Nie mogę otworzyć tego adresu ... To co napisałem to moje przypuszczenie - nie wnoszę tego po niczym, być może poza faktem, że Henry Gale wygląda na zbyt inteligentną osobę, żeby narysować mapę do miejsca gdzie znajduje się grób, w którym zamiast jego żony leży facet, któremu ukradł tożsamość ... Być może komuś zależy na tym, żeby posądzić go o to, że jest "innym" ... W każdym bądź razie torturowany, trzymany w zamknięciu facet rysuje mapę do miejsca, gdzie znajdują się dowody, że kłamie - ja tego nie kupuję ....
Chodzi o to, ze 'Henry' oklamal nasza wesola ekipke lostowiczow co do swojej tozsamosci. Kate chciala wykonac podony manewr kradnac dowod tozsamosci kobiety, ktora utopila sie w oceanie w 1 sezonie. Widocznie Henry tak jak Kate ma burzliwa przeszlosc, a co za tym idzie cos do ukrycia, albo w co watpie jest jednym z 'The Others' starajacym sie wygladac realistycznie. W koncu fundamentem potwierdzajacym jego toerie byla katastrofa balonu, ktory zostal odnaleziony, podobnie jak grob. Mapa byla prawdziwa, a gdyby Sayid nie zdecydowal sie sprawdzic 'zawartosci' grobu 'Henry' utrzymalby swoja przykrywke. Zobaczymy jak sie to wszytko wyjasni, ale mysle, ze nasz 'znajomy nieznajomy' po prostu walczy z demonami przeszlosci.
Użytkownik kabut edytował ten post 30.03.2006 - |20:21|