Jack Shephard
Napisano 20.03.2006 - |15:03|
Napisano 20.03.2006 - |15:09|
wszystko jest mozliwe
np to ze ksiadz przewozi heroine
poczekajmy az pojawia sie pierwsze spojlery o tym co jest w ksiazce
Napisano 20.03.2006 - |15:12|
no niby tak ale czy gdzieś było powidziane, że postać opisana w tej książce pojawi się w serialu?dlaczego ?
wszystko jest mozliwe
jednak przyznaję, że pomysł księdza przewożącego heroinę to dobry pomysł - ciekawe jak się rozbili na tej wyspie....
Napisano 20.03.2006 - |15:17|
Przeczytajcei moją recenzję w wątku Spoiler Zonedlaczego ?
wszystko jest mozliwe
Genesis
Napisano 20.03.2006 - |15:33|
Jesli zaś chodzi o Jacka to jest on zdecydowanie moim ulubionym bohaterem :clap: i wcale nie uważam, że struga jakiegoś tam bohatera/ herosa/ideała itp. Niektórym ludziom po prostu ciężko uwierzyć, że tak inteligentni, dobrzy i skłonni do poświęceń ludzie ludzie faktycznie istnieją... (zwłaszcza wśród facetów)..
Zresztą mieliśmy okazję sie przekonać, że bywa tez bardzo ludzki i wtedy okazuje swoje słabości, niczego nie udaje, dlatego ludzie tak do niego lgną
Napisano 20.03.2006 - |15:39|
Napisano 20.03.2006 - |15:43|
Jedyne o czym decyduja Jack z Lockeim to sprawa bunkra. To bardzo dużo jednak nie wszystko. Kontrolę nad żywnością sprawuje Hurly. Fkt, że uznaje on autorytet Jacka, bez zastzreżenie niczego nei zmeinia. Broń kontrolowana jest przez Sawyera. Wiekszośc rozbitków żyje swoim życiem i dla nich jack ejst tylko lekarzem.W sumie troche mnie denerwuje że o wszystkim na wyspie decyduje Jack z Lockiem. Ale ogólnie moja ocena Jacka jest pozytywna.
Genesis
Napisano 20.03.2006 - |16:01|
a Libby jest panią psycholog...Jedyne o czym decyduja Jack z Lockeim to sprawa bunkra. To bardzo dużo jednak nie wszystko. Kontrolę nad żywnością sprawuje Hurly. Fkt, że uznaje on autorytet Jacka, bez zastzreżenie niczego nei zmeinia. Broń kontrolowana jest przez Sawyera. Wiekszośc rozbitków żyje swoim życiem i dla nich jack ejst tylko lekarzem.
Napisano 20.03.2006 - |17:56|
Jedyne o czym decyduja Jack z Lockeim to sprawa bunkra. To bardzo dużo jednak nie wszystko. Kontrolę nad żywnością sprawuje Hurly. Fkt, że uznaje on autorytet Jacka, bez zastzreżenie niczego nei zmeinia. Broń kontrolowana jest przez Sawyera. Wiekszośc rozbitków żyje swoim życiem i dla nich jack ejst tylko lekarzem.
Faktycznie zapomniałem o nowym szeryfie
Lock i Jack nie tylko decydują o bunkrze. To oni zdecydowali co robić z tym baloniarzem i trzymają to w tajemnicy.
Napisano 20.03.2006 - |17:58|
To prawda, ale co mają zrobic? Zwołac wiec i czynic zgodnie z "wola ludu". Oni sami nie wiedza co robić. Licza, że sytuacja sami się wyjasni.Faktycznie zapomniałem o nowym szeryfie
.
Lock i Jack nie tylko decydują o bunkrze. To oni zdecydowali co robić z tym baloniarzem i trzymają to w tajemnicy.
Genesis
Napisano 20.03.2006 - |20:35|
jack za bardzo chce rzadzic, podobnie jak locke
dlatego beda miedzy nimi napiecia
sawyerowi wszystko wisi chyba ze jego interesy sa zagrozone to wtedy dziala razem z grupa
uwazam ze nie powinno byc zadnych tajemnic na wyspie miedzy lostowiczami. gdybym byl tam z nimi to chcialbym wiedziec wszystko co sie kreci, bo od tego zalezy moje zycie wiec nie chcialbym aby ktos decydowal za mnie co mam robic a czego nie, bo tak komus jest wygodnie i lepiej dla jego interesow
PS no i po napisaniu tego posta zostalem sierzantem
Użytkownik szymcio edytował ten post 20.03.2006 - |20:35|
Napisano 20.03.2006 - |20:47|
uwazam ze nie powinno byc zadnych tajemnic na wyspie miedzy lostowiczami
Te tajemnice też tworzą nastrój filmu i myślę, że bez nich serial nie był by aż tak ciekawy
Napisano 20.03.2006 - |21:00|
- Jack (z jego zdaniem wielu mieszkańców wyspy sie liczy)
- Lock (również zrobił wiele porzytecznego dla grupy)
- Sawyer (ma broń)
Do tego dołączyć może jeszcze Ana Lucia, która przewodziła drugiej grupie zagubionych.
Napisano 20.03.2006 - |21:04|
uwaga, nastapi przelomowa chwilaTe tajemnice też tworzą nastrój filmu i myślę, że bez nich serial nie był by aż tak ciekawy
z przykroscia musze powiedziec ze przyznaje racje kobiecie
a na serio - to wlasnie relacje pomiedzy lostowiczami oraz odkrywanie wyspy i others sprawiaja ze ten serial jest az tak ciekawy
Napisano 20.03.2006 - |21:04|
ale odkąd grupy się połączyłyto Ana-Lucia nie ma za wiele do gadania...Praktycznie na wyspie rzadzą trzy osoby:
- Jack (z jego zdaniem wielu mieszkańców wyspy sie liczy)
- Lock (również zrobił wiele porzytecznego dla grupy)
- Sawyer (ma broń)
Do tego dołączyć może jeszcze Ana Lucia, która przewodziła drugiej grupie zagubionych.
Napisano 20.03.2006 - |21:06|
z przykroscia musze powiedziec ze przyznaje racje kobiecie
:>
Czuję się zaszczycona
Napisano 20.03.2006 - |21:09|
jakos mi sie zrewanzujeszCzuję się zaszczycona
Napisano 27.03.2006 - |09:14|
Napisano 28.03.2006 - |09:59|
Gdyby byli nami Polakami to wzieli by litra , siedli by no i dogadaliby sie wkoncu a nie jakis baloniarz ich kreci i jeszcze bardziej truje atmosfere.
Anna naszczesci uswiadomila im ich postawe,wystarczylo spojrzec na ich miny
Moze wkoncu sie dogadaja bo razem stanowili by idealnego "pierwszego sekretarza wyspy "
pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »