",
Bill Gates

#109 FiSH

FiSH

Szeregowy

• Użytkownik
  • 13 postów
  • Miasto[ HTD ] Music

Napisano 11.11.2006 - |22:01|

na polski czas to z piątku na sobote, kiedys leciał z poniedziałku na wtorek, ale roszady były ;)
  • 0

#110 Skinwalker

Skinwalker

Szeregowy

• Użytkownik
  • 62 postów

Napisano 11.11.2006 - |22:05|

To spoko, że zmienili bo we wtorki to nowych odc. seriali jest kupa do sciągania ;> .
// Nie bardzo podoba mi się nowy agent :<

Użytkownik Skinwalker edytował ten post 11.11.2006 - |22:05|

• 0
"Jeżeli nie możesz sprawić by działało dobrze - spraw chociaż by dobrze wyglądało",
Bill Gates

#111 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 12.11.2006 - |14:21|

To spoko, że zmienili bo we wtorki to nowych odc. seriali jest kupa do sciągania ;> .

Jakich kupa seriali, wcale tak dużo seriali nie ma swoich emisji w poniedziałki, no chyba że ściągasz wszystko co tylko się pokazuje tu masz kalendarz jeśli go nie znasz jeszcze http://www.pogdesign...t/#November2006
  • 0

#112 Skinwalker

Skinwalker

Szeregowy

• Użytkownik
  • 62 postów

Napisano 12.11.2006 - |14:31|

Ze 4 odcinki lecą, dla mnie to kupa :P
// Dzięki za kalendarz, napewno się przyda.

Użytkownik Skinwalker edytował ten post 12.11.2006 - |14:32|

• 0
Bill Gates

#113 ZimoN

ZimoN

Kapral

• Email
  • 165 postów

Napisano 12.11.2006 - |15:09|

wracaja do omawiania ten odcinek byl chyba najlepszy sposrod wszystkich akcja ciagle na wysokim poziomie i znow niesamowita koncowka. Vanished wg. mnie jest najlepszym serialem tego roku (jedynie co to Heroes moze zagrozic mu)
  • 0
Nastepne odcinki Losta
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

#114 Gość_jooboo_*

Gość_jooboo_*
  • Gość

Napisano 13.11.2006 - |02:31|

Oglądam Vanished z zapartym tchem. Jak dla mnie jest to zdecydowanie najlepszy debiut tego roku, godny rywal Prison Break. W ostatnim odcinku lekko zaniepokoił mnie klimat a'la Kod Leonarda da Vinci, ale mam nadzieję, że nie będą przesadnie drążyć tego tematu - serial by na tym stracił. Swoją drogą, Amerykanie nie lubią swoich polityków chyba jeszcze bardziej, niż my naszych. Jednego normalnego człowieka tam nie ma, a rodzinka naszego Senatora, to już jest szczyt szczytów. Wracając do serialu, uważam, że ma ogromny potencjał i z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy.

Użytkownik jooboo edytował ten post 13.11.2006 - |02:33|

• 0

#115 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 13.11.2006 - |03:16|

Mi już kodem da vinci zaleciało przy pierwszych masonach, ale może pociągną to z sensem.
Istnieje jednak zawsze ryzyko że się na tym wyłożą.

Masoni itd itp z sensem = jestem zdecydowanie na TAK

Nurtuje mnie tylko pytanie czy wykończenie głównego dochodzeniowca było planowane od początku ?
Mimo wszystko myślę że tak, bo w końcu to dopiero początek czyli mają napisane odcinki gdzieś standardowo do 13.

Myślę że Vanished jest lepsze od Heroes.

Tak więc czołówka nowości które lecą obecnie to będzie :

1. Vanished
2. Heroes
3. Dexter :hehe:
4. Jericho

P.S. Kod da vinci był dobry ale bez przesady, więc scenarzyści Vanished muszą się postarać

Użytkownik Quendi edytował ten post 13.11.2006 - |03:19|

• 0

#116 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 14.11.2006 - |06:27|

Serial nie wywołuje u mnie takich emocji jak Prison Break, niestety...oby nie zrobili z tego Losta (zagadki i zagadki) :D
  • 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#117 neo1910

neo1910

Szeregowy

• Użytkownik
  • 51 postów
  • MiastoWidzew Łódź

Napisano 14.11.2006 - |21:03|

9 odcinek bardzo dobry, wrescie to o co mi chodziło... myslalem, ze wątek Sary juz nie będzie dalej rozwijany, że serial skupi się na odnalezieniu Sary... a tu niespodzianka - 'klimat a'la Kod Leonarda da Vinci' mi bardzo odpowiada...

Oby serial dostał pełbny sezon. Dla mnie numer jeden jeśli chodzi o tegoroczne debiuty.

Użytkownik neo1910 edytował ten post 14.11.2006 - |21:05|

• 0
- widzew lodz - simple the best -

#118 Luizjana

Luizjana

Kapral

• Użytkownik
  • 175 postów

Napisano 15.11.2006 - |10:57|

Serial spadł na pysk i mogą się nim podniecać chyba tylko ci co mało jeszcze widzieli, ja go zarzucam, szkoda czasu.
  • 0

#119 Wodzu

Wodzu

Sierżant

• VIP
  • 722 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 15.11.2006 - |12:01|

9 odcinek chyba najciekawszy ze wszystkich. Początkowo serial zapowiadał się na typowo sensacyjny z lekka teoria spiskowa a teraz główna oś fabuły czyli porwanie wydaje się częścią jakiegoś większego planu. Tytuł odcinka może wskazywać, że jakaś grupa na podstawie starożytnych pism chce od nowa ułożyć świat a Sara jest chyba kluczem do tego. Może pisma przewidziały jej przyjście na świat i odegranie jakiejś kluczowej roli w tym wszystkim? To by tłumaczyło czemu ja obserują od najmłodszych lat. Strzelam, że porwanie i walka o stołki jest tylko przykrywką albo sprawą która ma odciągnąć FBI od właściwego celu porwania zony senatora.

Niech nawet nie myślą o zakończeniu serialu :P ;)
  • 0

...:::Son of Anarchy:::...

#120 borderline

borderline

Starszy kapral

• Email
  • 250 postów

Napisano 15.11.2006 - |14:51|

Serial spadł na pysk i mogą się nim podniecać chyba tylko ci co mało jeszcze widzieli, ja go zarzucam, szkoda czasu.

takie odczucia mialem po 5,6 a w szczegolnosci 7 odcinku. Osmy calkiem calkiem, dziewiaty tez niczego sobie, ale i tak daleko od idealu. Zobaczymy, co bedzie dalej...
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych