Skocz do zawartości

Zdjęcie

Czy Deasmond jest cukrzykiem?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
219 odpowiedzi w tym temacie

#101 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 12.03.2006 - |01:12|

czesto? jakos nie znam kobiety ktore zapadlyby na cukrzyce z powodu ciazy :/
mozesz mi wyjasnic jak doszedles do takiego wniosku ?
  • 0

#102 maslot

maslot

Starszy kapral

• VIP
  • 343 postów

Napisano 12.03.2006 - |01:16|

czesto? jakos nie znam kobiety ktore zapadlyby na cukrzyce z powodu ciazy :/
mozesz mi wyjasnic jak doszedles do takiego wniosku ?

A jak myślisz? Dobre wróżki mi to powiedziały w tajemnicy. To "często" nie oznaczało, że prawie wszystkie kobiety w ciążę mają cukrzycę, tylko wśród cukrzyków często zdarzają się kobiety, które dostały cukrzycy w czasie ciąży.
  • 0

#103 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 12.03.2006 - |01:30|

podoba mi sie ironia w twoich postach - serio :)

ok, wiec jesli claire dostanie cukrzycy to umrze poniewaz nie ma insuliny. jesli dziecko tez jej nie dostanie to tez umrze. wiec dlaczego claire wogole nie dostawala zastrzykow ? tylko glupiego jasia ? :)
  • 0

#104 rychu16

rychu16

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 12.03.2006 - |11:22|

może dostawała, ale nam tego nie pokazano :] (w końcu pamięć jest zawodna, zwłaszcza zaćpanej osoby- Claire może po prostu nie pamietac ze dostawala insuline) :D :D :D
  • 0

#105 maslot

maslot

Starszy kapral

• VIP
  • 343 postów

Napisano 12.03.2006 - |13:13|

ok, wiec jesli claire dostanie cukrzycy to umrze poniewaz nie ma insuliny. jesli dziecko tez jej nie dostanie to tez umrze. wiec dlaczego claire wogole nie dostawala zastrzykow ? tylko glupiego jasia ? :)

Claire raczej nie była w grupie zagrożenia cukrzycą: najczęściej dzieje się to wśród kobiet, które dużo tyją w czasie ciąży (tzw. jedzenie za dwóch). Cukrzyca jest zresztą bardzo podstępną chorobą, przez lata bez objawów, tak więc nie sądzę, żeby cukrzyca była powodem zagrożenia życia dla kogokolwiek na wyspie, kto jej wcześniej nie miał.
Może vol7 ma lepsze informacje na ten temat?
  • 0

#106 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 12.03.2006 - |14:53|

tez sie zgodze z tym ze tyle ludzi nie umarlo na cukrzyce bo to byloby naprawde dziwne :)
mam nadzieje ze wkoncu producenci uchyla rabka tajemnicy na temat tego co wstrzykiwal sobie desmond i co ethan podalwal dziecku claire :)
  • 0

#107 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 12.03.2006 - |14:55|

tez sie zgodze z tym ze tyle ludzi nie umarlo na cukrzyce bo to byloby naprawde dziwne :)
mam nadzieje ze wkoncu producenci uchyla rabka tajemnicy na temat tego co wstrzykiwal sobie desmond i co ethan podalwal dziecku claire :)

Być może teraz, po tych przygodach Claire, Jack blizej zainteresuje się apteczką Desmonda. Wątpie jednak, czy bez dobrego labolatorium chemicznego, będzie mógł wstanie cos odkryć.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#108 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 12.03.2006 - |15:27|

no jest ta placowka medyczna ktora znalazla claire ale jest ona pusta i nic w niej nie ma, tymbardziej zadnych narzedzi (lekarskich oczywiscie :P ). ale racja, moglby ktos sie kurde wkoncu zainteresowac tym specyfikiem :)
chyba ze producenci zrobia nam niespodzianke i znowu komus zaczna to wstrzykiwac bez zadnych wyjasnien :P
  • 0

#109 Reak

Reak

Szeregowy

• Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 12.03.2006 - |17:00|

Cze, zauwazyłem coś ciekawego przy dokładniej analizie pierwszego odcnika drugiej serii lostów zauwazyłem że na flaszeczce którą wkłada desmond od wstrzykiwacza jest napis CR 4 815 16 23 42, co o tym myślicie?
  • 0

#110 maslot

maslot

Starszy kapral

• VIP
  • 343 postów

Napisano 12.03.2006 - |17:09|

Cze, zauwazyłem coś ciekawego przy dokładniej analizie pierwszego odcnika drugiej serii lostów zauwazyłem że na flaszeczce którą wkłada desmond od wstrzykiwacza jest napis CR 4 815 16 23 42, co o tym myślicie?

Ja po dokładnej analizie dwóch serii zauważyłem, że Vincent jest psem. Co o tym myślicie?
  • 0

#111 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 12.03.2006 - |17:10|

Być może teraz, po tych przygodach Claire, Jack blizej zainteresuje się apteczką Desmonda. Wątpie jednak, czy bez dobrego labolatorium chemicznego, będzie mógł wstanie cos odkryć.

ja nie wiem czy on w ogole nawet obejrzał te leki, chyba nie, więc najpierw niech je obejrzy pozniej niech bada w laboratorium :D
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#112 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 12.03.2006 - |17:17|

Ja po dokładnej analizie dwóch serii zauważyłem, że Vincent jest psem. Co o tym myślicie?

;]
Masz rację !! :clap: Jest psem... :lol: Nie wiedziałem :P :D
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#113 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 12.03.2006 - |17:19|

;]
Masz rację !! :clap: Jest psem... :lol: Nie wiedziałem :P :D

Jest psem rasy kobiecej, czyli suką.
  • 0
Genesis

#114 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 12.03.2006 - |17:20|

Jest psem rasy kobiecej, czyli suką.

no ale w filmie jest psem, chyba... Vincent to raczej imie meskie... poza planem nazywa sie Madison :D
  • 0

#115 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 12.03.2006 - |17:30|

no ale w filmie jest psem, chyba... Vincent to raczej imie meskie... poza planem nazywa sie Madison :D

Tak w filnie jest facetem, a w realu suką.
  • 0
Genesis

#116 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 12.03.2006 - |17:32|

Więc trzymajmy się faktów z filmu :P
  • 0

#117 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 12.03.2006 - |18:33|

Jack może odszyfrować liczby lub oznaczenie RX-1 na fiolce i może coś będzie o tym wiedział... tyle że on nie widział nawet tego leku... :/
  • 0

Dołączona grafika

#118 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 12.03.2006 - |18:34|

fakt... ale film jest kręcony w realu... tyle że umnie jest tylko jeden real, za to biedronek jest z 5... :D :D :D
  • 0

Dołączona grafika

#119 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 12.03.2006 - |18:37|

fakt... ale film jest kręcony w realu... tyle że umnie jest tylko jeden real, za to biedronek jest z 5... :D :D :D

u mnie nie ma realu ani zadnej biedronki :P
  • 0

#120 rychu16

rychu16

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 12.03.2006 - |18:39|

Być może teraz, po tych przygodach Claire, Jack blizej zainteresuje się apteczką Desmonda.

a Jack jest wogóle świadom kobiecej eskapady? przecież żadnemu mężczyznie chyba nie wspominaly o wycieczce :]
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych