Skocz do zawartości

Zdjęcie

Trailery

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
608 odpowiedzi w tym temacie

#101 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 04.05.2006 - |19:12|

Zapowiada się bardzo ciekawy odcinek. Jak widac Michael ma tylko rane postrzałową ;)

sam się przecież postrzelił - jełop jeden - już dziada nie lubie - jak on mógł zabić 2 dziewczyny ???
  • 0

Dołączona grafika

#102 ir0n

ir0n

Szeregowy

• Użytkownik
  • 45 postów
  • MiastoTarnów

Napisano 04.05.2006 - |20:41|

a eko nie spada przypadkiem z tamtad co boone przyjrzycje sie dokladnie podobne lliany podobne texty ze są poddni próbie wczesnije locke mowił coś podobnego do boona ... Ciekawe

A co do liby wydaje mi się ze przyzyla w krótkim ujeciu widąc jak hurley trzyma jakby czyjąś ręke a poznije patrzy w strone czegoś (liby?)

Użytkownik ir0n edytował ten post 04.05.2006 - |20:49|

• 0

#103 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 04.05.2006 - |21:09|

Podsumujmy wszystko co widzimy w trailerze. Możemy to podzielić na dwie części.
1 część - zaznajomienie się rozbitków z sytuacją w bunkrze.
1. Idzie Sawyer ze zdziwioną miną.
2. Widzimy przerażoną Kate. (Kate mówi: ona nie żyje) //Ale nie mówi: ONE nie żyją... - szansa dla Libby??// (dla speców... Kate mówi: She's dead, czy she's there??)
3. Idzie Jack z przerażoną miną.
4. Eko składa ręcę zmarłej Any na sercu. /napis: Tragedia/
5. Eko się modli, Locke się patrzy. /Napis: Tragedia otoczyła ich/
6. Hurley do Michaela: Dobrze, że ty jesteś cały... (Boże, Michael... nie nawidzę cię :D)
7. Kate płacze. /napis: Nadzieja/
8. Sawyer przytula Kate /napis: Nadzieja umyka im/
9. Jack z dziwną miną, chyba złości.
---------
2 część - właściwa akcja odcinka. Wyprawa do "?" i takie tam.
10. Eko mówi coś do Locke'a (coś o teście, ale nie rozumiem??) We are beeing tested - zostaliśmy wystawieni na próbę.(dop. Jonasz)
11. Michael stoi tam gdzie Henry z obandażowaną ręką. /Napis: I jeden człowiek/
12. Eko i Locke coś pchają... prawdopodobnie spalony wrak, dlatego nie widzimy wyraźnie tego zółtego koloru.
13. Figurka Matki Boskiej trzymana białą ręką... jak dla mnie kobiecą ręką.
14. Znowu widzimy Michael'a /Napis: Teraz kontroluje/
15. Eko i Locke w czymś... Tunel? Tunel do kolejnego bunkra? Wygląda jak kopalnia.
16. Hurley trzyma czyjąś rękę. Pewnie Libby. Chyba jednak nie żyje. Po co ja sobie robie nadzieję.
17. Znowu Michael, tym razem widać okropne spojrzenie /Napis: Ich przeznaczenie/
18. Eko spada. Ale nie wiem... Nie wierzę, że zginie. Wszyscy ogonowcy by zginęli? Więc Bernard następny w kolejce.
19. Znowu Michael... zabierzcie go z tego serialu, Anie Lucii wybaczyłem.. jemu nigdy.

Pytania. Twórcy nie pokazując Libby dalii nam nadzieję, którą pewnie szybko zgaszą. Po 2x06 i śmierci Shannon też można było mieć taką nadzieję. Czy Libby jednak przeżyje?
Kim do cholery teraz jest Michael?
Gdzie dotrą Eko i Locke?
Jaka będzie cała reakcja innych rozbitków?
Czy Eko umrze??

Użytkownik Jonasz edytował ten post 04.05.2006 - |23:06|

• 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#104 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 04.05.2006 - |23:09|

Wygląda jakby Locke i Eko przesuwali wrak samolotu. Czyżby pod nim było wejście do "?". Jeśłi tak, to przesłanie jakie Locke dostał w śnie (pierwszy sezon) było by jak najbardziej prawdziwe.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#105 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 05.05.2006 - |11:59|

Michael na trailerze wygląda jakby był zamknięty w zbrojowni, czyli miejscu gdzie siedział Fenry.
Czy jest to powód żeby myśleć, że mamy szanse dla Libby?
Może ona obudzi się... bo przeżyje... i wyda Michaela?
I wtedy Lostowicze go tam zamkną.

1) Trailer pokazuje Hurleya, któ¶y trzyma kobiecą rękę... ale nie jest jakiś zrozpaczony.

2) Kate mówi... ONA nie żyje... nie one

3) Widzimy tylko jak układają Anę.

4) Michael już po opatrzeniu rany jest zamknięty w bunkrze...

Więc szansa dla Libby wciąż istnieje.

Użytkownik boone edytował ten post 05.05.2006 - |12:03|

• 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#106 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 05.05.2006 - |12:40|

Michael na trailerze wygląda jakby był zamknięty w zbrojowni, czyli miejscu gdzie siedział Fenry.
Czy jest to powód żeby myśleć, że mamy szanse dla Libby?
Może ona obudzi się... bo przeżyje... i wyda Michaela?
I wtedy Lostowicze go tam zamkną.

1) Trailer pokazuje Hurleya, któ¶y trzyma kobiecą rękę... ale nie jest jakiś zrozpaczony.

2) Kate mówi... ONA nie żyje... nie one

3) Widzimy tylko jak układają Anę.

4) Michael już po opatrzeniu rany jest zamknięty w bunkrze...

Więc szansa dla Libby wciąż istnieje.

Przeżycie Libby byoby bardzo wane dla dramatu. Jedynie ona jest wstanie zdemaskować Mike. Z punktu widzenia dramatu nie powinna to jednak nastąpic zbyt szybko. Powinna pozostać w komie przez dwa odcinki.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#107 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 05.05.2006 - |13:00|

cos mi sie jednak wydaje ze będzie tak jak mowi Jonasz - Gdyby Libby nie zyla siedziala by obok Any Lucii w tych wszystkich programach w ktorych byla. Producenci komentują tylko smierc AL - o Libby nic nie mowia. Tak wiec pewnie będzie nieprzytomna i ocknie sie w 23 odcinku demaskując michaela jednak oni będą juz w obozie innych.
  • 0

#108 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 05.05.2006 - |16:25|

Może i racja, bo w sumie nie było nawet jej flashbacków... I Hurley na zwiastunie byłby jakiś załamany, gdyby Libby zginęła, a tak nie jest.
  • 0
The memory remains.

#109 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 05.05.2006 - |17:05|

Cóż...
http://www.lost-medi...lbum=1056&pos=4
  • 0

#110 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 05.05.2006 - |17:40|

Co do trailera o tytule 'next 3 weeks' to padają tam słowa: a traitor will be exposed, a conspiracy revealed.
No więc chyba nie ma wątpliwości o jakiego zdrajcę chodzi i że Lostowicze będą wiedzieć co zrobił Michael. Jedno mi tu tylko nie gra - dlaczego w tym trailerze to jest wprost powiedziane, dlaczego twórcy wprost mówią nam co się będzie działo? Może ten trailer to kolejna zmyła?
  • 0
Milcz - albo powiedz coś, co lepsze jest niż milczenie.
E. J. Walten

#111 naros1988

naros1988

Szeregowy

• Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 05.05.2006 - |19:42|

Wg. mnie Michael postąpił tak jak musiał, (przecież zawsze był dobry i pogodny). Możliwe że dostał od othersów propozycje nie do odrzucenia lub anna mogła być zdrajcą i on o tym wiedział.
Co do Libby wg. mnie nie żyje, na zdjęciu są 2 świeże groby ( tu miało być zdjęcie pokazujące 2 groby ale zapomniałem gdzie je widziałem) prawdopodobnir jeden dla anny a drugi dla libby, a eko nie zginie bo jest na zdjęciach promocyjnych to 22 odcinka :P
  • 0

#112 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 05.05.2006 - |22:20|

co do trailera next 3 weeks to nic tam nie powiedziano specjalnego... Żaden pozytek z tego ze wiemy ze w grupie są zdrajcy, jakies układy albo ze pojda na wojne - tego sie kazdy domyslal chyba :) Zresztą są tam zmyły - kiedy mowa o zdrajcach jest pokazany Locke :)
  • 0

#113 Dino

Dino

Szeregowy

• Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 06.05.2006 - |10:53|

Jak dla mnie będzie tak - ostatni odcineczek - Libby się budzi mói wszystko o Michaelu, tam w obozie coś się dzieje (może znajdą Walta) i ktoś zabije Michaela/Walta. Beą dwa groby: Ana Lucia i Michael/Walt.

Libby przeżyje :)
  • 0

#114 Jellyeater

Jellyeater

Plutonowy

• Użytkownik
  • 452 postów
  • Miastoz Odległych Rubierzy

Napisano 06.05.2006 - |12:17|

Miałem nie oglądać trailera, ale obaejrzałem. Jest lepszy niż cały 20 odcinek... Chcociaż czesto tak jest, że trailer zapowiada więcej niż przynosi odcinek. Widać twórcom starcza teraz talentu na 30 sekundowe odcinki... :) W czwartym sezonie trailery bedą już zabijały nudą...

2.22 Three Minutes (Michael) 17.05 - Dowiemy się pewnie kim teraz jest Michael. Bo mam nadzieję, że beą to flashbacki z wyspy, a nie z cudowengo życia ze złamaną noga albo coś w tym guście jak np. poznał matkę Walta. Bo to by było dobijające. Liczę na coś w rodzaju Maternity Leave.
  • 0
Wszsytko tłumaczy paradoks bliźniąt.

Thank you and Nestle!

#115 Juki

Juki

Plutonowy

• Użytkownik
  • 457 postów
  • MiastoKraków

Napisano 06.05.2006 - |15:21|

2.22 Three Minutes (Michael) Liczę na coś w rodzaju Maternity Leave.

To dobrze liczysz bo taki właśnie ten odcinek będzie.
  • 0

Dołączona grafika

#116 ZUHH

ZUHH

Szeregowy

• Email
  • 60 postów

Napisano 06.05.2006 - |18:56|

No to chyba cały odcinek Michael przesiedzi sobie w bunkrze. Dziwne że Eko przeżyje, sądząc po wysokości z jakiej spadł nikt nie powinien mieć wątpliwości, wogle jeszcze ten jego przerażony krzyk zupełnie nie pasuje do takiego twardziela hehehe.
  • 0

#117 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 06.05.2006 - |19:09|

No to chyba cały odcinek Michael przesiedzi sobie w bunkrze. Dziwne że Eko przeżyje, sądząc po wysokości z jakiej spadł nikt nie powinien mieć wątpliwości, wogle jeszcze ten jego przerażony krzyk zupełnie nie pasuje do takiego twardziela hehehe.

Już nie raz mieliśmy takie zmyły... Najlepszym przykładem jest trailer do 2x18 "Dave" gdzie widzimy jak Hurley krzyczy, ktoś spada z klifu... ale w odcinku spada tylko wyimaginowany Dave, a nie Hurley. W trailerze Eko spada... ale równie prawdopodobne jest to, że to kolejna wizja, kolejnego Lostowicza (co mi się osobiście nie podoba, bo nie przepadam jednak za odcinkami z wizjami... nawet jeśli są niezłe, to hamują akcję i skupiają się na czyjejś wyobraźni jak w 2x18, 1x13 i 2x12)...

Coraz bardziej jestem przekonany, że to Libby umrze... a mimo, że Eko spada..,. to pewnie przeżyje bo to tylko wizja. :P Chyba najlepszy pomysł na wyjaśnienie tej sprawy. Lepszego nie umiem wymyślić. Nie mogą zabić Eko... to już by była przesada :D

Użytkownik boone edytował ten post 06.05.2006 - |19:09|

• 0

#118 Conry

Conry

Szeregowy

• Użytkownik
  • 46 postów

Napisano 06.05.2006 - |20:56|

zwróćcie uwagę na ostatnią scenę z michaelem w trailerze... czy mi sie tylko wydaje, czy ma na czole jakąś pieczątkę?
  • 0

#119 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 06.05.2006 - |21:02|

zwróćcie uwagę na ostatnią scenę z michaelem w trailerze... czy mi sie tylko wydaje, czy ma na czole jakąś pieczątkę?

To jest blizna/rana Michaela, którą nabył zapewne na swojej wyprawie po Walta. Ale miał ją już w odcinku 2x20, więc nie ma się czym pasojonować.

Użytkownik boone edytował ten post 06.05.2006 - |21:02|

• 0

#120 eneldo

eneldo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 07.05.2006 - |12:53|

Sądzicie, że będzie tym razem kanadyjski trailer? Kiedy one się zazwyczaj pojawiają (tzn. ile dni po odcinku)?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych