Wasze propozycje zmian na forum?
Napisano 05.08.2007 - |20:45|
Napisano 10.08.2007 - |10:02|
Szukałem na głównej stronie ale nie mogłem nic znaleźć wiec zawędrowałem az tutaj. Po pierwsze to chciałem pogratulować głównej strony. Można na niej znależć same istotne informacje. Sa nawet linki do Imdb i filmweb i tu moja mała propozycja - może obok tych linkow dać ocenę jaka miał film na danym serwisie w momencie pisania newsa. To nie zmuszało by do wchodzenia na te serwisy tylko po to żeby zobaczyć jaka jest ocena i pozwalało z grubsza ocenić czy warto sie interesowac filmem czy nie (no i wszystk było by na waszej stronie) . Mam nadzieje ze trafi to do odpowiednich ludzi :] zastanówcie się nad tym bo przy pracy jaka wkładacie w tego newsa nie będzie to dużo a da (moim zdaniem) wiele.
Respekt za włożona prace
Napisano 11.10.2007 - |12:14|
Czy można by było dodać kilka supfor o nazwie "Zakończone" "Emisja na ten rok zakończona" i ostatnia"Aktywne"? lub podzielić seriale na tematykę S-F , sensacje,dramaty itp .
Myślę że ta zmiana poprawiła by forum wizualnie i nie tylko .
pozdrawiam
Zapraszam (jesli chcesz) na mojego bloga o serialach - http://scianadziwnyc...i.blogspot.com/
Napisano 12.10.2007 - |09:29|
1. Moderatorzy na forum istnieją?
No z tego co widzę to istnieją. Więc pewno mają takiego spella jak usuwanie postów. Chodzi o to, że wszedłem do 3 tematów i za każdym razem trafiłem na posty które były napisane przez BOTA z Google. No takie coś wydaje mi się niedopuszczalne.
2. Estetyka i czytelność forum ...
Bardzo chciał bym wejśc do was na forum i sobie popisać od czasu do czasu. Jednak nie wiem jak będzie z moim wchodzeniem ponieważ... forum zwyczajnie mnie odpycha. Czarna kolorystyka jest troszke męcząca ale tego zmieniać nie warto bo takie forum miało być ...ok. Jednak kolorowe ikonki po prostu gryzą się z tłem i sprawiają, że dostaje kręćka. Zbyt wiele szczegółów :/ no i jeszcze te STRONY TEMATU ...pierwsze strony są na ciemnym tle ale ostatnie już na cholernie jasnymm.... fpfuu... nie bijcie mnie ale macie brzydkie nie dopracowane forum.
Nie piszę wam tego na złość lecz dlatego, mam nadzieje, że to rozumiecie.
Napisano 12.10.2007 - |09:51|
A Ty powinieneś czasem kliknąć w owe linki żeby forum wesprzeć. Google nie jest organizacja spamującą. Za reklamy płacą, a z nich utrzymywany jest przynajmniej w częściowo serwer. Ale nie klikać natrętnie, bo google sprawdza IP .Umm... mój drugi post na forum a ja od razu narzekam. Bardzo za to przepraszam.
No z tego co widzę to istnieją. Więc pewno mają takiego spella jak usuwanie postów. Chodzi o to, że wszedłem do 3 tematów i za każdym razem trafiłem na posty które były napisane przez BOTA z Google. No takie coś wydaje mi się niedopuszczalne.
Bardzo chciał bym wejśc do was na forum i sobie popisać od czasu do czasu. Jednak nie wiem jak będzie z moim wchodzeniem ponieważ... forum zwyczajnie mnie odpycha. Czarna kolorystyka jest troszke męcząca ale tego zmieniać nie warto bo takie forum miało być ...ok. Jednak kolorowe ikonki po prostu gryzą się z tłem i sprawiają, że dostaje kręćka. Zbyt wiele szczegółów :/ no i jeszcze te STRONY TEMATU ...pierwsze strony są na ciemnym tle ale ostatnie już na cholernie jasnymm.... fpfuu... nie bijcie mnie ale macie brzydkie nie dopracowane forum.
long storry i mnóstwo frustracji wielu userów, ale wszyscy razem przyjęliśmy złośliwość pewnych niedorozwojów na klatę. Przywykniesz
Użytkownik Hans Olo edytował ten post 12.10.2007 - |12:35|
BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out"
Napisano 12.10.2007 - |10:14|
Przywyknę? Możliwe... dam sobie troszke czasu
Napisano 12.10.2007 - |12:34|
Ale właśnie o nim piszę .uum... ale nie chodzi mi o reklamy googla pod panelem logowania. To jestem w stanie zrozumieć, forum trzeba utrzymać. Jednak posty pisane przez googlebota to już ostra przesada.
BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out"
Napisano 12.10.2007 - |14:34|
Umm... mój drugi post na forum a ja od razu narzekam. Bardzo za to przepraszam.
AD1: Google bot jest przez nas zainstalowany, to nie spam Przy jednej reklame na gorze forum klikalnośc jest na poziomie ZERA. Jak myślicie czemu?
AD2. Cała kolorystyka będzie nowa, już niebawem ...............
AD3. Cierpliwości ;P
- www.gwrota.com
Napisano 13.11.2007 - |18:53|
McCoy: Oh? This could be an historic occasion.
Napisano 14.11.2007 - |16:11|
Napisano 14.11.2007 - |16:15|
No jakże to nie działają "znajdź posty" i tym podobne w profilu ?Proponuje zrobic tak zeby na firefoxsie mozna bylo klikac w buzki w postach. Bo jak sie kilka to nic sie niedzieje tak samo przy przegladaniu profilu zakladki posty itp niedzialaja
Skoro przed chwilą to zrobiłem i używam FF.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 14.11.2007 - |21:15|
No jakże to nie działają "znajdź posty" i tym podobne w profilu ?
Skoro przed chwilą to zrobiłem i używam FF.
Problem w tym ze mi nie dziala, a na IE dziala...Poprostu takjkaby byly zamrozone klikam i sie nic nie dzieje.. Tak jakby byl zrobiony hyperlink ale bez zadnego adresu bo łapka sie pojawia i tyle. Tak samo jakie kolwiek elementy edycji tekstu. czyli b i u itd. Oczywsice wszystko to dziala jak wpisze z klawiatury, ale zeby kliknac to nie da rady.
Użytkownik Zetnktel edytował ten post 14.11.2007 - |21:17|
Napisano 15.11.2007 - |09:26|
Coś musisz mieć ze swoimi indywidualnymi ustawieniami
::. GRUPA TARDIS .::
Napisano 18.06.2008 - |00:09|
Mam propozycjo zażelnie.
Gdzie jest favicon?
Tyle serwisów ma favicona a tak dobre forum i strona go nie ma, to nie dopuszczalne.
Czekam na efekty pięciominutowej roboty
www.favicon.pl
PEACE
Napisano 18.06.2008 - |20:04|
Napisano 18.06.2008 - |22:44|
Na innych serwisach mi sie ładują nawet sam a swoim serwisie robiłem nie dawno i był.
Wniosek albo masz starego favicona ja np. mam z hatak.pl starego bo teraz też nie ma
na gwrota nigdy nie było.
PEACE
Napisano 19.06.2008 - |05:59|
Napisano 19.06.2008 - |17:08|
Czy jakiś admin to czyta?
PEACE
Napisano 19.06.2008 - |18:05|
Ja mam teraz w pasku adresu ten nowy, a u góry w osobistym ze skrótami - poprzedni
Hmm... mój znajomy mówi, że ten nowy favicon przy otwarciu strony pojawia się, ale zaraz znika (Opera 9.24).
U mnie jakoś dzielnie trwa cały czas.
Użytkownik megibuu edytował ten post 19.06.2008 - |18:21|
Napisano 19.06.2008 - |21:22|
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych