Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 033 - S02E09 - What Kate Did

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
161 odpowiedzi w tym temacie

#101 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 30.12.2005 - |13:40|

Odcinek fajny, co prawda Kate zaczeła znowu świrować ale odcinek spoko, co do wspomnień Kate to były tak nudne jak z pyty jeża :/
  • 0
Whatever happens, happens !!!

#102 Adramel

Adramel

Szeregowy

• Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 01.01.2006 - |22:48|

co do wpadek w tym odcinku to poza reka obok konia zauwazylem jest zmieniajaca sie fryzure doktorka na tym filmie Dharmy :) jak tego nie dostrzegliscie to przeanalizujcie jeszcze raz scene jak Eko i Locke ogladaja juz zmontowany film :)

Nie widze tego, możesz podrzucić jakieś skriny? Bo jeżeli fryzura się zmienia, to raczej nie oznacza "wpadkę" ale coś zupełnie innego...
  • 0

#103 loky

loky

Kapral

• Użytkownik
  • 183 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 01.01.2006 - |23:12|

Nie widze tego, możesz podrzucić jakieś skriny? Bo jeżeli fryzura się zmienia, to raczej nie oznacza "wpadkę" ale coś zupełnie innego...

truth, truth brother... :)

Wyraznie widac ze doklejony kawalek filmu jest lepszej jakosci, doktorek ma jakby mokre wlosy, krawat troche inaczej zawiazany. Na innych forach mocno poszli tym tropem ale PODOBNO bylo oficjalne dementi i to nic nie znaczy :(

Dołączona grafika

--------------------------------------------------------------------------------

Hello Javi sir. Many questions have been raised about apparent continuity errors in the new portion of the Dharma Initiative video that appears in "What Kate Did." Could you please address whether the inconsistencies between the new and old portions of the video -- specifically, the differences in Kandle's appearance (such as his tie knot) were intentional or accidental? Assuming it is the latter, this also led to me wonder why the entire video was not filmed at once -- doing it piecemeal seems to invite production errors of the type that seemed to creep in.

You guys are doing a great job -- I hope this doesn't seem like nitpicking, and it struck me that good arguments have been made on the boards for both theories as to the discrepancies.

All best,

Alex

--------------------------------------------------------------------------------

lol - nitpick away, just don't be too angry if it leads you further behind the curtain than you'd like! the video was conceived in its entirety but shot at different times, hence the differences in dr. candle's hair/clothes...

...see? sometimes a cigar is just a cigar.

Użytkownik loky edytował ten post 01.01.2006 - |23:13|

• 0
Mam najstarszego warna na OT JUPPI!

#104 Grishka

Grishka

Starszy kapral

• VIP
  • 277 postów
  • MiastoMiasto Świętej Wieży

Napisano 01.01.2006 - |23:38|

Heh jak to nic nie znaczy - może znaczyć i to całkiem sporo:
1. Wstawkę robili następnego dnia i aktor był po imprezie :P
2. Wymyślili i skręcili ją dopiero niedawno - znaczy fabuła zmienia się z czasem celem rozwinięcia... pierwotnie nikt o tym nie pomyślał - o ile nie robią nas w jajko :lol:
  • 0
* złość, wstyd, strach, zazdrość, smutek - nie dają nic a zatruwają duszę... żyj tak, by ich nie doświadczać...
* ciesz się życiem - ale tak, by nigdy nikogo nie krzywdzić, by każdemu móc spojrzeć w twarz i nie pluć sobie w lustro z rana...
* szczęście, które dajesz wraca do ciebie w trójnasób
* wybaczaj i nie bój się prosić o wybaczenie

#105 SAXXON

SAXXON

Szeregowy

• Email
  • 5 postów

Napisano 03.01.2006 - |22:13|

Czy mi się wydaje czy to była najdłuższa prerwa w historii lost na abc ? pomiedzy 9x02 i 10x02 ?
  • 0

#106 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 03.01.2006 - |22:48|

Hmmm... pytanie przedziwne... :D

Nawet zakładając, że Lost dotrwa do 9 sezonu, to pomiędzy 9x02 i 10x02 będzie około 20 odcinków, więc przerwy między nimi (jeśli chodzi o wyświetlanie) nie będzie :]

Zakładam, że chodzi o 2x08 i 09? No nawet jeśli tak jest, to co z tego? :> Bo chyba faktycznie tak jest.

