Skocz do zawartości

Zdjęcie

[Wrocław] 10.12.2005

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
150 odpowiedzi w tym temacie

#101 Krzycho

Krzycho

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 88 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 10.12.2005 - |11:00|

Właśnie przekierowaliśmy całą moc z rezerwowych generatorów do przekaźników urządzenia samonaprowadzającego, aby bezpiecznie ściągnąć wszystkie zabłąkane Hataki do bazy Orion Tok'ra we Wrocławiu.

Czekamy!
  • 0

#102 BSL

BSL

Fotoreporter

• VIP
  • 135 postów
  • MiastoRuda Slaska

Napisano 10.12.2005 - |13:26|

Dzieki temu bez pewodowemu Dialogowi ... jestem wstanie napisac tego posta ... stoimy pod latarnia i czekamy tu na was !!

Zbieramy na obiad :P

Golebie coraz blizej ... obiad za pasem :)
  • 0
Dołączona grafika

#103 Aluno

Aluno

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 10.12.2005 - |19:25|

k***** jestem z Wrocławia ;/;/;/ i ze tez sie dopiero teraz zorientowalem ;/;/;/ ehhhhh nie mogła by byc niedziela?/ :P:P:P pozdrawiam
  • 0
Look up in the SKY :) because greatest hero Returns :)

#104 VindicatoR

VindicatoR

Szeregowy

• Użytkownik
  • 39 postów
  • MiastoKielce/Wrocław

Napisano 10.12.2005 - |22:38|

Właśnie dotarłem swoim Hatakiem nr. 146 do domu :P Gołębie już wyłapane przez Wietnamczyków i zjedzone :P Mam nadzieję, że Sokar z Ekipą zdążyli na pociąg :P
  • 0
Wenn ist das Nunstruck git und Slotermeyer? Ja!... Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!
http://chorynawyobraznie.blogspot.com/

#105 Loboot

Loboot

Szeregowy

• Użytkownik
  • 53 postów
  • MiastoOleśnica/Wrocław

Napisano 10.12.2005 - |23:32|

Kebab z ostrym sosem dal rade myslalem ze mi gebe wykreci na lewa strone :P
Mam nadzieje ze nastepny zlot we Wrocku bedzie szybciej.
Mozna sie wpakowac na zgrupowania USS Brovarek.

PS.
Sprostowanie dla tycj co jedli Kebab byly tylko dwa zestawy z tym soem wziete reszta z lekkim koperkowym ale jak probowalem tez byl super :P
  • 0
PRZECZYTAJ REGULAMIN

#106 Ogrodnik

Ogrodnik

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 311 postów
  • MiastoPcim Dolny

Napisano 11.12.2005 - |00:00|

Kebab z ostrym sosem dal rade myslalem ze mi gebe wykreci na lewa strone :P
/...../
dwa zestawy z tym soem wziete reszta z lekkim koperkowym ale jak probowalem tez byl super :P

to wy tam na kebab pojechaliscie?? :D niezla ekstrawagancja! nastepnym razem zamowcie sobie jakies danie np z planety Chulak, bedzie jeszcze oryginalniej :clap:
  • 0
Dołączona grafika

#107 ..::Lincolm::..

..::Lincolm::..

Kapral

• VIP
  • 180 postów

Napisano 11.12.2005 - |04:26|

Witam!! Jest juz po 4 nad ranem ale zlot mozna ofcjalnie powiedziec zakonczyl sie o godzine 4 nad ranem. Ekipa z Poznania pojechala o 4.01 pociagiem :P Wszyscy cali i zdrowi wrocili do domu ^_^

Pozdro
  • 0

#108 Grzesiu

Grzesiu

Sierżant sztabowy

• Tauri Graphics
  • 1 079 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 11.12.2005 - |06:26|

Ja wlasnie dojechalem :P A teraz ide spac :P
Dziekujemy ekipie z Wroclawia za zajecie sie nami do samego konca :] jestescie wielcy :]

DOBRANOC!! :D
  • 0
Okładki DVD - Szukasz okladek do seriali i filmow? Znajdziesz je tam!

Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty

Dołączona grafika

#109 Klorel

Klorel

Organizator

• VIP
  • 195 postów

Napisano 11.12.2005 - |07:03|

Ja właśnie dotarłem do Poznania :hyhy: (i jako, że tradycji musi stać się za dość ;) ) muszę teraz jeszcze godzinkę czekać na swojego Hatak'a do Piły :] . Ale spokojnie... dam radę :D .
Ja także dziękuję ekipie Wrocławskiej za to, że pozostali z nami "na posterunku" aż do samego odjazdu :) no i oczywiście za organizację całego zlotu, który notabene uważam za bardzo udany. Poznałem kilku nowych ludzi (był z nami wreszcie nasz ZAŁOŻYCIEL :clap: ) i bawiłem się całkiem dobrze.
A... Byłbym zapomniał :/ . Wraz z pozostałą częścią grupy Poznańskiej jesteśmy wdzięczni PKP za podstawienie nam wagonu 2 klasy, w której podróżowało się prawie tak, jak zazwyczaj w pierwszej... Poznaniacy wiedzą o co mi chodzi :afro: .
W każdym razie cieszę się bardzo, że mogłem tam z Wami wszystkimi być i mam nadzieję, że wkrótce znowu się spotkamy :] .
PS. Mam nadzieję, że _Neoo_ znajdzie miejsce w swoim Hatak'u po 11-ej i także bezpiecznie dojedzie do domu :) .
Sorki za brak spójności tego posta, ale jestem trochę niewyspany, więc mam nadzieję, że mi to wybaczycie ;) .
No więc teraz poserfuję sobie jeszcze godzinkę i jadę do domciu :clap: .
  • 0
CO CIĘ NIE ZABIJE, TO CIĘ WZMOCNI.

#110 Sokar

Sokar

snapik.com

• VIP
  • 1 337 postów
  • MiastoOleśnica

Napisano 11.12.2005 - |08:04|

Było super. Przypominam fotografom o kontakt ze mną w sprawie zdjęć.
  • 0

#111 hvolt

hvolt

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPruszków

Napisano 11.12.2005 - |08:43|

Ja dotarłem do domu o 7:30 i po porannej kawce usiadłem do kompa. Było jak zwykle SUPER!!! :) Poznałem znowu nowe twarze jak i spotkałem ponownie te dawno nie widziane. Szkoda tylko, że nie udało nam się obejrzeć więcej odcinków, ale mięliśmy za to dzięki Nexusowi :clap: krótką, ale za to bardzo ciekawą wycieczkę po zabytkowej części Wrocławia :lol: . Oczywiście jak zwykle z niecierpliwością czekam na zdjęcia i już nie mogę się doczekać następnego zlotu już w Nowym 2006 Roku!!! :D

Pozdrawiam :]
---------------
  • 0

#112 Sokar

Sokar

snapik.com

• VIP
  • 1 337 postów
  • MiastoOleśnica

Napisano 11.12.2005 - |09:02|

Moje zdjęcia znajdują się tu taj
http://zloty.oriontokra.nazwa.pl/sokar
  • 0

#113 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 271 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 11.12.2005 - |11:38|

Przybliśmy na dworzec o 12:00, utworzyliśmy koło, przeszliśmy do Rynku, naprawdę profesjonalnie dowiedzieliśmy się wielu rzeczy o Wrocławiu. Atak gołębi z własnymi symbiontami na laptopa przez BSL'a w Rynku podczas pisania wiadomości tutaj został odparty. Spory obiadek w Kurnej Chacie w której zaciekawiłą mnie ta zupka serowa... Komuna obiadowa rządzi ;)
Następnie PracOffnia. Oglądanie odcinka serialu Boston Legal (czy cosik takiego) i "The Other Guys". Nim się obejrzyliśmy dobiła 18:00 projektor został zapakowany wraz z przyjściem barmanki i piwo zaczęło się lać... 1, 2, 3, 4, 5. Toczyła się zażarta dyskusja z próbą pogadania o nowym Sierakowie :D. Pierwsza sporą grupke przegnaliśmy koło 22:00. SG-North mocno trzymało bazę do w pół do pierwszej, potem wykonaliśmy przemarsz przez zakłądy pogrzebowe :hyhy: szukając czegoś do zrobienia w oczekiwnaiu na pociąg , odwiedzaliśmy uliczki Wrocławia trafiając ostatecznie na dworzec.
Za mały skandal uważam by ani KFC. ani Mc nie był otwarty na dworcu. Rozgrzewaliśmy się herbatą i ciepłymi potrawami z budce z najtańszą herbata ;) Powalczyliśmy z zimnem i dotrwaliśmy do godziny 3:50 gdy to pociąg jadący do głównej bazy ekipy przybył na miejsce. Jednoczęsnie wystartowaliśmy z dworca na nasze domy. Godzina 4:02 i wszyscy równocześnie odjechaliśmy w swoich kierunkach. Nasze nocne autobusy podjechały i odjeżdżając widzieliśmy jadący pociąg :]

Użytkownik SGTokar edytował ten post 11.12.2005 - |11:40|

Log65: Happy camper

#114 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 11.12.2005 - |11:57|

Heejo :D
Właśnie weszłam do domku i zaraz planuje się położyć do wyrka :] ale najpierw chciałam BARDZO SERDECZNIE PODZIEKOWAĆ grupie Wrocławskiej, która dzielnie z nami wysiedziała do końca :] .
_Neoo_ (jeszcze z podkreślnikami ale w krótce z ... serduszkami :P ) wszedł do pociągu który odjeżdżał o 11:05 i ślad po nim zaginął :> miejmy nadzieję odezwie się wkrótce, że żyje.

Napewno coś więcej napiszę jak tylko się wyśpię.

Sokar, dlaczego mi nie działają te zdjęcia?? (Juz wszystko ok w mozilli dziala :] )

POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZLOTOWICZÓW BYŁO SUUUUPER :D
:clap: :clap: :clap:

Użytkownik saggi edytował ten post 11.12.2005 - |12:15|

• 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#115 Sokar

Sokar

snapik.com

• VIP
  • 1 337 postów
  • MiastoOleśnica

Napisano 11.12.2005 - |12:14|

Zdjęcia działają, przypominam o pisanie do mnie PM w celu podania hasla na ftpa, aby załadować zdjęcia. Ale to co najważniejsze od rej pory nasze zloty mają już własną nazwę. Oto ona "Tauricon".
  • 0

#116 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 11.12.2005 - |12:21|

BRAWO =]

Tauricon to brzmi dumnie!!!

No prosze :D

Mam nadzieję Sokar, że skoro Ci się podobał to częściej będziesz wpadał na zloty :D .

:clap: :clap: :clap:
  • 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#117 Grishka

Grishka

Starszy kapral

• VIP
  • 277 postów
  • MiastoMiasto Świętej Wieży

Napisano 11.12.2005 - |12:25|

No jak już szef szefów się zaangażował, to musiał być zlot nad zloty, tym bardziej żałuję, że nie było mi pisane być tam z Wami wszystkimi :( ale cieszę się na możliwość oglądnięcia fotek :P mam nadzieję, że ukoją mój żal choć trochę :D się cieszy, że sie dzieje :clap:
  • 0
* złość, wstyd, strach, zazdrość, smutek - nie dają nic a zatruwają duszę... żyj tak, by ich nie doświadczać...
* ciesz się życiem - ale tak, by nigdy nikogo nie krzywdzić, by każdemu móc spojrzeć w twarz i nie pluć sobie w lustro z rana...
* szczęście, które dajesz wraca do ciebie w trójnasób
* wybaczaj i nie bój się prosić o wybaczenie

#118 VindicatoR

VindicatoR

Szeregowy

• Użytkownik
  • 39 postów
  • MiastoKielce/Wrocław

Napisano 11.12.2005 - |12:54|

Tauricon - nooo, całkiem niezłe ;) Co wy tam wypiliście w pociągu, że na to wpadliście? :hyhy:
  • 0
Wenn ist das Nunstruck git und Slotermeyer? Ja!... Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!
http://chorynawyobraznie.blogspot.com/

#119 BSL

BSL

Fotoreporter

• VIP
  • 135 postów
  • MiastoRuda Slaska

Napisano 11.12.2005 - |12:59|

Moje zdiecia dostepne TU

Sokar twoich fotek nie moge obejrzec ani na Operze ani na IE :"(

Użytkownik BSL edytował ten post 11.12.2005 - |13:03|

• 0
Dołączona grafika

#120 Klorel

Klorel

Organizator

• VIP
  • 195 postów

Napisano 11.12.2005 - |13:22|

WOW :) Tauricon -> ta nazwa mówi sama za siebie !
Teraz tylko czekać, aż zaczniemy organizować jaieś prelekcje :wacko:
W każdym razie podoba mi się to bardzo :].

Użytkownik Klorel edytował ten post 11.12.2005 - |13:22|

• 0
CO CIĘ NIE ZABIJE, TO CIĘ WZMOCNI.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych