Skocz do zawartości

Zdjęcie

House M.D.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
386 odpowiedzi w tym temacie

#101 inwe

inwe

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 968 postów
  • MiastoŻory(Śląsk)/Wrocław

Napisano 23.11.2007 - |07:08|

@AnDyX

słabszy odcinek House'a jest i tak o wiele lepszy od całej reszty; trzeba na to popatrzeć z perspektywy :P;
  • 0
Najciemniej jest pod jabłonią.

Est modus in rebus

Horacy

Prawda ma charakter bezwzględny.

Kartezjusz

Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.

C.S. Lewis

#102 AnDyX

AnDyX

Kapral

• Grupa Hatak
  • 154 postów
  • MiastoEdynburg/Wrocław

Napisano 23.11.2007 - |16:26|

Ale ja mówiłem, że się nie zgadzam, bo moim zdaniem ten odcinek był jeszcze lepszy niż poprzedni :P
I chyba nie jestem w tym odosobniony, wystarczy sprawdzić ratingi na tv.com :P

Ale inwe - z tym co napisałeś i tak nie wypada się nie zgodzić :D

BTW: Napisy powinny pojawić się dzisiaj.
  • 0
Dołączona grafika

#103 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 28.11.2007 - |20:38|

Kolejny pzredno odcinek. Ach, zeby tak wszystkie seriale...

No to koniec interview. Hause w swym sprycie wybierajac dwoch w istocie wybral trzech. Z ostatecznej czworki wyleciala "Bitch". Przypadek medyczny jakos malo ciekawy choc pacjent dosc malowniczy.

Ciekawe co bedzie motywem przewodnim dalszej czesci sezonu.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#104 ericdraven

ericdraven

Szeregowy

• Użytkownik
  • 32 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 10.12.2007 - |15:49|

eh jaki ten serial jest genialny :D nieźle to Gregory sobie obmyślił z ostateczną liczbą ludzi ;) eh najbardziej czekam właśnie na ten serial po strajku scenarzystów. mam nadzieję, że będzie dalej męczył 13 o jej przeszłość i kto wie może jakaś para z nich wyjdzie ;) no i ten aktor z Wiecznego Studenta ... ciekawe co i jak zniszczy w najbliższych odcinkach ;P
  • 0

#105 medusa

medusa

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 559 postów

Napisano 10.12.2007 - |18:14|

A dlaczego nikt nie informuje społeczeństwa, ze serial od niedawna jest też z na AXN i to z opcją powtórek o bardzo przyzwoitej godzinie :lol:

A nawiasem mówiąc do oglądania serialu może zachęcić fakt, iż głównym producentem i reżyserem m.in jest Bryan Singer, którego osobiście cenię za genialnych X-Menów - jest to facet, który umie uporządkować hierarchię problemów i umiejętnie dawkuje napięcie. Młody, zdolny i osobiście wiele się po nim jeszcze spodziewam.
Jest coś w tym jak znakomici filmowi twórcy biorą się za seriale (najlepszy przykład przykład Jerry Bruckheimer: genialne filmy i rewelacyjne seriale)
  • 0
Biorę sobie w tej pętli wolne.

#106 bobasz

bobasz

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 16.01.2008 - |19:20|

we wcześniejszych postaciach widziałem pytania o prawdziwośći medycznych historii w tym serialu. Otóż są one prawidzwe. Jest nawet taka książka Medical Science of House M.D czy jakoś tak, w polsce oczywiście nie wydana. Jednakże w książce tej jest mowa także że nieprawdopodbne jest iż wszystkie te historie mogłyby sie zdarzyć w jednym szpitlu, autor wspomina też o tym iż haus poszedłby dawno do więźienia za swe czyny:) P.S serial jest kozak

Użytkownik bobasz edytował ten post 16.01.2008 - |19:25|

• 0

#107 dix

dix

Szeregowy

• Użytkownik
  • 41 postów
  • MiastoWu-wu-a

Napisano 22.01.2008 - |01:16|

narazie koncze sezon 3 i jest bardzo pozytywnie nastawiony . Genialna fabula , brak przestojow w akcji itp + sama postac Hous'a jest zabójcza
  • 0

#108 mortis4321

mortis4321

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 139 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 04.02.2008 - |21:51|

Dzisiaj pojawil sie odcnek 4x11 i musze powiedziec, ze jak dla mnie, jest to jeden z lepszych odcinkow serialu. Pokazanie House'a z troche innej perspektywy bylo dosc odswiezajace. Plus oczywiscie niezly watek z 'kablowka' i sama kocowka w restauracji. Po prostu rewelacja :) .
  • 0

#109 sot

sot

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 492 postów
  • MiastoNibylandia

Napisano 05.02.2008 - |17:34|

4x11 bardzo dobry odcinek i rekordowa oglądalność 29 mln szkoda że został jeszcze tylko jeden odcinek :(
  • 0
To miejsce na twoją reklamę.

#110 Danielle

Danielle

Szeregowy

• Email
  • 55 postów
  • MiastoOgra

Napisano 06.02.2008 - |14:50|

4x11 bardzo dobry odcinek i rekordowa oglądalność 29 mln szkoda że został jeszcze tylko jeden odcinek :(

Jeszcze jeden odcinek do końca SEZONU???? Dobrze zrozumiałam? Błagam nie =(
  • 0

Dołączona grafika

Największy bład popełnia ten, kto myśląc, że może zrobić niewiele - nie robi nic...

#111 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 06.02.2008 - |15:47|

Wczorajszy odcinek znakomity. Przypadek medyczny interesujacy i bardzo trudny. House jest zdesperowany. Po raz kolejny eksploatowany jest watek religijny, tym razem Chasydzki, ktory juz tyle razy sie sprawdzil. Ciekawie rzowija sie napiecia w trojkacie - Wilson-Amber-House, w ktry wciskana jest tez Caddy.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#112 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 06.02.2008 - |21:53|

412 to zdecydowanie najsmieszniejszy odcinek tego sezonu :D House dociekania na temat WIlsona i Amber sa zabawne do lez.
Autorzy na koniec sezonu (watpie by sie pojawily jakies odcinki nawet jakby strajk sie zakonczyl na dniach) a w zamierzeniach na srodek sezonu zaplanowali nam rozwoj psychiczny doktorka, szkoda tylko ze strajk popsul nam sezon bo wyglada na to ze dalsze odcinki by byly prowadzone w podobnym tonie.

411 - 8/10
412 - 8,5/10
  • 0

#113 Danielle

Danielle

Szeregowy

• Email
  • 55 postów
  • MiastoOgra

Napisano 07.02.2008 - |00:01|

aaa to te głupie strajki >=/

Ja dziś obejrzałam 4x11 - b. dobry odcinek, zakończył się naprawdę niespodziewanie =D
  • 0

Dołączona grafika

Największy bład popełnia ten, kto myśląc, że może zrobić niewiele - nie robi nic...

#114 Zybex

Zybex

Szeregowy

• Użytkownik
  • 37 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 27.02.2008 - |21:05|

Po przeczytaniu tego wątku, składającego się w 90% z entuzjastycznych (a nawet bardzo entuzjastycznych ;) ) opinii na temat Tego serialu, postanowiłem się za niego wziąć i ... właśnie skończyłem.

IMHO serial genialny, nie nudziłem się ani sekundy przez całe 3 i pół sezonu. Jest to pierwszy serial, w którym nie przewijałem żadnych scen (nawet czołówki :) ), a wręcz w pierwszych odcinkach zatrzymywałem, żeby doczytać o co dokładnie chodzi :). Polecam każdemu z czystym sumieniem, a jak ktoś nie przepada za serialami medycznymi, niech się nie zraża, w tym serialu medycyna jest najmniej istotna :P .
  • 0

#115 matlas

matlas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 402 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 06.04.2008 - |01:31|

Eh nic nowego nie dodam ...serial jest genialny. Brak nudy, wzruszajacy, smieszny, ciekawy,trzymajacy w napieciu i zaskakujacy czesto rozwinieciami akcji. Do tego genialna rola Housa, wielkie brawa dla aktora za super miny, granie na roznych instrumentach, zonglerke, budowanie atmosfery wokol siebie. No i tysiace genialnych cytatow, ktore padly z ust Housa przez 4 sezony. Moje ulubione to docinki Cuddy.

Juz niedlugo rusza znow nasz ukochany House, a dokladniej za kilka tygodni :)
  • 0
O serialach i nie tylko: matlas blog
--- > Mój ranking seriali < ---

#116 Dellirium

Dellirium

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 288 postów

Napisano 06.04.2008 - |19:48|

House 2008-04-28 dni 22

Pozostaje tylko czekac...cale szczescie ze mamy Batlestar galactice :)
Ale i tak lepsze to nzi weeds za 71 dni =(
  • 0

#117 AnDyX

AnDyX

Kapral

• Grupa Hatak
  • 154 postów
  • MiastoEdynburg/Wrocław

Napisano 06.04.2008 - |20:27|

Z tego co mi wiadomo będą 4 odcinki. A promo 4x13 na youtubie zapowiada naprawdę niezły odcinek :D Jak zwykle zresztą :)
  • 0
Dołączona grafika

#118 zis279

zis279

Kapral

• Użytkownik
  • 213 postów

Napisano 06.04.2008 - |23:07|

Czy dobrze zrozumiałem z tego promo http://www.youtube.c...Q...news&nid=34

ze wszystkie cztery odcinki będą naraz?
  • 0

Zapraszam (jesli chcesz) na mojego bloga o serialach - http://scianadziwnyc...i.blogspot.com/

#119 AnDyX

AnDyX

Kapral

• Grupa Hatak
  • 154 postów
  • MiastoEdynburg/Wrocław

Napisano 07.04.2008 - |00:53|

No dość śmiesznie to sformułowali, bo faktycznie brzmi to jakby miały być 4 odcinki jeden po drugim. Wydaje się to jednak mało prawdopodobne. Myślę, że chodziło im bardziej o to, że te cztery odcinki będą puszczone co tydzień bez żadnych przerw. A przynajmniej mam taką nadzieję, bo jakby miały wyjść naraz 4 odcinki to w życiu bym się nie wyrobił :P
  • 0
Dołączona grafika

#120 Dellirium

Dellirium

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 288 postów

Napisano 07.04.2008 - |05:58|

Z tego co mi wiadomo będą 4 odcinki. A promo 4x13 na youtubie zapowiada naprawdę niezły odcinek :D Jak zwykle zresztą :)

4 Odcinki ? =///

To naprawde slabo jak na taki okres czekania.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych