Typowa głupia gadka.
Tu nie ma być spojlerów i tyle ,a ujawnianie ich tutaj jest żałosne.
A trailerów do tego serialu nie oglądałem i oglądać nie będę,bo dla mnie są zrobione beznadziejnie(za dużo ujawniają szczegółów i są stworzone dla ludzi,którym brak cierpliwości),a telewizja ABC jest stworzona właśnie dla takich ludzi.
Odcinek średni,a motyw Mr. Eko mnie troszeczkę zaskoczył(ale tylko troszeczkę).
Motyw Charliego z Claire to jeden z najsłabszych fragmentów w całej historii losta.
Precz z takimi scenami
Ocena 6/10
nie prosilem o podsumowanie mojej wypowiedzi tylko o podanie na ile dni przed kolejnym odcinkiem wychodzą zwiastuny oO ... i nie interesuje mnie twoj stosunek do nich wiec nie cytuj moich wypowiedzi jako pretekst do pospamowania =/ ... tekst ze 'tu nie ma byc spamu' tez jest oklepany bo kazdy kto wszedl tu wiecej niz 2 razy zauwazy ze moderatorzy pracuja lepiej niz wzorowo i wszystko usuwaja
co do drzewa to nic nie zauwazylem .. moze dlatego ze slonce wali mi prosto w okno :/ sprawdze to jeszcze raz wieczorem.. i co do ujec nie do zauwazenia w tv, mysle ze sa one robione pod wersje dvd lub/i dla uzytkownikow pc, nie ma co sie oszukiwac, telewizja ABC byla swiadoma tego ze kopie pojawia sie w internecie. Zauwazenie takiej sceny powoduje ze chcemy podzielic sie dana informacja z innymi i wchodzimi na forum etc. to tworzy 'szum' bycmoze jest to jeden z powodow dla ktorych film sprzedany zostal do tylku krajow (120?)