Użytkownik _Neoo_ edytował ten post 03.01.2006 - |22:50|

• 0

->1019<-

#107 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 03.01.2006 - |23:48|

ja ich nie rozumiem... zdaje się, że święta już się skończyły i nic nie stało na przeszkodzie by 23rd psalm wyświetlić w TYM tygodniu... :|
  • 0

#108 Warson

Warson

Kapral

• Użytkownik
  • 172 postów
  • MiastoSosnowiec

Napisano 04.01.2006 - |00:26|

No coz trudno ja tez sie bardzo wkurzam ale to jeszcze pare dni Wytrzymamy.. Oby Ten Odcinek Byl Miażdżący :-D a nie jakies [beeep] bo znowu czekanie :(
  • 0

#109 Bojden

Bojden

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 04.01.2006 - |10:16|

Czyja będzie historia? Czyżby Mr Eko?
  • 0

#110 Kasia

Kasia

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 110 postów

Napisano 04.01.2006 - |13:30|

Tak, to będzie odcienk o mr. Eko. Przynajmniej tak wyczytałam. Widziałam rózne spoilery z różnych źródeł i wlaściwie to wszyskie mówią co innego, ale będzie o Eko ;). Ciekawe jakie tajemnce kryje nasz pan tajemniczy... I ciekawe czy rzeczywiście miał jakiś związek z tym samolotem z narkotykami. Przecież narazie nic na ten temat nie było, a tyle o tym huczą.
  • 0

#111 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 04.01.2006 - |15:19|

Naszczęście jeszcze "tylko" tydzień .... kiedy będzie odcinek dotyczący sawyera ??
  • 0
Whatever happens, happens !!!

#112 komar

komar

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 324 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 04.01.2006 - |21:02|

Serial super :) ten odcinek taki sobie.
Ale bardziej mnie interesuje co jest za tymi drzwiami zabitymi betonem.
I jak juz sie dowiemy co tam jest to czy nam nie zrąbie całego serialu. Bo okaże sie że cały film to jedna wielka bajka.

A co do Kate to jedna z mniej ciekawych postaci.
Najciekawsze to nieustraszony "Kojak" ;) który biega po lesie z nożem i potrafi dorównać Rambo.
Bogaty sympatyczny Hurley który sądzi że cyferki są przeklęte tak jak i on a nikt nie chce mu uwierzyć ze wygrał kupe kasy :)
No i oczywiście Sawyer który ma swój świat w głowie.
  • 0
Noc na miescie -50PLN
Komplet nowych opon -1000PLN
Mysl ze palisz opony, gdy jedyne co sie pali to sprzeglo - bezcenne

#113 Warson

Warson

Kapral

• Użytkownik
  • 172 postów
  • MiastoSosnowiec

Napisano 05.01.2006 - |23:16|

Hej, tak Sobie Ogladajac Dzisiaj Odcinki w TVP Znowu Wpadłem na Mysl..

- Zauwazylem ze kazdy z Lostowiczów ma Jakies Ddziwne Sny Czegos sugerujace...

* Hurley na Kartonie z Mlekiem Mial Walta, i Po angielsku gadał Jin

* Locke Jakos Dziwnie Wiedzial o osobie Ktora Mowil Boone o jego macoche, ktora zlamala Kark..

* Sen Claire itp...

a Noi tak.. Moze LOST sie skonczy Inaczej Pamietajmy ze Przed Wypadkiem Przed Smiercia Boona Zdazyl nadac Wiadomosc ze sa Rozbitkami z Lotu 815... i To Samo Powtorzył ktoś z Radiostacji..

Wiec może Ich Znajdą!
  • 0

#114 swoop

swoop

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 06.01.2006 - |13:01|

a Noi tak.. Moze LOST sie skonczy Inaczej Pamietajmy ze Przed Wypadkiem Przed Smiercia Boona Zdazyl nadac Wiadomosc ze sa Rozbitkami z Lotu 815... i To Samo Powtorzył ktoś z Radiostacji..

Wiec może Ich Znajdą!

W drugiej serii okazało się, że Boone skontaktował się z drugą grupą rozbitków
  • 0

#115 Warson

Warson

Kapral

• Użytkownik
  • 172 postów
  • MiastoSosnowiec

Napisano 06.01.2006 - |22:17|

nie wydaje mi sie to chyba bardziej Druga Grupa Przez Znalezionyw Bunkrze nadajnik skontaktowala sie z Grupą 1 Po czym Anna Lucia Wylaczyla Nadajnik: a tu Kolejna Ciekawostka!

W odcinku 6 serii drugiej, w namiocie Walt mówi do Shannon wspak. Wypowiada słowa: "They're coming, and they're close" / "Nadchodzą i są blisko".
  • 0

#116 loky

loky

Kapral

• Użytkownik
  • 183 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 07.01.2006 - |00:01|

nie wydaje mi sie to chyba bardziej Druga Grupa Przez Znalezionyw Bunkrze nadajnik skontaktowala sie z Grupą 1 Po czym Anna Lucia Wylaczyla Nadajnik: a tu Kolejna Ciekawostka!

Boone rozmawial przez radio z ludzmi z ogona, miales to dokladnie pokazane. Widze ze latwiej Ci uwierzyc w wymyslone przez siebie radio w bunkrze niz w to co Ci wszycy mowia i to co dla wszystkich oczywiste...

Użytkownik loky edytował ten post 07.01.2006 - |00:05|

• 0
Mam najstarszego warna na OT JUPPI!

#117 maruch

maruch

Szeregowy

• Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 07.01.2006 - |12:11|

Tak. Boone rozmawial z "drugą grupą" i wkrótce po tej rozmowie zmarł poprzez upadek samolotu.

Co do następnego odcinka - będzie on o mr.Eko.
Moim zdaniem jest to intrygująca postać. Chyba jest księdzem, a przynajmniej tak wynika ze zdjec promocyjnych 2x12, gdzie chrzci Aarona. Z zapowiedzi [albo ze zdjec, juz nie pamietam :P] wynika, ze kazal zaprowadzic sie do samolotu, gdzie zginal Boone.
Na 100% ma jakies powiązania z tym nigeryjskim samolotem.
W zapowiedzi rozwalał też figurkę, by się przekonac czy są w niej narkotyki.
Obejrzyjcie zdjęcia promocyjne z 12 odcinka.
Co oni mają za szaty?!
I ten fortepian w morzu... Ciekawe.

edit. I przede wszyskim, witam fanów losta! :)

Użytkownik maruch edytował ten post 07.01.2006 - |12:15|

• 0

#118 Irulana

Irulana

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 07.01.2006 - |12:38|

Ja tez wszystkich witam ! :D
Obejrzalam zdjecia z 12 odcinka.
To rzeczywiscie dziwne, w co oni sa poubierani... Albo sie bawia w teatr.... w co watpie :P albo komus cos sie wydaje.... najpewniej Charliemu :)
I super ze Jack sie zblizyl do Ana-Lucii - spacerki za raczke... :) Popieram! :P Bo Kate musi byc z Sawyerem :)
A moja teoria co do Mr Eko jest taka, ze to moze on jest jakims szefem gangu narkotykowego...? Albo byl? I zostal ksiedzem? Albo byl ksiedzem i stal sie przywodca gangu :P
  • 0

#119 imagine

imagine

Szeregowy

• Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 07.01.2006 - |13:58|

Gdzie można znaleźć te nowe zdjęcia o których była mowa? te z 12 bodajże odcinka?
  • 0

#120 maruch

maruch

Szeregowy

• Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 07.01.2006 - |14:09|

imagine --> http://lost-media.co...nails&album=875
Promocyjne zdjęcia z 12 odcinka drugiej serii.
Miłego oglądania.
Irulana - mi się wydaje, ze to jakies schizy charliego. Bo odcinek niewątpliwie będzie o nim.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych