Skocz do zawartości

Zdjęcie

Offtopic

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
242 odpowiedzi w tym temacie

#101 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 26.03.2006 - |14:22|

Żeby obejrzeć trailera, trzeba się specjalnie wysilić. Co do spoilera, podziwiam że nigdy przypadkowo na takiego nie trafiłeś. :)

oczywiscie jest wiele osob ktore pisza spoilery na forum ale sam z siebie jescze zadnego nie czytalem
  • 0
Dołączona grafika
see you in another life brother...

#102 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 26.03.2006 - |17:37|

Jestem przeciwniczką oglądania trailerów, czytania spoilerów, itp.
Odkąd włączyłam net do oglądania Lost (z początkiem drugiego sezonu), dowiedziałam się wielu ciekawostek, o których nie miałam pojęcia, co mnie ucieszyło; ale równocześnie natrafiałam niechcący na spoilery, które odbierały radość oglądania jaką miałam przy pierwszym sezonie w TVP.
Słyszałam, że 17 będzie bardzo dobry. Też nie mogę się doczekać. Tylko już nie daj Boże, żadnego spoilera. :)

o tak Arwen, będzie dobry :D Już się nie mogę doczekać tego 17 odcinka, ah będzie się działo, że ho :D I masz rację, nie czytaj spoilerów, nie oglądaj trailerów. To głupota. Ja to robię, bo nie jestem w stanie się powstrzymać :D . Ale w gruncie rzeczy to odbiera przyjemnośc. Pamiętam pierwszy sezon, odcinki gdzie w ogole nie wiedzialem za wiele o Lost. Pamietam szok jaki wywolalo we mnie to, ze Locke był na wózku, że Sun zna angielski, że to Kate miala na sobie kajdanki, że to Locke uderzył Sayida. I potem zacząłem czytać spoilery i nie ma już tej przyjemności. A powiem szczerze. Że gdybym wiedział, że Sun zna angielski zanim był 1x06 to bym się porządnie wkurzył :D Najgorszy spoiler, o którym wiedziałem to ten z 2x06 (śmierć Shannon)... ale się wtedy wkurzyłem :D
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#103 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 26.03.2006 - |22:41|

mam inne pytanie.
co sadzicie o offtopicowaniu, jak bardzo to was wkurza, czy z tym naprawdę tak ciezko zyć niektorym?
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#104 nadika

nadika

Szeregowy

• Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 27.03.2006 - |07:34|

mi az tak nie przeszkadza, wkurzają mnie tylko wypowiedzi o chucku norrisie. pozatym lekkie odbieganie od tematu nie jest złe :)
  • 0

#105 maslot

maslot

Starszy kapral

• VIP
  • 343 postów

Napisano 27.03.2006 - |07:41|

mi az tak nie przeszkadza, wkurzają mnie tylko wypowiedzi o chucku norrisie. pozatym lekkie odbieganie od tematu nie jest złe :)

Lekkie odbieganie od tematu nie jest złe, ale mocne i owszem. Ostatnie dwie strony wątku o odcinku są o egzaminie gimnazjalnym. Naprawdę, niewiele mnie to obchodzi. Rozumiem jeśli OT służyłby integracji forumowiczów, ale to niczemu nie służy.
  • 0

#106 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 27.03.2006 - |11:17|

co do tych testów sorry za Off topic do sie wiecej nie powtorzy (z mojej strony)jak kogos to tak bardzo wkurzylo
  • 0
Dołączona grafika

#107 nadika

nadika

Szeregowy

• Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 27.03.2006 - |12:26|

co do tych testów sorry za Off topic do sie wiecej nie powtorzy (z mojej strony)jak kogos to tak bardzo wkurzylo

może nie tak aż bardzo, ale to bardzo nie związane z tematem Lost :)
  • 0

#108 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 27.03.2006 - |12:28|

może nie tak aż bardzo, ale to bardzo nie związane z tematem Lost :)

wiem wiem troche sie przesadziło,
ale za to że polowa wypisuje spoilery w tematach (choć do tego też jest temat )to sie nikt nie przyczpia a niektorzy nie chca czytac spoilerów
  • 0
Dołączona grafika

#109 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 27.03.2006 - |14:59|

Zgadzam się w zupełności.

Lekkie odbieganie od tematu nie jest złe, ale mocne i owszem. Ostatnie dwie strony wątku o odcinku są o egzaminie gimnazjalnym. Naprawdę, niewiele mnie to obchodzi. Rozumiem jeśli OT służyłby integracji forumowiczów, ale to niczemu nie służy.

A jednak chyba służy drobnej integracji.

wiem wiem troche sie przesadziło,
ale za to że polowa wypisuje spoilery w tematach (choć do tego też jest temat )to sie nikt nie przyczpia a niektorzy nie chca czytac spoilerów

Właśnie. Uważam za skandal to, że w dniu wczorajszym tak bardzo czepiano się offtopicu, a jeżeli ktoś pisze o 17 odcinku w 16 odcinku, to żebym ja zwykły użytkownik musial prosic tego kogos zeby skasowal tego posta bo wiele osob nie lubi czytac spoilerow. Ręcę opadaja
  • 0

#110 Poi2on

Poi2on

Szeregowy

• Email
  • 37 postów

Napisano 27.03.2006 - |15:15|

mam inne pytanie.
co sadzicie o offtopicowaniu, jak bardzo to was wkurza, czy z tym naprawdę tak ciezko zyć niektorym?

Odbieganie od tematu jeszcze zniose, czasem ciekawa dyskudja sie rozwija :P Ale pisania spoilerow w temacie o odcinku nie przepuszcze, moderator sobie totalnie to olewa z tego co widze, bo to nie pierwszy raz sie zdarzyło . Nie bede tu powtarzał tego co pisze w temacie o odcinku :P bo to i tak nie ma wiekszego sensu, wszyscy sobie to olewaja.
  • 0

#111 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 27.03.2006 - |15:34|

mam inne pytanie.

właśnie przecież przez to forum chyba się nie wiesza??? (zaznaczam że nie znam się na sewerach) ale co to przeszkadza???
  • 0

Dołączona grafika

#112 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 27.03.2006 - |15:38|

właśnie przecież przez to forum chyba się nie wiesza??? (zaznaczam że nie znam się na sewerach) ale co to przeszkadza???

mi sie wydaje ze chodzi o to ze jezeli ktos chce poczytac o czyms sensownym, znalezc glebsza tjemnice lost itd to zeby bylo mu latwiej nie pisze sie roznych innych rzecy wynikajacych w trakcie rozmowy. A jak odpowiedział mi jeden z moderatorów, jezeli chcemy przeniesc dyskusje do innego dzialu mozna to zglosic... :D
P.S. Własnie ogladam Drew Carey Show? Kto tam gra? Libby :D Czyli Cynthia Watros :D
  • 0

#113 nadika

nadika

Szeregowy

• Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 27.03.2006 - |16:18|

P.S. Własnie ogladam Drew Carey Show? Kto tam gra? Libby :D Czyli Cynthia Watros :D

wiedziałam że już gdzieś ją widziałam :D
  • 0

#114 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 27.03.2006 - |18:02|

Odbieganie od tematu jeszcze zniose, czasem ciekawa dyskudja sie rozwija :P Ale pisania spoilerow w temacie o odcinku nie przepuszcze, moderator sobie totalnie to olewa z tego co widze, bo to nie pierwszy raz sie zdarzyło . Nie bede tu powtarzał tego co pisze w temacie o odcinku :P bo to i tak nie ma wiekszego sensu, wszyscy sobie to olewaja.

no tak ale to OT przeszkadza niektorym,a tym co przeszkadza spoilerowanie to juz nie jest wazne,moze niektorzy zastanowia sie co do przyczepiania sie kazdego OT juz nie mowie o tych testach gimnazjalnych wczoraj,niektorzy sie kazdej glupoty przyczepiaja,i wypisuja kazania jakby wszytkie rozumy pozjadali
  • 0
Dołączona grafika

#115 maslot

maslot

Starszy kapral

• VIP
  • 343 postów

Napisano 27.03.2006 - |19:30|

Wyciągnąłem takie dane z naszego forum:
Vol 7 - 21,5 postów / dzień
piotrekoonpl - 25,2 postów / dzień

dla porównania
maslot - 9,5 postów / dzień
Jonasz - 13,4 postów / dzień

Pytanie brzmi: co mamy zrobić z Jonaszem, żeby mieć taką średnią postów. Już teraz dwoimy się i troimy, ale tyle nie wyciągamy.
Do tej pory nie chciałem personalnie wskazywać winnych za floodowanie forum, ale trzy ostatnie posty piotrekoonpl, których nie da się zrozumieć, przepełniły czarę.
  • 0

#116 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 27.03.2006 - |20:05|

dla porównania

Pytanie brzmi: co mamy zrobić z Jonaszem, żeby mieć taką średnią postów. Już teraz dwoimy się i troimy, ale tyle nie wyciągamy.
Do tej pory nie chciałem personalnie wskazywać winnych za floodowanie forum, ale trzy ostatnie posty piotrekoonpl, których nie da się zrozumieć, przepełniły czarę.

a czy ja mam coś przeciwko kto ile ma postow na dzien,mi to wisi jak ktos sie udziela to niech sie udziela byle z tematem bo to niektorym przeszkadza jak da sie zauważyc.sa jednostki co maja po 30-35
,niektorzy pisza spoilery w roznych tematach(nieważne jakich)a niektorzy tych spoilerow niechca czytac,a za offtopic (nawet maly to odrazu kazania)ja juz nie offtopicuje przeprosilem w tym temacie za OT"testy egzaminacyjne"wiec moze skonczmy dyskusje na ten temat chyba ze ktos nierozumie mojej wypowiedzi to niech napisze
  • 0
Dołączona grafika

#117 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 27.03.2006 - |20:10|

dla porównania

A ja mam 4 na dzień a nadaje ostatnio też i żyję :D

a czy ja mam coś przeciwko kto ile ma postow na dzien,mi to wisi jak ktos sie udziela to niech sie udziela byle z tematem bo to niektorym przeszkadza jak da sie zauważyc.sa jednostki co maja po 30-35
,niektorzy pisza spoilery w roznych tematach(nieważne jakich)a niektorzy tych spoilerow niechca czytac,a za offtopic (nawet maly to odrazu kazania)ja juz nie offtopicuje przeprosilem w tym temacie za OT"testy egzaminacyjne"wiec moze skonczmy dyskusje na ten temat chyba ze ktos nierozumie mojej wypowiedzi to niech napisze

Powątpiewam czy ktoś ma wiecej niz 30 :P ale pokaz mi takiego a zwroce honor
  • 0

#118 maslot

maslot

Starszy kapral

• VIP
  • 343 postów

Napisano 27.03.2006 - |20:14|

Ja też nie mam, gdy wypowiedzi nie są bełkotem. Jak nie masz czasu, to nie pisz. Jak masz czas, to przeczytaj, to co napisałeś. Pisz gramatycznie, stosuj interpunkcję. To zbyt wiele?
Dyskusja nie dotyczy testów egzaminacyjnych, tylko floodu. Piszesz za dużo - to nie jest chat. Posty typu "mi się odcinek podobał", "Jack jest głupi" nic nie wnoszą. Poza tym trudno mieć zdanie na każdy temat - a ty je masz.
  • 0

#119 kleox

kleox

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 137 postów

Napisano 27.03.2006 - |21:58|

moze niektorzy zastanowia sie co do przyczepiania sie kazdego OT juz nie mowie o tych testach gimnazjalnych wczoraj,niektorzy sie kazdej glupoty przyczepiaja,i wypisuja kazania jakby wszytkie rozumy pozjadali

dramatyzujesz. nikt nie przyczepia się do Ciebie za każdym razem, ja nawet początkowo pisałem ogólnie, zastrzegając się, że nie czepiam się nikogo personalnie tylko samego zjawiska, które już wtedy było NAGMINNE i przekraczało dopuszczalny zdrowy rozsądek, co próbowałem zasugerować i wyglądało na ewidentne NABIJANIE POSTÓW

odnosiłem się do tematu o poprzednim odcinku jako przykładzie, a Ty wdałeś się w dyskusje, jak by wszystko miało dotyczyć akurat Ciebie, więc to Ty dostałeś odpowiedź, nie wiesz np. co to jest EOT, z tego wszystkiego wynika brak ogłady na forum

kiedyś trzeba było powiedzieć dość, bo to nie był pierwszy raz, po czym wy zapełniliście kolejne dwie strony pogawędką rodem z gg lub czata. równie dobrze mogłem się tak samo wdawać w głupkowatą dyskusję np. w zaczepkach na temat, że rzekomo chcę zostać moderatorem, gdzie celowo mój nick był prowokacyjnie pogrubiony żeby mnie nakłonić do odpowiedzi, że nienawidzę gimnazjalistów itp. i tak odpowiadać post po poście, że po prostu mam tego spamu dość i dzisiaj ten temat liczyłby już ze 20 stron, tylko po co?
  • 0

#120 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 27.03.2006 - |22:02|

dramatyzujesz. nikt nie przyczepia się do Ciebie za każdym razem, ja nawet początkowo pisałem ogólnie, zastrzegając się, że nie czepiam się nikogo personalnie tylko samego zjawiska, które już wtedy było NAGMINNE i przekraczało dopuszczalny zdrowy rozsądek, co próbowałem zasugerować i wyglądało na ewidentne NABIJANIE POSTÓW

odnosiłem się do tematu o poprzednim odcinku jako przykładzie, a Ty wdałeś się w dyskusje, jak by wszystko miało dotyczyć akurat Ciebie, więc to Ty dostałeś odpowiedź, nie wiesz np. co to jest EOT, z tego wszystkiego wynika brak ogłady na forum

kiedyś trzeba było powiedzieć dość, bo to nie był pierwszy raz, po czym wy zapełniliście kolejne dwie strony pogawędką rodem z gg lub czata. równie dobrze mogłem się tak samo wdawać w głupkowatą dyskusję np. w zaczepkach na temat, że rzekomo chcę zostać moderatorem, gdzie celowo mój nick był prowokacyjnie pogrubiony żeby mnie nakłonić do odpowiedzi, że nienawidzę gimnazjalistów itp. i tak odpowiadać post po poście, że po prostu mam tego spamu dość i dzisiaj ten temat liczyłby już ze 20 stron, tylko po co?

Jezeli sie nie myle to ja pogrubilem Twoj nick, ale samo pogrubienie nie jest prowokacyjne, jak uzywam w poscie nazwy jakiegos usera to uzywam pogrubienia zazwyczaj... prowokacyjnosc byla zawarta w ogólnym kontekście mojej wypowiedzi ;]
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych