Tak pamiętam tylko ze nie 3 a 2 sztuki wrót były na ziemi.Przypomnij sobie fakt istnienia na Ziemi jednocześnie 3 wrót.
Czy miały ten sam adres? Zgodnie z twoim zdaniem (i Daniela) powinny miec ten sam adres a przeciez tak nie jest?
Dlaczego ?
Pierwsze orginalne znalezione w Gizie.
Drugie pod lodem.
A trzecie to tak naprawde pierwsze wrota tylko wydobyte z dna morza przez Ruskich gdy rozbił się statek Asgardu.
I biorąc pod uwage to co napisałes wszystkie miały ten sam adres.
Te na biegunie nie działały bo nie miały podpiętego zasilania. Więc korzystali tych znalezionych w Gizie.
I z jednych i z drugich wrót SG team podróżowali w obie strony wybierając ten sam adres.
Więc tak miały ten sam adres.
No ale powiedz odcinek w którym jest mowa że jest inaczej to obejrze jeszcze raz dla przypomnienia bo poważnie nie pamietam nic co lub gdzie by była mowa że mają inny adres.
A skąd ja mam wiedzieć ? Nie jestem technikiem od wrót. Ja tylko powiedziałem ile symboli należy wybrać żeby połączyć sie z jednej gali do drugiej.Co do wrót. Hm.. No dobra 6 symboli - położenie, 7 - kierunek, 8 - galaktyka, a co jesli wrota będą między galaktykami..? Co wykręcą? Półpegaza, półmilkyway'a? hehe..
A adres miedzy galami no cóż już pisałem o tym wcześniej i nie chce mi się pisać tego 2 raz.
Użytkownik komar edytował ten post 04.08.2006 - |21:46|