Skocz do zawartości

Zdjęcie

O trzecim sezonie ogólnie.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
308 odpowiedzi w tym temacie

#101 Jellyeater

Jellyeater

Plutonowy

• Użytkownik
  • 452 postów
  • Miastoz Odległych Rubierzy

Napisano 05.07.2006 - |04:53|

"Chcielibyśmy skończyć serial po 4 lub 5 latach, a potem zrobić film".

Powiedział Damon Lindelof dodatkowo zaniepokojony tym, że stacja ABC może ciągnąć "Zagubionych" w nieskończoność.

Z chaotic.blox.pl... A może jednak 5 sezonów będzie?
  • 0
Wszsytko tłumaczy paradoks bliźniąt.

Thank you and Nestle!

#102 Surin

Surin

Starszy kapral

• Zbanowany
  • 346 postów
  • Miastoz pokładu Slave - I

Napisano 05.07.2006 - |08:13|

Z chaotic.blox.pl... A może jednak 5 sezonów będzie?

,

W nieskończoność proponuję ! Z pokolenia na pokolenie niech robią Lostów . 4 , 5 czy 6 sezonów nie robi różnicy w momencie kiedy przygotowują 3 sezon......gdyby jeszcze skracali albo wyjaśniali wątki zamiast je pomnażać to byłoby bardziej optymistycznie .....

,

W nieskończoność proponuję ! Z pokolenia na pokolenie niech robią Lostów . 4 , 5 czy 6 sezonów nie robi różnicy w momencie kiedy przygotowują 3 sezon......gdyby jeszcze skracali albo wyjaśniali wątki zamiast je pomnażać to byłoby bardziej optymistycznie ..... I jeszcze kinowa wersja ? Heheehehehehehehehehhe :bag:

• 0
" 4400 " --> poziom serii wprost proporcjonalny do ilości postów osób nią zainteresowanych

= Teoria Prawdy Telewizyjnej =

#103 Klauduśka

Klauduśka

Szeregowy

• Email
  • 2 postów

Napisano 05.07.2006 - |18:51|

Hejka jestem na tym forum new!! :D Chciałam wam coś tutaj dać tylko nie wiem czy już to było bo nie zdążyłam przejrzeć postów a więc.....

Źródłem jest zagraniczne forum (nie wiem czy to jest pewne na 100%)

[03x01] The Road Less Traveled
4. Październik 2006:
Retrospekcje: Jack Shephard

[03x02] Somewhere Only We Know
11. Październik 2006:
Retrospekcje: Kate Austen

[03x03] Scorched
18. Październik 2006:
Retrospekcje: James "Sawyer" Ford

[03x04] Was Blind, But Now I See
25. Październik 2006:
Retrospekcje: Mr. Eko Tundi

[03x05] Buried Alive
1. Listopad 2006
Retrospekcje: John Locke

[03x06] The Way We Were
8. Listopad 2006
Retrospekcje: Tom "Zeke" Patterson
  • 0

#104 Corristo

Corristo

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 109 postów
  • MiastoChrzanów

Napisano 06.07.2006 - |10:07|

Hejka jestem na tym forum new!! :D Chciałam wam coś tutaj dać tylko nie wiem czy już to było bo nie zdążyłam przejrzeć postów a więc.....

Źródłem jest zagraniczne forum (nie wiem czy to jest pewne na 100%)

[03x01] The Road Less Traveled
4. Październik 2006:
Retrospekcje: Jack Shephard

[03x02] Somewhere Only We Know
11. Październik 2006:
Retrospekcje: Kate Austen

[03x03] Scorched
18. Październik 2006:
Retrospekcje: James "Sawyer" Ford

[03x04] Was Blind, But Now I See
25. Październik 2006:
Retrospekcje: Mr. Eko Tundi

[03x05] Buried Alive
1. Listopad 2006

[03x06] The Way We Were
8. Listopad 2006

To napewno fake. Nie wierzę w te informacje. Ehh do 8 listopada już by podali tytuły i powiedzieli kogo retrospekcje. Fake
  • 0
4 8 15 16 23 42

#105 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 07.07.2006 - |08:15|

Jasne ze to fake'i... Zresztą głupie te tytuły... Ech... Kiedy oni wreszcie podadzą jakies informacje na temat 3 sezonu.. :(
  • 0

#106 Margo

Margo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 07.07.2006 - |20:38|

Uważam że podzielenie 3 sezonu na podsezony byłoby w miarę dobrym pomysłe.

PS. Czy AXN będzie emitować 3 sezon również od października?
  • 0

#107 i don't sleep

i don't sleep

Szeregowy

• Email
  • 37 postów

Napisano 07.07.2006 - |22:48|

jak już to od stycznia .
  • 0

#108 Surin

Surin

Starszy kapral

• Zbanowany
  • 346 postów

Napisano 08.07.2006 - |08:39|

Jeśli scenarzyści faktycznie wymyślają fabułę na kolanie , z odcinka na odcinek , to niedługo wyspa dozna zagięcia czasoprzestrzennego i pojawią się na niej dinozaury . Wyobraźcie sobie jak by się zrobiło ciekawie ! Lost w połączeniu z Jurrasic Park , w sam raz materiał na 4 i 5 sezon :bag:
  • 0
" 4400 " --> poziom serii wprost proporcjonalny do ilości postów osób nią zainteresowanych

#109 Juki

Juki

Plutonowy

• Użytkownik
  • 457 postów
  • MiastoKraków

Napisano 08.07.2006 - |22:34|

[03x05] Buried Alive
1. Listopad 2006

A więc będą zakopani?? Ja cały czas myślałem, że ten rozbłysk wyrzucił tylko do góry metalowe rzeczy.

[03x06] The Way We Were
8. Listopad 2006

Nie mogę w to uwierzyć! Takie odcinki z retrospekcjami takich osób są na ostatnie odcinki. Przezto myślę, że to jest fake.

A co do 5,6,7,8 sezonów to jak gdzieś tam wspomniałem to nie musi być koniecznie o tych samych rozbitkach tylko o następnych z udziałem też starych (branych przez tych nowych jako Innych). I tak to by się w kółko kręciło :)
  • 0

Dołączona grafika

#110 Corristo

Corristo

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 109 postów
  • MiastoChrzanów

Napisano 08.07.2006 - |22:48|

Nie sugeruj się tymi tytułami. To fake.

Pozdrawiam
  • 0
4 8 15 16 23 42

#111 Surin

Surin

Starszy kapral

• Zbanowany
  • 346 postów

Napisano 09.07.2006 - |08:10|

A więc będą zakopani?? Ja cały czas myślałem, że ten rozbłysk wyrzucił tylko do góry metalowe rzeczy.
Nie mogę w to uwierzyć! Takie odcinki z retrospekcjami takich osób są na ostatnie odcinki. Przezto myślę, że to jest fake.

A co do 5,6,7,8 sezonów to jak gdzieś tam wspomniałem to nie musi być koniecznie o tych samych rozbitkach tylko o następnych z udziałem też starych (branych przez tych nowych jako Innych). I tak to by się w kółko kręciło :)

A może nie tylko pogrzebani w bunkrze ? Skoro tytuł brzmi " pogrzebany za życia " a restrospekcje są Locke'a to pewnie wspomnienia byłyby z najważniejszego wydarzenia w jego życiu - czyli chwili gdy stracił możliwość chodzenia . Na dwa sposoby można to rozpatrywać .... mimo iż to fake , to można się trochę pogłowić , przynajmniej do czasu gdy nie dostaniemy zadnych potwierdzonych newsów ....

Użytkownik Surin edytował ten post 09.07.2006 - |08:14|

• 0

#112 Mivan

Mivan

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 120 postów
  • MiastoWałbrzych

Napisano 18.07.2006 - |11:50|

,

W nieskończoność proponuję !

Tak, popieram! Nie nawidzę, gdy mój ulubiony serial się konczy (jak było w przypadku X-men)!!!!!!! Nieskończoność!

Chciałbym zobaczyć jak Dharma wyglądała przed incydentem, oraz w latach 80 ! Mam nadzieję, że to pokażą, ale coś z fabułą, a nie filmik instruktażowy, chociaż to też by się nadało :D
  • 0
Drugs are bad. Mkay...?

#113 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 18.07.2006 - |20:58|

4.10.06 - 3x01

YAY!! :D:D:D

S:chaotic.blox.pl
  • 0

#114 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 19.07.2006 - |08:11|

Zgadza się 4 października jest premiera sezonu 3, ABC podało tą informację wczoraj, tak jak daty premier wszystkich innych nowych sezonów pozostałych seriali, które zadzynają się jesienią :)
  • 0
Master of possimpible ;)

#115 Surin

Surin

Starszy kapral

• Zbanowany
  • 346 postów

Napisano 19.07.2006 - |13:16|

Zgadza się 4 października jest premiera sezonu 3, ABC podało tą informację wczoraj, tak jak daty premier wszystkich innych nowych sezonów pozostałych seriali, które zadzynają się jesienią :)

A ja akurat będę miał czas od października ich oglądać ponownie :/ Jakby nie mogli tego rozłożyć żeby w lecie była emisja ..... Tylko żeby to wszystko było warte mojego czekania .....
  • 0

#116 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 19.07.2006 - |16:07|

Ramówka jest stała od lat i nic tego nie zmieni. Albo coś leci w sezonie "ogórkowym" czerwiec-wrzesień, albo normalnie wrzesień-maj, oczywiście jest też opcja styczeń-maj, dla seriali które zaczynają się w połowie sezonu i mają średnio około 13 odcinków.

Wracając do tematu emisji trzeciego sezonu Losta:

Lost will return on October 4th, at which point it will begin a six-week run of new episodes with no repeats. However, on November 15th, the Taye Diggs series Day Break will take over Lost's timeslot and begin its entire 13-episode first season, which will air without repeats. When Day Break concludes, Lost will return in early February, airing the remainder of its season with no repeats or breaks.

Czyli:
Będzie 6 odcinków od 4.10 do 8.11, potem przerwa i od 15.11 będzie emitowany w miejscu Losta serial Day Break, całe 13 odcinków pierwszego sezonu. Kiedy w lutym skończy się Day Break zostaną wyemitowane pozostałe odcinki Losta, koniec sezonu jak zwykle w maju.
  • 0
Master of possimpible ;)

#117 Jellyeater

Jellyeater

Plutonowy

• Użytkownik
  • 452 postów

Napisano 20.07.2006 - |06:29|

W swojej wypowiedzi McPherson odniósł się również do scenarzysty i reżysera serialu J.J. Abramsa. Potwierdził jego udział w 3 sezonie serialu, ale nie wykluczył, że to będzie ostatni, w którym Abrams będzie współpracował na jego planie.

There is still hope. Jak Abrams odejdzie po 3 sezonie, nic już nie stanie im na przeszkodzie zrobienia i 20 sezonów. Bo potem to aktorzy się postarzeją...
  • 0

Thank you and Nestle!

#118 rakiet

rakiet

Szeregowy

• Email
  • 1 postów

Napisano 20.07.2006 - |20:53|

WItam..
Mam pytanie.
A mianowicie
Czy zdjecia do odcinków już się zaczeły jak niew to kiedy mają się rozpocząć?
  • 0

#119 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 20.07.2006 - |20:57|

Teraz to pewnie leżą do góry brzuchem i spijają soki z drugiego sezonu:).
  • 0

BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out" 

#120 Jellyeater

Jellyeater

Plutonowy

• Użytkownik
  • 452 postów

Napisano 21.07.2006 - |04:59|

Zdjęcia pewnie się zaczną we wrześniu. Miesiąc na przygotowanie odcinka styknie.
  • 0

Thank you and Nestle!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych