Jack... nie odpoadnie w 2 sezonie.
chciałeś chyba powiedziec "jack.... Nigdy nie odpadnie
Napisano 31.03.2006 - |18:08|
Jack... nie odpoadnie w 2 sezonie.
Napisano 31.03.2006 - |18:13|
odpadnie na samym samym końcu stając się bohaterem na wiekichciałeś chyba powiedziec "jack.... Nigdy nie odpadnie
"
) to podstawowy aktor i podstawowa rola ..
Napisano 31.03.2006 - |18:27|
odpadnie na samym samym końcu stając się bohaterem na wieki
Napisano 31.03.2006 - |18:33|
Uważam że zginie, W zależności od długości Zagubionych, będzie umierać coraz to wiecej osób. Według mojej teorii ocelaje Kate, Sawyer i Sun. Już to kiedyś mówiłem.Jack zginie.
Ciekawe jak. Przeciez w tym serilau kreowany jest na postać nieśmiertelna.
Wszystko potrafii
Normalnie Chuck Norris.
![]()
Napisano 31.03.2006 - |18:43|
Uważam że zginie, W zależności od długości Zagubionych, będzie umierać coraz to wiecej osób. Według mojej teorii ocelaje Kate, Sawyer i Sun. Już to kiedyś mówiłem.
Napisano 31.03.2006 - |18:43|
Z calym szacunkiem do ciebie :> ale to jakos mi nie pasuje. Jezeli z grupy ocalonych rozbitkow ktora liczy ponad 40 osob, ma przezyc ich tylko 3 to kiepski pomysl na zakonczeniekonczenie. Co do niektorych bohaterow to sie z pewnoscia zgadzam ze jest mozliwe takie rozwiazanie, ale jednak watpe rzeby scenarzysci mieli zaplanowana az taka sieczke na wszystkich bohaterowUważam że zginie, W zależności od długości Zagubionych, będzie umierać coraz to wiecej osób. Według mojej teorii ocelaje Kate, Sawyer i Sun. Już to kiedyś mówiłem.
Jack zginie jako bohater dla ocalenia Kate, albo kogoś innego.
Jin ocali Sun, w ostatnim wyznaniu powie, że ją kocha i dziecko też.
Charlie wiadomo. Zginie, żeby odkupić winy, ochronić Aarona, Claire mu wybaczy.
Claire i Aaron zostaną porwani przez innych, ale już nie wrócą.
Ana Lucia zginie z bronią w ręku.
Locke będzie wierzył w wyspę tak bardzo, że pozwoli się jej zabić.
Sayidowi wszystko jedno, Shannon nie żyje, do Nadii nie wróci, więc co mu zależy. Może zginąć szukając Othersów.
Walta zabiorą inni. Michael jest niepotrzebny, może zginąć.
Libby umrze w jakimś dziwnym momencie.
Śmierć Hurleya to skończenie pecha, więc umrze przed samym końcem.
Nie wiem co z Eko.
Napisano 31.03.2006 - |18:54|
Napisano 31.03.2006 - |19:02|
masochista lubi jak mu sie zadaje ból...hehe... wychodzisz na jakiegos masochiste czy jak to tam nazwac :hyhy:
![]()
Nadal jednak uwazam ze nie umrze az tylu bohaterow :>
Kiedyś się skońćzy.właśnie bo by sie serial skończył....
5? Za mało. Od razu można wtedy odrzucić: Charlie, Michael, Libby, no i ... kto jeszczeWiadomo że tylu ludzi nie zginie. Ja uważam że maksymalnie zginie jeszcze 5 osób.
Napisano 31.03.2006 - |20:11|
Napisano 31.03.2006 - |20:25|
znaczy...one of the survivors will be lost forever to bylo przed 2x06 i tyczylo sie shannon, nie wiem czy teraz tak by byloco do cytatu ze spojlera to mozliwe ze niekoniecznie ta osoba zginie, ale moze przejdzie do Innych, albo zachoruje i w ten sposob moze byc tak jak tam napisales
Napisano 31.03.2006 - |20:31|
Napisano 31.03.2006 - |20:37|
Też mi się tak wydaje. Może skutek uboczny nie wpisania liczb to czyjaś śmierć za kilka dni. Więc trzeba czekać. Może osoby kt óre były w bunkrze kiedykolwiek są bezpieczne? A kto nie był, a kto był?moze ta zasada jest jak ten zegar w bunkrze? restartuje sie i odlicza od nowa jak ktos zginie ?
Napisano 31.03.2006 - |20:59|
obys mial racjeW usuniętych scenach z pierwszego sezonu jest taka scena w której Claire mówi Charliemu, że nie dała dziecku imienia bo wie, że inni wrócą po nią i dziecko. To tylko kwestia czasu .
Napisano 31.03.2006 - |21:08|
to nawet nie było w usuniętych scenach - jak oglądałem ten odcinek to było to bez niczego powiedziane...W usuniętych scenach z pierwszego sezonu jest taka scena w której Claire mówi Charliemu, że nie dała dziecku imienia bo wie, że inni wrócą po nią i dziecko. To tylko kwestia czasu .
Napisano 31.03.2006 - |21:22|
w mojej wersji odcinka nie bylo tej sceny ? ?to nawet nie było w usuniętych scenach - jak oglądałem ten odcinek to było to bez niczego powiedziane...
Napisano 31.03.2006 - |21:46|
Napisano 31.03.2006 - |22:28|
tak, sierżancienie kloccie sie ze mna sierzancie
dlaczego nie? masz jakis powod aby zostali przy zyciu ?
Użytkownik Vol 7 edytował ten post 31.03.2006 - |22:29|
Napisano 31.03.2006 - |22:37|
Napisano 01.04.2006 - |13:29|
Libby prawda? A wiecie dlaczego?są różne wersje - jednak to nie jest takie znowu ważne - ważniejsze jest moje nowe zdanie
na temat tego kto umrze - teraz obstawiam : Libby :]
Trupy muszą byćwiesz, w sumie tez dla mnie moze nie byc trupow ale za duzo jest postaci, nie zawsze sa pokazywane w nastepnym odcinku tak jak to ze w 2x17 nie bylo Sun i Jina. oraz jakos retrospekcje niektorych postaci niezbyt mnie interesuja
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych