Skocz do zawartości

Zdjęcie

Okładki requesty

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
110 odpowiedzi w tym temacie

#101 Narfi

Narfi

Szeregowy

• Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 31.12.2007 - |01:32|

Podjął by się ktoś zrobienia okładki i etykiety na płytę do serialu "ROME" - Sezon 2?
  • 0

#102 confidence man

confidence man

Kapral

• Email
  • 236 postów

Napisano 13.01.2008 - |21:47|

Poszukaj część z tych okładek już jest na forum.

to ja może zapytam inaczej. czy grupa Tauri Graphics zamierza robić okładki m.in. do Dextera i Heroesów. nie wiem jak te projekty są planowane i przydzielane stąd moje pytanie.
  • 0

#103 Narfi

Narfi

Szeregowy

• Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 21.02.2008 - |23:21|

Czy ktoś z adminów Tauri Graphics mógłby cokolwiek powiedzieć o najbliższych planach projektów okładek? Np. do 2 sezonu Rome, czy 3 sezonu Prison Break.
  • 0

#104 confidence man

confidence man

Kapral

• Email
  • 236 postów

Napisano 22.02.2008 - |11:50|

Czy ktoś z adminów Tauri Graphics mógłby cokolwiek powiedzieć o najbliższych planach projektów okładek? Np. do 2 sezonu Rome, czy 3 sezonu Prison Break.

szukam okładek do kilku seriali i znalazłem sporo bardzo dobrych prac na forum, ale z tym jest tak, że np. wydrukujesz okładkę do 1 sezonu, ale już nie masz gwarancji, że później znajdziesz podobne, do kolejnych przykładowo 3 sezonów. zależy mi po prostu na tym aby drukować okładki zrobione przez jedną osobę. wtedy taki komplet iluś tam serii będzie fajnie wyglądał. TG daje taką gwarancję (przynajmniej tak mi się wydaje) i mam nadzieję, że znajdę tam za jakiś czas okładkę do 3 sezon PB i 2 Rome (z tym, że na PB jest chyba jeszcze za wcześnie). zastanawiam się tylko czy jest jakiś plan robienia okładek do min. Dextera, Heroesów może Twin Peaks:P
  • 0

#105 rexus

rexus

Starszy sierżant

• W tr. aktywacji
  • 885 postów

Napisano 22.02.2008 - |22:42|

Ja robie okładki do tych serial co oglądam - wiec wcześniej czy później zawsze sie one pojawią - co do Rome to nie mam 2 sezonu wiec nie che mi sie okładki robić - natomiast serial które mam a które okładki nie maja to : Californication, Jeremiach, Deadwood, The Lost Room, Dexter, Bionic Woman, JAG, X-Files

Użytkownik rexus edytował ten post 22.02.2008 - |22:42|

• 0

#106 ..::Lincolm::..

..::Lincolm::..

Kapral

• VIP
  • 180 postów

Napisano 23.02.2008 - |15:15|

Rexus, mogę mieć do Ciebie osobistą prośbę. Odwalasz kawał dobrej roboty z tymi okładkami i naprawdę mi się podobają, ale czy do kompletu mógłbyś porobić labele na plytki?
Z góry dzięki za odpowiedź
  • 0

#107 rexus

rexus

Starszy sierżant

• W tr. aktywacji
  • 885 postów

Napisano 23.02.2008 - |15:36|

Rexus, mogę mieć do Ciebie osobistą prośbę. Odwalasz kawał dobrej roboty z tymi okładkami i naprawdę mi się podobają, ale czy do kompletu mógłbyś porobić labele na plytki?
Z góry dzięki za odpowiedź

Kurcze labelków niestety nie robie - do żadnego serialu jeszcze nie zrobiłem i nawet zmusić sie do ich zrobienia nie mogę :/
  • 0

#108 ..::Lincolm::..

..::Lincolm::..

Kapral

• VIP
  • 180 postów

Napisano 23.02.2008 - |17:38|

Pytanie dlaczego, być może naprawde super by Ci wychodziły, jedna ręka powinna robić komplety okładek. Spróbuj :rolleyes:
  • 0

#109 rexus

rexus

Starszy sierżant

• W tr. aktywacji
  • 885 postów

Napisano 23.02.2008 - |20:51|

Pytanie dlaczego, być może naprawde super by Ci wychodziły, jedna ręka powinna robić komplety okładek. Spróbuj :rolleyes:

Kiedy ja czuje wewnętrzna nie chęć :)) do robienia labelków i insertów
  • 0

#110 Nocturn

Nocturn

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 26.06.2008 - |13:26|

Hej poszukuje okladek do serialu Dark Angel, ale na 2 BOX-y DVD po 6 DVD. Skusil by sie ktos zrobieniem takich okladek, lub przerobieniem juz tych istenijacych. Ewentualnie jezeli nikomu sie nie chce :) t o mozecie zauploadowac zdjecia z tego serialu w wysokiej rozdzielczosi(niestety nei moge nic znalezc ). Wtedy postaral bym sie sam zrobic takie okladki
Pozdrawiam

Użytkownik Nocturn edytował ten post 26.06.2008 - |13:27|

• 0

#111 Wojo

Wojo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 26 postów
  • MiastoLublin

Napisano 30.10.2008 - |15:39|

ja miałbym prośbę (chyba głównie do morman'a)

o okładki do dwóch filmów SG-1: Ark of Truth i Continuum w stylistyce która by sie wpasowała do projektu okładek do serialu. tzn. paski i logo SG na boku, DHD na froncie i takie tam :) Gdyby sie dało coś takiego wykonać to będę bardzo wdzięczny :) pozdrawiam
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych