Skocz do zawartości

Zdjęcie

Traveler

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
121 odpowiedzi w tym temacie

#101 Przemek

Przemek

Starszy szeregowy

• Email
  • 126 postów

Napisano 12.07.2007 - |09:48|

1x7 - Wszystko zmierza w odpowiednim kierunku.Sa chwile w odcinku ktore sprawiaja ze czlowiek chce przewinac o te kilkanascie sekund ale i tak jest dobrze.Troche smetow,miedzy nimi wiele waznych informacji no i ostatnia scena odcinka ktora naprawde wynagradza wszystko co "nudne".
Wszystko ladnie poskladaja w nastepnym odcinku i na tym sie powinno zakonczyc.Jesli tak wlasnie sie stanie to bedzie idealnie. Jak juz mowilem PB w 2 sezonie nie ma nawet 1/10 tego co Traveler :) Byle do ostatniego epizodu.... Moja ocena 9+/10.
  • 0
1.Battlestar Galactica,Supernatural
2.Jericho,Heroes
3.4400
4.Prison Break,Lost
5.Dexter,SG1,SGA

#102 estrella

estrella

Szeregowy

• Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 12.07.2007 - |11:40|

Promo ostatniego 8 odcinka: http://pl.youtube.co...h?v=V6WzIEXGrU4
  • 0

#103 Magmar

Magmar

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 19.07.2007 - |12:09|

Niestety serial się nie kończy. Podobno miało być 8 odcinków, a tu "niespodzianka". Nowa dojna krowa to ją zajedźmy do końca??? Obawiam się, że zrobią z tego taką samą "kupe" jak z Kyle XY i Prison Break w 2 sezonach. Nie ma innych młodych gniewnych z scenariuszami na seriale?!?, to się zaczyna robić nudne, wszystko po kilka sezonów i coraz gorsze pomysły zajeżdżają każdy serial. Jeżeli nie mają zamiaru kręcić dalej to może człowieka szlag trafić, że kończą w takim momencie.

Użytkownik Magmar edytował ten post 19.07.2007 - |12:19|

• 0

#104 martina29

martina29

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 331 postów

Napisano 19.07.2007 - |13:23|

oto śmieszny akcent, na który natknęłam się przy okazji petycji o 2 sezon Travelera :D

Dołączona grafika
Dołączona grafika

Użytkownik martina29 edytował ten post 19.07.2007 - |13:24|

• 0
::. GRUPA TARDIS .::

Dołączona grafika

#105 inwe

inwe

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 968 postów
  • MiastoŻory(Śląsk)/Wrocław

Napisano 19.07.2007 - |18:44|

serial ma bardzo dobrego pilota, potem kilka słabszych odcinków, ale zaczynał się rozkręcać; mi osobiście serial zaczynał się podobać i szkoda byłaby, gdyby seria zakończyła się cliffem;

@Magmar

w przeciwieństwie do 2 sezonu PB tu nie było nic robione na siłę; fabuła rozwijała się naturalnie, nie było zwrotów akcji zabili go i uciekł; IMHO lepszy od 2 sez. PB;
  • 0
Najciemniej jest pod jabłonią.

Est modus in rebus

Horacy

Prawda ma charakter bezwzględny.

Kartezjusz

Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.

C.S. Lewis

#106 green1990

green1990

Szeregowy

• Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 19.07.2007 - |23:28|

Jest gdzies info czy bedzie 2 sezon, bo 1 skonczyl sie doslownie zabojczo. jakby zapowiedzieli 2 sezon, will nie okazal sie takim chamem, na jakiego wygladal, kim niewiadomo gdzie idzie, kto spowodowal wybuch samochodu, co z carltonem fogiem, agentka murloow co zrobi ze swoim szefem, tyle pytan 0 odpowiedzi,
  • 0

#107 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 20.07.2007 - |01:32|

Kolejne nawiązanie do Prison Break'a. W obu serialach ostatnią kwestią było "Uciekamy" :unsure: Cienko jak na finał.
  • 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#108 spacer

spacer

Szeregowy

• Email
  • 20 postów

Napisano 10.08.2007 - |22:06|

Wyjaśnijcie mi taki kretynizm / 8 odcinek/:
-agentka Marlowe dzwoni na numer telefonu, z którego padło polecenie zabicia jej. Widzi, że niedaleko ten telefon odbiera jej szef Chambers i jest wstrząśnieta.
Jak to możliwe, żeby nie znała numeru komórki szefa, skoro dzwonią do siebie wiele razy w ciągu dnia.
A on odbierając połączenie nie widział numeru jej telefonu???????????? Też go nie znał????

I ten wybuch samochodu z Freedem w środku. Czy ktoś odpalił z panzerfausta czy innej bazooki??

Mimo to, dało sie oglądać -)

ps
zobaczyłem warna 10 i sie wkurzyłem.
Co za ludzie to moderują, skąd takie dęciaki?
Sprawdźcie w black holu/bzdurna nazwa/ pytałem grzecznie ,żartobliwie, a tu kasata, warny i zero rozmowy. Czyli zero kultury. Pytam jeszcze raz, czy jesteście jakimiś pszepszonymi bogami z nosem pod sufit?
Trochę pokory bo tłumaczenie Travelera też jest daleko od doskonałości: sporo literówek w 8 części.
W 7 odcinku laska przesłuchująca Willa mówi: powiedz co chcę wiedzieć, bo on ją zabije /Mayę/.
A w 8 odcinku mówi, że sama ją zabiła. Wow, to było mocne.
Jak chcecie ten post wyrzucić, to się nie krępujcie, nic mnie już nie zdziwi.

mimo wszystko pzdr -)

Użytkownik spacer edytował ten post 10.08.2007 - |22:15|

• 0

#109 underley

underley

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 11.08.2007 - |17:03|

Jak to możliwe, żeby nie znała numeru komórki szefa, skoro dzwonią do siebie wiele razy w ciągu dnia.

Jak dla mnie nic niezwykłego - sporo ludzi ma więcej niż jedną komórkę.

A on odbierając połączenie nie widział numeru jej telefonu???????????? Też go nie znał????

Zadzwoń do siebie z jakiejś innej komórki wklepując #31#twojnumer

Użytkownik underley edytował ten post 11.08.2007 - |17:04|

• 0

#110 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 13.10.2007 - |00:31|

zrobilem sobie maly maraton Travelera od odcinka 4+ wreszcie konczac serial i ogolnie oceniam go na 7+/10 - bardzo dobrze sie toto ogladalo
jednak jestem rozczarowany tym ze bylo tylko 8 odcinkow, a kolejny dobry serial nie dostal 2giego sezonu
final dosyc dobry, szkoda tylko ze wlasciwie nic sie nie wyjasnilo, powinno zostac zrealizowane chociaz 13 odcinkow, bo na prawde brakowalo tutaj jakiegos klarowngo zakonzenia
  • 0
You are what you believe yourself to be

#111 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 28.05.2009 - |15:48|

Od 22.06 na TVN zadebiutuje bardzo tu na forum popularny serial TRAVELER!!! Polski tytuł brzmi "Podróżnik". Emisja w poniedziałki nie wiadomo o której godzinie. W połowie czerwca TVN kończy emisję kolejnego sezonu "Rodziny Soprano" i być może TRAVELER zajmie jego miejsce czyli 23.45. Lub też emisja będzie pn-pt o 14.30 lub 15.30. Z resztą istnieje, też opcja, że po zakończeniu RODZINY SOPRANO stacja przesunie powtórki "Teraz..."(21.45) i "Kuby..."(22.45) na godzinę później i TRAVELER będzie mieć swoją emisję o 21.45 w poniedziałki. Z reszta zobaczymy jak to będzie.
  • 0

#112 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 06.06.2009 - |13:32|

I już wiadomo. TRAVELER "Podróżnik" pojawi się na TVN 22.06. (poniedziałek) i będzie emitowany o 14.20 od pn - pt.
  • 0

#113 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 22.06.2009 - |18:43|

Jakoś nigdy nie mogłem się przekonać do tego serialu. Ale dziś przypadkowego oglądając W11 (TVN) wyskoczyło "za chwilę Podróżnik o 14.20". Więc postanowiłem obejrzeć i bardzo dobrze zrobiłem! Serial jest po prostu świetny!!! Nawet mój tato co nie lubi za bardzo Amerykańskich seriali to mówił, że to jak na razie 2 najlepszy serial zagraniczny jaki oglądał (1 to LOST)!!! TRAVELER jest zaje*bistym serialem! Nie sądziłem, że mi się tak spodoba!

Dla przypomnienia serial emituje TVN od poniedziałku do piątku o 14.20!
  • 0

#114 Zuza_zla

Zuza_zla

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 28.06.2009 - |22:29|

Włączyłam przypadkowo i akurat zaczynał się I odcinek, pomyślałam, że to kolejny serial- zapchajdziura.. Jednak miło mnie zaskoczył :) I kolejne oglądałam z zapartym tchem, ciekawa fabuła, nowe twarze- młodzi aktorzy- nieoklepani :D Szukałam informacji na temat II sezonu i niestety klapa, może coś ominęłam. Może tutaj się ktoś orientuje? Ma jakieś nowe wieści? Byłabym wdzięczna, gdyż to się tak skończyć nie może.
  • 0
"(...) piłkarze Blaugrany mają wspaniałe umiejętności techniczne, których nie posiadają inne drużyny na całym świecie. Z tego powodu nie możesz starać się grać tak, jak oni. To jest po prostu niemożliwe."

Fabio Capello

#115 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 529 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 28.06.2009 - |22:58|

może coś ominęłam. Może tutaj się ktoś orientuje? Ma jakieś nowe wieści? Byłabym wdzięczna, gdyż to się tak skończyć nie może.

Serial miał tylko 8 czy tam 9 odcinków. Więcej mieć nie będzie - niestety.
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#116 Zuza_zla

Zuza_zla

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 29.06.2009 - |19:47|

Dzięki, biku1, za odpowiedź. Szkoda wielka, bo przydałaby się dalsza część, dużo pytań bez odpowiedzi zostało, no ale cóż..
  • 0
"(...) piłkarze Blaugrany mają wspaniałe umiejętności techniczne, których nie posiadają inne drużyny na całym świecie. Z tego powodu nie możesz starać się grać tak, jak oni. To jest po prostu niemożliwe."

Fabio Capello

#117 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 30.06.2009 - |15:16|

Już jutro na TVN o 14.20 Ostatni odcinek TRAVELERA (Podróżnik)!!! Serial jest świetny tylko szkoda, że tak mało odcinków, ale z 2 strony dobrze bo jak serial miałby się ciągnąc w nieskończoność jak PB to była by masakra. Ale do 22 Odcinków mogli chociaż zrobić!
  • 0

#118 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 529 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 30.06.2009 - |15:44|

Ciągnąć jak ciągnąć ale z tego co pamiętam to tu nic nie mamy zakończone bo serial jest urwany i tyle.
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#119 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 01.07.2009 - |14:19|

A to racja waśnie obejrzałem finał TRAVELERA i to było beznadziejne zakończenie serialu!!! Powinni zrobić 2 godzinny odcinek kończący bo tak naprawdę prawie nic się nie wyjaśniło!!! Oj, że tego serialu nie kontynuowali to po prostu chamstwo!!! Jestem zły, że tak zakończyli tak dobry serial!
  • 0

#120 cymrean

cymrean

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 503 postów

Napisano 02.07.2009 - |14:42|

Jakby ktoś się zastanawiał, tutaj jest wyjaśnione parę tajemnic serialu i opisane o czym byłby 2 sezon.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych