Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#101 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 01.12.2005 - |18:47|

Bzdury pisza co do innych premier a Wy wierzycie.Odcinek z Shannon byl przekladany bo wtedy bylo swieto (chyba ndziekczynienia,ale nie jestem pewien,ale napewno jakies swieto) w USA a tutaj nie ma zadnych swiat wiec z jakiej paki mieli by puszczac nastepny odcinek nie 14stego ??

A kto tu mówi o przekładaniu. Po prostu są przerwy dlatego że te około 24 odcinki (w zależności od serialu) mają być emitowane od 2 połowy września do końca maja w USA czyli przez pełny sezon. I z tego powodu są przerwy w emisji kiedy to w USA nie lecą nowe odcinki danego serialu (w tym przypadku LOSTa) tylko powtórki.

Premiery następnych odcinków według www.tv.com:
35: The 23rd Psalm 1/11/2006
36: The Hunting Party 1/18/2006
37: Fire + Water 1/25/2006

Użytkownik Pawel edytował ten post 01.12.2005 - |19:01|

• 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#102 hydro2

hydro2

Starszy szeregowy

• Email
  • 87 postów

Napisano 02.12.2005 - |20:20|

To sam nawet widzisz,ze wg Twojego rozpisku - "Merged" nie moze byc w styczniu,gdyz 1 stycznia jest The 23rd psalm,wiec Merged bedzie 14stego grudnia - proste
  • 0

#103 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 02.12.2005 - |22:50|

Nie istnieje odcinek o nazwie Merged!
Lost wraca 11 stycznia i tylko to jest pewne!
Nie wiadomo czy kolejne zostaną wyemitowane odpowiednio 18 i 25 stycznia, ale nie można tego wykluczyć.
  • 0
Master of possimpible ;)

#104 Andy

Andy

Szeregowy

• Użytkownik
  • 52 postów

Napisano 03.12.2005 - |13:52|

Wg mnie takie będą daty emisji kolejnych odcinków 2.sezonu. Biorę tutaj pod uwagę schemat wg którego amerykańska tv pokazuje nowe odcinki.

2x10 - 11 stycznia - potwierdzone
2x11 - 18 stycznia - potwierdzone
2x12 - 25 stycznia - potwierdzone
2x13 - 1 luty - potwierdzone
2x14 - 8 luty - w lutym są same nowe odcinki bo wtedy są tzw. February Sweeps
2x15 - 15 luty
2x16 - 22 luty

Czyli od 11 stycznia do 22 lutego będziemy mieli 7 nowych odcinków z rzędu! Dalej 3 tygodnie przerwy i:

2x17 - 15 marca - moje przypuszczenia
2x18 - 22 marca - jw
2x19 - 29 marca - jw

Przerwa 3 tygodniowa i:

2x20 - 26 kwietnia - moje przypuszczenia
2x21 - 3 maj - w maju są przez cały miesiąc nowe odcinki bo wtedy są May Sweeps
2x22 - 10 maj
2x23 - 17 maj
2x24 - Season Finale

Podsumowując - daty odcinków 2x10 - 2x16 i 2x21 - 2x24 są pewne ze względu na styczniowy potwierdzony plan oraz February i May Sweeps. Zostają wtedy 4 odcinki które trzeba ulokować na przestrzeni 9 tygodni od 1 marca do 26 kwietnia. Te odcinki zaznaczyłem na moim planie jako moje przypuszczenia.

Użytkownik Andy edytował ten post 03.12.2005 - |14:02|

• 0

#105 marcin

marcin

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 201 postów
  • MiastoGrudziądz

Napisano 03.12.2005 - |21:00|

Ja to widzę tak, Andy:

2x10 - 11 stycznia (The 23rd Psalm - Mr. Eko #1)
2x11 - 18 stycznia (The Hunting Party - Jack #5)
2x12 - 25 stycznia (Fire + Water - Charlie #3)
2x13 - 1 lutego
2x14 - 8 lutego
2x15 - 15 lutego
2x16 - 22 lutego

3 środy bez nowych odcinków

2x17 - 22 marca
2x18 - 29 marca
2x19 - 5 kwietnia

3 środy bez nowych odcinków

2x20 - 3 maja
2x21 - 10 maja
2x22 - 17 maja
2x23 - 24 maja

Przy założeniu, że twórcy nie zwiększą liczby odcinków w tym sezonie. Na razie widziałem, że w paru miejscach zapowiadali 23. :)
  • 0
Everything happens for a reason!

#106 Minsc[PL]

Minsc[PL]

Szeregowy

• Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 05.12.2005 - |10:52|

A żeby nie było nam nudno to 15.01.2006 rusza 5 sezon 24 :D

i tak 15.01.2006 - 2 odcinki, 16.01.2006 - następne 2 odcinki :)

Więc będzie co w styczniu oglądać :D

Mam nadzieję, że przez kolejne miesiące też :D

Użytkownik Minsc[PL] edytował ten post 05.12.2005 - |10:52|

• 0
Siostra Jadwiga powiada: "Kto w sygnaturce głupstwa bezbożne pisze, w czeluściach piekielnych sczeźnie!"

#107 inwe

inwe

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 968 postów
  • MiastoŻory(Śląsk)/Wrocław

Napisano 05.12.2005 - |16:33|

czemu zatem w wydarzeniach kalendarzowych Sokar wrzucił Lost 2x10 na 15 grudnia??; przeoczenie??;
  • 0
Najciemniej jest pod jabłonią.

Est modus in rebus

Horacy

Prawda ma charakter bezwzględny.

Kartezjusz

Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.

C.S. Lewis

#108 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 05.12.2005 - |17:43|

czemu zatem w wydarzeniach kalendarzowych Sokar wrzucił Lost 2x10 na 15 grudnia??; przeoczenie??;

Bo początkowo m.in. tv.com podawało że premiera odcinka 2x10 będzie właśnie 15 grudnia. Widocznie jeszcze tutaj w kalendarzu nikt tego nie poprawił.
Ale jak widać zmieniła się data premiery i tytuł też (po wcześniej był podawany inny tytuł).

PS. Mój kuzyn mieszka w Żorach ;).

Użytkownik Pawel edytował ten post 05.12.2005 - |17:45|

• 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#109 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 30.12.2005 - |02:40|

OMG... właśnie przeczytałem spoilery do odcinka Fire + Water. Jeśli są prawdziwe to będzie nieźle się działo - Sawyer & Eko znajdą nową postać w dżungli - Cindy, a Ana-Lucia przechodząc się po plaży natrafi na znany nam wszystkim kabel i postanowi sprawdzić skąd wychodzi. Czyli być może dowiemy się co jest w wodzie ;] Mam nadzieję, że te spoilery są prawdziwe :)
  • 0

#110 marcin

marcin

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 201 postów
  • MiastoGrudziądz

Napisano 30.12.2005 - |07:19|

OMG... właśnie przeczytałem spoilery do odcinka Fire + Water. Jeśli są prawdziwe to będzie nieźle się działo - Sawyer & Eko znajdą nową postać w dżungli - Cindy, a Ana-Lucia przechodząc się po plaży natrafi na znany nam wszystkim kabel i postanowi sprawdzić skąd wychodzi. Czyli być może dowiemy się co jest w wodzie ;] Mam nadzieję, że te spoilery są prawdziwe :)

Niestety, te spoilery są fałszywe (to foilery). Potwierdzono to w sieci.
  • 0
Everything happens for a reason!

#111 Skaterka

Skaterka

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 31.12.2005 - |00:06|

Ja z koleii trafiam ostatnio na tak nieprawdopodobne spoilery, że aż jak się je czyta to sie zaczyna wątpić w inteligencją pewnych osób :/
Pomijając już opcje, że prawdziwym Sawyerem był ojciec Locke'a (co nie jest aż tak beznadziejne) doczytałam się już ciązy Kate, a ostatnio nawet opcji, ze Jack zabił swoją żonę... Nigdy więcej beznadziejnych amerykańskich blogów (powinni dawać 2 metrowe ostrzeżenia o fanficach)
W miarę prawdopodobne wydaje mi się wycztane gdzieś stwierdzenie, że dziewczyna z pokoju hotelowego Sawyera (1x16) czyli ta z losowania loterii (1x18 tv) odegra jeszcze jakąś role w fabule.
Jesli chodzi o spoilery to wierze ostatni tylko Spoierfix.com
Bo to co tam piszą przeważnie sie sprawdza :P
  • 0

#112 Warson

Warson

Kapral

• Użytkownik
  • 172 postów
  • MiastoSosnowiec

Napisano 06.01.2006 - |22:27|

OMG... właśnie przeczytałem spoilery do odcinka Fire + Water. Jeśli są prawdziwe to będzie nieźle się działo - Sawyer & Eko znajdą nową postać w dżungli - Cindy, a Ana-Lucia przechodząc się po plaży natrafi na znany nam wszystkim kabel i postanowi sprawdzić skąd wychodzi. Czyli być może dowiemy się co jest w wodzie shifty.gif Mam nadzieję, że te spoilery są prawdziwe smile.gif

He Widac ze Falszywy bo Cindy przeciez Byla z Drugą Grupą Wiec Jak Mogli znaleźć jak wyzej Pisze NOWĄ POSTAĆ :P

A z Kablem Pewnie Bedzie Tak Że w Wodzie Jest Następny Właz :P
  • 0

#113 jesteMTu

jesteMTu

Szeregowy

• Użytkownik
  • 47 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 07.01.2006 - |00:21|

He Widac ze Falszywy bo Cindy przeciez Byla z Drugą Grupą Wiec Jak Mogli znaleźć jak wyzej Pisze NOWĄ POSTAĆ :P

To nie o Cindy chodzi tylko o jakąś 16-letnią laskę która sama :o żyła przez jakiś czas na wyspie - tak przynajmniej wynika ze spoilerów. ;]
PS. Czyżby ta 16-tka była dzieckiem tej francuzki ? Przynajmiej mnie się tak wydaje znając ten serial i te powiązania pomiędzy głównymi bohaterami. :) No bo kto by przypuszczał że prawdziwy FRANK SAWYER to Anthony Cooper ojciec Lock'a ?? :ph34r:
  • 0

#114 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 07.01.2006 - |00:45|

Co do tego że ojciec Locka był prawdziwym Sawyerem to mam mieszane uczucia .... szczerze to z tego zlewam ... bo przecież ile on by musiał mieć lat jak sie zajmował matką Jamesa .... skoro Locke jest duuużo od niego starszy, wystarczy ocenić po wyglądzie ...
  • 0
Whatever happens, happens !!!

#115 Hubi

Hubi

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 07.01.2006 - |22:05|

2x11: The Hunting Party=> Fotka
hm.. ten facet kojrzy mi się z jednym co był na łodzi porywającej Walta... hmm.. chociaż te oczy przypominają mi troszkę Desmonda.. czy wie ktoś kim on jest i jaką rolę pełni i co wniesie do Losta?

pzdr.
  • 0
www.mytorrent.pl - zapraszam ;)

Nie regulaminowa grafika.

#116 darekk44

darekk44

Szeregowy

• Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 09.01.2006 - |11:49|

brnac dalej po linku umieszczonym przez mojego Poprzednika, widzimy w fotkach promo do odcinka 2x12, ze Mr Eko chrzci Claire i jej dziecko. w zwiazku z tym musi byc ksiedzem, albo kaplanem.

domyslamy sie ze pochodzi z Afryki - moze Nigerii
i pojawia sie pytanie jak jego osoba ma sie do watku z dwoma murzynami przebranymi za ksiezy ktorzy rozbili sie samolotem na wyspie szmuglujac narkotyki w statuetkach Matki Boskiej.
  • 0

#117 jesteMTu

jesteMTu

Szeregowy

• Użytkownik
  • 47 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 09.01.2006 - |22:21|

No to coś mi się zdaje że amerykańska telewizja kolejny raz pokaże jak z serialu kultowego zrobić produkt na który nikt nie chce nawet spojrzeć :censored: . Już tłumaczę o co mi chodzi i dlaczego ten dział . Tu bo to co powiem to jednak są spoilery.
A teraz do rzeczy jestem zdegustowany i pełen obaw o przyszłość tzn jakość przyszłych odcinków Lost'a po przeczytaniu artykułu Zap2it tu link jak ktoś chce ale ostrzegam że po angielsku .
Damon Lindelof , współtwórca Losta , mówi że to od niego samego zależy kiedy serial dobiegnie końca tylko od danej stacji . Spoko to normalna sprawa w większości TV, bo stację chcą jak najdłużej utrzymać hitowe produkcje na antenie nawet jeśli w zamysle autorów historia wyjaśniała się szybciej (mniej odcinków) . Niepokoji mnie fragment wywiadu w którym mówi on, że prowadzi to do sytułacji w której ekipa scenarzystów chce zakończyć serial na trzech sezonach, bo tak układa się fabuła, ale TV mówi: Nie kończymy. Jak nie chcecie to wynajmiemy kogoś innego i oni poprowadzą akcję serialu dalej . No i tu wydaje mi się ze chce on powiedzieć że nie są wraz z J J Abramsem do końca odpowiedzialni za kształt fabuły serialu . Może dlatego mamy te dni które toczą sie przez parę odcinków. Po prostu ABC powiedziała żeby rozciągneli główną historię maksymalnie w czasie bo jak nie to zagrozili im że zrobi to ktoś inny przez nich wynajęty. Sama myśl że mogli by do tego dopuścić przyprawia mnie o dreszcze :wacko: I jak wygląda sprawa praw do serialu czy od pomysłodawcy nic nie zależy?

To tyle moich narzekań i jeszcze wynika z tego artykułu że nie mamy co spodziewać sie większych wyjaśnień, mam na myśli na przykład odpowiedź na pytanie dotyczące lokalizacji wyspy w czasie i co do :censored: oznacza cały ten projekt badawczy Dharmy? Przecież te pytania głównie trzymaja nas przy odbiornikach w oczekiwaniu na następny epizod.

W artykule tym piszą też o 23 Psalm i komentują sytuację Michelle Rodriguez i Cynthiy Watros , ale nie są to jakieś odkrywcze sprawy więc je pominę bo i tak już ten post jest za długi :P
  • 0

#118 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 09.01.2006 - |23:08|

fabuła tylko na 3 sezony? :|

bu :(

Cieszyłem się, że będzie co oglądac i nad czym mysleć, jeszcze przez jakieś trzy sezony, a tutaj okazuje się, że cała zagadka wystarczy na 3 sezony...

A niech rozciągają - fabułę mozna zawsze wymyślić na bierząco i na to liczę. Bo zawiódłbym się gdyby to były tylko trzy sezony - w pierwszym praktycznie nic sie nie działo - dopiero pod koniec akcja nabrała tempa. W drugim na początku mały zastój, ale teraz wszystko juz rusza. Mam nadzieję, że będzie te 5 sezonów, ale że twórcy wymyślą jakąś ciekawą fabułę.
  • 0

#119 loky

loky

Kapral

• Użytkownik
  • 183 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 10.01.2006 - |20:11|

Na AOL sa 4 "zajawki" z psalmu, wydaje mi sie ze pierwszy baaardzo pasuje do tego dzialu :)

http://television.ao...feature/lost_tv
  • 0
Mam najstarszego warna na OT JUPPI!

#120 Warson

Warson

Kapral

• Użytkownik
  • 172 postów
  • MiastoSosnowiec

Napisano 10.01.2006 - |21:24|

Dzieki, tego Mi Było Trzeba :D

Lepsze to Niż Nic:

Ma Ktos Jakies Strony Gdzie Znajde Jakiś Fajny Wygaszacz LOSTA

i Jeszcze Poszukuje Strony z gadżetami do Kupienia z LOSTA|!

gory dziekuje!
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych