Co do serialu to:
Najbardziej rażący błąd jak do tej pory.- przejście rozwalonego terminatora, a raczej głowy to tandeta, co innego gdyby zostałą na niej skóra...
- fakt, że reszta terminatora trafiła na złom jest conajmniej bardzo dziwna, taka technologia i nikt tego nie badał tylko na złom wywalili WTF
Myślałem ze spadne z krzeszła po usłyszeniu "Come with me if you want to live! " w porównaniu do Arnolda trochę smiesznie wyszło ale podaoba mi sie ten nowy model i uważam ze to główna zaleta tego serialu jak do tej pory. Mi sie podoba jak ona gra tego terminatora.- kobiecy "ochroniarz" John'a to bardzo ciekawy pomysł, zwłąszcza, że to jakiś inny model, je, rany się goją, ciekawy jestem jaki będzie tego finał... może to jakaś wersja niezrobiona przez SkyNet, tylko projekt ludzi
Ponadto większość sadzi ze to jakiś stary model T100 a mi sie wydaje ze to właśnie jeden z nowszych lub całkiem innej serii.
Jeden z terminatorów nie moze rozpoznać tej wersji a ona sama mówi o sobie ze jest inna.
Ja bym obstawiał na jakiegoś cyborga czyli połączenie człowieka z terminatorem.
Zastanawia mnie tylko jedna rzecz i jest ona kompletnie nie przemyślana, a mianowicie: blaszaki. Jeśli akcja ma dziać się zaraz po drugiej części, to niech mnie ktoś poprawi, jeśli się mylę, ale czemu przysyłają przestarzałe modele terminatorów gdy, już w drugiej części Arni był zabytkiem, bo skynet wysłało T1000 czyli płynny metal, a tu akcja dzieje się zaraz po dwójce, a oni z przyszłości wysyłają stare pudła, w przypadku laski to jeszcze ujdzie, ale te terminatory które mają ich zlikwidować są prawdopodobnie modelami podobnymi do Arniego, a powinny to już być nowe modele takie ,jak T1000.
Tak akcja dzieje sie zaraz po drugiej części ale sam SKYNET z 2części nie powstał w 97r wiec i T1000 nie powstał dlatego pewnie mamy modele bardziej podobne do T100.
Poza tym kto powiedział ze muszą wysyłac T1000 a jesli zrobili na odwrót czyli np:
Z roku 2020 do roku 1991 - T1000
Z roku 2011 do roku 1997 wysłali - T100
Daty sa przykładowe.
Tak wiec najwarzniejsza jest data wysłania robota a nie rok w którym sie znalazł.
Użytkownik SteFan edytował ten post 19.01.2008 - |15:17|