oczywiscie jest wiele osob ktore pisza spoilery na forum ale sam z siebie jescze zadnego nie czytalemŻeby obejrzeć trailera, trzeba się specjalnie wysilić. Co do spoilera, podziwiam że nigdy przypadkowo na takiego nie trafiłeś.
Offtopic
Napisano 26.03.2006 - |17:37|
o tak Arwen, będzie dobryJestem przeciwniczką oglądania trailerów, czytania spoilerów, itp.
Odkąd włączyłam net do oglądania Lost (z początkiem drugiego sezonu), dowiedziałam się wielu ciekawostek, o których nie miałam pojęcia, co mnie ucieszyło; ale równocześnie natrafiałam niechcący na spoilery, które odbierały radość oglądania jaką miałam przy pierwszym sezonie w TVP.
Słyszałam, że 17 będzie bardzo dobry. Też nie mogę się doczekać. Tylko już nie daj Boże, żadnego spoilera.
Napisano 26.03.2006 - |22:41|
co sadzicie o offtopicowaniu, jak bardzo to was wkurza, czy z tym naprawdę tak ciezko zyć niektorym?
Napisano 27.03.2006 - |07:34|
Napisano 27.03.2006 - |07:41|
Lekkie odbieganie od tematu nie jest złe, ale mocne i owszem. Ostatnie dwie strony wątku o odcinku są o egzaminie gimnazjalnym. Naprawdę, niewiele mnie to obchodzi. Rozumiem jeśli OT służyłby integracji forumowiczów, ale to niczemu nie służy.mi az tak nie przeszkadza, wkurzają mnie tylko wypowiedzi o chucku norrisie. pozatym lekkie odbieganie od tematu nie jest złe
Napisano 27.03.2006 - |12:26|
co do tych testów sorry za Off topic do sie wiecej nie powtorzy (z mojej strony)jak kogos to tak bardzo wkurzylo
może nie tak aż bardzo, ale to bardzo nie związane z tematem Lost
Napisano 27.03.2006 - |12:28|
wiem wiem troche sie przesadziło,może nie tak aż bardzo, ale to bardzo nie związane z tematem Lost
ale za to że polowa wypisuje spoilery w tematach (choć do tego też jest temat )to sie nikt nie przyczpia a niektorzy nie chca czytac spoilerów
Napisano 27.03.2006 - |14:59|
Zgadzam się w zupełności.mi az tak nie przeszkadza, wkurzają mnie tylko wypowiedzi o chucku norrisie. pozatym lekkie odbieganie od tematu nie jest złe
A jednak chyba służy drobnej integracji.Lekkie odbieganie od tematu nie jest złe, ale mocne i owszem. Ostatnie dwie strony wątku o odcinku są o egzaminie gimnazjalnym. Naprawdę, niewiele mnie to obchodzi. Rozumiem jeśli OT służyłby integracji forumowiczów, ale to niczemu nie służy.
Właśnie. Uważam za skandal to, że w dniu wczorajszym tak bardzo czepiano się offtopicu, a jeżeli ktoś pisze o 17 odcinku w 16 odcinku, to żebym ja zwykły użytkownik musial prosic tego kogos zeby skasowal tego posta bo wiele osob nie lubi czytac spoilerow. Ręcę opadajawiem wiem troche sie przesadziło,
ale za to że polowa wypisuje spoilery w tematach (choć do tego też jest temat )to sie nikt nie przyczpia a niektorzy nie chca czytac spoilerów
Napisano 27.03.2006 - |15:15|
mam inne pytanie.
co sadzicie o offtopicowaniu, jak bardzo to was wkurza, czy z tym naprawdę tak ciezko zyć niektorym?
Odbieganie od tematu jeszcze zniose, czasem ciekawa dyskudja sie rozwija
Napisano 27.03.2006 - |15:38|
mi sie wydaje ze chodzi o to ze jezeli ktos chce poczytac o czyms sensownym, znalezc glebsza tjemnice lost itd to zeby bylo mu latwiej nie pisze sie roznych innych rzecy wynikajacych w trakcie rozmowy. A jak odpowiedział mi jeden z moderatorów, jezeli chcemy przeniesc dyskusje do innego dzialu mozna to zglosic...właśnie przecież przez to forum chyba się nie wiesza??? (zaznaczam że nie znam się na sewerach) ale co to przeszkadza???
P.S. Własnie ogladam Drew Carey Show? Kto tam gra? Libby
Napisano 27.03.2006 - |16:18|
P.S. Własnie ogladam Drew Carey Show? Kto tam gra? Libby
Czyli Cynthia Watros
wiedziałam że już gdzieś ją widziałam
Napisano 27.03.2006 - |18:02|
no tak ale to OT przeszkadza niektorym,a tym co przeszkadza spoilerowanie to juz nie jest wazne,moze niektorzy zastanowia sie co do przyczepiania sie kazdego OT juz nie mowie o tych testach gimnazjalnych wczoraj,niektorzy sie kazdej glupoty przyczepiaja,i wypisuja kazania jakby wszytkie rozumy pozjadaliOdbieganie od tematu jeszcze zniose, czasem ciekawa dyskudja sie rozwija
Ale pisania spoilerow w temacie o odcinku nie przepuszcze, moderator sobie totalnie to olewa z tego co widze, bo to nie pierwszy raz sie zdarzyło . Nie bede tu powtarzał tego co pisze w temacie o odcinku
bo to i tak nie ma wiekszego sensu, wszyscy sobie to olewaja.
Napisano 27.03.2006 - |19:30|
Vol 7 - 21,5 postów / dzień
piotrekoonpl - 25,2 postów / dzień
dla porównania
maslot - 9,5 postów / dzień
Jonasz - 13,4 postów / dzień
Pytanie brzmi: co mamy zrobić z Jonaszem, żeby mieć taką średnią postów. Już teraz dwoimy się i troimy, ale tyle nie wyciągamy.
Do tej pory nie chciałem personalnie wskazywać winnych za floodowanie forum, ale trzy ostatnie posty piotrekoonpl, których nie da się zrozumieć, przepełniły czarę.
Napisano 27.03.2006 - |20:05|
a czy ja mam coś przeciwko kto ile ma postow na dzien,mi to wisi jak ktos sie udziela to niech sie udziela byle z tematem bo to niektorym przeszkadza jak da sie zauważyc.sa jednostki co maja po 30-35Wyciągnąłem takie dane z naszego forum:
dla porównania
Pytanie brzmi: co mamy zrobić z Jonaszem, żeby mieć taką średnią postów. Już teraz dwoimy się i troimy, ale tyle nie wyciągamy.
Do tej pory nie chciałem personalnie wskazywać winnych za floodowanie forum, ale trzy ostatnie posty piotrekoonpl, których nie da się zrozumieć, przepełniły czarę.
,niektorzy pisza spoilery w roznych tematach(nieważne jakich)a niektorzy tych spoilerow niechca czytac,a za offtopic (nawet maly to odrazu kazania)ja juz nie offtopicuje przeprosilem w tym temacie za OT"testy egzaminacyjne"wiec moze skonczmy dyskusje na ten temat chyba ze ktos nierozumie mojej wypowiedzi to niech napisze
Napisano 27.03.2006 - |20:10|
A ja mam 4 na dzień a nadaje ostatnio też i żyjęWyciągnąłem takie dane z naszego forum:
dla porównania
Powątpiewam czy ktoś ma wiecej niz 30a czy ja mam coś przeciwko kto ile ma postow na dzien,mi to wisi jak ktos sie udziela to niech sie udziela byle z tematem bo to niektorym przeszkadza jak da sie zauważyc.sa jednostki co maja po 30-35
,niektorzy pisza spoilery w roznych tematach(nieważne jakich)a niektorzy tych spoilerow niechca czytac,a za offtopic (nawet maly to odrazu kazania)ja juz nie offtopicuje przeprosilem w tym temacie za OT"testy egzaminacyjne"wiec moze skonczmy dyskusje na ten temat chyba ze ktos nierozumie mojej wypowiedzi to niech napisze
Napisano 27.03.2006 - |20:14|
Ja też nie mam, gdy wypowiedzi nie są bełkotem. Jak nie masz czasu, to nie pisz. Jak masz czas, to przeczytaj, to co napisałeś. Pisz gramatycznie, stosuj interpunkcję. To zbyt wiele?a czy ja mam coś przeciwko kto ile ma postow na dzien,mi to wisi jak ktos sie udziela to niech sie udziela byle z tematem bo to niektorym przeszkadza jak da sie zauważyc.sa jednostki co maja po 30-35
Dyskusja nie dotyczy testów egzaminacyjnych, tylko floodu. Piszesz za dużo - to nie jest chat. Posty typu "mi się odcinek podobał", "Jack jest głupi" nic nie wnoszą. Poza tym trudno mieć zdanie na każdy temat - a ty je masz.
Napisano 27.03.2006 - |21:58|
dramatyzujesz. nikt nie przyczepia się do Ciebie za każdym razem, ja nawet początkowo pisałem ogólnie, zastrzegając się, że nie czepiam się nikogo personalnie tylko samego zjawiska, które już wtedy było NAGMINNE i przekraczało dopuszczalny zdrowy rozsądek, co próbowałem zasugerować i wyglądało na ewidentne NABIJANIE POSTÓWmoze niektorzy zastanowia sie co do przyczepiania sie kazdego OT juz nie mowie o tych testach gimnazjalnych wczoraj,niektorzy sie kazdej glupoty przyczepiaja,i wypisuja kazania jakby wszytkie rozumy pozjadali
odnosiłem się do tematu o poprzednim odcinku jako przykładzie, a Ty wdałeś się w dyskusje, jak by wszystko miało dotyczyć akurat Ciebie, więc to Ty dostałeś odpowiedź, nie wiesz np. co to jest EOT, z tego wszystkiego wynika brak ogłady na forum
kiedyś trzeba było powiedzieć dość, bo to nie był pierwszy raz, po czym wy zapełniliście kolejne dwie strony pogawędką rodem z gg lub czata. równie dobrze mogłem się tak samo wdawać w głupkowatą dyskusję np. w zaczepkach na temat, że rzekomo chcę zostać moderatorem, gdzie celowo mój nick był prowokacyjnie pogrubiony żeby mnie nakłonić do odpowiedzi, że nienawidzę gimnazjalistów itp. i tak odpowiadać post po poście, że po prostu mam tego spamu dość i dzisiaj ten temat liczyłby już ze 20 stron, tylko po co?
Napisano 27.03.2006 - |22:02|
Jezeli sie nie myle to ja pogrubilem Twoj nick, ale samo pogrubienie nie jest prowokacyjne, jak uzywam w poscie nazwy jakiegos usera to uzywam pogrubienia zazwyczaj... prowokacyjnosc byla zawarta w ogólnym kontekście mojej wypowiedzi ;]dramatyzujesz. nikt nie przyczepia się do Ciebie za każdym razem, ja nawet początkowo pisałem ogólnie, zastrzegając się, że nie czepiam się nikogo personalnie tylko samego zjawiska, które już wtedy było NAGMINNE i przekraczało dopuszczalny zdrowy rozsądek, co próbowałem zasugerować i wyglądało na ewidentne NABIJANIE POSTÓW
odnosiłem się do tematu o poprzednim odcinku jako przykładzie, a Ty wdałeś się w dyskusje, jak by wszystko miało dotyczyć akurat Ciebie, więc to Ty dostałeś odpowiedź, nie wiesz np. co to jest EOT, z tego wszystkiego wynika brak ogłady na forum
kiedyś trzeba było powiedzieć dość, bo to nie był pierwszy raz, po czym wy zapełniliście kolejne dwie strony pogawędką rodem z gg lub czata. równie dobrze mogłem się tak samo wdawać w głupkowatą dyskusję np. w zaczepkach na temat, że rzekomo chcę zostać moderatorem, gdzie celowo mój nick był prowokacyjnie pogrubiony żeby mnie nakłonić do odpowiedzi, że nienawidzę gimnazjalistów itp. i tak odpowiadać post po poście, że po prostu mam tego spamu dość i dzisiaj ten temat liczyłby już ze 20 stron, tylko po co?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »