Skocz do zawartości

Zdjęcie

Fifa World Cup 2006

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
138 odpowiedzi w tym temacie

#101 Astra

Astra

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 105 postów
  • MiastoEłk

Napisano 18.06.2006 - |14:02|

Skaczecie na tego Janasa, i na ekipę naszą. Ale prawda jest taka, co powiedział Janas. Kim ja mam grać, jak większość reprezentacji nie gra (grzeją ławy) Powinni rozj… PZPN

Podczas meczu z Niemcami Janas pokazał ,że jednak ma kim zagrać i mógł tym ustawieniem zagrać podczas pierwszego meczu.
Do naszejekipy nie mam żalu za przegran a z Niemcami ,bo widać było , że bardzo chcieli wygrać ten mecz , przynajmiej w pierwszej połowie.Szkoda tylko, że tak zlekceważyli Ekwador. No cóż znowu zrobiono z nas pośmiewisko .
  • 0

#102 Surin

Surin

Starszy kapral

• Zbanowany
  • 346 postów
  • Miastoz pokładu Slave - I

Napisano 18.06.2006 - |20:29|

Podczas meczu z Niemcami Janas pokazał ,że jednak ma kim zagrać i mógł tym ustawieniem zagrać podczas pierwszego meczu.
Do naszejekipy nie mam żalu za przegran a z Niemcami ,bo widać było , że bardzo chcieli wygrać ten mecz , przynajmiej w pierwszej połowie.Szkoda tylko, że tak zlekceważyli Ekwador. No cóż znowu zrobiono z nas pośmiewisko .

Ja się nie utożsamiam z zespołem , więc ze mnie nikt pośmiewiska zdecydowanie nie zrobił ;) Żal mi po prostu naszych chłopaków z reprezentacji - presja jest, jak nie patrzec , spora , wizje na przyszłosc wielkie , zaufanie kibiców aż na wyrost....... może gdyby to nie była Polska to coś by z tego wyszło pozytywnego... W każdym razie brawa dla naszych że się tak dobrze ( jak na własne możliwości ) trzymali, w meczu z Germanami ;)
  • 0
" 4400 " --> poziom serii wprost proporcjonalny do ilości postów osób nią zainteresowanych

= Teoria Prawdy Telewizyjnej =

#103 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 19.06.2006 - |08:30|

A niby z jakiego powodu te pośmiewisko? Ja uważam że samo to że jesteśmy drugi raz z rzędu na Mundialu to już jest sukces. Przez 16 lat mogliśmy tylko o tym pomarzyć. A że nie wychodzimy z grupy? Widocznie nas jeszcze na to nie stać.
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#104 Surin

Surin

Starszy kapral

• Zbanowany
  • 346 postów

Napisano 19.06.2006 - |09:03|

A niby z jakiego powodu te pośmiewisko? Ja uważam że samo to że jesteśmy drugi raz z rzędu na Mundialu to już jest sukces. Przez 16 lat mogliśmy tylko o tym pomarzyć. A że nie wychodzimy z grupy? Widocznie nas jeszcze na to nie stać.

No najwidoczniej , a takie plany , takie wizje były , już taktyki planowali na kolejne starcia i co ? Spakowali manatki i z powrotem do Polski ...... no ale przynajmniej kibice nadrabiali entuzjazmem , Janas był spięty tak mocno jak gumka od majtek a nasi piłkarze " chcieli ale im nie wyszło " ;)
  • 0
" 4400 " --> poziom serii wprost proporcjonalny do ilości postów osób nią zainteresowanych

#105 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 19.06.2006 - |12:00|

Panowie, o czym mu tu rozmawiamy. Co z tego że Polacy dobrze zagrali z Niemcami dostaliśmy w du.. To, co powiedział Boruc nie ma, z czego się cieszyć reprezantacje spieprzy.. mundial to prawda. W[beeep]i.. mnie tłumaczenia Listkiewicza wszyscy są winni tylko nie on i PZPN. Skoro Janas twierdzi że nie ma kim grać to niech nie zostaje trenerem kadry tylko wraca do lasu. Czas zmienić nie tylko trenera kadry, ale cały związek i ludzi odpowiedzialnych za polską piłkę, bo jeśli się tego nie zrobi to naprawdę za 4 lata wejście polskiej kadry do mundialu będzie szczytem polskich możliwości. A taki Ekwador będzie nas ogrywał jak amatorów. Trinidat i Tobago będą dla nas ja bogowie.
  • 0

#106 Avarhis

Avarhis

Kapral

• Użytkownik
  • 155 postów
  • MiastoJózefów

Napisano 19.06.2006 - |17:04|

po tym meczu szkoda mi boruca, jeden z najlepszych polaków w tym meczyku napracował sie a i tak nic z tego nie wyszło,
  • 0

#107 Cholek

Cholek

Sokole Oko

• VIP
  • 494 postów
  • MiastoGrudziądz / Doncaster

Napisano 20.06.2006 - |16:10|

Fanki futbolu by me :)
  • 0
Name:Cholek
Height/Weight:Unknown
Last seen:Wojnówko 2007, Poland
Whereabouts: Duty on Deadalus, Mission to England

Member of SG-NORTH TEAM?

#108 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 20.06.2006 - |20:22|

Mecz był ciekawy. Choć wcale nie porywający. Nie było to przedstawienie na miarę możliwości naszej reprezentacji, jak choćby z Niemcami. Ciekawe jest to, że najlepiej spisywali się zawodnicy, którzy do reprezentacji weszli niedawno - czyli świeża krew. Więc chyba czas na zmiany. Trzeba by pewnie podziękować starszym zawodnikom, a zacząć ćwiczyć z młodszymi i bardziej chętnymi do gry.
  • 0
"Nie mamy wpływu na czas, w którym się znaleźliśmy,
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"

Gandalf - Drużyna Pierścienia

#109 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 20.06.2006 - |21:38|

mówiłem, że Janas chciał być jak Engel.... przegrał dwa decydujące mecze, żeby wygrać ostatni :P

ale pewnie to, że się nie dostaliśmy, to wine pewnie zrzuci na Kostarykę, że przegrała z Ekwadorem :P
  • 0

Dołączona grafika

#110 Surin

Surin

Starszy kapral

• Zbanowany
  • 346 postów

Napisano 21.06.2006 - |07:53|

mówiłem, że Janas chciał być jak Engel.... przegrał dwa decydujące mecze, żeby wygrać ostatni :P
ale pewnie to, że się nie dostaliśmy, to wine pewnie zrzuci na Kostarykę, że przegrała z Ekwadorem :P

Mnie tam rozbawił wczorajszy tekst komentatora w telewizji : " To nie Ekwador wygrał z nami , to my przegraliśmy ten mecz " ...................... ok :D Bo wiecie nasza reprezentacja ma optencjał nieodkryty , który się ujawnia bardzo rzadko ;)
  • 0

#111 mmisiek

mmisiek

B5 SuperFan

• Email
  • 1 219 postów
  • MiastoKnurów ---> Śląsk

Napisano 25.06.2006 - |08:16|

Guss Hiddink - trener cudotwórca, dowód że ze przeciętynej drużyny można zrobi dobrą drużyne - dowód by nie przytaczac w przyszłosci tekstu : "Janas jest dobry tylko gracze do niczego".
  • 0
Chcesz wiedziec o jakich serialach można ze mną porozmawiac ?? Kliknij TUTAJ

Dołączona grafika

#112 mmisiek

mmisiek

B5 SuperFan

• Email
  • 1 219 postów

Napisano 02.07.2006 - |08:57|

Widzę że rozmowa zamarła po trzecim meczu Polaków ale mistrzostwa trwają dalej... :)

Coś tam napisze o cwiercfinalach: Niemcy znow fuksem awansowali, Włochy zasłużenie starli przypadkowy zespół ze Ukrainy, Portugalia (mój faworyt) ograł Angoli no i starcy ze Francji ogrywają faworyzowaną Brazylie.... Ogólnie ciesze sie z tego że Europa będzie walczy o puchar, ogólnie gra i podejscie do mistrzostw Brazyli rozczarowało mnie i szczerze mówiac kibicowałem by przegrali - ukarali ich Francuzi do których tez nie pałam "miłością" za fuksiarsko i dzięki sędziom mistrzostwu świata 8 lat temu....
Ale Zidane i Henry są niesamowici....

Mója klasyfikacja:
1. Portugalia
2. Niemcy
3. Francja
4. Włochy

ale pewnie będzie tak
1. Niemcy
2. Francja
3. Włochy
4. Portugalia :/

Niemcom znów pomogą sedziowie i .... polscy napastnicy :P
  • 0

Dołączona grafika

#113 Surin

Surin

Starszy kapral

• Zbanowany
  • 346 postów

Napisano 02.07.2006 - |22:39|

Strasznie mi żal Brazylii :( Szkoda że musieli zmierzyć się akurat z Francją . Wydaje mi się że " Canarinios " zostali trochę przereklamowani w tej szalonej medialnej reklamie mistrzostw świata i niepodołali presji . A może lepiej nie potrafili ?
  • 0

#114 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 03.07.2006 - |19:42|

No cóż i tak bywa. Poza tym jednak Francuzi byli lepsi od Brazylijczyków. Zresztą, jak widać na podstawie zespołów grających w ostatnich meczach - znów rządzi Europa w piłce nożnej.
  • 0
"Nie mamy wpływu na czas, w którym się znaleźliśmy,
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"

Gandalf - Drużyna Pierścienia

#115 mmisiek

mmisiek

B5 SuperFan

• Email
  • 1 219 postów

Napisano 05.07.2006 - |10:05|

Dobra dla mnie Mistrozstwa zakończyły sie sukcesem - Niemcy przegrali jeden z najważniejszych meczy na mistrzostwach :)

Teraz powinno tak by:
1. Portugalia
2. Włochy
3. Francja
4. Niemcy
  • 0

Dołączona grafika

#116 McPangrys

McPangrys

Wielki Organizator

• VIP
  • 205 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 06.07.2006 - |13:04|

Dobra dla mnie Mistrozstwa zakończyły sie sukcesem - Niemcy przegrali jeden z najważniejszych meczy na mistrzostwach :)

Teraz powinno tak by:
1. Portugalia
2. Włochy
3. Francja
4. Niemcy

Niestety ale bedzie tak

1.Włochy
2.Francja
3.Niemcy
4.Portugalia
  • 0
Pereant qui ante nos nostra dixerunt

#117 Astra

Astra

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 105 postów
  • MiastoEłk

Napisano 06.07.2006 - |13:46|

Włosi mistrzem świata :clap:
  • 0

#118 Surin

Surin

Starszy kapral

• Zbanowany
  • 346 postów

Napisano 06.07.2006 - |15:41|

Włosi mistrzem świata :clap:

Nigdy w życiu ! Jeszce czego ! Allez France ! ! ! Zidane pozamiata jak zwykle ...
  • 0

#119 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 07.07.2006 - |09:43|

Na szczęście Niemcy nie zagrają w finale. Szkoda że Portugalia też nie. Ale przynajmniej wiem komu kibicować w finale. Forza Italia.
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#120 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 07.07.2006 - |17:03|

Niestety ale Francuzi z tym co zaprezentowali w półfinale nie mają szans z Włochami. Dlatego coś mi się zdaje że w tym roku to Włosi będą mistrzem. Ale wszystko wyjaśni się w Niedziele.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych